Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-21, 19:50   #2221
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Ale moze macie jakies pomysly jak by tu przyciemnic sukienke o jeden ton???
Oczywiscie nie zamierzam jej juz pozniej sprzedawac
ja mam kilka pomysłów z serii hardkor
ale minus jest taki, że mogłabyś zostać bez sukienki na cywilny

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 19:54   #2222
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
eh też by mi się nowa torebka przydała (czekam na dostawę w outlecie, bo ostanio udało mi się kupić listonoszkę za 2 dychy)
Chyba się nadziałam na jakąś naciągarę. Torebka miała iść ok miesiąca,z UK, jak Ci napisałam to tak wpadłam na jej all. sprawdzić czy wystawia dalej, a tu od środy 8stron negatywów i zawieszona 150 zł psu w d... ;(

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:03   #2223
nena1984
Zakorzenienie

o kurde, a u UK to ją ze świecą szukac...

Stary 2012-01-21, 20:04   #2224
(kicia)
Zakorzenienie

kasiu orientujesz się jak tam z chirurgami czy są na tej stronce co zawsze ogladałaś?? bo nie wiem czy slyszałyście o tej akcji walki z piractwem i niebawem polska ma też podpisać te dokumenty i wszystkie strony z serialami i filmami znikną z netu zostanie tylko tv
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:14   #2225
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
kasiu orientujesz się jak tam z chirurgami czy są na tej stronce co zawsze ogladałaś?? bo nie wiem czy slyszałyście o tej akcji walki z piractwem i niebawem polska ma też podpisać te dokumenty i wszystkie strony z serialami i filmami znikną z netu zostanie tylko tv
Tak, na ii.tv nowe odcinki są już na innej platformie, stare będą wrzucane. Właśnie oglądam najnowszy ( Bo ładuje się mega wolno i tak partiami sobie włączam)

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
o kurde, a u UK to ją ze świecą szukac...
No ale miała 400 komentarzy pozytywnych i ani jednego negatywnego, wiec zaryzykowałam. A negatywy są od 18stycznia ;/

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-21, 20:18   #2226
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
ja mam kilka pomysłów z serii hardkor
ale minus jest taki, że mogłabyś zostać bez sukienki na cywilny
No to dawaj, dawaj
Bo ja sie juz zastanawialam czy by ja nie podgotowac w lupkach z cebuli
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:18   #2227
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Tak, na ii.tv nowe odcinki są już na innej platformie, stare będą wrzucane. Właśnie oglądam najnowszy ( Bo ładuje się mega wolno i tak partiami sobie włączam)

aha spoko... mam nadzieje że nie uda im się wprowadzić w życie tej ustawy bo jakoś sobie nie wyobrażam siedzieć w domu ni to filmu obejrzeć ni nic nic napisac na forum bo większość forów znikło by
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:29   #2228
201705121336
Konto usunięte

nie mogłam sie zalogować przez pół godz ale nerwa załapałam;/ moj szwagier jest menagerem kilku knajp i ma kolege przedstawiciela finlandi dzieki temu ta wódka jest w takiej cenie.a w sklepie to fakt takie ceny sa nie realne
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:30   #2229
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
No ale miała 400 komentarzy pozytywnych i ani jednego negatywnego, wiec zaryzykowałam. A negatywy są od 18stycznia ;/
a sprawdź, czy się logowała na allegro, może trafiła do szpitala czy coś

Cytat:
No to dawaj, dawaj
Bo ja sie juz zastanawialam czy by ja nie podgotowac w lupkach z cebuli
hmm, ciekawy pomysł, ja proponuję jeszcze:
- upranie w pralce w proszku do koloru z żółtymi rzeczami lub
- powieszenie w foliowym worku z dostępem do słońca

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2012-01-21 o 20:32
Stary 2012-01-21, 20:31   #2230
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Marylko zdecydowanie zestaw numer jeden

