|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
Gdybym chciała żeby były nademną zachwyty to bym sie poużalała nad sobą tak jak ty to często robisz., ale jak widzisz nie potrzebuje tego. i to jest moja ostatnia odpowiedz względem ciebie wiec mozesz sobie wypisywac co chcesz i co ci sie podoba. nick ej omijam szerokim łukiem. a i nie mow do mnie bejbe czy jak ci sie podoba bo nie jestem twoja kolezanka ani nikim bliskim ze z takim tekstem wyjezdzasz
|
|
|
#2762 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do stopniowego rozjaśniania naturalnymi sposobami to miód jak najbardziej tak Sama kiedyś stosowałam (mieszałam z odżywką bez spłukiwania, kładłam na umyte włosy, na to foliowa reklamówka, czapka albo dwie i spać. Rano spłukiwałam to, płukałam włosy w wodzie z cytryną i po jakimś czasie był efekt w postaci jaśniejszych włosów i zatuszowaniem granicy między moimi naturalnymi włosami a rozjaśnianymi odrostami |
|
|
|
|
#2763 |
|
Rozeznanie
|
Ja jezdzilam przed 6 do szkoły w LO
To była masakra, a ja wtedy jeszcze byłam takim dzieciakiem-nieogarem , slabo to wspominam... Teraz jade na zajecia na 9.30 najczesciej, wiec wychodze ok 8 a jak miałam na 8 to przed 7, bo mialam takie fajne polaczenie
|
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny szkoda nerwów, złośc piękności szkodzi, a tego żadna z Nas nie chce
|
|
|
|
#2765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak czy inaczej, ten post pokazuje jaka byla ogolnie opinia klik reszta dyskusji zaczyna sie jakos tutaj lub strone wczesniej: klik Kalpana poruszala ten tematy jeszcze wczesniej, niestety nie moge tego odnalezc, ale pamietam ze zdanie sie nie zmienilo, przez co widac, ze nadal wlosy farbuje na ciemno. Cytat:
?widziala zapewne te i wczesniej i nie sadze, zeby sie spinala piszac to, nonsens ![]() Cytat:
Mysle, ze wszystkie znacie swoja wartosc i nie ma sensu tu kogos rownac. Kazda z nad ma prawo powiedziec mile i te troche mniej rzeczy drugiej. Dianula stwierdzila fakty, odnosnie opini panujacej na watku, a nie to czy Kalpanie jest lepiej w blond czy w czarnych, wiec czego tu zazdroscic? Chyba inaczej sie zrozumialyscie. Ja po wielu intrygach nauczylam sie, ze czasami na niektore posty trzeba odpisywac z opozniem, jak sie ochlonie, a nie kiedy w emocjach mozemy odczytac zle slowa innych. ![]() Loluska wspolczuje takiej wizyty, ale za to spodnica Marta dzieki za info zauwazylam rowniez, ze bedac w trzech biedronkach jednego dnia, kazda ma inne promocje, inne kosmteyki na wyprzedazy. w pierwszej upolowalam duuzy kuferek taki w kwiatki niebieski wybralam za 10zl, ciesze sie ogromnie ![]() trafilam chyba na dobra dermatolog, po 11dniach antybiotyku na zapalenie mieszkow wlosowych, zostaly mi malutkie 3pryszcze, wagry poznikaly i nie mam przesuszonej skory. co prawda kuracja jak dla mnie jest duzo za droga, ale nie moglam juz zniesc tego bolu. mam nadzieje, ze za miesiac przejde juz na lagodniejszy etap i tradzik wylecze. lepilam dzisiaj balwana z dzieciakiem, ale zamiast tego wyszla nam bitwa na sniezki wybawilam sie jak male dziecko pojechalismy razem do dziekanatu, bo musialam indeks zdac i nie powiem jak na mnie sie patrzyli, jak trzymalam za reke szesciolatka
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-01-18 o 22:44 |
|||
|
|
|
#2766 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
caate jaki mialaś antybiotyk na trądzik ?
