|
|
#571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. XII
Cytat:
Mnie bardziej ta puszka interesuje niż pomadka
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
Jestem pewna, że dziewczyny rzucą się na nie ze względu na ładne opakowanie (wyglądem trochę przypomina niektóre balsamy do ust H&M), sama też pewnie kupię (jeśli uda mi się je znaleść).
|
#573 |
|
Zadomowienie
|
Czy od dzisiaj będą nowe CND?
|
#574 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
U mnie nie ma tych balsamów do ust, a szkoda
![]() Kupiłam płyn bourjois, mydełka dove z CND i żele pod prysznic męskie adisad z CND ![]() Przy okazji patrzyłam pędzel do pudru For Your Beauty i ma mało włosia i bardziej podoba mi się czarna wersja, więc nie kupiłam
|
#576 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jakie te żele adidasa? (pojemność, zapach, cena) jeśli można prosić
|
|
|
|
|
#577 |
|
Zadomowienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3173463 2]jakie te żele adidasa? (pojemność, zapach, cena) jeśli można prosić
[/QUOTE]cos takiego było https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ic.html&next=1 cena 4,19 i jeszcze był jakiś żel damski biały też za tyle a męski tylko jeden rodzaj Adidas League pojemność 250ml też 4,19 mydełko dove supreme creamoil luscious velvet czerwone za 0,99 nic więcej nie widziałam
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dają kolor? bo chyba nie?
|
|
|
#579 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czy farby garnier 100% color sa wycofywane z rossmana czy zmienia sie opakowanie czy moze wogóle znikna z rynku?
|
|
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
Będzie nowa seria Garnier Color Sensation, była o tym mowa stronę czy dwie wcześniej!
|
#581 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#582 |
|
Przyczajenie
|
Ostatnio pojawiły się 2 nowe żele isany, możecie napisać jak sie nazywają jeden coś z wanilią.
|
|
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
dla zainteresowanych - przecenili olejki Alterry
ale jest jedna dziwna sprawa! ![]() otóż w 1 Rossie u mnie przecenione są tylko 3, na 9,99 natomiast pomarańcza wodą brzozową na której najmocniej mi zależało dalej za 17 coś.. a w drugim R, który jest ok 5 minut autem od tego pierwszego, są tamte 3 za 9,99, a pomarańczke za 11,99 kupiłam od razu dwa pomarańczowe ![]() jakby po tej gazetce kiedyś były znowu olejki w promocji prosze dajcie mi znać, zrobie ponowny zapas pomarańczy ![]() prosze linki ![]() - pomarańcza https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ke-orange.html -granat https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...l-avocado.html -papaja https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...el-papaya.html
Edytowane przez ButterflyFlyAway Czas edycji: 2012-01-20 o 21:23 |
|
|
|
#584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widziałam u siebie olejki Alterry w promocji (9,90) - polecacie któryś szczególnie? Myślę o zakupie bardziej pod kątem stosowania go na włosy. Edytowane przez Daszka Czas edycji: 2012-01-20 o 21:26 |
|
|
|
|
#585 | |
|
Konto usunięte
|
Szlag by trafił, w zeszłym tygodniu kupiłam po 14,29
Cytat:
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2012-01-20 o 21:58 |
|
|
|
|
#586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie te 3 normalnie są po 12 z groszami bądź 13 z groszami, a pomarańcza po 18 prawie.ja jestem po użyciu tego z granatu i jest super! dlatego się skusiłam na reszte ![]() aktualnie mam pomarańczowy na włosach, ale nic nie moge jeszcze powiedzieć ![]() granat ma dużo bardziej intensywny i słodki zapach, niektórych może męczyć mi umila wieczory ![]() natomiast tego teraz nie czuje w ogóle i też nie ubolewam, bo akurat dziś nie mam nastroju pachnieć ![]() mało kiedy kieruje sie opiniami z yt, ale tym razem się skusiłam i nie żałuje ![]() ach no i używam oczywiście na włosy ![]() na ciało sie boje
|
|
#587 |
|
Konto usunięte
|
Ojś, nie papaja z marakują tylko z migdałami
Ten kupiłam i nie wiem czemu był taki drogi, zresztą wszystkie u mnie kosztowały tyle samo...
|
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to musze pooglądać jeszcze w innych może jeszcze taniej będzie
|
|
#589 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyznaję bez bicia- skusiłam się na niego właśnie ze względu na puszeczkę![]() Moja brzoskwinka daje delikatny kolor, ale wygląda naturalnie. Zastanawiam się jeszcze nad kupnem maliny.
|
|
#590 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#592 |
|
Konto usunięte
|
Wczoraj - kupiłam olejek Alterry z granatem za 9,90 bo tyle było na karteczce przy produkcie. Położyłam w kasie 10zł podziękowałam i wyszłam dumna z siebie. Olejek brzozowy nie był przeceniony.
Dzisiaj - jak czytam i o tym myśle to mogli sobie pomyśleć że jestem złodziejką czy coś, bo cena 11 z groszami to nie dyszka. Jutro - pójdę kupię brzozowy bo szkoda było mi na niego 18zł a za 12 już lepiej ![]() Trzy dni z życia olejków z Alterry :P |
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3175107 8]Wczoraj - kupiłam olejek Alterry z granatem za 9,90 bo tyle było na karteczce przy produkcie. Położyłam w kasie 10zł podziękowałam i wyszłam dumna z siebie. Olejek brzozowy nie był przeceniony.
Dzisiaj - jak czytam i o tym myśle to mogli sobie pomyśleć że jestem złodziejką czy coś, bo cena 11 z groszami to nie dyszka. Jutro - pójdę kupię brzozowy bo szkoda było mi na niego 18zł a za 12 już lepiej ![]() Trzy dni z życia olejków z Alterry :P[/QUOTE] granat, papaja i limonka sa za dyszke pomarańcza jest za 12 tak więc nie jesteś złodziejką ![]() a żeby było śmiesznie, to u mnie są wszystkie obok siebie i pod każdym pisze teraz 9,99 więc jak ktoś złapie pomarańcze, to sie zdziwi przy kasie, o ile zauważy w ogóle, że płaci 2 zł więcej
|
#594 | |
|
Konto usunięte
|
a tak btw ta gofrownica tyle kosztuje?>
http://www.rossnet.pl/Produkt/Ideenw...frownica,98867 te woreczki i siatki też po tyle http://www.rossnet.pl/Produkt/Ideenw...ny-2-szt,99160 http://www.rossnet.pl/Produkt/Ideenw...ia-3-szt,99136 Co to jakaś wyprzedaż, chyba jutro się przejdę bo jakoś tanio. ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
olejek granatowy nałożyłam dzisiaj na stopy po zrobieniu pedicure i na to skarpety. Stópki mięciutkie i takie fajne w dotyku. Edytowane przez b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 Czas edycji: 2012-01-20 o 23:42 |
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3175147 9]a tak btw ta gofrownica tyle kosztuje?>
http://www.rossnet.pl/Produkt/Ideenw...frownica,98867 ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- na stronie dzisiaj wszystkie są po 11 z groszami, dobrze że przecenili pomarańcze bo ma fajny sklad i na włosy też się nada. olejek granatowy nałożyłam dzisiaj na stopy po zrobieniu pedicure i na to skarpety. Stópki mięciutkie i takie fajne w dotyku.[/QUOTE] o widzisz! kolejny pomysł na zastosowanie ![]() jeszcze jakies ktoś ma? ![]() to w sumie na dłonie też sie nada i do rękawiczek?
|
#596 |
|
po prostu Em :)
|
U mnie wszystkie olejki kosztują 11,99 zł.
|
|
#597 |
|
Rozeznanie
|
widzę że wątek olejów i olejowania podjęłyście ,
czy jest tu jakiś wątek z przepisami na zastosowanie tych olejów , bo już na którymś wątku dziewczyny zachwalają właściwości olejów i zaciekawił mnie ten temat. szczególnie chodzi mi o włosy i buzię |
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze rozważam zakup szamponu/odżywki z Alterry i myśle też nad jakimś kremem do twarzy..
jakieś podpowiedzi co warto, a co nie i czy w ogóle? ![]()
|
#599 | |
|
Konto usunięte
|
Wątek olejowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=578706
Nikt nic nie wie o tych rzeczach z linków. Zdarzało się że na Rossnecie były podane złe ceny? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
![]() Ale może poczekaj do następnej gazetki, może będą w promocji. Kremu żywałam tego różanego ale dostałam wysypki i placków czerwonych na twarzy po nim więc jego NIE POLECAM. |
|
|
|
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;3175326 9]Wątek olejowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=578706
Nikt nic nie wie o tych rzeczach z linków. Zdarzało się że na Rossnecie były podane złe ceny? ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- oczywiście że warto, ja ze swojej strony polecam duet tj. szampon + odżywka : morela&pszenica oraz papaja&bambus ![]() Ale może poczekaj do następnej gazetki, może będą w promocji. Kremu żywałam tego różanego ale dostałam wysypki i placków czerwonych na twarzy po nim więc jego NIE POLECAM.[/QUOTE] dziękuje bardzo to sie skusze na ten duet i tak jak mówisz poczekam na promocje
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

Kupiłam wersję brzoskwiniową za 7,99. Wiszą tam, gdzie pomadki ochronne. Po nałożeniu błyszczą się jak błyszczyk, co do jakiegoś odżywienia, nawilżenia ust to nie zauważyłam. Ale taki kosmetyk to fajny gadżet
Mnie bardziej ta puszka interesuje niż pomadka

i bardziej podoba mi się czarna wersja, więc nie kupiłam 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)