Ja się zbieram, bo o 22.10 jadę po TŻcika do pracy, idziemy na nocne zakupy do Tesco i będziemy sobie robić nocną kolacyjkę A jutro lepimy bałwana, doładowuję akumulatory na cały tydzień i zakuwam na egzaminy...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:34   #2231
marylka80
Zadomowienie

Cytat:
Chyba się nadziałam na jakąś naciągarę. Torebka miała iść ok miesiąca,z UK, jak Ci napisałam to tak wpadłam na jej all. sprawdzić czy wystawia dalej, a tu od środy 8stron negatywów i zawieszona 150 zł psu w d... ;(
Miesiac z UK??? No to faktycznie jakas sciema. Bo ja ostatnio stroj kapielowy z UK zamowilam i byl u mnie w 3 dni, i to w dodatku przed samymi swietami...
A skoro juz o torebkach rozprawiacie, to musze wam pokazac moja ostatnia milosc...

http://www.marcjacobs.com/product/de...-hillier-hobo#

Cena jest oczywiscie kosmiczna, ale wy takie obtrzaskane jestescie w swiecie mody to moze napotkalyscie gdzies cos co wyglada podobnie i kosztuje nie wiecej niz 25% tej ceny (bo wiecej za torebke nie dam)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1227720_fpx.jpg (13,1 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-01-21 o 20:38
Stary 2012-01-21, 20:55   #2232
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Pochwale sie naszymi fotkami z dzisiejszej sesji zmowej

Załącznik 4453218Załącznik 4453219Załącznik 4453220
Super, tacy szczesliwi
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
http://demotywatory.pl/3655918/Someone-Like-You tak przez przypadek na to trafiłam
Serio extra! A co do tej historii z suknia to az ciary przechodza...!
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Ja uwazam ze kazdy zamawia to na co ma ochote, ja wolalabym tansza, ale moj TZ chce miec finlandie i to jedyna jego fanaberia na wesele wiec kupilismy finladnie
I szczerze watpie zeby znalazla sie 0,7 za 28 zl, bo my szukalismy wszedzie, w prawie calym woj. malopolskim, w malych miejscowosciach i w duzych, w makro, hurtowniach itd, w efekcie znajomy, ktory prowadzi lewiatana zamowil u producenta dla nas i wyszlo nas niecale 28 zl wiec jestem pewna ze nie znajdzie sie 0,7 za takie pieniadze. Nasluchalam sie tez ostatnio o podrobionych alkoholach duzo i przyznam ze balabym sie kupowac w cenach nizszych niz u producenta.

A teraz historia o sukience
No wiec wyglada na to, ze zdecyduje sie na taka jak audrey !!!!
Bylam dzis w tym salonie i przymierzylam kilka - oto moje spostrzezenia:
Sukienki sa na prawde super uszyte, maja swietne materialy i tak jak mowila audrey na zywo wygladaja o niebo lepiej niz na zdjeciach. Przymierzylam kilka:
nr 1 - zblizona do mojej kiedys wymarzonej San Patrick Caprichio, zrezygnowalam z oryginalu, bo zle wygladalam z obnizonym stanem, ale ta wygladala super i nawet tak bardzo nie skracala nog a do tego idealny gorset w serduszko

nr 2 - bylam najbardziej nastawiona na nia i rzeczywiscie sliczna, ALE falbanki sa tiulowe, przez co sa sztywne i odstaja dosyc znacznie i nienaturalnie

nr 3 wklejam tylko dlatego ze byla taka piekna nie przymierzalam jej i jest zupelnie w innej stylistyce niz szukalam ale jakby ktos szukal czegos takiego to byla boska