![]() dianulaa rozumiem, rozumiem
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle nie wiem czemu, bardzo bardzo nie lubię zapachu miodu ![]() Więc staram się nie wdychać podczas nakładania a potem już pod folią tak nie czuć. Muszę też jakiejś starej czapki poszukać, pewnie wygodniej mi będzie. Przy okazji włosy mi się wzmocnią bo po miodzie zawsze miałam takie gładkie i odżywione jak by, a to dopiero 2 zastosowania. Płukanki nie stosowałam, ale wypróbować można hehe, zastanawiałam się też nad rumiankiem raz na 2 tyg. bo podobno wysusza więc nie chcę ryzykować. |
|
|
|
|
#2769 |
|
Zakorzenienie
|
robiony, wiec nie wiem, bo jednego dnia stosuje paste drugiego epiduo (wiem, ze za te dwa leki dalam 89zl, oba na recepte). moja buzia nie ma stycznosci z woda, bo robie sie czerwona jak burak, wiec zakupilam cetaphil zgodnie z zaleceniami i spisuje sie swietnie. stosuje jeszcze nutritic 5% z LPR 2x w tyg okolice oczu i skroni, oraz codziennie rano Bioderma hydra sebium. i jest o nieeeebo lepiej
i co wazne, cere mam odwodniona, z duza sklonnoscia do wypryskow/zapychania. pisze o tym, bo bardzo balam sie epiduo czytajac o nim na watku. jednak u mnie do tej pory nie wystapily objawy uboczne i oby nigdy sie nie pojawily ![]() Anngeli witaj
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-01-18 o 23:02 |
|
|
|
#2770 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, czy używała może któraś z Was oleju rzepakowego na włosy? Ale mam na myśli nie taki do smażenia z supermarketu, tylko taki tłoczony na zimno, kupowany na targu? Ja użyłam go kilka razy i jak na razie efekt najlepszy ze wszystkich olei jakie stosowałam. Tylko nie wiem, czy to na 100 % zasługa tego oleju, czy mycia odżywką, czy może kallosa. Olej ten ma taki ciemno żółto-zielony kolor i dość intensywny, charakterystyczny zapach, ale dla takiego efektu warto pocierpieć
|
|
|
|
#2771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie najwieksze efekty dała mirofdermobrazja porpzedzona wlasnie robionym antybiotykiem, i po mikrodermobrazji kwasy. No ale pomoglo dopiero po 6 wizycie, a ta imrpeza jest troszke drogawa i na 6 razach musialam poprzestac ;( teraz mam davercin i brevoxyl - strasznie wysuszyly mi skore, mozna rzec ze na wior i jakos po niedzieli msuze isc do derma zeby znowu cos mi z tym zrobil
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
caate moze widziała moze nie widziała nie wiem
ide pocwiczyc od poniedzialku sobie cwicze i od razu czuje sie lepiej a dzis pierwszy dzien 8minabs
|
#2773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi od razu powiedziala kobieta, bo nie sztuka skore wysuszyc i wypalic te syfy, jak teraz jak ja odbudowac, jak jest uszkodzony naskorek (wysuszenie) i nie zapchac na nowo. mi najpierw wszystko wychodzi na zewnatrz, nic nie majstruje przy twarzy, mimo ze te bialy kikutki kusza, wiem ze bez sensu zrobie jak je wycisne, bo cofam sie o dwa kroki w tyl zero maseczek, peelingow, innych kremow na tradzik. no i od nowa lykam merz spezial 3miesieczna kuracje robie.moze u Ciebie wina lezy w diecie? za duzo macznych, pikantnych potraw, slodyczy, za malo wody, warzyw i owocow ?
|
|
#2774 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dziewczyny, co mogę kupić koleżance na urodziny? To ta, z która nie rozmawiam, no ale sentyment pozostał, poza tym ona tez podarowała mi na urodziny w listopadzie prezent. Obdarowujemy się prezentami urodzinowymi od lat, więc głupio zaprzestać...
Pierwsze co mi przyszło do głowy to pędzel do pudru hakuro, macie jakieś inne pomysły? ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2775 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mam skłonności do pisania prawdy wyssanej z palca i tak sobie bym tego nie pisała . . . ![]() Cytat:
|
|
|
#2776 |
|
Zadomowienie
|
Dziś jakaś taka chora/słaba byłam. Prawie cały dzień w łóżku przeleżałam
![]() Z pielęgnacji to u mnie tylko olej na włosy, mycie buźki, peeling enzymatyczny na noc zostawiam (kupiłam sobie taki co go się na noc nakłada rano zmywa i stosuję go co drugi dzień), krem na stópki i zaraz będę wmasowywać w skórki i paznokcie maść z witaminą A wymieszaną z moim specyfikiem aptecznym, nałożę później grubą warstwę na skórki i paznokcie, na to gaziki i rękawiczki bawełniane. Jak na razie moje paznokcie mają się dobrze mimo tygodnia bez malowania nawet odżywkami nic się nie złamało, zadarło i o dziwo nic się nie rozdwoiło |
|
|
|
#2777 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
tzn robimy sobie skromne prezenty, kiedyś jeszcze za czasów liceum umawiałyśmy się na 35zł, i tak już zostało...
własnie nie wiem czy biżu, bo generalnie przez to, że widzimy się bardzo rzadko nawet nie wiem co jej się podoba, a teraz to w ogóle ze sobą nie rozmawiamy, nawet jak się widzimy... nawet nie znam jej gustu już, upodobań... dziś się przełamałam i napisałam do niej czy ma jakieś życzenia, odpisała, że nie... |
|
|
|
#2778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszelkie uzywki tez ida w odtsawke - zreszta ze wzgledu na klopoty ginekologiczne i tak nie moge jesc takich sodkich/pikantnych rzeczy. W sumie z tym tradzikiem juz naet tak dobrze nie pamietam, wiem, ze bylo tego setki mam nawet zdjecie jak tragicznie to wygladało, to az mi sie zal robi jak wtedy wygladalam i jak bardzo to obnizalo moje poczucie wartosci teraz po tych mirodermobrazjach, kwasach, masach wizyt w gabinecie medycyny estetycznej juz w symie nie mam wielu blizn, a krosty na twarzy sa w maxymalnej oilsci 10, ale jednak caly czas trzeba walczyc, zeby z cholerstwem wygrac raz na zawsze ale w sumie u mnie tradzik m ial i tata jak i mama, wiec i ja tez msuze odpokutowac ;DCytat:
|
||
|
|
|
#2780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj pierwszy raz użyłam Sesy i jestem zachwycona efektami.
Dobranoc.
|
|
#2782 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
No sama nie wiem, mam jeszcze dwa tygodnie czasu
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
ok abs zaliczone
jeszcze olej lniany na włosy i spac
|
#2785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2786 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot, a moze jakies rekawiczki, kosmetyczke/kuferek,szafeczke na kosmetyki np. z ikei te szufladkowe, portfel? ksiazke uwazam za ciekawy pomysl, sama lubie takie prezenty. ciesza mnie rowniez wszelkie balsamy, kremy do rak, wiec ja bym zapewne kupila cos co mi sie podoba, przynajmniej wiedzialabys, ze wg Ciebie to by Ci sprawilo radosc
![]() dobranoc
|
#2789 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Loluska współczuję sytuacji brak słów po prostu, spódnica naprawdę bardzo ładna, fajnie podkreśla biodra i w ogóle Twoja figurę Party za talent, pudełka na kosmetyki urocze, taka mała pierdółka a taki efekt daje ![]() caate mam dla Ciebie kolejną super promocję w Factory są przeceny bluzek/golfów Tezenis za 2 zł z 8.90 euro, coś z takich http://allegro.pl/listing.php/search...category=76033 tylko kurczę nie wiem jak teraz, bo siostra kupowała ok tydzień temudianula, nie jesteś sama, też zauważyłam niepotrzebne ochy i achy ![]() anngeli witaj właśnie mam na włosach odzywkę garnier blond + olej kokosowy + napar z rumianku i szyszek chmielu + sok z cytryny, stosuję od kilku dni i troszkę widzę rozświetlenie buahhot, moje propozycje ![]() - może rzeczywiście pędzel to dobry pomysł, bo przecież po jakimś czasie pędzel sie wymienia na nowy - książka - apaszka/szal - błyszczyk/szminka w naturalnych kolorach - biżuteria(naszyjnik, wisiorek, bransoletka, kolczyki) - kermy/balsamy tez się zużywają - pudełko na biżuterię/bądź stojak, ostatnio widziałam fajny w pepco za ok 20 zł - długopis jakiś lepszy - jak coś jeszcze wymyślę to napiszę ![]() Miłego dnia
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.

i to jest moja ostatnia odpowiedz względem ciebie wiec mozesz sobie wypisywac co chcesz i co ci sie podoba. nick ej omijam szerokim łukiem. 
To była masakra, a ja wtedy jeszcze byłam takim dzieciakiem-nieogarem , slabo to wspominam... Teraz jade na zajecia na 9.30 najczesciej, wiec wychodze ok 8
a jak miałam na 8 to przed 7, bo mialam takie fajne polaczenie

myślę, że jak już napisałaś to warto wspomnieć i o kim mowa
ja przyznam się szczerze nawet chyba nie pamiętam takiej syt. 

za talent, pudełka na kosmetyki urocze, taka mała pierdółka a taki efekt daje