Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-17, 14:23   #2191
ImmortalLover
Zakorzenienie

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

Dzięki za kciuki coś mi się widzi,że studia nie są dla mnie

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-17, 18:43   #2192
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
A ja taka ciekawa jestem wrażeń ze studniówki
Ja też

Cytat:
Aga, pamiętasz jak jęczałam, że nie mogę kupić dobrych {nieprzeciekających, antypoślizgowych itp} butów do latania z psami ? Kupiłam w wypasionym sklepie i ... do tej pory jeszcze nie włożyłam . Dlaczego ? Parę dni potem kupiłam dwie pary takich butów w Lidlu, prawe za bezcen . I kurtkę / płaszcz nieprzemakający, ocieplany za 60,oo zł też . Buty są idealne . Nie masz Ty w pobliżu Lidla ? Byłam wczoraj i u mnie te buty jeszcze leżą .
Pamiętam Tylko te buty pewnie w dorosłych rozmiarach? Nie będzie nic poniżej 36?

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Co Ty za głupoty gadasz?

mnie boli po wczorajszym pilatesie
Ułożyłam sobie plan - zajęcia 3 razy w tygodniu - pilates, salsa i zumba

Oglądałam dziś oprawki, bo myślę o zmianie okularów i strasznie ciężko coś wybrać, jak już mi się coś podoba to są za szerokie, a jak już są dobre to znowu kolor nie bardzo

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-01-17 o 18:44
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-17, 23:01   #2193
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Prosty jest, z tej strony wzięłam http://mniam-mniam.bloog.pl/id,32879...l?ticaid=6dc06. Na innej jest napisane, że można je czymś nadziać, np dżemem, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, ciężko byłoby je przewracać na patelni, żeby nadzienie nie wypłynęło
Dzięki , wyglądają ciekawie
Cytat:
Płaskie buty właśnie mi się rozwaliły, kozaki się rozkleiły (2 razy już je dawałam do szewca, ale one chyba takie już są, że będą się rozklejać
więc kupiłam klej i będę sklejać do bólu ) i nie bardzo mam w czym chodzić
Buuuu
Mam nadzieję, że trafisz coś sensownego w sklepach
A tak jeszcze odnośnie małego rozmiaru, to jakiś czas temu widzieliśmy z TŻ'tem śliczne buty-adidasy w Biedro, ale niestety rozmiarowo o dwa numery za małe, bo dziecięce. A tak mi się podobały... Dla Ciebie idealne
Cytat:
Byłam dziś na pilatesie i stwierdzam, że mam strasznie słabe mięśnie brzucha Muszę jeszcze tej salsy spróbować
Kurde, nie mogę uwierzyć, że taki leń jak ja chodzi na takie zajęcia

Cytat:
A ja taka ciekawa jestem wrażeń ze studniówki
Ooooo, no właśnie, bo to jakoś na dniach miało być
Cytat:
Oj ta, chyba każdy tak mówił. Pierwsza sesja najcięższa, a potem juz z górki
Cytat:
mnie boli po wczorajszym pilatesie
Hehehe, to co Ty tam robiłaś, że cię akurat boli>

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-18, 04:06   #2194
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
coś mi się widzi,że studia nie są dla mnie
Gupoty Dziołcha wypisujesz ! Dasz radę .
A może kierunek nie ten ? Ja tez nie poszłam na mój wymarzony, bo ma nim jednym z przedmiotów fizyka była .

Cytat:
Tylko te buty pewnie w dorosłych rozmiarach? Nie będzie nic poniżej 36?

Aga, nie wiem. Nie zwróciłam uwagi. Niestety, nie sprawdzę w najbliższych dniach . Spadł śnieg i ja nie jeżdżę samochodem. Jestem uzależniona od Psiapsiółki. A w tym tygodniu Ona nie da rady . Ma znowu zapalenie żył w nogach . Robi sobie zastrzyki z brzusio i nie bardzo może w tym czasie się ruszać {niebezpieczeństwo zakrzepów}, a jutro jedzie na obstrzykanie nóg . W Lidlu będę najwcześniej w sobotę .

