|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Ja mam 13 chyba a TŻ 24
|
|
|
|
#1952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem co przeżywasz. Mój kot tez zachowywał się podobnie, ale miał do tego jeszcze szramę na brzuchu (jakby o płot zahaczył jak skakał) poszłam z nim do weterynarza, a ten idiota stwierdził, że kot może mieć wściekliznę (mimo, że był szczepiony) bo w okolicy grasują wściekłe kuny i że pewnie ta rana na brzuchu od walki z kuną. Nie wspomnę, ze wyglądała jak cięta ewidentnie. Ja nie miałam 18 lat wiec kazał przysłać tatę, mi powiedział, że trzeba zrobić zabieg i potrzebuje zgodzę. Tata poszedł a on kazał mu podpisać zgodę na uśpienie. Wysłał kota do badania i okazało się, że to było zwykłe zakażenie od przecięcia i można go było wyleczyć. Płakałam chyba przez tydzień non stop ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Doszłam do wniosku, ze jak się zniszczą to na którąś rocznice kupimy sobie nowe i zrobimy odnowienie przysięgi.
Ślub 27. X. 2012Laura http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2012-01-20 o 12:08 |
||
|
|
|
#1953 |
|
Wtajemniczenie
|
A jeszcze takie pytanie mi się nasunęło, bo po praktykach w domach dziecka wiem że szalenie popularny jest trend proszenia o maskotki i zwożenia ich do domów dziecka co pracowników doprowadza do szału, bo ostatnią rzeczą jakiej dzieciaki potrzebują są zabawki i pomyślałam żeby poprosić gości aby przynieśli kosmetyki pielęgnacyjne (pampersy, oliwki, kremy itp) dla niemowląt, żeby oddać to później o domu dziecka. Na stronie domu małego dziecka w krk jest wykaz najpotrzebniejszych rzeczy to mogłabym przy okazji zaproszeń dodawać do nich karteczke z adresem strony...
TŻt uważa że to wydziwianie i kombinowanie ale kurde wina i słodyczy nam nie trzeba, a niech chociażby ktoś kupi paczke huggiesów za 25 zł i już się uzbiera dla maluchów ...
|
#1954 |
|
Wtajemniczenie
|
no niby wiele nie podrożeją, ale jeszcze nie ma nowej aukcji... boję się, ze więcej tych zaproszeń nie będzie....
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niecałe 2 miesiące temu przeżywałam to samo z moim psiakiem... mam szczerą nadzieję ze u Twojego maluszka skończy się to szczęśliwiej
|
|
|
|
|
#1956 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny widziałyście
![]() http://www.youtube.com/watch?v=eJWlavnM6b0
|
#1957 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzymam mocno kciuki ![]() ![]() ![]() Cytat:
to biorac pod uwage jeszcze nasze przyjaciolki to jestesmy juz 4 co utwierdza mnie w przekonaniu ze musze pojechac ogladnac sukienki do tego miejsca gdzie zamowilas
|
|
#1958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Jesteście strasznie okropne, jeśli się Was nie śledzi na bieżąco!!!!!!!!!
Ojej Kochana strasznie mi przykro. Sama mam 3 koty i nie wyobrażam sibie, gdyby coś miało się im stać. Niestety jedna kotka, dawno temu, zatruła się czymś okropnym i jej koniec nie należał do najprzyjemniejszych. Mam nadzieję, że Twój kot jest na tyle silny, by poradzić sobie z tym zatruciem!!!!!! ![]() Cytat:
Normalnie muszę do Gliwic jechać, bo nie wytrzymam!!!!!!! [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31723112]dziewczyny kiedy spisuje się protokół u księdza?[/QUOTE] Cytat:
jak coś- zawsze do usług!E tam, czasem mi się po prostu udaję inteligentnie dopiec tym, którzy mnie wkurzą ![]() Cytat:
Cytat:
Jamee gratuluję obrączek! Śliczne są!!!! Takie klasyczne ![]() Wczoraj byliśmy na tańcach. Coraz mniej nas zostało. Ciekawe ile os. przyjdzie za tydzień na kolejny stopień. Mój R. najpierw mówił, że już nie chce chodzić, ale potem w domu coś pod nosem mówił, że w tym miesiącu dużo wydatków, bo i za tańce trzeba będzie znowu zapłacić... Na razie nie poruszam tematu. Niech sam dojedzie do tego, czy warto czy nie warto dalej chodzić. Zapytam go w okolicach wtorku. Zobaczymy co powie. Ale muszę być grzeczna w tym tyg, muszę go jakoś urobić Od wczoraj mamy umowę, że przy nim nie korzystam z kompa, w ogóle. Na razie do niedzieli. Ale pod groźbą karalną, postawiliśmy takie warunki, ze wolę się tego trzymać! A co do spraw może nie przedślubnych, ale przedmałżeńskich- kupiliśmy pościel i poszewki wczoraj. Mamy kołdrę, poduchy i poszewki. Poszło trochę kaski, bo chcieliśmy coś porządniejszego. Ale już mamy i kolejny wydatek do wspólnego mieszkania można odhaczyć. Dziaj jedziemy odebrać garnitur TŻta oraz poszukać wódki. Jeśli nie znajdziemy żadnej ciekawej promocji kupujemy w normalnej cenie. Nie chcemy więcej czekać, czasu coraz mniej, a za chwilę będą inne wydatki, dlatego lepiej je rozplanować
