|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Według mnie to zależy jak kto na to patrzy. Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, ze jeśli mielibyśmy wziąć 0,5 to wiadomo, że tańsze by były ale za to trzeba by było wziąć więcej butelek i na to samo by nas wyszło.
|
|
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tez z mamą stoczyłam bój o smirnoffa i inne wódki z "wyższej" półki- ale tato powiedział, Młodych wesele, niech oni wybierają!
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
nena zawsze może wypożyczyć na sesje w lipcu
|
#2194 |
|
Zakorzenienie
|
Nena tak mi przykro, biedny kociak ale na pewno jest mu teraz dobrze
A Twoja suknia... No cóż nie będę owijać w bawełnę... Można się zakochać ![]() A ja pokłóciłam się z TŻtem jak to jest, że po paru cudownych dniach zawsze mamy spięcia![]() Gosza dawaj namiary
|
|
|
|
#2195 |
|
Wtajemniczenie
|
nena przykro mi z powodu straty kota. Jesli chodzi o suknię, to tylko i wylącznie z czarną szarfą. W sukni wygladasz super i jak lekko krawcowa ją zwęzi w biodrach to będzie pięknie. Co do bolerka, to mi się nie podoba i jakoś mi nie pasuje do całości. Szkoda, że nie wzielaś sweterka, który kiedys kupiłaś i jakbys zmierzyła go wraz z suknią... ale to jeszcze da się nadrobić
![]() ja mam fryzjerkę umówioną na 10, ale prawdopodobnie przyjadę do niej tak 9.30. Licze, że w 2,5h spokojnie bez pośpiechu się wyrobi. natomiast makijaż umówiłam na godzine 13. Planuję w w domu byc najpóźniej na 14.30.
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- exactly
|
||
|
|
|
#2197 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A pasek tylko i wylacznie czarny. Z pozostalymi ta suknia traci swoja wyrazistosc i oryginalnosc. Czarny nadaje jej wlasciwego charakteru Co do bolerka to nie jestem przekonana, jakos sweterek bardziej mi do tej sukienki pasuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ktos ostatnio prosil zeby podac jego date do kalendarza, wiec podaje...tylko nie pamietam kto sie zajmuje jego edycja. W kazdym bardz razie Prosze o wpisanie do kalendarza naszego cywilnego na Dominikanie 14.02.2012. Relacja bedzie na pewno ![]() Wlasnie dziewczyny. Prosze o pomoc, bo to juz za 3 tygodnie, a ja dalej wszystko mam w rozsypce. Ciagle mi cos psuje plany. Pamietacie ze te sukienke co kupilam sweetheart to ona miala byc smietankowa, no wszystko juz mialam w glowie. TZ kupilam boska koszule lniana i teraz mam problem. Bo ta koszula tez ze smiatankowym tlem i teraz ona do bialej sukienki nie pasuje |
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
hej
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
Tak publicznie???
Na FB opiszę Ci dokładnie nasze wczorajsze tourne i obserwację cen
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki że looknełaś |
|
|
|
|
#2201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i juz trzeciej kupowac nie bede, bo juz te dwie kosztowaly wiecej niz moja sukienka Znalazlam takie bukiety... |
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
bukiety śliczne, jak to wszystko ładnie dobierzesz, to może być fajny efekt, ale przy wzorzystej koszuli, to nie lada wyzwanie
|
|
|
|
#2203 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i pięknie będzie się prezentował na plaży... a ta lniana bardzo się różni od koloru sukni??
|
|
#2204 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, taki to żart
Już pisała, że w Zawadzie Wodzisław Śląski Nawet mi podała nazwiska tych osób i mówiła, gdzie mieszkali |
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Marylko: Ja też jestem zdania, że koszule " za bogate" jak najbardziej na sesję drugiego dnia, czy na przygotowania, ale na sam ślub bym postawiła na białą koszulę, białe spodnie i pomarańczowe szelki
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do bolerka, to może macie racje, ale bedę jeszcze myśleć, bo mojej mamie bardzo się spodobało a 20 zł to żaden pieniądz. Najlepsze co mi krawcowa powiedziała: kiedyś w sobote rano wpada do salonu mama jednej Pmki i rozpaczliwie szuka jakiegolowiek bolerka, bo "ksiądz powiedział, że jak nie będą zakryte ramiona, to narzuci jej córce zapasowe szaty liturgiczne" a więc dziewczyny, strzeżcie się i zawczasu zapytajcie swoich księży, czy można iść do kościoła z odkrytymi ramionami. ja tak zamierzam |
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
http://demotywatory.pl/3655918/Someone-Like-You tak przez przypadek na to trafiłam
|
|
|
|
#2208 |
|
Konto usunięte
|
zależy jaki ksiądz, ja nie zamierzam ubierać bolerka bo do mojej suknie żadne nie będzie pasowało.a finlandie załatwiał nam szwagier bo ma wtyki dlatego tak tanio
))
|
|
|
|
#2209 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pochwalę moimi dzisiejszymi zakupami, to już chyba ostatnie zimowe przeceny w tym roku
- sweter cubus 49 zł (ze 179). przyznam że polowałam na niego, bo 179 zł to za dużo jak dla mnie, ale byłam w siódmym niebie kiedy dzisiaj dorwałam ostatnią xs'kę - botki New yorker 39 zł (ze 129) - kamizelka h&m 30 zł (z 79) |