nr 4 - ostatnia i najwazniejsza jest bardzo zblizona do Very (choc rzecz jasna do oryginalu jej daleko), falbany sa jedwabne, lekkie i przepieknie sie ukladaja, zrobilam kila real foto na manekinie z ukrycia, bo niestety na mnie nie bylo mozliwosci rzecz jasna, no i mama jak mnie zobaczyla to mowi od razu, ze przeciez wlasnie tego szukamy , jedyny jej minus to prosty dekolt, jednak panie powiedzialy ze bez problemu moga zrobic serduszko zblizone do tej pierwszej, z ozdobnego paska chyba zrezygnuje na rzecz szarfy w pasie no i co jest najwiekszym plusem - moga zrobic biala!!
No i teraz trzeba podjac decyzje bo oczywiscie mama byla juz zdecydowana i doradzala mi zamowic juz dzis, ale u mnie niestety wszystko musi nabrac mocy urzedowej wiec nie dalam odp. na 100% ale z minuty na minute przekonuje sie ze jest idealna jestem umowiona na poniedzialek na mierzenie wiec mam 1 dzien jeszcze na zastanowienie, ale chyba... chyba...
Ja tez mysle ze to dobry wybor! Szkoda, ze nie ma fotek na Tobie

Teraz wklejam fotki winietek i rozlozonego garniaka, w jednymmiejscu pokleilam tasma kartke, bo przy skladaniu zastosowalam "sila raz gwalt" i oderwalam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0231.jpg (73,4 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0232.jpg (74,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0233.jpg (94,7 KB, 35 załadowań)
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:59   #2233
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej Pieknotki

Caly dzionke bylismy na zakupach O maly wlos tez nie zakupilabym tego samego swetra co Nena ale jednak zdecydowalam, ze nie bo mam za duzo ale i tak kupila inny:P

dzisiaj bylismy u znajomych ktorzy mieli sie hajtac w maju..byli 10 lat parą..rozstali sie w tym tygodniu.. masakra jakas:/ byl w domu tylko ON.. zalamany.. mi sie nie chce w to wierzyc.. chcielismy juz dla Nich wypisac zaproszenie na jedno nazwisko.. bo byliby juz malzenstwem.. a tu dupa..

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31752804]Witam się z rana
ale miałam romanticco wieczorem już zapomniałam co to znaczy
[/QUOTE]

czyli zyczenia : "duzo sexu" zadzialaly?

Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Dziękuję ... ale z tym imieniem miałam niezłe przeboje w życiu Przez wszystkie lata szkolne (do liceum) miałam na imię Adrianna (a na drugie Anna i ladnie pasowało bo był rym ), ale wyrabiając w wieku 18 lat dowód osobisty Pan w USC mnie uświadomił, że nie mam na imię Adrianna, lecz Adriana i wszystkie wcześniejsze dokumenty z imieniem z podwójnym eN są nieważne ;] Od tamtego czasu jestem Adriana Ale i tak od zawsze wszyscy mówią na mnie Ada, Aduśka, Adek, Adzia, a Tż najcześciej Aduś (chociaż ostatnio zaczął po wizażowemu - adusieńka ) ;-)

ps. zazdroszczę Ci tej Chorwacji!

ale jazda, ja tez mam w rodzini ciocie Ade i musze sie dowiedziec jak ma dokladnie na imie

Cytat:
hej kochane

niestety mam smutną wiadomość...mój kotek nie przetrwał i wczoraj wieczorem zmarł na moich kolanach. Przepłakałam całą noc. To takie niesprawiedliwe, był młody, zdrowy i silny - a odszedł tak po prostu w 3 dni. Mam nadzieję, że jest teraz w jakimś kotkowym niebie, bo bezsprzecznie na to zasługiwał - był najlepszym kotem na świecie, mimo że chodził własnymi drogami, miał niezły charakterek i obrażał się jak wyjeżdżałam na dłużej. Dziękuję Wam za kciuki, bo dzięki nim odszedł łagodnie i w spokoju.

