|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII
Ja się zastanawiam czy też nie spisać kolorówki - nie mam z nią problemu, ale jakoś łatwiej mi to będzie ogarnąć, zwłaszcza, że jestem w trakcie zastępowania pojedynczych cieni paletkami itd
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia7 - korektor z serii Lift. Uzywalam go punktowo na miejsca zaczerwienione lub pryszcze, pod oczy niestety jest za ciezki. Na plus ma bardzo dobre krycie i trwalosc. Baaaardzo wydajny, mialam go jakies 3 lata
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Tak tak, spis kosmetykow pomaga, a juz najbardziej wtedy kiedy liczby siegaja setki
To przemawia do serca!
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić że wykończyłam balsam Eveline mango i wydłubuję ostanie krople mleczka jeżynowego YR.
To będzie dobry miesiąc. Witaj. Cytat:
|
|
#2225 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale szczerze mówiąc mam już ich tyle, że mi się przejadły Nie kupuję nowych od dawna już, a ciągle mi przybywają, nie nadążam z rozdawaniem / sprzedawaniem Z 5 szuflad mojej lakierowej szafki spokojnie mogłabym ograniczyć się do jednej z moimi ulubionymi, w której byłyby takie lakiery jak Orly - Pure Porcelain, China Glaze - Light as Air, Zoya - Dannii, Essie - Sand Tropez itd ![]() A tak w ogóle, nie żebym kusiła, ale... http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...-le-pynny.html |
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31715933]Lakiery mam spisane w oddzielnym pliku
![]() Ale szczerze mówiąc mam już ich tyle, że mi się przejadły Nie kupuję nowych od dawna już, a ciągle mi przybywają, nie nadążam z rozdawaniem / sprzedawaniem Z 5 szuflad mojej lakierowej szafki spokojnie mogłabym ograniczyć się do jednej z moimi ulubionymi, w której byłyby takie lakiery jak Orly - Pure Porcelain, China Glaze - Light as Air, Zoya - Dannii, Essie - Sand Tropez itd ![]() A tak w ogóle, nie żebym kusiła, ale... http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...-le-pynny.html Mam ten liner, kocham go!
|
|
#2227 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma chyba trwalszego
Musialam go juz kilka razy doslownie zeskrobywac z powiek, trwalosc 1000%
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31715933]Lakiery mam spisane w oddzielnym pliku
![]() Ale szczerze mówiąc mam już ich tyle, że mi się przejadły Nie kupuję nowych od dawna już, a ciągle mi przybywają, nie nadążam z rozdawaniem / sprzedawaniem Z 5 szuflad mojej lakierowej szafki spokojnie mogłabym ograniczyć się do jednej z moimi ulubionymi, w której byłyby takie lakiery jak Orly - Pure Porcelain, China Glaze - Light as Air, Zoya - Dannii, Essie - Sand Tropez itd ![]() A tak w ogóle, nie żebym kusiła, ale... http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...-le-pynny.html Super ten eyeliner |
|
|
|
#2230 |
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31716322]A znasz jakiś równie trwały?
[/QUOTE]Kiedyś na przecenie -70% upolowałam bardzo podobny z Sephory- trwałość jest niesamowita! Nie rozmazuje się, nie blaknie- jest super! Ale nie spotkałam jeszcze żadnych bardziej trwałych eyelinerów niż z Essence w słoiczku. Naprawdę nic nie jest go w stanie ruszyć- płacz, pocieranie itp. chociaż zmywa się dobrze. ![]() U mnie pojawiły się dwa nowe zużycia! Odżywka morelowa z Alterry i masło do ciała mango z BeBeauty (Biedronka). Obydwa produkty bardzo polecam. Teraz z okazji sesji, mimo, że pojawiam sie czest na wizazu to jakos nie ogarniam wszystkich wątków regularnie. Chciałam podziękowac wizażance, ktora odpowiedziała mi o tych kartach z BS. Dzięki dzięki.
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Koshatko gratuluje! Ja nie umiem sie zmobilizowac do balsamow zima.
Pokaze wam mojego zwyklaczka
Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2012-01-19 o 14:41 |
|
|
|
#2232 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
właśnie o to chodzi, że nie wiadomo. Dopiero jak otworzysz paczkę za miesiąc to zobaczysz. Taka niespodziewanka ![]() Lynn: witamy, witamy...
Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2012-01-19 o 16:48 |
|
|
|
|
#2233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do balsamów, to ja też nie umiem się zmobilizować i dlatego stosuję na zmianę olejek dla dzieci w trakcie prysznica z balsamem po. Efekt podobny na + dla olejku jednak. [QUOTE=Agniesia666;3172146 4Lynn: witamy, witamy... Nie stosuję jej w dużych ilościach. Zanim kupiłam ją, to przeczytałam opinie, że jest to kosmetyk niewydajny a u mnie jest zupełnie odwrotnie. Włosy mam do łopatek mniej więcej. A widzisz u siebie długotrwały efekt stosowania tej płukanki? Bo ja niestety nie
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam listę kolorówki... i w sumie na liście nie wcale nie wygląda, jakby tego dużo było
Kurcze i teraz wish lista w głowie się jeszcze bardziej wydłużyła
|
|
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
