|
|
#181 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fotograf na ślub?
Dzięki, własnie planuje sie wybrać , akurat blisko mieszkam
ale sprawdzę to co podałaś
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Proszę bardzo, właśnie na targach poznałam ich ofertę.
|
#183 |
|
Przyczajenie
|
Weszłam na ich stronke ale filimiki nie chca sie otworzyc
|
|
|
|
#184 |
|
Przyczajenie
|
Mam godnego i wypróbowanego na własnej skórze BARDZO DOBREGO FOTOGRAFA
oto jego stronka: www.grzegorzlaskowski.pl - warto odwiedzić i przejrzeć. Myślę, że jego fotografie są ponadczasowe i że zdjęcia będą dojrzewały razem z nami i naszym starzem małżeńskim w przeciwieństwie co do niektórych fotografów i ich przemijających jak moda pomysłów |
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
Jak już pewnie kiedyś pisałam ,my zdecydowaliśmy się na Pana Krzysia. Chłopak dopiero zaczyna ,ale jest tak otwartą osobą ,wszystko mogliśmy wybrać sami. Nie zdzieral z nas ,bowiem za zdjęcia z kościoła, wesela (całego!) oraz sesję w plenerze, którą wykonał w kilku miejscach ,a także rozłożył na pare dni zapłaciliśmy jedynie 1200 zł. Bardzo miły człowiek ,z niczym nie było problemów. Mieliśmy wpływ na obróbkę zdjęć ,na tworzenie albumu ,szate graficzną. Pan Krzysztof fotografuje na terenie Dolnego Śląska . Podaję jego stronkę www.krzysztoftrefon.pl
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
hey czy ktoras z Was wynajela tego fotografa ? http://www.whitemyrtle.com/#/page/3f1b/white-myrtle/
jezeli tak, czy ktos moglby mi opisac swoje doswiadczenia? Fotograf jest dla nas bardzo wazny, ale nie mozemy sobie pozwolic na 4000.... Jezeli ktos ma ciekawe propozycje w okolicach 2000 bylabym bardzo wdzieczna za informacje
|
|
|
|
#187 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#188 |
|
Rozeznanie
|
Różnica między http://www.whitemyrtle.com/#/page/3f1b/white-myrtle/ a zdjęciami Macieja Zieglera jest, i to wcale nie subtelna, więc nie polecałabym jako zamiennik.
|
|
|
|
#189 |
|
Rozeznanie
|
Polecam rewelacyjnego fotografa
http://www.macpalka.pl
|
#190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zauważ jeszcze jedno - na stronie większości fotografów można zobaczyć tylko najlepsze zdjęcia jakie zrobili. Na stronie Pana Maćka jest możliwość zobaczenia zdjęć z ślubów w postaci gotowych fotoksiążek ze ślubu. Takie jak oddaje klientowi. Możesz zobaczyć tam jak wygląda cały materiał, a nie tylko "zdjęcie życia".
|
|
#191 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem fotograf nie powinien umieszczać na stronie gorszych zdjęć, bo i dlaczego miałby. Ja też bym się chwaliła najlepszymi zdjęciami, a nie średnimi, to chyba normalne. |
|
|
|
|
#192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dlatego wole fotografa który nie wstydzi się pokazać całego swojego materiału, a nie tylko "w plenerze gdzie było dużo czasu i brak stresu to coś fajnego mi wyszło".
|
|
#193 |
|
Przyczajenie
|
Udało mi się znaleźć fotografa (jego strona to: www.photopio.com), który zadowolił mnie w 100%. Byłam/jestem zachwycona zdjęciami...aż mam ochotę ciągle je przeglądać, a od mojego ślubu minął już prawie rok. Otrzymaliśmy oryginalny, piękny album ślubny, z jakim wcześniej się nigdzie nie spotkałam. Do tego przesympatyczny fotograf, z którym czuliśmy się bardzo swobodnie i naturalnie. Profesjonalista w każdym calu. Szczerze i gorąco polecam.
|
|
|
|
#194 |
|
Przyczajenie
|
Z Warszawy mogę polecić mojego fotografa. Jestem w 100% zadowolona. Piękne zdjęcia i do tego bardzo ładna prezentacja z podkładem muzycznym. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana chętnie prześlę moje prywatne zdjęcia do zapoznania się z jego pracą
|
|
|
|
#195 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
na który pakiet się zdecydowałaś, jeśli można zapytać? |
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam do mnie ;-) W związku z moimi wakacjami nad morzem(czerwiec -sierpień 2012), które chcę zgrać z jakimś zleceniem - super promocja dla pomorskich Przyszłych PM.
Cena taka sama jak w Tarnowie ![]() http://fotoarkadiusz.blogspot.com
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez mogę polecić super fotografa
sympatyczny, kreatywny i do tego robiący wg mnie piękne zdjęcia http://www.maciejgas.com/
|
#198 |
|
Przyczajenie
|
Witam!
Jeśli poszukujecie drugiego fotografa na ślub lub macie skromny budżet a chcecie uwieczni te piękne chwile - zapraszam do mnie Jestem początkującym fotografem, aczkolwiek mam już na koncie kilka ślubów i wesel, jak również kilka sukcesów fotograficznych.Sfotografuję ślub i wesele w Warszawie lub okolicy po kosztach, bo potraktuję to jako przygotowywanie portfolio ślubnego. Mogę też umówic się na sesję plenerową. Zapraszam do kontaktu pod adresem: foto.jg2011@gmail.com. Pozdrawiam! |
|
|
|
#199 |
|
Przyczajenie
|
A ja Polecam Dawida Gębalę. Tak się składa, że też trochę robię zdjęcia i być może to przeszkadzało mi w wyborze fotografa na ślub
![]() Szukałem, chyba jak wiekszość, fotografa w sieci, a znalazłem w centrum miasta ( Panie Dawidzie, już czas zająć się swoją stroną www , bo prowadzi on studio na Świdnickiej w podwórzu (nazwał je Fotolabirynt - kto tam trafił, to wieskąd ta nazwa . Poszedłem po zdjęcie do dokumentu, a do domu oprócz tego, wróciłem z podpisaną umową na zdjecia ślubne - totalny spontan decyzyjny i nie żałuję. Spodobały mi się prace Pana Dawida i to jak pracuje. Poza tym bardzo fajny gość z niego jest, a jak się okazuje, to jest bardzo ważne (nigdy nie myślałem, że bede sie stresował zdjęciami), potrzebna jest dobra atmosfera i współraca bo inaczej zdjęcia wychodzą marne Mamy z żoną piekny album ślubny i to jest najważniejsze.Pozdrowienia dla wszystkich młodych... Grzesiek |
|
|
|
#200 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Poszukuje dobrego fotografa z okolicy Poznania do zdjęć ślubnych. Oczekuje, że osoba ta będzie dobra w plenerze oraz uchwyci najlepsze momenty na moim weselu. Proszę o podanie str. fotografa. Z góry dziękuję: Basia |
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
My zdecydowaliśmy się na usługi pana Marcina Orzołka: KLIK
(z Katowic, do 150 km dojeżdża bezpłatnie). Przejrzałam dziesiątki ofert różnych fotografów i zawsze wracałam do jego portfolio... Myślę, że będę zadowolona.
|
|
|
|
#202 |
|
Raczkowanie
|
A czy ktoś korzystał z usług tego fotografa?:
http://www.swiatlolap.pl/portfolio/#...afie_slubne/18 W sieci niestety mało opinii na jego temat, a bardzo mi się spodobał
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Ja natomiast serdecznie polecam http://www.weddingstudios.pl/
Przede wszystkim super kontakt, zdjęcia oddające emocje a i filmy jak dla mnie-magiczne. Polecam! |
|
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#205 |
|
Zakorzenienie
|
a reklama na wizazu jest platna, poponuje usunac linka do strony
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#206 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie ile przeznaczacie na fotografa? Jakie przedziały cenowe?
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka średnia półka cenowa gdzie można znaleźć naprawdę dobrych fotografów to od 1800 do 3000 zł.
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Bo własnie rozpatruję ofertę za 5600 zł i nie wiem czy to trochę nie przesada.
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, album (a w nim setkę najlepszych, obrobionych zdjęć) i plener w innym dniu płacimy 4000 zł u - moim zdaniem - rewelacyjnego fotografa wyszukanego w Internecie. Cena na 2013 r. |
|
|
|
|
#210 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
PRZYGOTOWANIA DO ŚLUBU - od fryzjer, makijaż itp. - w wypadku pracy z asystentem zdjęcia równocześnie z przygotowań P. Młodej i osobno P. Młodego BŁOGOSŁAWIEŃSTWO, ŚLUB - w wypadku pracy z asystentem ujęcia z dwóch aparatów, WESELE - do końca oczepin lub tzw. "tortu" (około 1-2 w nocy) SESJA PLENEROWA w dniu ślubu lub w uzgodnionym terminie (czas sesji nawet do 12 godzin - w tym czasie możemy odwiedzić kilka miejsc) Na życzenie - w tym pakiecie sesja z nocy poślubnej GRATIS W tym pakiecie klient otrzymuje: Album tradycyjny z wklejanymi zdjęciami (50 sztuk 15x23 zbiorowe 23x30) lub fotoksiązkę 30x30 na papierze fotograficznym - do wyboru Płytę ze wszystkimi "dobrymi" zdjęciami w pełnej rozdzielczości po wstępnej obróbce (w zależności od wielkości wesela, czasu trwania itp. od 300 do nawet 1000zdjęć) Internetowy album na stronie http://www.malzonkowie.pl - można zaprezentować dzięki temu zdjęcia rodzinie rozsianej często po całym świecie. Prezentację zdjęć na płycie DVD (do odtworzenia w odtwarzaczu stacjonarnym jak i na komputerze) Wszystkie zdjęcia papierowe (odbitki) są także umieszczone na płytach DVD do dalszych doróbek. Zdjęcia na płytach są w najwyższych rozdzielczościach i nie są zabezpieczone przed dalszym kopiowaniem. Zapłacimy za to 1900zł co jak dla nas jest kwota do przyjęcia. Zastanawiamy się tylko jeszcze nad dodatkowymi albumami, ale jeszcze mamy czas na decyzję.
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

ale sprawdzę to co podałaś 

klik!
głowy pełne pomysłów na nietuzinkowe sesje