Dzisiaj jadę do krawcowej na przymiarkę sukni, nie dość że wyglądam jak zombi, to nie muszę mówić, że kompletnie nie mam na to ochoty
przykro mi

Cytat:
dzięki wszystkim za słowa otuchy, jesteście wielkie

tymczasem, zmieniając temat na weselszy - obiecana porcja zdjęć po dzisiejszej przymiarce u krawcowej - niestety musimy jeszcze trochę w biodrach zebrać, bo nadal suknia jest za szeroka. suknia ma już wciągnięte to niby koło-żyłkę. Tu alternatywa dla wszystkich tych, które nie chcą koła do swojej sukni. Ta żyłka to taki elastyczny drut - jak sztywny kabel, nie uderza o nogi i nie powoduje efektu podnoszenia sukni - chodzi razem z suknią. Wydaje mi się, że jest lepiej, jak jest taka rozłożysta, nie wiem czy pamiętacie poprzednie zdjęcia. Mierzyłam też kilka kryształowych szarf, ale jednak chyba moja czarna wygrywa, jest taka wyrazista i podkreśla talię, mimo że kolor jest kontrowersyjny. Mierzyłam też kilka bolerek i to jedno przypadło mi nawet do gustu, panie oferują jego wypożyczenie za 20 zł. No i na końcu podpięcie trenu - prawda, że może być, bałam się trochę efektu kaczego kupra. Co do ramiączek, to będą takie schowane i awaryjne, jakbym miała szaleć na parkiecie

REWELACJA!!!

ato bolerko moim zdaniem wogole nie pasuje

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Pochwale sie naszymi fotkami z dzisiejszej sesji zmowej

Załącznik 4453218Załącznik 4453219Załącznik 4453220

tez chce taką czape!
Cytat:
Kurcze Nenus tak mi przykro...wysylam wirtualnego przytulasa

No wlasnie, a z tego co widze to nasz cywilny jest drugi w kolejce
Ktos ostatnio prosil zeby podac jego date do kalendarza, wiec podaje...tylko nie pamietam kto sie zajmuje jego edycja. W kazdym bardz razie Prosze o wpisanie do kalendarza naszego cywilnego na Dominikanie 14.02.2012. Relacja bedzie na pewno

Wlasnie dziewczyny. Prosze o pomoc, bo to juz za 3 tygodnie, a ja dalej wszystko mam w rozsypce. Ciagle mi cos psuje plany. Pamietacie ze te sukienke co kupilam sweetheart to ona miala byc smietankowa, no wszystko juz mialam w glowie. TZ kupilam boska koszule lniana i teraz mam problem. Bo ta koszula tez ze smiatankowym tlem i teraz ona do bialej sukienki nie pasuje No i teraz nie wiem co zrobic. TZ ma jeszcze jedna fajna koszule ktora rozwazam ale jest z pomaranczowymi kwiatkami co nie pasuje do calej koncepcji bo cala dekoracja miala byc bialo niebieska...No i teraz zastanawiam sie czy gdyby TZ zalozyl biale lniane spodnie, ta koszule z pomaranczowym, ja bym moze dorzucila jakies pomaranczowe korale (oczywiscie mowie tu o takim bladym pomaranczu jak jest w tym sezonie modny) i moze udaloby mi sie jakis pomaranczowy akcent w dekoracji poprosic, bukiet z bialo, niebiesko pomaranczowymi kwiatkami....co wy na to? Ma to sen czy nie bardzo, bo w sumie nie widzialam nigdy polaczenia niebieskiego z pomaranczowym i jakos ciezko mi sobie to wyobrazic. W zalaczeniu dorzucam wam koszule.
Cytat:
taka wzoryszta to moim zdaniem nie bardzo, a nie może założyć zwykłej białej koszuli??, a żeby było plażowo i nonszalancko - podwinąć rękawy do łokci i rozpiąć przy szyi - coś jak na foto poniżej

dzięki że looknełaś

chcialam napisac dokladnie to co Nena

ale doczytalam, ze biala odpada, to wybralabym zestaw 1.. ta druga koszula wogole mi sie nie odoba
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
http://demotywatory.pl/3655918/Someone-Like-You tak przez przypadek na to trafiłam
o kuuurde jaka bomba kocham tą piosenke
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 21:06   #2234
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Caly dzionke bylismy na zakupach O maly wlos tez nie zakupilabym tego samego swetra co Nena ale jednak zdecydowalam, ze nie bo mam za duzo ale i tak kupila inny:P
oo, a jestem ciekawa, po ile był u Was

