|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
.
|
|
|
#1172 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
musisz sie wkrecic w to towarzystwo
|
|
#1173 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbyś pisała o qpie lub seksie to uwierz, że by nie zginęły
|
|
|
#1174 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe
tutaj sa same sexo-maniaczki dobrze ze mój tz tego nie czyta,bo by sie chlopak załamał
|
|
#1175 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak czy siak bedzie mi ciezko, bo calymi dniami nie ma mnie w domu, wracam pozno i padam na twarz. :/
|
|
|
|
#1176 |
|
Wtajemniczenie
|
mi tez czasu brakuje na wizaz
lece spac, jutro wizyta u gina
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Karola, nie przejmuj się, po prostu pisz regularnie - choć są takie wyjątki (jak ja, nieskromnie mówiąc :P ), które czasem mają przymusowe wczasy od wątku, ale są na bieżąco i potem wracają w blasku chwały
muszę przyznać, że połączenie MjM, qpa i seks jest dość osobliwe, nawet jak na nasz wątek xD tęskniłyście ?:P
|
|
|
#1178 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty, czemu pomyslałaś, że tu nie pasujesz bez Ciebie nie istniejemy! ciekawość nas zżerała, jak zniknęlas na jakis czas gdy bylas w ciąży ![]() tesknilysmy! wiedzialysmy, ze wrocisz, tylko pewnie Oli daje Ci w kosc ![]() Cytat:
![]() jo od pepsi hejjjj jakie dołączyć, Ty przecież jestes nasza! tylko nam zaginelas! ale pamietamy Cie, czytam Twojego bloga jak wpadasz, gdy masz czas Cytat:
![]() Tęskniłyśmy ! jak tam siłownia? ja postanawiam być super umięsniona i nie mieć wałków podczas schylania, od jutra bede seksowna sportwoman
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Zachowam to dla siebie :P aczkolwiek nieźle się uśmiałam, czytając Wasze czułe posty
no siłownia nijak, nie chodzę, sesje w ilości dwie skutecznie mi utrudniają funkcjonowanie, o bieganiu na siłownię nie wspominając ale po sesji robię turboredukcję z idealnymi posiłkami okołotreningowymi Baniu, Ty od jutra, ja od po sesji jacieeee, ile ja mam planów na po sesji i tak co pół roku :P---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Aaaa, i jeszcze mam pytanie - Laurka, ile masz w biodrach? bo podglądałam ostatnio Twoje fotki w albumie i nie umiem sobie zwizualizować, ile masz, zakładając to rzekome 72 w pasie
|
|
|
#1180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
)) To sie ciesze, blog powoli sie rozkreca, ale mam jeszcze spory zapas zdjec z roznych wyjazdow. Takie smutne sa, jak tylko siedza w tych folderach ![]() A Av to chyba zawisnie u mnie na lodowce. Wrrrrr.
|
|
|
|
#1181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(jedzenie poza domem)damy radę ![]() Cytat:
też lubię podróże, ale podziwiam ludzi, którzy w nawale pracy i obowiązków znajdują na nie czas! mi się to nie udaje ![]() hehe, jesli taki av na lodówce miałby pomóc, to czemu nie później Ty byłabyś inspiracją dla nas, i to zdjęcie Twojego brzucha zawisłoby na naszych lodówkach ![]() a ja się wziełąm za sprzatanie
|
|
|
#1182 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam czas na wiecej niz kiedys, kiedy mialam niewiele zajec. I ciagle planuje, ciagle przychodzi mi cos do glowy... tylko doby brakuje ![]() Hm, to jest opcja pomyslimy, moze za kilka miesiecy...
|
|
|
|
#1183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
milosc do takiego zycia mnie uzaleznia, ale wtedy wpadam w wir roznych zbyt absorbujacych mnie rzeczy i wyciaga mnie z tego, uwaga, kto? pan superbohater ze strzykawą i w białym fartuchu, sam pan Lekarz ![]() mniejsza z tym Litwa i Estonia - mega sprawa, nigdy nie bylam, ale bardzo mi sie marzy, nie wiem, czy kiedys to zrealizuje, bo moj facet kocha komercje w podrozy, poleci tam, gdzie modnie jest poleciec. Estonia wabi mnie od gimnazjum, kiedy moja klasa miala przygotowac cos na temat tego kraju wiesz, wlasciwie to jestes pierwsza osoba ktora "znam" ( ) i byla w Estonii. zauwazylam za to, ze coraz bardziej modne są Węgry, a tez je mialam za nisze wsrod krajow wybieranych na wycieczki.w ogóle, moglabym byc martyną wojciechowską wizazu i prowadzić wątek aniabania na krańcu swiata ;p aaa! Karola! wyglądasz super świetnie na zdjęciach. Uważam że masz fantastyczne nogi, nie wiem, do czego możnaby sie przyczepić w Twojej sylwetce? czy pod tym fajnym t-shirtem kryje się brzuch bęben z odstającymi boczkami i 90 cm w talii?! no nie sądzę
|
|
|
#1184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dostałam wczoraj od Tż Tort
|
|
|
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, to kiedy masz urodziny?
![]() Nie zdałam.
|
|
|
#1186 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj
![]() Psyhe nie mów tak Wiem co czujesz bo sama w grudniu nie zdałam ale życie toczy się dalej nie można się martwić , sama mówiłaś że już tyle umiesz, douczysz się i zdasz na 5 ![]() A ja w sobotę mam właśnie poprawkę tej zerówki trzęsę portkami
|
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego! Zdrowa, szczęścia, pieniędzy, seksu i zdania egzaminów w pierwszym terminie!
![]() ![]() ![]() Ja poprawkę mam jakoś po 13.02... ![]() No właśnie i przykro mi jest dlatego, że się uczyłam, a nie zdałam, bo jakbym się nie uczyła to fakt... Pretensje tylko do siebie
|
|
|
#1188 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to jeszcze masz dużo czasu mi egzaminy zaczynają się w tym tyg i tak mam co tydzień do końca lutego ![]() Ale tak już jest ja też wszystko umiałam i też lipa, 2 pkt mi zabrakło. Ale jesteśmy zdolne damy sobie radę za 2-gim razem
|
|
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Alexis, ja mialam 5 zadań, a 6 zalicza więc jak pech to pech
![]() Aaa, tam! Zmieńmy temat!
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#1191 | ||
|
Wtajemniczenie
|
od 7:30 nie śpie. właśnie jestem w połowie cyklu i mam owulacje, a przecież podczas owulacji ma się chcicora jak nie wiem a że jest to połowa, to mam jeszcze poczekać z 14 dni na okres. jeśli to 10 lutego nie dostanę @ to mam się zjawić po tabletki na wywołanie. Jajniki już ostro pracują, a ja wolę się powstrzymać na ten czas, bo nie chcę drugiego Cytat:
do tego nie umiałam jakoś wbić się w temat i żartować razem z Wami... ale na to wszystko, ma wpływ mój humor, który ciągle jest jakiś depresyjny. wszystko jest głupie, beznadziejne i bez sensu. skąd to się wzięło, nie mam pojęcia, ale niech już sobie idzie kochana mojaaaa )) Oli własnie jest wyjątkowo grzeczna. coraz więcej się śmieje, grucha coś pod nosem, mało płącze a co najważniejsze przesypia całe noce ja też kocham pepsi!! 3mam Cię za słowo z tymi ćwiczeniami ja też chcę takie zdjecie na lodówce!! Cytat:
kochana, wszystkiego naj naj lepszego
|
|
|
#1192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam obraz Audrey Hepburn Wczoraj zwijałam się z bólu. Mama chciała jechać do siebie na oddział na USG, ale powiedziałam, że nigdzie nie idę, bo rano mam ważny test z angielskiego. Nafaszerowała mnie lekami i jakoś przeżyłam. Dzisiaj biorę senes, a jeśli nie pomoże to jutro wieczorem do szpitala ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Karola powiedz mi czy byłaś tak MEGA, MEGA zachwycona Barceloną? Bo byłam tam we wrześniu 2010 roku i czuję mega niedosyt.. A muszę powiedzieć, że szłam z buta od Aquarium aż do krzywych domów i do Sagrada Familia przez jakieś dziwne alejki, które powinny zadowolić ciekawego turystę. Jednak czegoś mi brakowało.. chyba mojego ukochanego Włoskiego klimatu!
|
|
|
#1193 | ||
|
Zakorzenienie
|
Alexis, STO LAT STO LAT!
Karola, Ty nasz niedościgniony ideale ja Cię dobrze pamiętam i pytałam ostatnio jak tam Twoja praca!?![]() Agnesuk, pierogi ![]() Co to za praca tż? pogratuluj mu od nas ![]() A ja od pepsi ![]() Cytat:
Trzeba być twardym,a nie miętkim!!!!! Cytat:
![]() Weź dużo tego na przeczyszczenie,a wieczorem i tak jedź do szpitala bo przecież nie będziesz cały czas się wspomagała Wczoraj: I: 2 croissanty, kawa z mlekiem II: 2 gotowane mielone z indyka, 2 ziemniaki, mizeria z jogurtu i ogórka III: prince polo, 0.5l. pepsi IV: porcja frytek, piwo ![]() Dzisiaj: I: 2 naleśniki z dżemem ananasowym II: będzie kiszka ziemniaczana A o reszcie pomyślę,żeby wyszło w miarę dietetycznie i bez żadnych wpadek. Apetyt mi wrócił
|
||
|
|
|
|
#1194 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie się podziewacie?
|
|
|
|
|
#1195 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() SR pewnie ze teskniłysmy - u mnie waga tez na plus ![]() Cytat:
![]() Wasza pracujaca matka studentka ale spoko, ja sie nie dam ![]() Padam na pysk
|
||
|
|
|
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak sobie myślę czemu tu tak mało zapisane a tu wczoraj przecież MjM nie było i nikt nie relacjonuje
|
|
|
|
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
MP, ale opowiadaj konkretnie jak tam w pracy
|
|
|
|
|
#1198 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Senes pomaga - fajne jest to, że bez bólu. Może obejdzie się bez bisacodylu ![]() Cytat:
Dzisiaj: I: Woda - nic więcej nie byłam wstanie w siebie wcisnąć II: Miseczka zupy grzybowej + łyżka ziemniaków + mielony + łyżka buraczków (obiad u dziadków; jeśli nie zjem dziadek wyzywa mnie od anorektyczek III: rosół z grysikiem (mamusia specjalnie zrobiła na moje dolegliwości Do tego dochodzi kawa z mlekiem i senes. Jeśli dam radę to 8 minut BUNS.
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
co to jest?? rozbawilo mnie to i nie umiem sobie wyobrazic
a mnie mdlilo od antybiotykow, bylam u derma i spytalam. Musze wcinac jogurty z bakteriami ![]() karola czesc a teraz mieszkam we Wrocławiu. Lubie Wroclaw
|
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
stoje na swoim "starym" stanowisku, cały dzień pakowałam te pier****ne mrożonki
![]() mam zakwasy w rękach, nogach, plecach i..... palcach ![]() Stare pracownice są ok (wyjatki tez sa ), ale jest troche nowych - podstepnie miłych, znających mojego TZ i próbujących dużo mi o nim opowiadać - juz złapałam ich na zmyslonych historiach wiec przyjaciółkami nie zostaniemy Ale ok, jest praca - będzie kasa |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.

no co Ty, czemu pomyslałaś, że tu nie pasujesz 

czy pod tym fajnym t-shirtem kryje się brzuch bęben z odstającymi boczkami i 90 cm w talii?! no nie sądzę
Wiem co czujesz bo sama w grudniu nie zdałam ale życie toczy się dalej nie można się martwić , sama mówiłaś że już tyle umiesz, douczysz się i zdasz na 5 

Piekarnik Laury
BLOGUJĘ