|
|
#1959 |
|
Zakorzenienie
|
Idę sobie zrobić cappuccino z Dolce Gusto i biorę się do nauki. Henrykowie śląscy mnie przyzywają
wpadnę wieczorkiem
|
|
|
|
#1960 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może jak im idą i podniosą cenę to będzie ich więcej... aj hołp soł... ![]() Cytat:
![]() jedź, jedź, zachęcam
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1963 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
serdeczne gratulacje!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mojej kotce Weterynarz stwierdzil anemie i podejrzewal, ze albo ma robaki (w sco watpimy, 11 lat z nami byla i zadnych robakow nie widzielismy, dostawala tabletki na odrobaczenie, jadla fasolke zaprawiana w occie![]() pozniej na forum gdzies wyczytalam, ze jak kot nie je 2 dni to jego watroba sama sie trawi, a jej nie bylo 4 dni i wrocila poturbowana, nie umiala stawac na tylna nozke, caly bok jakby miala strzaskany... podejrzewamy, ze auto ja walnelo i tak oto mojego kochanego kotka nie ma juz przeszlo rok a ja ciagle za ta tesknie
|
||||||
|
|
|
#1964 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko teraz mam zagwozdkę jak to ładnie ująć, żeby nie zapisać pół zaproszenia ![]() Jakieś pomysły?
|
|
#1965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że biedactwo wydobrzeje. Pewnie gdzieś na zewnątrz coś zjadł A jest dużo osób, ktore bezmyślnie rozkładają wszelakiej maści trutki. |
||
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale tez boje sie ze dostaniemy glownie jakies bombonierki wiec sama nie wiem... szukam inpiracji wiec wszelkie pomysly mile widziane
|
|
#1967 |
|
Wtajemniczenie
|
obserwowałam aukcje z zaproszneiami wcześniej i było tak, że jak się jedna partia kończła to już startowała z kolejną aukcją. A teraz ani widu ani słychu. Moze czeka aż wykupią wszystkie w promocji i wtedy nową otworzy.
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chatko - trzymam kciuki I brawo, że zaszłaś już tak daleko.Gosza - nie mogę Jesteś mega ![]() Nareszcie weekend Znów mam zjazd na uczelni, ale na szczęście tylko w sobotę ! Poza tym jutro idę na urodzinki do TŻta. Wczoraj tez u niego byłam (bo wczoraj je miał), ale jutro będzie je odprawiał. Dziś zamierzam upiec mu tort Wczoraj jak wyszłam z domu o 9 rano to wróciłam o 21.30. bo do 15 miałam lekcje, a potem zostałam pilnować dzieci na dyskotece szkolnej (swoją drogą to się wybawiłam hehe, Waka waka w wykonaniu moim i uczennic 6 kl - super, Shakira i jej świta mają na noc Tak w ogóle to muszę się pochwalić, że w środę TŻ został właścicielem działki (po długich bojach) Buziaki |
||
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, nie chciałam otwartych butów, ale te są tak piękne, że nawet otwarty nosek mi nie przeszkadza i na pewno wykorzystam je jeszcze!!!!! No i ta cena promocyjna- jestem na tak! Do Gliwic wybieram się w przyszłym tyg, wiec obowiązkowo podskoczę do Zary. Pisz śmiało, co mogę dla Ciebie zrobić
|
|
#1970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja już napisałam o winie i słodyczach.Jeśli nie chcesz zajmować pół zaproszenia to może takie wkładki zrób do każdego? Dziewczyny ponawiam pytanie, ktoś ma wzór takich winietek?
|
|
#1971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, a jakie stanowisko? |
|
|
|
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
potem bym żałowała, więc poproszę dzisiaj kciuki o 16. Mam test z angielskiego.
![]() Na dodatek mam @ i żyć mi sie nie chce, a co dopiero produkować się na tym egzaminie
|
#1973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo to kolejny krok do posiadania wlasnego domku i w zwiazku z tym moge juz zaczac projektowac
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bez zaliczenia nie wracaj
|
|
#1975 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz się zastanawiam czy napisać to w zaproszeniu czy dołączyć karteczkę, czy po prostu odnośnik do strony, na stronie pisze jakie pampersy potrzebne, tzn 1,2,3 patyczki do uszu, oliwki i różne rzeczy i kwestia czy wypisać to gotowe, czy odsyłac gości do strony, chyba lepsze to pierwsze? wybiorą coś z listy... melod_y jak ja się cieszę że na SUMie już nie mam angola :P
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1977 |
|
Konto usunięte
|
ktoś pisał o inwestowaniu w przyszłość -tzn kupnie kołdry i pościeli.właśnie wczoraj przyszła do mnie zamówiona pościel z allegro,kołdry i poduszki mają przyjść w pon.domówiłam jeszcze 1 komplet pościeli bo mama też chciała a wspólna przesyłka taniej wyjdzie
wódkę załatwił nam szwagier będziemy mieć finlandie smakową i czystą ,oraz wino .może uda załatwić sie barmana ale to zależy jaki będzie koszt.w przyszłym tyg będziemy szukać b .intensywnie obrączek bo złoto przecież idzie w górę ..---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- jeszcze jedno po ile wódki liczyłyście na os?my liczylismy 0,7 na os i to jest razem z poprawinami.wina nie licze . |
|
|
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BLEATHER%2BBOW najwyżej dwa dni przed Twoim wyjazdem, zadzwonię do sklepu i zapytam o nie i w razie czego puszczę Ci przelew, co ?? |
|
|
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a nie znasz kogoś kto by zrobił projekt kuchni? szukam i szukam, ale ofety projektantów to nie to o co mi chodzi, oni oferują projekt, nadzór, znalezienie materiałów itp, a u mnie kuchnie zrobi TŻt, materiały sami znajdziemy, chodzi mi tylko o praktyczne rozmieszczenie wszystkich szafek itp..
|
|
#1980 | |
|
Zakorzenienie
|
Telemarketer. Nic specjalnego, ale coś trzeba robić. Tylko że na pół lub 3/4 etatu... więc zobaczymy czy mi się opłacać w ogóle będzie, bo musze 15 km dojeżdżać. Ale na rozmowę idę.
Cytat:
Ae jako kobieta, która jednak chciałaby mieć swój wkład, przede wszystkim swój wkład w organizację ślubu i wesele, mimo wielkich emocji, wielkiej euforii, wielkiego szczęścia, po jakimś czasie miałabym niedosyt i w pewnym stopni żal do TŻta, że pozbawił mnie planowania tego ważnego dnia i załatwił mnie w ten sposób, że i tak musiałabym się zgodzić. Bo nie myślałabym o tym, czy w danym momencie jestem gotowa na ślub, ale o tym jak TŻ się napracował, ilu ludzi zatrudnił, jaki on jest w ogóle wspaniały... Wiem wredna jestem, ale szczera. Jesteśmy kobietami i pewne rzeczy muszą być z nami uzgadniane, nawet gdy wszystko wydaje się piękną historią! Niemniej jednak podziwiam tego pana, bo wykazał się niezwykłą charyzmą, pomysłowością, odwagą i oryginalnością!!!!!!!!!!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:30.

Ślub 27. X. 2012

niecałe 2 miesiące temu przeżywałam to samo z moim psiakiem... mam szczerą nadzieję ze u Twojego maluszka skończy się to szczęśliwiej 
to biorac pod uwage jeszcze nasze przyjaciolki to jestesmy juz 4

haaaaaaaaaaaaa ty to jednak jesteś lepsza niż ja 

A jest dużo osób, ktore bezmyślnie rozkładają wszelakiej maści trutki.
wiec sama nie wiem... szukam inpiracji wiec wszelkie pomysly mile widziane
szukam i szukam, ale ofety projektantów to nie to o co mi chodzi, oni oferują projekt, nadzór, znalezienie materiałów itp, a u mnie kuchnie zrobi TŻt, materiały sami znajdziemy, chodzi mi tylko o praktyczne rozmieszczenie wszystkich szafek itp..