Stary 2012-01-21, 21:26   #2235
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
oo, a jestem ciekawa, po ile był u Was

nie chce Cie dolowac:P dlatego nie napisalam ale jak chcesz to napisze Ci na bialo, jak chcesz to przeczytaj 79kr = niecale 40zł kurka moglam jednak wziąc:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 21:30   #2236
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

niestety mam smutną wiadomość...mój kotek nie przetrwał i wczoraj wieczorem zmarł na moich kolanach.
Kochana, współczuję bardzo przynajmniej byłaś z nim do końca, na pewno jest teraz szczęśliwy ...
Cytat:

tymczasem, zmieniając temat na weselszy - obiecana porcja zdjęć po dzisiejszej przymiarce u krawcowej - niestety musimy jeszcze trochę w biodrach zebrać, bo nadal suknia jest za szeroka. suknia ma już wciągnięte to niby koło-żyłkę. Tu alternatywa dla wszystkich tych, które nie chcą koła do swojej sukni. Ta żyłka to taki elastyczny drut - jak sztywny kabel, nie uderza o nogi i nie powoduje efektu podnoszenia sukni - chodzi razem z suknią. Wydaje mi się, że jest lepiej, jak jest taka rozłożysta, nie wiem czy pamiętacie poprzednie zdjęcia. Mierzyłam też kilka kryształowych szarf, ale jednak chyba moja czarna wygrywa, jest taka wyrazista i podkreśla talię, mimo że kolor jest kontrowersyjny. Mierzyłam też kilka bolerek i to jedno przypadło mi nawet do gustu, panie oferują jego wypożyczenie za 20 zł. No i na końcu podpięcie trenu - prawda, że może być, bałam się trochę efektu kaczego kupra. Co do ramiączek, to będą takie schowane i awaryjne, jakbym miała szaleć na parkiecie
ślicznie wyglądasz bolerko niczego sobie jak na bolerko
Cytat:

I co, ktory zestaw lepszy?

Czy lepiej z tymi bukietami juz nie kombinowac i wziasc po prostu bialy...?

P.S. Biala koszula odpada...
ja bym wybrała pierwszy ale to głównie dlatego ze ta druga koszula mi sie nie podoba zupełnie

ladystar gratuluję prawie podjętej decyzji

My dziś byliśmy w naszym dworku weselnym na spotkaniu z szefową, żeby wstępnie dogadać szczegóły i ogólnie jestem zadowolona z ustaleń, bo będziemy mogli sobie w miarę swobodnie manewrować menu i z części rzeczy rozliczać się tylko za to co rzeczywiście zostało spożyte

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 21:34   #2237
party_girl7
Zakorzenienie

hej, poradzcie mi czy beda takie butki ok na slub? klik
moze ktoras miala, bo nie wiem czy wygodne
bo chce takie ktore po slubie bede mogla normalnie nosic, nie biale i kolejne pyt jesli kupie te buty to oczywiscie nie bede mogla zalozyc ani rajstop ani ponczoch, nie wiem czy wypada miec takie gole nogi i na nich podwiazke?
Stary 2012-01-21, 21:37   #2238
E87
Wtajemniczenie

