|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Cytat:
![]() ja mam pamiatke po jezdzie na gokartach mega blizne na rece ![]() Cytat:
![]() mysmy tez byli zgodni co do ciemnych mebli a teraz maz cos kreci nosem .. a mi wsumie te biale tez zaczynaja sie podobac ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a wy kiedy zaczynacie robic pokoj? bo u Ciebie to juz niedlugo do porodu zostalo Cytat:
![]()
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Kuźwa! Mam beznadziejny humor. Babka mi kazała przyjść jeszcze raz, jako, że stać mnie na więcej niż na 3
. Tak mnie tym zdołowała- muszę się douczyć na poniedziałek, a wtedy mam egzamin, a potem miliard innych zaliczeń, że mi się ryczeć chciało całą drogę powrotną. A jak zobaczyłam jednego psiaka na ulicy, który siedział tam chyba od 3 godzin- bo jak szłam na busa, to też go widziałam i łasił się do mnie jak go zawołałam, to w ogóle się rozkleiłam. Siedział tam, taki biedny i patrzył w stronę jezdni, jakby go ktoś wyrzucił ;(. A potem jeszcze gadałam z TŻtem, strasznie mi go brakuje tutaj . I ogólnie to mi chyba hormony szaleją .
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Morsi gratuluje
![]() Dalenka a nie mogłaś jej powiedzieć, że wystarczy Ci ta 3, bo masz jeszcze sporo nauki i że i tak się więcej nie nauczysz? Ja mam dwie sunie takie z ulicy, tzn.jedną mam tu a druga została u babci |
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A propos imion ![]() http://www.widelec.pl/widelec/1,1015...home_multiline |
|
|
|
|
#1025 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
biedny psiak ja też bym się rozkleiła.. ;(Cytat:
Morsi, gratuluję 4,5 ![]() hej, ostatnio mam ciężkie dni, wszystko i wszyscy mnie irytują.. mam nadzieję, że to po prostu przed okresem, bo wkurzam już samą siebie :| |
||
|
|
|
#1026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Medard miał na imię mój nauczyciel w-f
|
|
|
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a musimy w tym pokoju wymienić instalację elektryczną, potem położyć na ściany płyty regipsowe i podłogę nową. a wcześniej skuć płytki ze ściany, bo była tam wcześniej kuchnia, więc mnóstwooooo kurzu i pyłu. A że wiadomo jakie to wredne "istoty" to mimo, że zamknie się pokój na cztery spusty podczas robienia to i tak wszystko wyląduje mi na mieszkaniu. ![]() może po sesji się tym zajmiemy. bo na razie nie mam do tego głowy... Cytat:
co do tych imion to mi się podoba Przedpełk, chyba dam tak swojemu synowi na imię
|
|
#1029 |
|
Zakorzenienie
|
Boże, co za płaczliwy dzień mam dziś... Gadałam z TŻtem, moja mama mu powiedziała, że słyszała, jak babcia się modli, żeby nie umrzeć w samotności... Tak się poryczałam, że szkoda gadać...
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1031 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem za Delfinem
Ludzie są straszni..... Chyba rodzą dzieci dla żartów ![]() O matulu! Jakaś kolizja?? Ja nigdy nie jeździłam gokartem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki, żeby 2 miesiące starczyły Wam na urządzenie pokoiku w całości ![]() Cytat:
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!
![]() Nareszcie weekend Znów mam zjazd na uczelni, ale na szczęście tylko w sobotę ! Poza tym jutro idę na urodzinki do TŻta. Wczoraj tez u niego byłam (bo wczoraj je miał), ale jutro będzie je odprawiał. Dziś zamierzam upiec mu tort Wczoraj jak wyszłam z domu o 9 rano to wróciłam o 21.30. bo do 15 miałam lekcje, a potem zostałam pilnować dzieci na dyskotece szkolnej (swoją drogą to się wybawiłam hehe, Waka waka w wykonaniu moim i uczennic 6 kl - super, Shakira i jej świta mają na noc Pochwalę się i tu na forum (bo wcześniej zrobiłam to w klubie), że w środę TŻ został właścicielem działki (po długich bojach) Zabieram się za czytanie tego, co napisałyście ![]() Buziaki |
|
|
|
#1033 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wierzę, że Ci się uda A rozłąkę z Tż-tem musicie przetrwać...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wpadłam się tylko przywitać, lecę zmyć Waxa, doprowadzić się do porządku i na zakupy Muszę coś kupić mojej bratanicy na urodziny i jej wysłać, ale nie mam pojęcia co.. Także zaglądnę do Was później |
|
|
|
#1035 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się tego musiałam uczyć Cytat:
Cytat:
w ogóle to dziwna sytuacja. babka powinna się ciebie zapytać, czy 3 ci wystarczy, czy nie. a nie podejmować za ciebie decyzję. ale nie martw się, nauczysz się i bez problemu zdasz biedna psinka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
trzymaj się ![]() Przejrzałam sobie też tę stronkę, o najgłupszych imionach. Naprawdę... ludzi mają zryte ![]() To do mojego LO chodził chłopak (syn nauczycielki z historii), który nazywał się.... Gniewosz Mściwój ********* Idę na naleśniki ![]()
|
|||||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja się zabieram za naukę-jutro egzamin z niemieckiego
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczęta jakoś nie potrafię się wbić w rozmowe
dziś odpoczywam od nauki jutro z powrotem do książek.. jeden egzamin za mną jeszcze 5... dziś zakupiliśmy TŻcikowi nowe okularki i uzupełniliśmy umowę z fotografami no i to chyba na tyle
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak można kogoś tak nazwać ![]() będę trzymać kciuki
|
|
#1039 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właśnie sobie z TŻ zamówiliśmy pizzę, znaczy w sumie to ją właśnie przywieźli więc idziemy jeść
|
||
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też miałam ochotę na coś dobrego do jedzenia, ale mnie brzuch boli
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
We mnie dzisiaj wstąpiło pełno energii. Odkurzyłam u nas w pokoju, u teściowej, zmyłam panele, poprasowałam i jeszcze bym coś zrobiła ale nie mam już co. Jeszcze wcześniej pojechaliśmy wymienić opony na zimówki i dzisiaj jest dopiero 20 a my zostaliśmy z 30 zł w portfelu nieźle co?Z tymi imionami to jakiś kabaret ![]() Jutro rano jedziemy na ktg (ciekawe jak wyjdzie), później do mojej babci a na koniec Tż-et do pracy a ja do domu. |
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
poparzenie
bo te glupie gokarty przynajmniej te co my jezdzilismy mialy silniki na zewnatrz i na dzien dobry mowie wszystkim zeby uwazzaj bo mozna sie ladnie zalatwic i co?! Pierwsze co siadlam i oparlam reke o ten goracy silnik ![]() ![]() Przyznaje sie bez bicia nie mam sily nadrabiac .. wrocilam po 9h pracy kocham te moje dzieciaki ale dzisiaj mnie mega wkurzaly Dobrze ze juz weekend mamy .. a jutro ma byc duzy snieg wiec odwolali mi klase z opieki nad dzieckiem na nastepna niedziele super W sobote mamy impreze u nas ciekawe jak wstane ...
|
|
#1043 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
. I o ile jeszcze sam Gniewosz nie jest zły- to razem ze Mściwojem . No i ciekawe, jaki jest ten chłopak, skoro ma takie gniewne imiona .A z działką to cudowna wiadomość !!!!!Cytat:
? Jakieś konkrety dotyczące tego, ile ma być zdjęć, albumów, itp ?Nie było mnie cały dzień wczoraj, a tu nic do nadrabiania . Rano byłam na zajęciach, dostałam 2 wpisy ). Kupiłam mu koszulkę polo, taką szarą z czarnym niby krawatem, fajna . I jeszcze takie malutkie pudełeczko z wizerunkiem Dukati- bo on jest zakochany w tych maszynach , a w środku są cukierki. No i kartkę, taką też pod niego wybieraną . Wyślę w poniedziałek, żeby choć tak móc uczestniczyć w jego urodzinach, heh. A potem, jak wróciłam, zjadłam obiad i miałyśmy się zabrać z kumpelą do nauki, ale... ona mnie zaczęła zaczepiać i się przerodziło w "regularną bijatykę" (tak mówi moja mama, jak się koty nasze ganiają i biją )- łącznie z malowaniem się mazakiem i lakierem do paznokci, mazaniem mydłem, chlapaniem i pluciem wodą . No, ogólnie dostałyśmy "na łeb" i się nieźle uśmiałyśmy. Ciągle przychodziła mama tej koleżanki i mówiła jej, żeby zostawiła już tę chudzinę (czyli mnie ) . No, ale żebym się dużo nauczyła, to nie powiem. Także dziś już muszę, bo w poniedziałek egzamin. Przypominam o Dniu Babci tak w ogóle . MIłego dnia!
|
|||
|
|
|
#1044 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za wszystkie brawa i gratulacje ![]() My jesteśmy u mnie w domu, jest tu masa śniegu a my mamy kiepskie zimówki i wczoraj się strasznie ślizgaliśmy jadąc, a żeby wrócić do Kato musimy wyjechać pod taką ogromną górkę i nie wiemy czy nam się uda
|
||
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!! Po śniadaniu poszłam odśnieżyć chodnik przed domem i z bratem lepiłam bałwana
noc była nie ciekawa - jak zwykle budziłam się bo było mi niedobrze ale dzisiaj to już było mega, bo jak poszłam do łazienki to czarno mi się zrobiło przed oczami i słabo aż nie wiedziałam jak wrócę do łóżka
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
dalenko byliśmy wpisać godziny bo rok temu nie mieliśmy jeszcze nawet godziny w kościele tylko datę i salę. Nie wiem czy nasze wątkowe Agnieszki dziś obchodzą imieninki ale tak na wszelki wypadek wszystkiego naj naj najlepszego
|
#1047 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale wszystko lepsze od nauki ;p gratuluję wpisów ![]() Cytat:
![]() hej ja dziś od rana na nogach, w końcu mam wolny weekend, pierwszy raz od nie pamiętam kiedy.. bo Świąt nie liczę, bo co to za wolny weekend wzięłam się od razu po wstaniu za sprzątanie i w końcu zrobiłam porządek w szafie, bo jak ją otwierałam, to mi wszystko wypadało z niej i o dziwo nie mogłam nic znaleźć.. ale tłumaczy mnie brak czasu na cokolwiek znaczy ja się sobie tak tłumaczę teraz czekam na TŻ, bo jest w pracy, będzie koło 15, a potem moi rodzice jadą do znajomych, więc będziemy mieć wieczór dla siebie ![]() miłego weekendu
|
||
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Pogoda do ![]() Zaraz idę zrobić obiad, później troszkę ogarnę mieszkanie i odpocznę przed pracą. |
|
|
|
#1049 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mimo wszystko uważaj na siebie Cytat:
Cytat:
|
|
#1050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super prezenty, TŻ na pewno się ucieszy. My właśnie jutro wybieramy się do moich dziadków, chociaż babcia jest w takim stanie, że nie ma świadomości, że to dzień babci... ![]() Cytat:
Miłego wieczoru nie muszę życzyc, bo na pewno taki będzie.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:24.

! Ja miałam ślubny taki
. Ale wiadomo- z facetami nie przewidzisz, co wymyślą
) 
. Tak mnie tym zdołowała- muszę się douczyć na poniedziałek, a wtedy mam egzamin, a potem miliard innych zaliczeń, że mi się ryczeć chciało całą drogę powrotną. A jak zobaczyłam jednego psiaka na ulicy, który siedział tam chyba od 3 godzin- bo jak szłam na busa, to też go widziałam i łasił się do mnie jak go zawołałam, to w ogóle się rozkleiłam. Siedział tam, taki biedny i patrzył w stronę jezdni, jakby go ktoś wyrzucił ;(. A potem jeszcze gadałam z TŻtem, strasznie mi go brakuje tutaj
. I ogólnie to mi chyba hormony szaleją 

tą filozofią, obliczyłam, że łącznie się uczyłam ponad 20 godzin, a i tak mam wrażenie, że nic nie umiem i wszystko mi się cholernie myli i miesza
też się tego musiałam uczyć

nieźle co?
.
ale tłumaczy mnie brak czasu na cokolwiek