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za koleś ![]() marylko ja też jestem za białą zwykłą koszulą |
|
|
|
|
#2211 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja uwazam ze kazdy zamawia to na co ma ochote, ja wolalabym tansza, ale moj TZ chce miec finlandie i to jedyna jego fanaberia na wesele wiec kupilismy finladnie I szczerze watpie zeby znalazla sie 0,7 za 28 zl, bo my szukalismy wszedzie, w prawie calym woj. malopolskim, w malych miejscowosciach i w duzych, w makro, hurtowniach itd, w efekcie znajomy, ktory prowadzi lewiatana zamowil u producenta dla nas i wyszlo nas niecale 28 zl wiec jestem pewna ze nie znajdzie sie 0,7 za takie pieniadze. Nasluchalam sie tez ostatnio o podrobionych alkoholach duzo i przyznam ze balabym sie kupowac w cenach nizszych niz u producenta. A teraz historia o sukience No wiec wyglada na to, ze zdecyduje sie na taka jak audrey !!!! Bylam dzis w tym salonie i przymierzylam kilka - oto moje spostrzezenia: Sukienki sa na prawde super uszyte, maja swietne materialy i tak jak mowila audrey na zywo wygladaja o niebo lepiej niz na zdjeciach. Przymierzylam kilka: nr 1 - zblizona do mojej kiedys wymarzonej San Patrick Caprichio, zrezygnowalam z oryginalu, bo zle wygladalam z obnizonym stanem, ale ta wygladala super i nawet tak bardzo nie skracala nog nr 2 - bylam najbardziej nastawiona na nia i rzeczywiscie sliczna, ALE falbanki sa tiulowe, przez co sa sztywne i odstaja dosyc znacznie i nienaturalnie nr 3 wklejam tylko dlatego ze byla taka piekna nr 4 - ostatnia i najwazniejsza jest bardzo zblizona do Very (choc rzecz jasna do oryginalu jej daleko), falbany sa jedwabne, lekkie i przepieknie sie ukladaja, zrobilam kila real foto na manekinie z ukrycia, bo niestety na mnie nie bylo mozliwosci rzecz jasna, no i mama jak mnie zobaczyla to mowi od razu, ze przeciez wlasnie tego szukamy , jedyny jej minus to prosty dekolt, jednak panie powiedzialy ze bez problemu moga zrobic serduszko zblizone do tej pierwszej, z ozdobnego paska chyba zrezygnuje na rzecz szarfy w pasie no i co jest najwiekszym plusem - moga zrobic biala!! No i teraz trzeba podjac decyzje bo oczywiscie mama byla juz zdecydowana i doradzala mi zamowic juz dzis, ale u mnie niestety wszystko musi nabrac mocy urzedowej wiec nie dalam odp. na 100% ale z minuty na minute przekonuje sie ze jest idealna jestem umowiona na poniedzialek na mierzenie wiec mam 1 dzien jeszcze na zastanowienie, ale chyba... chyba...
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się zastanawiam nad kolejną torebką ( choć jeszcze jedna z all mi nie przyszła )---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
Jeśli można w niej zrobić zmiany jakie chcesz - to nie ma nad czym się zastanawiać - brać
|
|
#2213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2214 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze juz sama nie wiem...
Wrzucam wam jak to razem wyglada. Teraz nie widac za bardzo roznicy w kolorach, bo swiatlo jest kiepskie...w ciagu dnia ta roznica jest troche wieksza...no i do korali sie nie czepiajcie, tak tylko przylozylam...jak sie zdecyduje na kolor to kupie cos porzadniejszego... I co, ktory zestaw lepszy? Czy lepiej z tymi bukietami juz nie kombinowac i wziasc po prostu bialy...? P.S. Biala koszula odpada... Edytowane przez marylka80 Czas edycji: 2012-01-21 o 19:10 |
|
|
|
#2215 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jesli takiej wlasnie szukasz to sie nie zastanawiaj Piekna jest
|
||
|
|
|
#2216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
myślę, że będziesz w niej wyglądać przepięknie ![]() Cytat:
światło też będzie różnie tam padać i kolor koszuli jak Twojej sukienki może być inny, a na zdjęciach Ci co będą oglądać nie będą patrzeć na koszulę w jakim kolorze była tylko na całą piękną scenerie i Was
Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-21 o 19:29 |
|||
|
|
|
#2217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta pomarańczowa jakaś za krzykliwa taka ( na ceremonię)
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) ale ostatnia, to tez świetny wybór, po poprawkach wg twojego pomysłu będzie superCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2219 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mi tez ta koszula duuuuzo bardziej sie podoba...tylko przez te kolory zaczelam kombinowac jak kon pod gorke moze zupelnie niepotrzebnie....i chyba macie racje ze nikt nie zwroci uwagi na te roznice w kolorze...no moze poza mna ale wiecie ja to taka perfekcjoniska jestem, czasami az do przesady...Ale moze macie jakies pomysly jak by tu przyciemnic sukienke o jeden ton ???Oczywiscie nie zamierzam jej juz pozniej sprzedawac ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#2220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

czyli samochód i dwa bukiety za free.

jak to jest, że po paru cudownych dniach zawsze mamy spięcia

nena suknia wymażona jak dla Ciebie

18.08.2010 - zaręczyny
co za koleś 
Ta pomarańczowa jakaś za krzykliwa taka ( na ceremonię)