Zobaczcie jaki fajny parasol - ostatnio jak poczytalam co pisalyscie to stwierdzilam ze musze kupic jakis parasol w razie "niepogody" ten bylby fajny tylko kolorek bym wolala inny http://allegro.pl/parasolka-serce-id...059876852.html
Stary 2012-01-21, 21:47   #2239
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
hej, poradzcie mi czy beda takie butki ok na slub? klik
moze ktoras miala, bo nie wiem czy wygodne
bo chce takie ktore po slubie bede mogla normalnie nosic, nie biale i kolejne pyt jesli kupie te buty to oczywiscie nie bede mogla zalozyc ani rajstop ani ponczoch, nie wiem czy wypada miec takie gole nogi i na nich podwiazke?
Myślę, że buciki fajne i widziałam kilka PM na zdjęciach miało takie ( nie pamiętam, czy z PL czy zza granicy, ale widziałam ) Jeśli je zakupisz radzę kupić cieniutkie pończochy 15 bez szwów na palcach- są takie dostępne. Jak kupisz w kolorze cielistym to nic nie będzie widać, stopa jak się spoci to nie obetrze Ci palców i nie będziesz miała uczucia łaskotania podwiązki ( obstawiam,że mogła by na golą skórę powodować efekt łaskotania )

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Zobaczcie jaki fajny parasol - ostatnio jak poczytalam co pisalyscie to stwierdzilam ze musze kupic jakis parasol w razie "niepogody" ten bylby fajny tylko kolorek bym wolala inny http://allegro.pl/parasolka-serce-id...059876852.html
fajny pomysł Mi się podobają jeszcze przezroczyste, bo dobrze widać parę i nie zasłaniają światła :P

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-21, 21:54   #2240
E87
Wtajemniczenie

Cytat:

fajny pomysł Mi się podobają jeszcze przezroczyste, bo dobrze widać parę i nie zasłaniają światła :P
Tez dobry pomysl
Ide troche na tv... Tż uczy sie do egzaminu i tak spedzam sobotni wieczor sama.. od niepamietnych czasow mam caly wieczor dla siebie (no dobra pol bo pojechal ok 20 ). Mykam do jutra
Stary 2012-01-21, 21:58   #2241
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
zieloneziele winko nazywało się Senorio de Valan białe
dzięki za nazwę, zapiszę sobie
Rozmawialiśmy dziś z dj i koleś konkretny jak nie wiem co
u nas jednak będą winietki, tak doradził nam dj bo nie chciałabym żeby koło mnie wcisnęła się nielubiana ciotka
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 22:00   #2242
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że buciki fajne i widziałam kilka PM na zdjęciach miało takie ( nie pamiętam, czy z PL czy zza granicy, ale widziałam ) Jeśli je zakupisz radzę kupić cieniutkie pończochy 15 bez szwów na palcach- są takie dostępne. Jak kupisz w kolorze cielistym to nic nie będzie widać, stopa jak się spoci to nie obetrze Ci palców i nie będziesz miała uczucia łaskotania podwiązki ( obstawiam,że mogła by na golą skórę powodować efekt łaskotania )

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

o bardzo fajne rady, dzieki tylko jak juz kupie takie sandalki to chcialabym zrobic frencza na stopach zeby ladnie wygladalo i nie wiem czy bedzie go widac przez te ponczochy musze pochodzic po sklepach i poogladac te ponczochy, a nie jest tak ze im ciensze tym latwiej o oczka?...
Stary 2012-01-21, 22:04   #2243
kindziulindzia
Zakorzenienie

a my właśnie obejrzeliśmy z TŻ film "Służące" gorąco polecam

w paru momentach się pośmialiśmy ale cały film daje do myślenia, jest z przesłaniem i nie jest nudny dawno nie oglądałam tak dobrego filmu

marylko zestaw nr 1
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 22:08   #2244
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam ślub o 16.00 na która byście mi doradziły fryzjerke i makijażystkę ?i z jakim zapasem czasu Wy idziecie ?
Ja jak pytałam moją fryzjerkę, na którą jeśli ślub będzie o 15 to mi powiedziała, ze do niej na 9, a kosmetyczkę na 11,30 jakby się jej przedłużyło.

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Dokładnie.
Tak jak mówię, gdybym robiła małe przyjęcie dla 20 osób, mogłabym sobie pozwolić na wódkę za 28 zł. A w wypadku kiedy mi trzeba 150 butelek, to chyba bym zbankrutowała...
A my mamy 300 butelek Kupiliśmy Smirnoffa i jesteśmy zadowoleni.

Już po spotkaniu. Wszystko spoko się udało. Ja się strasznie denerwowałam. Jak sypałam kawę do szklanki to wysypałam na stół bo tak mi się ręce trzęsły. Ale wypadło fajnie. Pogadali o wspólnych znajomych. Okazało się, że ojcowie się kojarzą z "dzieciństwa" bo całkiem niedaleko mieszkali. W sumie o ślubie nie gadali za dużo tylko jak my wyszliśmy bo kolega przyjechał, żebym mu router pożyczyła i chwile z nim gadaliśmy. Tż się śmiał, że musimy chyba wyjść, żeby gadali o tym bo przy nas nie chcą. Teść jak wychodził stwierdził "no i nic my nie ustalili". Nie wiem co chciał ustalać jak wie przecież, że wszystko ustalone. Szybko poszło bo Tż jechał do pracy na noc wiec zawiózł ich do domu. Ogólnie jestem zadowolona. A teraz czas brać się za naukę!! :/

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 22:09   #2245
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
o bardzo fajne rady, dzieki tylko jak juz kupie takie sandalki to chcialabym zrobic frencza na stopach zeby ladnie wygladalo i nie wiem czy bedzie go widac przez te ponczochy musze pochodzic po sklepach i poogladac te ponczochy, a nie jest tak ze im ciensze tym latwiej o oczka?...
No wiesz, jak to z rajstopą Radzę popatrzeć w lepszych firmach i wtedy ekspedientka Ci najlepiej doradzi Myślę, że w niektórych firmach to i 20stki będą cieniutkie A pedi na pewno będzie widać

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Stary 2012-01-21, 22:11   #2246
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
też mi się podobał, a tarta czekoladowa wymiata

Stary 2012-01-21, 22:16   #2247
marylka80
Zadomowienie

Cytat:

w paru momentach się pośmialiśmy ale cały film daje do myślenia, jest z przesłaniem i nie jest nudny dawno nie oglądałam tak dobrego filmu

marylko zestaw nr 1
O wlasnie gdzies mi sie przewinely dobre recenzje tego filmu. Juz mowie TZ zeby go zciagnal. I bedzie jak znalazl na niedzielne popoludnie

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

No prosze, nawet sie okazalo ze juz jest sciagniety W takim razie otwieram paczke chipsow i ogladamy
Stary 2012-01-21, 22:36   #2248
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
też mi się podobał, a tarta czekoladowa wymiata
proszę Cię właśnie jem kolację ale zgodnie z TŻ stwierdziliśmy że to będzie dobry patent na teściową

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

ta dziewucha mnie prześladuje

http://www.youtube.com/watch?v=jMW06...9WoweJgYMFYlAN
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 22:53   #2249
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
proszę Cię właśnie jem kolację ale zgodnie z TŻ stwierdziliśmy że to będzie dobry patent na teściową

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

ta dziewucha mnie prześladuje

http://www.youtube.com/watch?v=jMW06...9WoweJgYMFYlAN
czemu? co to za panna??

tak nawiasem to strasznie po amerykansku mieli ślub... tak na moje oko przynajmniej...

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 22:56   #2250
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
czemu? co to za panna??

tak nawiasem to strasznie po amerykansku mieli ślub... tak na moje oko przynajmniej...
wygogluj sobie bo na jej temat to pracę doktorską można napisać.
w skrócie:
planowali ślub ze 3 lata;
suknia od zienia za 14 tys
budżet całego ślubu: 80tys
a ślub jaki był to widzisz.
tylko tak palnowali wszystko, że w końcu była to uroczystość humanistyczna. ( czyli sama dziś możesz w łóżku przysięgę tżowi złożyć i też będziecie po takim ślubie czyli ani papierów cywilnych, zmian nazwiska, nic co formalnie ich łączy jako małżeństwo)

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości