|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
oj mi ostatnio paczka 3 tygodnie szła a okazało się że poprosty leżała sobie na poczcie więc teraz lepiej prosić w sklepach o numer nadania i samemu sprawdzać na poczcie u nas niestrajkują a jednak...
#1052 |
Zakorzenienie
|
a tak się zastanawiam było już jakieś zestawienie w których sklepach dają gratisy i od jakiej kwoty zakupu?
#1053 |
Zakorzenienie
|
Tego chyba jeszcze nie bylo.
Ja dostalam juz drugiego maila o problemach z poczta od sklepu. Co ciekawsze oba maja niemal identyczna tresc i forme ![]()
#1054 |
Zakorzenienie
|
no mi taki mail przyszedł z qnsztu
#1055 |
Zadomowienie
|
Co do przesyłki, to jest strajk Poczty Polskiej i nie wiadomo jak przesyłki będą teraz chodziły, mam nadzieję, że nie będzie trzeba czekać kilku tygodni
![]() [/COLOR][/QUOTE] w czwartek zostala wyslana do mnie paczka z allegro z tel.i jej nie mam do tej pory ktos sie orientuje ile trzeba czekac na poczcie bylam i tez nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Konto usunięte
|
Jeżeli po dwóch tygodniach nie będzie jej na poczcie, to zgłoś to sprzedawcy, u którego kupiłas telefon, wtedy on złoży reklamację na poczcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zadomowienie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;3122484]Jeżeli po dwóch tygodniach nie będzie jej na poczcie, to zgłoś to sprzedawcy, u którego kupiłas telefon, wtedy on złoży reklamację na poczcie.[/QUOTE]
tak wiem dziekuje za pomoc jeszcze licze ze dojdzie moze to przez te strajki juz sama nie wiem.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Wtajemniczenie
|
wczoraj w końcu odebrałam paczkę od CJ
![]() ![]() a teraz czekam na pierwszą przesyłkę z Qunsztu, bo wczoraj napisali, że kasa do nich dotarła..
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny! Zaczynam się bać ![]() Nawet z poleconymi? Jak wracałam (dziś) to listonosz był i być może jest nadzieja,że moja paczka dojdzie do piątku...Bo jak nie to ja się chyba "zabije". A mianowicie ten strajk to z jakiego powodu? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 |
Konto usunięte
|
A ty telewizji nie oglądasz, pracy nie czytasz? Wejdź na którąkolwiek stronę informacyjną...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
Jak długo się czeka na przesyłkę poleconą, to samemu trzeba iśc na pocztę i próbować prosić o wydanie. Najlepiej nadawcę poprosić o numer nadania.
#1062 |
Zakorzenienie
|
numer nadania to tylko potrzebny na glownej poccie, bo ja kiedys poszlam na swoja a ona ze po numerze nadania nic nie da rady zrobic, bo oni maja jakis swoj sposob nadawania numerow :/ wiec musialam isc na glowna poczte i tam w jakis ksiegach patrzyli
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Przyczajenie
|
![]()
Witajcie wizażanki! Ostatnio kupiłam po raz pierwszy szklane koraliki na astari.pl. Naprawdę zadziwiająco szybko ją przysłali bo na drugi dzień po wysłaniu była juz u mnie. Szklane koraliki wszytskie naprawde ok, jednak cloisonne jak zwykle niedopracowane. krzywo poprzyklejali aplikacje i jedne z koralików zamiast czarne okazały się fioletowe
![]() Mimo wszystko polecam, bo to bardzo szybka (5 dni!!!) transakcja!
#1064 |
Przyczajenie
|
Przechlapane z tym strajkiem. Zamówiłam u CJ na allegro i chyba miałam szczęście bo dostałam w piątek czyli wczoraj. Tak samo z akcesoria.net bo wysłali mi inpostem. Teraz czekam na paczuszkę od artfana i mam nadzieję że w końcu dostanę :-(((
#1065 |
Raczkowanie
|
paczka z Magrafu przyszła rekordowo szybko!. Zapłaciłam we wtorek popołudniu, a w piątek przyszła paczka. Jestem bardzo zadowolona z jakości koralików i z łańcuszka stara miedz.
Ale bardzo rozczarowały mnie haczyki czernione. Najzwyczajniej chamsko złazi z nich farba. jak chcę haczyk wygiąć i zrobić loopik to niestety ten loopik już nie jest czarny tylko miedziany, bo całe czernione pokrycioe haczyka się odkleja!
#1066 |
Raczkowanie
|
cześc, nie chce mi się czytać wszystkich 33 stron postu, ale ja bym polecała stronke 'swiatkoralikow' na allegro swoje konto maja, ale duzo wiecej produktow jest na oficjalnej stronie. ostatnio tez znalazlam strone bodajze http://koralowo.pl super strona, swietne produkty, zadko mozna takie znaleźć, ale nie wiem jak jest z przesylka bo jeszcze nie korzystalam z ich uslug, pozdrawiam !
Edytowane przez madziexx Czas edycji: 2006-11-25 o 11:57 Powód: pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3125986]A ty telewizji nie oglądasz, pracy nie czytasz? Wejdź na którąkolwiek stronę informacyjną...[/quote]
No niestety nie oglądam,ani nie czytam. Mam pytaniie :Jak zrobić wielocytat? |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Konto usunięte
|
Ja robię tak: kopiuję każdą treść, którą chce cytować, i zapisuję w tagach [QUOTE=nickosobycytowanej]treść cytatu(/QUOTE]
Wszystkie nawiasy muszą być kwadratowe, ja celowo jeden dałam zwykły, bo inaczej pokazałby sie po prostu cytat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
![]()
#1070 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;3145282]Ja robię tak: kopiuję każdą treść, którą chce cytować, i zapisuję w tagach
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | ||
Wtajemniczenie
|
Ja tylko jedno napiszę - nie zamawiajcie nocy kairu w artfanie.
![]() ![]()
![]() |
#1073 |
Wtajemniczenie
|
a ja strasznie rozczarowałam się na qunszcie - wszystkie, słownnie WSZYSTKIE kamyczki [zamawiałam 5 paczuszek różnych] są obtłuczone, popękane i paskudne - na fotakcha mają zupełnie inne kolory niż w realu: np to http://www.qnszt.pl/catalog/143/2363...staliczny.html jest w rzeczywistości wściekła ultramaryna, praktycznie filoetowy, nie niebieski. koraliki mają zupełnie inne kolory niż na fotkach :/ nie wspominając o piórach - jedyny, które miały taki kolor jak na stronie to.. białe...
błe. a drucik przyjechał straszliwie wymięty i zmaltretowany... nie, foch, więcej u nich nie zamawiam :/
#1074 |
Zakorzenienie
|
złóż reklamację...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Zakorzenienie
|
To tak jak ja tę fotkę zinterpretowałam, jako jasny czerwony a okazało się, że jest to sciekły rózowy
![]() http://www.qnszt.pl/catalog/178/2415...pany_2_mm.html Ja z kolei chciałabym, żebyście mi poradziły, gdzie warto kupić perły rzeczne - znajomy poprosił zrobić bransoletkę i kolczyki z takich białych pereł, 1. znalazłam na allegro: http://www.allegro.pl/item144587450_...eczna_k88.html 2. na korallo: http://www.korallo.pl/index.php?p147...ly-biale-7-8mm 3. raj korali: http://rajkorali.pl/perly-biale-male5x4mm-p-1202.html I w sumie nie wiem, na co się zdecydować. Te na allegro wyglądają na dosyć zóżnicowane, ale nie wiem, czy przypadkiem do zdjęć w tych innych sklepach nie zostały specjalnie dobrane równe, a w rzeczywistości będą tak samo różnej wielkości. Będę wdzięczna za radę i wskazówki ![]()
#1076 |
Zakorzenienie
|
ja kupowałam perły bodajże w artfanie. i mimo tego, że na zdjęciu były równiuteńkie to te, które ja dostałam nadawały się tylko na bransoletkę, bo pary z nich sie nie dało zrobic. myślę, że perły rzeczne maja to do siebie że są krzywe i tanie
Edytowane przez mala77 Czas edycji: 2006-11-29 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
Że nie są równe, to wiem, zresztą, w tym wypadku to nawet odpowiada. Chodzi o to, żeby nie były mocno symetryczne, jak na tym zdjęciu z allegro: niektóre mają takie dziwne mocne wybrzuszenia, wyglądają jak jaja. Ważne, żeby były mniej więcej podobne, mniej więcej owalne. Czy to w oóle możliwe?
![]() ![]()
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() -Qnszt! Nie...Mają duże braki...i coraz-gorszą jakość korali...Brak gratisów -Koraliki...Spodobało mi się ![]() ![]() -ArtFan! Jak najbardziej...Fajne produkty i ceny -Dadaleria...Zabardzo mi się nie spodobało...Jakośtak dziwnie ![]() Magraf...Nie spodobał mi się towar... Jakoś tak dziwnie ![]() Koralik- Mało rzeczy,czy są tam bigle,bo niewidziałam? Art-bijou-Nie... Polecę wam jeszcze sklepy: www.impresjaart.pl - Gratis super dostałam,a kontakt przemiły! www.swiatkoralikow2.pl - Też fajnie,gratisy obowiązkowo,ale nie ten sam kontakt,tzn miły,ale nie taki jak z Panią Joasią z Impresji. I nie reklamuję nic ![]() Chciałabym jeszce dodać,że ja mam wymagania i dlatego tak wychodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, napisz co było nie tak w Magrafie? Bo oprócz tego, że półfabrykaty u nich prawie nie istnieją, to koraliki mają naprawdę dobrej jakości (Jablonex), jest szybko, zdjęcia są wyraźne, więc co Ci się tam nie podobało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:38.