Katalogi Avonu - Strona 567 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-11-29, 12:02   #16981
justysiek
Zadomowienie

Dot.: Katalogi Avonu

Dzien dobry
Ostatecznie z K13 zamowilam peeling do twarzy Clearskin, Kociaczka-etui na klucze , balsam do ust Brzoskwinia i mleczko migdalowe z Naturalsow (w ostatniej chwili, bo podobno fajny - zobaczymy, okaze sie) i tusz Pelnia rzes czarny. Teraz mi juz pozostaje tylko niecierpliwie czekac kiedy kolezanka-konsultantka mi je dostarczy, no i na nowe katalogi
Milego tygodnia, pozdrowionka
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 12:29   #16982
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
dzień dobry

dzięki za radę
ale co doszkolenia avonowego mam całkiem inne zdanie-byłam na takim w sierpniu i żałuje wydanych pieniędzy"kosmetyczk a"nie za bardzo wiedziała co mowi. Stwierdziła że na 100% mam cerę mieszaną w kierunku tłustej. Tak się składa że jakiś tydzień/dwa później miałam(w ramach zajęcięć praktycznych w szkole)wizytę w gabinecie demratologiczno-kosmetycznym w celu zapoznania się z nowym użądzeniem sprawdzającym za pomocą wiązek światła stan cery(nawiasem mówiąc genialne urządzenie-pokazuje twoją skórę tak jak wygląda naprawdę-nawet miejsca w ktorych zaczyna się tworzyć pryszcz)w każdym razie dostałam opierdziel od pani dermatolog jak mogłam doprowadzić do takiego przesuszenia skóryMam cerę SUCHĄ-wręcz przesuszoną!!! gdy powiedziałam o szkoleniu i o tym że zaczęłam przez te 2 tygodnie używać kosmetyków do cery tłustej i mieszanej, pani dermatolog puściła niezłą wiązankę na temat kompetencji avonowskiej kosmetyczki.Bardzo długo tłumaczyła mi jak mam o nią dbać i powiedziała, że już pojawiły mi się poważne zmarsczki(podobno sucha cera szybciej się starzeje)Mam nadzieję że po prostu źle trafiłam i inne szkolenia są porządne. Ja już więcej nie pójdędla takiego ciemniaka jak ja nie jest do dobre.Nawet nie pomyślałam, że kosmetyczka może się mylić i poleciałam do rossmana po nowe kremiki(do skóry mieszanej)
Ale już je pooddawałam istosuje odpowiednich dla mniea nawiasem mówiąc dermatolożka porodziła mi kosmetyki Ziaji jako napraw2dę dobrej firmy(nie podejrzewałabym-w końcu kremik Ziaji kosztuje5zł)i faktycznie jestem zadowolona
Ale się rozpisałam
O kurczę, to nie wiedziałaś,że masz suchą cerę?
Stan cery sprawdza się poprzez"rysowanie "palcem po czole, jeśli palec się ślizga to znaczy, że cera jest tłusta.To samo robi się koło nosa.
Jeśli chodzi o zmarszczki,to prawda,że Ci co mają suchą cerę to szybciej im się robią. Moja koleżanka jest w moim wieku, a ma takie kurze łapki jak kobiety po 40 albo i starsze. Mówię jej,że dla niej kremy nawilżające np. niebieska seria z avonu,(Nawilżająco liftingujący jest super dla koleżanek z suchą cerą)a ona jakby na przekór kupuje tłuste i cera jej się świeci jak nie wiem.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 13:06   #16983
sunik1
Zadomowienie

justysiek nie zazdroszczę pisania pracy licencjackiej, ale jak już napiszesz to odetchniesz z ulgą. Zleci szybciutko.

Stary 2006-11-29, 13:22   #16984
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, bedzie troche offtopowo ale musze sie zapytac: Codziennie dostaje na @ wiadomosc o nowych wiadomosciach w tym watku, jak to wylaczyc, bo strasznie mnie to denrwuje.
Dziekuje bardzo za odpowiedzi
na samym końcu tego maila masz taki link na który musisz kliknąć, żeby wyłączyć subskrybcję tego wątku. "jeśli nie chcesz więcej dostawać wiadomości.." czy coś takiego
Stary 2006-11-29, 13:22   #16985
taka jedna
Zakorzenienie

Złożyłam zamówienie na drugi termin K13 Mam nadzieję że nie będzie braków
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 13:23   #16986
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
na samym końcu tego maila masz taki link na który musisz kliknąć, żeby wyłączyć subskrybcję tego wątku. "jeśli nie chcesz więcej dostawać wiadomości.. czy coś takiego"
Ja to już wiele razy kliknęłam i nic to nie dało...
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 13:27   #16987
sunik1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Złożyłam zamówienie na drugi termin K13 Mam nadzieję że nie będzie braków
Ja mam zamiar dzisiaj złożyć zamówienie na 2 kampanie 13, ale nikt z moich znajomych specjalnie nie był zainteresowany mini katalogiem, wię moje zamówienie będzie oscylowało w granicach 100zł Trochę mało, ale coż zrobić.

Stary 2006-11-29, 13:32   #16988
patusia22
Zakorzenienie

złożyłam zamówienie na II termin z kat.13 -na podglądzie fa z I terminu wciąż brak zestawu Tomorrow dla Niego i 2 par rękawiczek z zestawu Piaski Arizony-paczkę odbiorę w COK ,więc mam nadzieję że uda mi się dokupić te brakujące produkty

dostanę też szczoteczkę do rzęs z oferty netto (zamawiałam ją w I terminie)
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 13:32   #16989
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Ja to już wiele razy kliknęłam i nic to nie dało...
musisz być w tym momencie zalogowana na wizażu. spróbuj jeszcze raz, miej jedno okienko otwarte z wizażem, a drugie z pocztą.
Stary 2006-11-29, 13:37   #16990
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez justysiek Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ostatecznie z K13 zamowilam peeling do twarzy Clearskin, Kociaczka-etui na klucze , balsam do ust Brzoskwinia i mleczko migdalowe z Naturalsow (w ostatniej chwili, bo podobno fajny - zobaczymy, okaze sie) i tusz Pelnia rzes czarny. Teraz mi juz pozostaje tylko niecierpliwie czekac kiedy kolezanka-konsultantka mi je dostarczy, no i na nowe katalogi
Milego tygodnia, pozdrowionka
mam ten balsamik brzoswiniowy i jestem zadowolona

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
O kurczę, to nie wiedziałaś,że masz suchą cerę?
Stan cery sprawdza się poprzez"rysowanie "palcem po czole, jeśli palec się ślizga to znaczy, że cera jest tłusta.To samo robi się koło nosa.
Jeśli chodzi o zmarszczki,to prawda,że Ci co mają suchą cerę to szybciej im się robią. Moja koleżanka jest w moim wieku, a ma takie kurze łapki jak kobiety po 40 albo i starsze. Mówię jej,że dla niej kremy nawilżające np. niebieska seria z avonu,(Nawilżająco liftingujący jest super dla koleżanek z suchą cerą)a ona jakby na przekór kupuje tłuste i cera jej się świeci jak nie wiem.
wiem jak się sprawdza cerę ale u mnie to nie działanp. po umyciu twarzy całe czoło mi się świeci ale czuje mocne ściągnięcie a rano łuszczy m się skóra. Czasem nie czuje ściągnięcia błyszczę się jak bombka a rano schodzi mi skóra jak po nadmiernym opalaniu. Czasem skóra jest idealna, nic się z nią nie dzieje. Czasem jest po prostu tłusta. Dlatego tak ciężko określić mi było jej typ. Próbowałam twojego sposobu, przykładania rano husteczki do twarzy(nie używając wieczorem nic do twarzy i wyniki były różne)Dermatolożka na tym badaniu mówiła że tak się zdarza choć żadko. Dlateggo przy takim typie cery niezbędne jest dogłębne badanie aparacikiemNawilżam twarz kremami do cery przesuszonej i widzę niesamowitą poprawę-nie łuszczy się nie ściąga, nie błyszczy i wygląda jak pupcia niemowlaka
Ale znowu się rozpisałam i do tego nie na temat-nie krzyczcie
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 13:38   #16991
justysiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
justysiek nie zazdroszczę pisania pracy licencjackiej, ale jak już napiszesz to odetchniesz z ulgą. Zleci szybciutko.
Dzieki tak naprawde to jestem w trakcie pisania zaleglej, a wkrotce bede pisac kolejna, bo jestem na drugiej specjalnosci (ale wcale nie dlatego zem taka ambitna, to skomplikowana historia). Musze napisac ta zalegla do konca grudnia, bo inaczej mnie skresla z listy studentow i beda klopoty

A zeby nie bylo tak calkiem off topikowo: czy ktoras z Was orientuje sie moze co do kolorku blyszczyka Glazewear Extreme Gloss - Sand Shine? Czy jest to naturalny kolorek? Czy jest bardzo kryjacy? Bo uwielbiam jego bezbarwna wersje i stale kupuje. Mam tez starutka wersje w kolorze Tickled Pink, ale on jest gesty i raczej mocno kryjacy, zbiera sie w biala kreske na laczeniu warg, ciezko nim pomalowac jednolicie, raczej widac takie jakby "smugi".
justysiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 13:43   #16992
pola007
Przyczajenie

ja mam ten blyszczyk jest super,kolorek naturalny,nie bardzo kryjacy,nadaje ladny polysk,POLECAM!!
pola007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 13:43   #16993
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam właśnie smsa od Avonu, że mój termin złożenia zamówienia się zbliża(30.11)
Nie ma to jak solidna firma

mój termin wypada dzisiaj a w sobotę też dostałam sms-a z numeru 608...
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 14:13   #16994
sunik1
Zadomowienie

Cytat:
mam ten balsamik brzoswiniowy i jestem zadowolona

wiem jak się sprawdza cerę ale u mnie to nie działanp. po umyciu twarzy całe czoło mi się świeci ale czuje mocne ściągnięcie a rano łuszczy m się skóra. Czasem nie czuje ściągnięcia błyszczę się jak bombka a rano schodzi mi skóra jak po nadmiernym opalaniu. Czasem skóra jest idealna, nic się z nią nie dzieje. Czasem jest po prostu tłusta. Dlatego tak ciężko określić mi było jej typ. Próbowałam twojego sposobu, przykładania rano husteczki do twarzy(nie używając wieczorem nic do twarzy i wyniki były różne)Dermatolożka na tym badaniu mówiła że tak się zdarza choć żadko. Dlateggo przy takim typie cery niezbędne jest dogłębne badanie aparacikiemNawilżam twarz kremami do cery przesuszonej i widzę niesamowitą poprawę-nie łuszczy się nie ściąga, nie błyszczy i wygląda jak pupcia niemowlaka
Ale znowu się rozpisałam i do tego nie na temat-nie krzyczcie
Masz troszkę problemową cerę, ale trzymaj się dermatologa
Ja mam cerę tłustą i używam zielonego tonika solutions, a krem matujący znowu za bardzo wysusza mi cerę i robią się skórki.

Stary 2006-11-29, 14:19   #16995
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Mogę już składać zamówienieodbiór mam na 6.12ale czekam jeszcze do jutra na zamówienia od kilku dziewczyn-ciekawe ile uzbieram
ja tak samo, to widzę, że obie będziemy się cieszyć paczkami i nowymi katalogami już w Mikołaja też czekam na pozostałe zamówienia, mam chętkę na zamówienie 1200zł i opust 30%
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 14:34   #16996
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
ja tak samo, to widzę, że obie będziemy się cieszyć paczkami i nowymi katalogami już w Mikołaja też czekam na pozostałe zamówienia, mam chętkę na zamówienie 1200zł i opust 30%
nie wiem tylko czy jak złożę zamówienie jutro to czy termin dostawy nie przeniesie się na 07.12co do upustu to mam 30% z poprzedniego katalogu-na ten mam na razie 480zł ale jeszcze dzisiaj i jutro jakieś 10 klientek złoży zamówienie więc zobaczymy-ale wątpie że uda się powtórzyć poprzedni wyczyn
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 14:36   #16997
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
na samym końcu tego maila masz taki link na który musisz kliknąć, żeby wyłączyć subskrybcję tego wątku. "jeśli nie chcesz więcej dostawać wiadomości.." czy coś takiego
Juz klikalam w ten link wiele razy i nic ;(
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 14:41   #16998
sunik1
Zadomowienie

Cytat:
Mi też przychodzi bardzo dużo wiadomośći,które po prostu wykasowuje

Stary 2006-11-29, 14:48   #16999
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

mam pytanie co do podklady rozświetlająco-antystresowego - czy mogę go uzywać 16-latki??
Stary 2006-11-29, 14:51   #17000
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

oj przepraszam za błędy taka gapowata jestem xD
Stary 2006-11-29, 15:03   #17001
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Hej wejdź do panelu użytkownik an wizażu po lewej stronie masz Lista subskrypcji wchodzisz w to i tam sobie usuwasz
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 16:02   #17002
MagdaP
Zadomowienie

Co do subskrypcji to lepiej inaczej - najpierw w panel uzytkownika, potem edytuj opcje przesuwasz do dzialu "korespondencja i powiadomienia" i w "ustawieniach subskrypcji w±tków" wybierasz "bez powiadamiania mailem". Lista subskrybowanych watkow zostaje i mozesz je znalezc np. w goracych linkach, a skrzynki ci nie zasmieca
MagdaP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 16:04   #17003
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Margo80 i Patusia22 nie załamujcie mnie z tym TTA
Zamawiam też w 2.terminie i nie będzie 550zł przez to....W sumie to nie wiem, bo to jest brak i powinno się wliczyć, jak to z tym jest?
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 16:15   #17004
anytsuj
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
witaj, ja widziałam torebkę Senna, jest do kupienia w katalogu 01. torebka całkiem niezła, ładnie sie prezentuje, ale cena jak na mój gust troszkę zawyżona... zresztą to się tyczy wszystkich torebek, które avon sprzedaje w cenie promocyjnej 69,90zł. kupowałam tą torebkę dla klientki, więc nie wiem jak się ją "użytkuje", ale myślę, że na forum na pewno znajdzie się ktoś, kto tą torebkę ma i napisze nam, czy jest ona podatna na zniszczenia, czy podszewka sie jeszcze nie podarła, etc.
Ja się troszkę napaliłam na tą torebkę, tylko ciekawa jestem jak wygląda w rzeczywistości. Zdjęcia czasami przekłamują.
anytsuj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 16:24   #17005
pAtiŚ
Zakorzenienie

Sprawdziłam fakturkę z II terminu kat 13 i wszystko mi przyjdzie, nawet ten zestaw Individual Blue tylko kredke biało-brązową CT mam alternatywną paczka mi przyjdzie w poniedziałek.

pAtiŚ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 16:28   #17006
madammme
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dzień dobry wszystkim

mam pytanie do konsultantek z okolic Gliwic - czy możecie sprawdzić jak z dostępnościa tomorrow dla niego w COKu? może któraś z was będzie tam dziś lub jutro? dajcie znać, błagam

aaaa i do tych co robią zakupy w Katowicach - może u was jest??
i gdzie właściwie jest katowicki COK?
Witaj
ja byłam w katowickim COKu wczoraj i nie mają Tomorrow dla niegi i nie wiadomo, kiedy będzie - nie dali mi żadnej konkretnej odpowiedzi więc poczekam, aż (może) przyjdzie w kolejnym zamówieniu

a COK w Katowicach jest na przeciwko Geanta Trzy stawy, ja zawsze podjeżdzam bezpłatnym autobusem pod centrum handlowe, załatwiam sprawe i wracam też bezpłatnym
madammme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 16:35   #17007
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Już powinny być TTA
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 16:42   #17008
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Dziewczyny, przychodzą już rękawiczki z kuracji parafinowej? mam zamówienie na 3 zestawy, a nie chcę, żeby były w brakach...
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 17:09   #17009
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cze dziewczyny, mam do was troszke nietypowe pytanko czy śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką można również stosować do twarzy jako peeling? Czy jego drobinki nie zaszkodzą buźce? Z góry dziękuje za odpowiedzi

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-11-29, 17:20   #17010
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaatiiaa Pokaż wiadomość
Cze dziewczyny, mam do was troszke nietypowe pytanko czy śródziemnomorski scrub do ciała z oliwką można również stosować do twarzy jako peeling? Czy jego drobinki nie zaszkodzą buźce? Z góry dziękuje za odpowiedzi
Ja bym raczej nie ryzykowała, choć nie wiem jak mocno on ściera

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości