![]() |
#4981 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Żony 2011 - część III
Wczoraj oglądałam koszmar z ulicy wiązów
![]()
#4982 |
Zakorzenienie
|
Passion, to super, ze TZ tak sie spisal i dobry obiad przygotowal! Z mrozonki czy nie, liczy sie, ze wogole sie za to zabral
![]() Takayka, nie lenic sie! Choc kto to mowi... ja tez siebie znam i len ze mnie straszny.... Ale TZ sciagnal mi te gry na wii, smieszne sa, musze sie za nie porzadnie zabrac, bo ciezko "dupsko" zrzucic ![]() Ewcia, no Lasocki to porzadna firma, mam nadzieje, ze beda Ci sluzyc ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Passion, no dziwne, dziwne, choc jakos staram sie w to nie wkrecac, bo nie ma po co ![]() ![]()
#4983 |
Zakorzenienie
|
My jak płynęlismy z Fuerty na Lanzarote statkiem to zaraz mi sie Titanic przypomniał
![]() ![]() ![]() ![]() ale żyje jak widzicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
Ja tez podczas lotow czesto mysle o katastrofach, szczegolnie gdy podrozuje sama.
Co do tej katastrofy, to zastanawiam sie jak oni teraz wyciagna ten statek, przeciez to jest taaaakie ogromne bydle.... Podobno maja go ciac i wyciagac po kawalku, a potrwac to moze kilka lat. Latwiej tez jest mi wyobrazic sobie tych ludzi topiacych sie w kabinach, bo przeciez sama w takiej mieszkalam kilkanascie dni.... brrrr . Ludzie musieli uciekac zostawiajac wszystkie swoje rzeczy, wiem, ze to malo w porownaniu z ludzkim zyciem, ale z uwagi na to, jakie "rewie" sie tam odstrzela na wieczornych kolacjach, sporo osob musialo potracic bardzo duzo wartosciowych rzeczy.
#4985 |
Zakorzenienie
|
![]()
Kuleczko wymienili tę część pod głową co mamy na nową. Ale obawiam się,że sami musimy to jakoś wzmocnić
![]() Dobra posprzątałam-w końcu spięłam poślady i czyściutko! Choinka rozebrana! Ta i co... I lecę do przedszkola sprzątać! To ja się pewnie pożegnam w tym wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4986 |
Zakorzenienie
|
Passion to ty taka katastrofistka jak moja koleżanka
![]() ![]() Ja tam wiem, że większe jest prawdopodobieństwo,że mnie samochód potrąci niż tego,że zginę w katastrofie samolotowej więc podchodzę do tego na luzaka ![]() Jeej ale mnie na wspominki wzięło... przypomniałam sobie jak wiązałam szarfy na krzesła dzień przed weselem ![]() Ooo a możliwe,że kuzynka zrealizuje moje marzenia o ślubie w plenerze i będą brać cywilny w ogrodzie sali ![]() Cała rodzinka się śmieje, że teraz juz nikt nie zapomni ani obrączek ani dowodów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
![]()
Takaya hehe dzień wspominkowy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Coś wolno wam idzie to wykańczanie. Ja dopinam ostatnie rzeczy przed porodem i strasznie dużo tego dopinania jest i mało mam czasu na wszystko. No ale jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Zakorzenienie
|
Joasiunia na walentynki już nie będzie więcej, a nie wiem czemu jest niedostępna... może jakiś błąd już napisałam do koleżanki pewnie to poprawi
![]() Ja dumna jestem z gorseciku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 |
Zakorzenienie
|
Życie, zdrowie, widaomo, najwazniejsze, ale po fakcie, myślę, że przychodzi takie coś, że sporo rzeczy się straciło, wartościowych bądz mniej, ale to też można podciągnąć pod kawałek dorobku zycia
![]() ja lubię oglądać filmy katastroficzne ![]() Takaya, mnie tez ostatnio na wspomnienia wzięło, że jednak trochę tęsknie za czasami jak szanowny wyjedzał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Zakorzenienie
|
Passion ale ile smutku jak go nie było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Monitka tez mysle ze mi posluza na dlugo
jeszcze mysle o jakiejs kurtce zzimowej na wyprzedazach no szefowej nie ma wiec stad moja obecnosc z Wami ![]() ale nie jestem za czesto bo jakies l;aurki musze robic no ale czas szybciej leci dziewczeta schudlam kilo w tydzien ![]() ale dalej mysle co by tu brac do pracy zamiast chleba ![]()
#4993 |
Zakorzenienie
|
Dark, było było
![]() Ewka, nie pomogę bo ja bez chleba nie funkcjonuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4994 |
Zakorzenienie
|
Ewcia, a moze salatki w pojemnik?
![]() ![]()
#4995 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś wzięłam sobie kotleciora do pracy i zaraz go odgrzewam
![]() Jak byłam w pt na siłce i po samym jogurciku i kanapeczkach to zero siły miałam! Na stepperze ledwo 150 cal spalilam a we wtorek po kotleciorze 500 kalorii w pół godziny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zakorzenienie
|
Ewka, to może ciemne, pełnoziarniste pieczywo jak bez nie da rady? Zawsze coś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4997 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- I kto zakłada nowy wątek?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4998 |
Zakorzenienie
|
Mogem ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Zakorzenienie
|
Dark, ja bym nie polecala parowek.... raczej nie sa dietetyczne i wogole kto tam wie, co w nich jest
![]() Ewciu, dobra alternatywa jest serek wiejski: jest pozywny, zdrowy, ma duzo bialka wiec jest dietetyczny ![]()
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
HA post nr 5000
![]() ![]() ZAPRASZAM DO NOWEJ CZĘŚCI! ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31673644 |
![]() ![]() |
![]() |
#5001 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Miałam problem z internetem. Straszny bałagan maja w swoim systemie (firma od internetu) okazało się że nie potrezbnie nam odłączyli internet i czekaliśmy tydzień albo i ponad na podłączenie ![]() ![]() Cytat:
oj trochę mam do nadrobienia.. ale chyba to zrobię jutro dopiero. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.