Dobry fotograf na ślub? - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Notka

Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-04, 23:25   #181
busia87
Przyczajenie

Dot.: Dobry fotograf na ślub?

Dzięki, własnie planuje sie wybrać , akurat blisko mieszkam ale sprawdzę to co podałaś
busia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:30   #182
Roougee
Zadomowienie

Proszę bardzo, właśnie na targach poznałam ich ofertę.

Roougee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 23:34   #183
busia87
Przyczajenie

Weszłam na ich stronke ale filimiki nie chca sie otworzyc
busia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-30, 11:15   #184
Spokojna_86
Przyczajenie

Mam godnego i wypróbowanego na własnej skórze BARDZO DOBREGO FOTOGRAFA : Grzegorza Laskowskiego z Redy, którego polecam oto jego stronka: www.grzegorzlaskowski.pl - warto odwiedzić i przejrzeć.
Myślę, że jego fotografie są ponadczasowe i że zdjęcia będą dojrzewały razem z nami i naszym starzem małżeńskim w przeciwieństwie co do niektórych fotografów i ich przemijających jak moda pomysłów
Spokojna_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-06, 13:17   #185
czarnabiedronka
Raczkowanie

Jak już pewnie kiedyś pisałam ,my zdecydowaliśmy się na Pana Krzysia. Chłopak dopiero zaczyna ,ale jest tak otwartą osobą ,wszystko mogliśmy wybrać sami. Nie zdzieral z nas ,bowiem za zdjęcia z kościoła, wesela (całego!) oraz sesję w plenerze, którą wykonał w kilku miejscach ,a także rozłożył na pare dni zapłaciliśmy jedynie 1200 zł. Bardzo miły człowiek ,z niczym nie było problemów. Mieliśmy wpływ na obróbkę zdjęć ,na tworzenie albumu ,szate graficzną. Pan Krzysztof fotografuje na terenie Dolnego Śląska . Podaję jego stronkę www.krzysztoftrefon.pl
czarnabiedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 11:11   #186
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

hey czy ktoras z Was wynajela tego fotografa ? http://www.whitemyrtle.com/#/page/3f1b/white-myrtle/

jezeli tak, czy ktos moglby mi opisac swoje doswiadczenia? Fotograf jest dla nas bardzo wazny, ale nie mozemy sobie pozwolic na 4000.... Jezeli ktos ma ciekawe propozycje w okolicach 2000 bylabym bardzo wdzieczna za informacje
Stary 2011-08-30, 15:54   #187
magdapolar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
hey czy ktoras z Was wynajela tego fotografa ? http://www.whitemyrtle.com/#/page/3f1b/white-myrtle/

jezeli tak, czy ktos moglby mi opisac swoje doswiadczenia? Fotograf jest dla nas bardzo wazny, ale nie mozemy sobie pozwolic na 4000.... Jezeli ktos ma ciekawe propozycje w okolicach 2000 bylabym bardzo wdzieczna za informacje
Jak masz ślub w Polsce to proponuje tego co my wybraliśmy - Maciej Ziegler - on ma fajne pomysły, jest bardzo sympatycznym człowiekiem, bardzo miło wspominam zdjęcia jakie wykonywał koleżance gdzie byłam starszą. Zdjęcia są świetne. W sumie dlatego się zdecydowaliśmy. Z tego co wiem to bierze poniżej 2000zł, ale zapytaj jak na nowy sezon.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 08:38   #188
magratka
Rozeznanie

Różnica między http://www.whitemyrtle.com/#/page/3f1b/white-myrtle/ a zdjęciami Macieja Zieglera jest, i to wcale nie subtelna, więc nie polecałabym jako zamiennik.
magratka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-05, 12:58   #189
vilema
Rozeznanie

Polecam rewelacyjnego fotografa, nasze zdjęcia ślubne są po prostu bajeczne
http://www.macpalka.pl
Stary 2011-09-05, 15:00   #190
magdapolar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magratka Pokaż wiadomość
Różnica między http://www.whitemyrtle.com/#/page/3f1b/white-myrtle/ a zdjęciami Macieja Zieglera jest, i to wcale nie subtelna, więc nie polecałabym jako zamiennik.
Różnica jest uderzająca - to się zgadzam - te zdjęcia które pokazujesz aż kapią od Fotoszopa, większość jest zrobiona na jedno kopyto, chociaż niektóre pomysły są ciekawe - ale o gustach się nie dyskutuje, każdy na szczęście ma inny, ja wolę zdjęcia Pana Maćka.
Zauważ jeszcze jedno - na stronie większości fotografów można zobaczyć tylko najlepsze zdjęcia jakie zrobili. Na stronie Pana Maćka jest możliwość zobaczenia zdjęć z ślubów w postaci gotowych fotoksiążek ze ślubu. Takie jak oddaje klientowi. Możesz zobaczyć tam jak wygląda cały materiał, a nie tylko "zdjęcie życia".
Stary 2011-09-06, 09:15   #191
magratka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdapolar Pokaż wiadomość
Różnica jest uderzająca - to się zgadzam - te zdjęcia które pokazujesz aż kapią od Fotoszopa, większość jest zrobiona na jedno kopyto, chociaż niektóre pomysły są ciekawe - ale o gustach się nie dyskutuje, każdy na szczęście ma inny, ja wolę zdjęcia Pana Maćka.
Zauważ jeszcze jedno - na stronie większości fotografów można zobaczyć tylko najlepsze zdjęcia jakie zrobili. Na stronie Pana Maćka jest możliwość zobaczenia zdjęć z ślubów w postaci gotowych fotoksiążek ze ślubu. Takie jak oddaje klientowi. Możesz zobaczyć tam jak wygląda cały materiał, a nie tylko "zdjęcie życia".
Pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić. Różnica między tymi zdjęciami nie polega jedynie na użyciu Photoshopa, ale też na ujęciach i technice robienia zdjęć. Mnie osobiście bardziej podobają się zdjęcia z pierwszego linka, jeżeli Tobie z drugiego to ok, w końcu każdy może mieć własne zdanie.
Moim zdaniem fotograf nie powinien umieszczać na stronie gorszych zdjęć, bo i dlaczego miałby. Ja też bym się chwaliła najlepszymi zdjęciami, a nie średnimi, to chyba normalne.
magratka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-12, 13:27   #192
magdapolar
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magratka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem fotograf nie powinien umieszczać na stronie gorszych zdjęć, bo i dlaczego miałby. Ja też bym się chwaliła najlepszymi zdjęciami, a nie średnimi, to chyba normalne.
Zgadzam się - większość fotografów zamieszcza tylko najlepsze zdjęcia. Ale ja z ślubu wesela i pleneru oczekuje co najmniej 500 dobrych zdjęć, a nie tylko 10 super na wystawę czy na targi ślubne. Te 10 będzie super ale cały materiał będzie słabiutki. Widziałam kilka zdjęć oddanych przez fotografów moim koleżankom po weselu, gdzie zdjęcie rodziców pary młodej było jedno, a część gości wcale nie było na zdjęciach.
Dlatego wole fotografa który nie wstydzi się pokazać całego swojego materiału, a nie tylko "w plenerze gdzie było dużo czasu i brak stresu to coś fajnego mi wyszło".
Stary 2011-09-12, 19:34   #193
Agusiag83
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: Dobry fotograf na ślub?

Udało mi się znaleźć fotografa (jego strona to: www.photopio.com), który zadowolił mnie w 100%. Byłam/jestem zachwycona zdjęciami...aż mam ochotę ciągle je przeglądać, a od mojego ślubu minął już prawie rok. Otrzymaliśmy oryginalny, piękny album ślubny, z jakim wcześniej się nigdzie nie spotkałam. Do tego przesympatyczny fotograf, z którym czuliśmy się bardzo swobodnie i naturalnie. Profesjonalista w każdym calu. Szczerze i gorąco polecam.
Agusiag83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-13, 07:09   #194
georgina85
Przyczajenie

Z Warszawy mogę polecić mojego fotografa. Jestem w 100% zadowolona. Piękne zdjęcia i do tego bardzo ładna prezentacja z podkładem muzycznym. Jeśli któraś z Was jest zainteresowana chętnie prześlę moje prywatne zdjęcia do zapoznania się z jego pracą
georgina85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-23, 23:52   #195
grove33
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Agusiag83 Pokaż wiadomość
Udało mi się znaleźć fotografa (jego strona to: www.photopio.com), który zadowolił mnie w 100%. Byłam/jestem zachwycona zdjęciami...aż mam ochotę ciągle je przeglądać, a od mojego ślubu minął już prawie rok. Otrzymaliśmy oryginalny, piękny album ślubny, z jakim wcześniej się nigdzie nie spotkałam. Do tego przesympatyczny fotograf, z którym czuliśmy się bardzo swobodnie i naturalnie. Profesjonalista w każdym calu. Szczerze i gorąco polecam.
Agusiag83, a jak cenowo?
na który pakiet się zdecydowałaś, jeśli można zapytać?
grove33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-24, 00:43   #196
Emir1994
Zakorzenienie

Zapraszam do mnie ;-) W związku z moimi wakacjami nad morzem(czerwiec -sierpień 2012), które chcę zgrać z jakimś zleceniem - super promocja dla pomorskich Przyszłych PM.
Cena taka sama jak w Tarnowie
http://fotoarkadiusz.blogspot.com
Stary 2011-09-25, 11:20   #197
kasiek1122
Zakorzenienie

ja tez mogę polecić super fotografa sympatyczny, kreatywny i do tego robiący wg mnie piękne zdjęcia http://www.maciejgas.com/
Stary 2011-09-28, 22:58   #198
Asia22222
Przyczajenie

Witam!
Jeśli poszukujecie drugiego fotografa na ślub lub macie skromny budżet a chcecie uwieczni te piękne chwile - zapraszam do mnie Jestem początkującym fotografem, aczkolwiek mam już na koncie kilka ślubów i wesel, jak również kilka sukcesów fotograficznych.
Sfotografuję ślub i wesele w Warszawie lub okolicy po kosztach, bo potraktuję to jako przygotowywanie portfolio ślubnego. Mogę też umówic się na sesję plenerową.
Zapraszam do kontaktu pod adresem: foto.jg2011@gmail.com.
Pozdrawiam!
Asia22222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-14, 12:09   #199
Grejgor
Przyczajenie

A ja Polecam Dawida Gębalę. Tak się składa, że też trochę robię zdjęcia i być może to przeszkadzało mi w wyborze fotografa na ślub
Szukałem, chyba jak wiekszość, fotografa w sieci, a znalazłem w centrum miasta ( Panie Dawidzie, już czas zająć się swoją stroną www, bo prowadzi on studio na Świdnickiej w podwórzu (nazwał je Fotolabirynt - kto tam trafił, to wieskąd ta nazwa. Poszedłem po zdjęcie do dokumentu, a do domu oprócz tego, wróciłem z podpisaną umową na zdjecia ślubne - totalny spontan decyzyjny i nie żałuję. Spodobały mi się prace Pana Dawida i to jak pracuje. Poza tym bardzo fajny gość z niego jest, a jak się okazuje, to jest bardzo ważne (nigdy nie myślałem, że bede sie stresował zdjęciami), potrzebna jest dobra atmosfera i współraca bo inaczej zdjęcia wychodzą marne Mamy z żoną piekny album ślubny i to jest najważniejsze.
Pozdrowienia dla wszystkich młodych...
Grzesiek
Grejgor jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-26, 11:11   #200
Basia900210
Przyczajenie

Witam wszystkich
Poszukuje dobrego fotografa z okolicy Poznania do zdjęć ślubnych. Oczekuje, że osoba ta będzie dobra w plenerze oraz uchwyci najlepsze momenty na moim weselu. Proszę o podanie str. fotografa.
Z góry dziękuję:
Basia
Basia900210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:45   #201
Viollet87
Zakorzenienie

My zdecydowaliśmy się na usługi pana Marcina Orzołka: KLIK (z Katowic, do 150 km dojeżdża bezpłatnie). Przejrzałam dziesiątki ofert różnych fotografów i zawsze wracałam do jego portfolio... Myślę, że będę zadowolona.

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-11-23, 13:53   #202
sywilskam
Raczkowanie

A czy ktoś korzystał z usług tego fotografa?:
http://www.swiatlolap.pl/portfolio/#...afie_slubne/18
W sieci niestety mało opinii na jego temat, a bardzo mi się spodobał
sywilskam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 12:00   #203
ChocolatePuma
Raczkowanie

Ja natomiast serdecznie polecam http://www.weddingstudios.pl/
Przede wszystkim super kontakt, zdjęcia oddające emocje a i filmy jak dla mnie-magiczne.
Polecam!
ChocolatePuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 15:02   #204
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocolatePuma Pokaż wiadomość
Ja natomiast serdecznie polecam http://www.weddingstudios.pl/
Przede wszystkim super kontakt, zdjęcia oddające emocje a i filmy jak dla mnie-magiczne.
Polecam!
Ile biorą za film?

310813
Stary 2012-01-16, 08:15   #205
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Cytat:
Napisane przez mddstudio Pokaż wiadomość
A ja polecam nas głowy pełne pomysłów na nietuzinkowe sesje
a reklama na wizazu jest platna, poponuje usunac linka do strony

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 12:47   #206
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

Mam pytanie ile przeznaczacie na fotografa? Jakie przedziały cenowe?
Stary 2012-01-21, 14:14   #207
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malutkaosw19 Pokaż wiadomość
Mam pytanie ile przeznaczacie na fotografa? Jakie przedziały cenowe?
Od "zrobię gratis za możliwość uczenia się" do 20 tyś. zł i więcej.

Taka średnia półka cenowa gdzie można znaleźć naprawdę dobrych fotografów to od 1800 do 3000 zł.
Stary 2012-01-21, 17:48   #208
malutkaosw19
Raczkowanie

GG do malutkaosw19

Bo własnie rozpatruję ofertę za 5600 zł i nie wiem czy to trochę nie przesada.
Stary 2012-01-21, 22:33   #209
Viollet87
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... no trochę przesada. My za bogaty pakiet zawierający zdjęcia od przygotowań do 1:00 - później już nikt nie chce być fotografowany , album (a w nim setkę najlepszych, obrobionych zdjęć) i plener w innym dniu płacimy 4000 zł u - moim zdaniem - rewelacyjnego fotografa wyszukanego w Internecie. Cena na 2013 r.

310813
Stary 2012-01-23, 12:33   #210
magdapolar
Raczkowanie

Cytat:
Dużo zależy od tego co dostajemy. Nasz fotograf Maciej Ziegler powiedział nam wprost - jeżeli chcecie album za 2500zł to nie ma problemu - mam taka ofertę, ale proponuję też inne opcję. My wybraliśmy pakiet złoty:
PRZYGOTOWANIA DO ŚLUBU - od fryzjer, makijaż itp. - w wypadku pracy z asystentem zdjęcia równocześnie z przygotowań P. Młodej i osobno P. Młodego
BŁOGOSŁAWIEŃSTWO,
ŚLUB - w wypadku pracy z asystentem ujęcia z dwóch aparatów,
WESELE - do końca oczepin lub tzw. "tortu" (około 1-2 w nocy)
SESJA PLENEROWA w dniu ślubu lub w uzgodnionym terminie (czas sesji nawet do 12 godzin - w tym czasie możemy odwiedzić kilka miejsc)
Na życzenie - w tym pakiecie sesja z nocy poślubnej GRATIS
W tym pakiecie klient otrzymuje:
Album tradycyjny z wklejanymi zdjęciami (50 sztuk 15x23 zbiorowe 23x30) lub fotoksiązkę 30x30 na papierze fotograficznym - do wyboru
Płytę ze wszystkimi "dobrymi" zdjęciami w pełnej rozdzielczości po wstępnej obróbce (w zależności od wielkości wesela, czasu trwania itp. od 300 do nawet 1000zdjęć)
Internetowy album na stronie http://www.malzonkowie.pl - można zaprezentować dzięki temu zdjęcia rodzinie rozsianej często po całym świecie.
Prezentację zdjęć na płycie DVD (do odtworzenia w odtwarzaczu stacjonarnym jak i na komputerze)

Wszystkie zdjęcia papierowe (odbitki) są także umieszczone na płytach DVD do dalszych doróbek. Zdjęcia na płytach są w najwyższych rozdzielczościach i nie są zabezpieczone przed dalszym kopiowaniem.

Zapłacimy za to 1900zł co jak dla nas jest kwota do przyjęcia. Zastanawiamy się tylko jeszcze nad dodatkowymi albumami, ale jeszcze mamy czas na decyzję.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości