|
|
#751 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Cytat:
A pod postem komentarze : mam ochotę na kawę ... |
||
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#753 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś mnie rozwaliła dziewczyna z kolczykiem w nosie i przyczepionym
łańcuszkiem z nosa do ucha ![]() na początku nie wiedziałam, co jej tak wisi na pół twarzy ![]() a potem strach mnie dopadł, bo nie chciałabym być w jej skórze, gdy ktoś przypadkiem w zatłoczonym autobusie zaczepi się o ten łańcuszek, bo jednocześnie po uchu i nosie
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie rozumiałam od początku tego szumu na blogerki chociaż lubię przeglądać naprawdę! tylko niektóre z nich to zarabianie kroci na pokazaniu szmatek z Zary, buźki w dziubek, nóżek powykrzywianych do środeczka jest dla mnie jakąś abstrakcją. Nawet tutaj na wizażu, gdzie się nie obejrzę, blogujących wizażanek nam narosło jak grzybów po deszczu Spoko-naprawdę, róbta co chceta ale chociaż piszcie - Tak, post sponsorowany! a nie jak jedna blogerka wyskoczyła wystylizowana na boisko 'pograć w kosza' w feszyn ciuchach, słuchaweczkach, dżezi torebeczce gdzie na każdym zdjęciu jest prawie najazd na logo - oj, takie tam, zdjęcie jak gram w mój ulubiony sport.. Słit.Łoh, to wylałam żale zakompleksionej baby ![]() Wybaczcie i linczujcie mnie..
|
|
#757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bym obawiała się tego samego, że "ktoś" przez przypadek zachaczy czymś o łańcuszek. Brrr... ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- O to dopiero ciekawostka ... ja bez łańcuszka w nosie czasami mam wrażenie, że sobie nie radzę ... Sensacji nie będzie pewnie na jakiś czas zdejmuje. Edytowane przez fashionismypassion Czas edycji: 2012-01-19 o 17:04 |
|
|
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdaje się, że w filmie 300 też był taki ktoś z mnóstwem kolczyków w twarzy-widziałam go przez chwilę i cały czas zastanawiałam się,jak on tę twarz myje
|
|
|
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#760 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w płaskich albo słupkach, to podjeżdżam co chwilę
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się w 100%,na takim udeptanym śliskim śniegu w szpilkach radze sobie bardzo dobrze,a w płaskich butach sie ślizgam.
|
|
|
|
#763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po co zaglądać na blogi, które nie są ani mądre, ani błyskotliwe Ja już od dawien dawna nie zaglądam tam. Poza tym blogi powinny mieć nakaz umieszczania napisu "wpis zawierał lokowanie produktu"
|
|
|
|
|
#766 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Jeśli coś mnie wkurza na jakiejś stronie/blogu/gdziekolwiek, to po prostu tam nie zaglądam. Jak widać nie wszystkim takie posty przeszkadzają, skoro modowe blogerki mają się nadzwyczaj dobrze. Gdyby nie grono czytelników, żadna firma nie zainteresowałaby się taką formą reklamy. Mnie dziwi moda na jechanie po szafiarkach. Jasne, że nie każdy blog jest warty uwagi, ale wydaje mi się, że ostatnio w dobrym tonie jest negatywne wypowiadanie się zwłaszcza o tych najbardziej znanych.
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2012-01-19 o 20:33 |
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I zgadzam się z tym, że najlepszym rozwiązaniem jest na takie blogi nie wchodzić. I tak też robię. Zresztą, dla mnie blog szafiarski to okazja żeby podpatrzyć jak można coś fajnie połączyć, zobaczyć jakieś fajne DIY, a torebka za 3000 zł albo reklamówka za 400 zł, nawet jakby mi się podobała, to i tak w życiu bym nie wydała tyle na takie "gadżety", bo mam zupełnie inne priorytety i wolę wydawać na co innego. |
|
|
|
|
#768 | |
|
|
Cytat:
Ale zazwyczaj na pierwszy rzut oka widać, czy blog jest nastawiony na to, żeby mieć jak najwięcej współprac czy nie. Wybierz takie, które są dla Ciebie wiarygodne. Zapewniam Cię, że jest mnóstwo osób, które nie zniżyłyby się do wystawiania fałszywych recenzji.
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Czepiacie się tej reklamówki na zakupy od Jill Sander, a patrzcie, ile wytrzymała! Już dawno była afera na jej temat, a ona ciągle się trzyma w idealnym stanie
No, i jej przezroczystość jest idealna do szpanowania innymi drogimi prezentami.A tak serio - jak mi jakaś ulubiona blogerka zaczyna nosić tylko ciuchy od sponsorów, to wywalam jej bloga z obserwowanych, bo ja na blogach szukam inspiracji z normalnymi ciuchami, w normalnych cenach, a ciuchy od projektantów mnie nie interesują. Nawet taka Zara mnie nie interesuje Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-01-19 o 20:54 |
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
ja stawiam na blogi ktore reprezentuja cos wiecej niz... bylam na wyprzedazy.
mamy jakis watek z najciekawszymi blogami?> ale nie z tami byle co z szwecji tylko naprawde orginalne i nietypowe?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#771 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
Ilekroć wchodzę na jakiegoś bloga widzę kopytka/botki, krótkie spodenki, marynarki, lilou, + jakieś dziwne ubrania z romwe. Obecnie oczywiście bez płaszcza na zewnątrz, przy minus 10 stopniach. Oczywiście nie można uogólniać, ale to najczęściej nasze kreatywne blogerki prezentują na swoich stronach. Żeby nie krytykować tylko- blog, który ostatnio pozytywnie zwrócił moją uwagę to Raspberry, tej młodej dziewczyny z Krakowa
Edytowane przez Cherry Blossom Girl Czas edycji: 2012-01-19 o 22:03 |
|
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja nie wiem naprawdę. Z tych których kiedyś obserwowałam a który był chyba modny to był blog charlizemistery . Obecnie tam nie zaglądam. Od dawna.. Nieważne. Ja krytykuję te blogi które mnie się nie podobają, ale nie mam pojęcia, nie odróżniam 'modnych' blogów. Lubię blog Kenzy wspominanej już chyba tutaj. Chociaż wydaje mi się lekko sztuczna i nie w moim stylu to lubię do niej zaglądać. I nawet pomimo tego, że mam pewnie 20 kg więcej niż ona-lubię jej sposób ubierania.
|
|
#773 |
|
Szef ds. Wymianek
|
czy ja wiem... ja, na ten przyklad, chodze bez problemu w szpilkach po suchym gruncie, ale w zyciu bym nawet nie probowala pomykac w takim obuwiu po lodzie^^.
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zastanawiam się dokąd zmierza blogosfera - jeszcze kilka lat temu bloggerki nie myślały o reklamach, były obiektywne i wiarygodne.. A teraz momentami staje się to wątpliwe
|
|
|
|
|
#775 |
|
|
|
|
#776 |
|
Szef ds. Wymianek
|
dziewczyny, tak w ogole, musze Wam podziekowac za podrzucenie linka do stylizacji zeberkowych. nie znalam tej strony wczesniej, a teraz stanowi dla mnie swietna rozrywke przy kawie pracowej
. niektore wieszaki naprawde, hm, ciekawe , a i komentarze dobre^^.
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszy szok:
1) Dziewczyna w kraciastej, różowej spódniczce, do tego pink legginsy, trampeczki - stała w kolejce do kina, przed 21. Musiała zmarznąć jak z tego kina wracała ![]() 2) Również Dziewczyna w kolejce do kina ubrana w cienki beżowy trencz, cienkie cieliste rajstopy, do tego trampki na szpilce... i pomarańczowe kolczyki piórka. Piękny, zimowy look
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
A ja tam zazdroszczę tym popularnym blogerkom i szafiarkom, że za takie pierdoły koszą niezłą kasę. Nie żenuje mnie to/bulwersuje - moim zdaniem to czysty spryt i przedsiębiorczość. Ja muszę dorabiac godzinami w kiepskich warunkach, a jedna z drugą sobie pocykają zdjęcia z kawką, nową torebką, jeszcze coś za darmo dostaną - no co za życie
sama chętnie bym rozkręciła coś takiego, ale nie ciągnie mnie do blogów i umieszczania swoich zdjęć w necie, poza tym mój styl też nie powala na kolana. Ale nie dziwię się w żadnym stopniu, że ktoś wykorzystuje okazję do zarobienia kasy, jeśli takowa mu się trafia.
|
|
|
|
#779 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
. takoz samo reklamowka za 5 stowek mnie nie mierzi, miala dziewczyna kaprys i srodki, to se kupila, ot co .
|
|
|
#780 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.

Widać, że dobre lody robią i nie mogą się im oprzeć 

Ja już od dawien dawna nie zaglądam tam.
Jeśli coś mnie wkurza na jakiejś stronie/blogu/gdziekolwiek, to po prostu tam nie zaglądam. Jak widać nie wszystkim takie posty przeszkadzają, skoro modowe blogerki mają się nadzwyczaj dobrze. Gdyby nie grono czytelników, żadna firma nie zainteresowałaby się taką formą reklamy.