![]() |
#62 |
Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: *PERFUMY J'adore, Angel, Lolita, Miss Dior Cherie,Lancome Fatale
balsam perfumowany do ciała Angel Thierry Mugler 30 ml komplet 11 perełek do kąpieli z Sephory (zapakowane i idealne na prezent) i mały Angel by mnie jeszcze interesował
![]()
![]() |
#63 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jest typowy krem ochronny
![]() |
![]() |
#64 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
znajdziesz cos u mnie?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Miniatura Angela jaka ma pojemnosc?? Znalazlabys ewentualnie cos za nia oraz za probke ANgel Innocent? Moj watek: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=159176
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Hmm... z niewymienionych w watku mam rowniez (oczywiscie fabryczne) probki: Opium, Lempickiej i 212 sexy (herrery), Paris (YSL), moze teraz wybierzesz jakies probki w zamian za swoja miniaturke i probke?
![]() |
#71 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podoba mi się u Ciebie dokładkowy Cleanance ale rzeczy, które podobały Ci się u mnie już nieaktualne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Czy miniaturki Angel i J'Adore sa aktualne? Bo poza Lilitka one tez mi sie podobały ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Pozaznaczałam na liście, co już nieaktualne.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Faktycznie: to, co dla mnie była najatrakcyjniejsze, już "zeszło"
![]() A czy interesują Cię również mniejsze wymiany? Bo jeśli tak, to ja bym było nadal zainteresowana miniaturką Angel ![]() Z tym, że Cleanance za nią raczej nie oddam ![]() Ale interesującą Cię swego czasu odżywkę Klorane mogłabym oddać, gdybyś dorzuciła jeszcze jakąś próbeczkę zapachu ![]() Ewentualnie jeszcze interesowałaby mnie Aquolina, ale musiałabys mi jakoś dobrze ten zapach opisać lub porównać do czegoś znanego. Wtedy mogłybyśmy ponownie jakąś większą wymiane rozważać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najlepiej byłoby, gdyby udało Ci się samej go przetestowac. Kosmetyki Aquoliny na pewno są w Sephorze ale nie jestem pewna, czy EDP... Co do mniejszych wymian, to oczywiście wole kilkuprzedmiotowe. Chętnie wzięłabym zarówno Kallos jak i Cleanance. Teraz kwestia tego, czy spodobałaby Ci się Aquolina.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Daigee,
zadzwoniłam do trzech Sephor w Krakowie, no i niestety nie mają EDT ![]() Musiałabym ryzkować ![]() Zaproponuj jakieś warunki ![]() Ja chwilowo znikam z Targowiska - pojawię się późnym popołudniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zajrzałam do Twojego zaktualizowanego wątku i zobaczyłam Addict2 , na którego jestem bardzo, bardzo chętna ![]() ![]() Teraz reszta... - Sephora - komplet pędzli i gąbeczek do makijażu - czy pędzle są z naturalnego włosia, czy to raczej coś sztucznego? - Sephora - atomizer "wielokrotnego użytku"; metalowa obudowa w kolorze czerwonym, nabijana cyrkoniami; nowy, zafoliowany - jaka jest pojemnośc atomizerka? - Clinique - zalotka; nowa, zafoliowana Z Cleanance zrezygnuję, bo wolę jednak kremy rozświetlające niż matujące. Za wymienione rzeczy oddam: - wspomnianą "pechową' Lolitę ![]() - edp Aquoliny (150ml!) - miniaturkę Angel + próbeczka (kartonik, nie psikana) Pure Poison Diora + My Queen Alexandra Mc Queena (kartonik, nie psikana) - miniaturkę J'adore Dior albo 10ml/50ml I Love Dior - limitowanka, jest kartonik - ewentualnie jeszcze coś ![]() W każdym razie najbardziej zależałoby mi na Addict ![]()
Edytowane przez daigee Czas edycji: 2006-11-28 o 15:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Interesuje Cię Dermablend Vichy w kolorze Nude? Mam poza wątkiem - zostało conajmniej 12ml z 30 (ale chyba tak bliżej połowy).
Wypatrzyłam u Ciebie bazę pod makijaż Sephory (tą perfekcyjną), może znajdziesz coś za nią?
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Niestety z Addict 2 rozstanę sie tylko w zamian za jeden z moich zapachowych "pewniaków": Le Feu, Le Feu Light, Lalique Le Parfum, L'Or EDP, Miracle, CH212 (classic), Magnetism ... z damskich to by chyba było na tyle ![]() Lolity nie znam zbyt dobrze, więc wolałabym nie ryzykować ![]() Przykro mi - mam nadzieję, że zrozumiesz ![]() Wszystkie pozostałe wymienione przez Ciebie rzeczy są jak najbardziej "do wzięcia". Pędzle Sephory sprawdzę za jakąś godzinkę (jak wrócę z pracy do domu) i od razu wyślę Ci stsownego posta - dostałam ten zestaw w prezencie i nawet nie rozpakowywałam poszczególnych pędzli i gąbeczek z folii. Nie wspominasz o odżywce Klorane, czy nadal jesteś nią zainteresowana? No i czy w ogóle jesteś zainteresowana wymianą bez Addicta 2? EDIT: Melduję sie ponownie ![]() ![]() Jeśli chodzi o pojemność atomizera, to mam niestety pojęcia, jaka ona jest ![]() ![]() Edytowane przez astronomiczna.ania Czas edycji: 2006-11-28 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Aniu, mam też do oddania Miracle Lancome
![]() ![]() Odżywka Klorane, atomizerek, zalotka też by mnie interesowały ale właśnie Addict2 w pierwszej kolejności. Nad pędzelkami pomyślę, bo jednak do tych ze sztucznego włosia nie jestem przekonana.
![]() |
![]() |
#85 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jesli Miracle jest oryginalny i świeży to ja bym była zdecydowana ![]() Czy masz możliwość zrobienia fotki i podania kodu z naklejki umieszczonej na spodzie flakonika? EDIT: Zapomniałam o dość istotnej kwestii - Addict jest zarezerwowany do jutra; tak więc ostateczną decyzję dopiero jutro bym podjęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Podaj maila na PW, to postaram się przesłaC zdjęcia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
Bo nie otrzymałam ich na mojego maila od wizażanki.
Jestem pewna co do oryginalności perfum, ale rozumiem Twoją prośbę. Jednak sama nie jestem w stanie zrobi fotek - moja cyfrówka nie działa.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.