witaj, witaj Ja dziś zużyłam odżywkę w żelu z Avon - mam juz 10 zużyć w styczniu a będą nowe Zaczyna mi sie coraz bardziej poodbac wyrzucanie pustych opakowań
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Lynn witaj
Aga mnie płukanka starcza na kilka miesięcy 3-4 Zużyłam peeling myjący Joanny truskawkowy - 100 ml. Mam już 13 zużyć na styczniowym koncie! |
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Wyprobowalam dzis paletke Sleek Sparkle, cienie faktycznie sie osypuja, ale nie jakos wybitnie, dalam rade je okielznac
Nakladane na dobra baze wytrzymuja caly dzien. Drobinki sa dosc mocno widoczne.Radze nakladac te cienie wlasnie na baze, wilgotnym pedzelkiem, trzymajac chusteczke lub wacik pod okiem, wtedy zminimalizujemy osypywanie do minimum. Ja jeszcze po wykonaniu makijazu omiatam pod oczami pedzlem Isadory do podkladow mineralnych, ma bardzo grube i geste wlosie, zbiera idealnie, tylko do tego celu go uzywam ![]() Podsumowujac, wcale nie jest tak zle. Mam pigmenty MACa i one tez sie diabelnie osypuja, ale na wszystko znajdzie sie sposob
|
|
#2239 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fajny, no. Bardzo ładny, stonowany makijaż. Cytat:
Można zamówić od razu na cały rok, wtedy chyba jeden wychodzi za darmo.
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja męczę teraz maskę Kallos Latte. Mam nadzieję, że zużyję ją w tym miesiącu, co da mi "pozwolenie" na kupno nowej maski
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Musze wam wkleic
![]() Następnego dnia w pracy, przy kawie rozmawiają dwie koleżanki: - Jak tam Twój wczorajszy sex? -beznadzieja... mąż przyszedł do domu, w 3 minuty zjadł obiad, potem 4 minuty bzykania i po dwóch minutach spał... A u Ciebie? - No u mnie rewelacja mąż przyszedł do domu, zabrał mnie na przepyszna romantyczną kolację. Później przez godzinę wracaliśmy do domu spacerkiem przez miasto, potem świece i godzina przecudownej gry wstępnej. Następnie godzina nieziemskiego sexu a na koniec wyobraź sobie, ze przez godzinę rozmawialiśmy czule ze sobą. Bajka po prostu! W tym samym czasie rozmawia ze sobą dwóch kolegów: - Jak tam Twój wczorajszy sex? - No zaje-biście! Przychodzę do domu, obiad na stole, zjadłem, pobzykałem i zasnąłem! A u Ciebie? - U mnie? K*rwa, u mnie beznadzieja. Przychodzę-nie ma prądu bo zapomniałem zapłacić za rachunek, zabrałem wiec gdzieś starą na kolację, żarcie beznadziejne było i takie drogie, że nie starczyło mi na taksówkę powrotna i musiałem zap**rdalać do domu na piechotę. Przychodzimy k*rwa przecież nie ma prądu, więc znowu te cholerne świece. Byłem tak wkurzony, że najpierw przez godzinę nie mógł mi stanąć a potem przez godzinę nie mogłem się spuścić. Na to wszystko tak się wk*rwiłem, że przez godzinę jeszcze usnąć nie mogłem |
|
|
|
#2244 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]()
|
|
#2245 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
swietny kawal ![]() Mam 2 nowe zuzycia (łącznie już 12 na moim koncie w styczniu) - maseczka YR - 15 ml i mleczko do demakijazu Tołpa 200ml
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2012-01-19 o 22:13 |
||
|
|
|
#2246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję wszystkim zużyć
Cytat:
Cytat:
![]() A na ile razy Ci wystarcza? Cytat:
![]() Dzięki, dobrze się bawiłam Ale w domu byłam już o 2:30, bo wstałam wczoraj do pracy przed 6:00 i już padałam z nóg...Kupiłam wczoraj zmywacz do paznokci, bo dzień wcześniej skończyłam poprzedni. Wąchałam też jagodowy żel Nivei i super pachnie
|
|||
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno na ktoryms watku (nie pamietam ktorym) byl szal na makijaz oka z czerwona kreska.
No wiec dzis, wykorzystuja czerwony cien z paletki Sleek Curacao wymalowalam sobie takie kreski ![]() Powieke zostawilam naga, tylko przypudrowalam i na to cienka czerwona kreska na gornej powiece, tak od polowy oka, wyciagnieta dosc daleko na zewnatrz. Powiem wam, ze suuuper. Tak odswieza spojrzenie. Niestety moja czerwien wyszla taka troche pomidorowo-pomaranczowa, ale i tak bardzo mi sie podoba Ponizej kilka propozycji z internetu
|
|
#2248 | ||
|
Zadomowienie
|
Cuciola
Cytat:
nie każdy ma tak silna wolę Niusiu![]() Cytat:
zapomniała się pochwalić zużyłam: -zmywacz do paznokci Nailty 200ml -żel peelingujący do mycia twarzy BeBeauty 150ml. Edytowane przez gabipati Czas edycji: 2012-01-20 o 15:06 Powód: dopiska |
||
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Swietne makijaze, najbardziej podoba mi sie duet czarna kreska u gory a na dole czerwona
|
|
|
|
#2250 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
cuciola jaki masz cień na tym zdjęciu? bardzo fajny efekt
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

To przemawia do serca!

A najgorsze z tego wszystkiego jest to, że w większości wydałam kasę na buble, za co mogłabym mieć jakiś jeden a dobry kosmetyk.

nie każdy ma tak silna wolę Niusiu