Cytat:
Napisane przez Finlora

Dobijasz mnie !
I jak salsa ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
Oglądałam dziś oprawki, bo myślę o zmianie okularów i strasznie ciężko coś wybrać

Tylko nie obraź się . Leżą od czterech lat u mnie w szufladzie okulary . Zaczęłam ślepnąć i odwiedziłam okulistę . Nie powiązał on mojej choroby z problemami ze wzrokiem i przepisał okulary . Jak wiadomo żadne okulary mi nie pomogą, więc leżą sobie one cichutko w szufladzie i gniją . Mogę Ci je wrzucić do koperty. Musiałabyś sobie tylko szkła zmienić . To takie minimalistyczne okulary : oprawki wmontowane dziurkami w szkła, szkła prostokątne, małe, oprawkę { taki drucik} w kolorze brązowo - świecącym widać tylko na górze szkieł .
Coś podobnego do tych, tylko nauszniki wmontowane w szkła .
http://www.okularnia.pl/okulary_kore...11,p1335495472
http://www.okularnia.pl/okulary_kore...722,p169760413

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Ano właśnie ! Opowiadaj, opowiadaj !

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-18, 18:04   #2195
ImmortalLover
Zakorzenienie

Zaliczyłam ekonomię Chociaż to mam do przodu...
Kupiłam sobie dziś kilka rzeczy na imieniny Co do okularów-bóle głowy mam chyba przez to,że coraz słabiej widzę,ale co z tego,że muszę zmienić szkła jak nie ma na to pieniędzy;/

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2012-01-18, 20:51   #2196
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki , wyglądają ciekawie
Jak zrobisz to daj znać jak wyszły

Cytat:
A takie tam ćwiczenia

Cytat:
Dobijasz mnie !
I jak salsa ?
Nie byłam niestety, nie udało się. Ale w przyszłym tygodniu na pewno pójdę - trzeba trzymać się planu
Nie potrafię zrezygnować ze słodkości i innych takich i przejść na dietę to przynajmniej trochę ruchu będę miała

Cytat:
Tylko nie obraź się . Leżą od czterech lat u mnie w szufladzie okulary . Zaczęłam ślepnąć i odwiedziłam okulistę . Nie powiązał on mojej choroby z problemami ze wzrokiem i przepisał okulary . Jak wiadomo żadne okulary mi nie pomogą, więc leżą sobie one cichutko w szufladzie i gniją . Mogę Ci je wrzucić do koperty. Musiałabyś sobie tylko szkła zmienić . To takie minimalistyczne okulary : oprawki wmontowane dziurkami w szkła, szkła prostokątne, małe, oprawkę { taki drucik} w kolorze brązowo - świecącym widać tylko na górze szkieł .
Coś podobnego do tych, tylko nauszniki wmontowane w szkła .
http://www.okularnia.pl/okulary_kore...11,p1335495472
http://www.okularnia.pl/okulary_kore...722,p169760413
Nie obrażam się, dzięki za propozycję Ale znając życie to pewnie byłyby na mnie za szerokie, bo mam tak wąski rozstaw, że 95% oprawek jest na mnie za szerokich A jak już któreś są w miarę dobre to zaczynają się schody z kolorem, fasonem itd - jak już muszę chodzić w nich na codzień to chcę ładnie wyglądać

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
Kupiłam sobie dziś kilka rzeczy na imieniny
Co kupiłaś Przyznaj się

Cytat:
Co do okularów-bóle głowy mam chyba przez to,że coraz słabiej widzę,ale co z tego,że muszę zmienić szkła jak nie ma na to pieniędzy;/
Niestety, ceny okularów są masakryczne Powiem Ci, że ja też nie zdecydowałabym się teraz na zmianę okularów gdyby nie to, że zakład pracy połowę mi dofinansuje.
Stary 2012-01-18, 23:12   #2197
'Estelle'

Cytat:
Gupoty Dziołcha wypisujesz ! Dasz radę .
A może kierunek nie ten ? Ja tez nie poszłam na mój wymarzony, bo ma nim jednym z przedmiotów fizyka była .
A jaki był ten wymarzony???
Tak sobie myślę, że gdybym wiedziała, czego mnie uczyć będą na kierunku, który skończyłam, to bym się pewnie w życiu nie zdecydowała Ale to pewnie tak ze wszystkimi studiami
Podoba mi się amerykański system w college'ach, gdzie sobie każdy wybiera przedmioty, które chce [prócz bazowych, ale takich naprawdę podstawowych].
Cytat:
Kupiłam sobie dziś kilka rzeczy na imieniny Co do okularów-bóle głowy mam chyba przez to,że coraz słabiej widzę,ale co z tego,że muszę zmienić szkła jak nie ma na to pieniędzy;/
No to gratulacje zawsze to krok do przodu
Poka zakupy
A okularów rodzice nie dofinansują troszeczkę?
Cytat:
J
Nie byłam niestety, nie udało się. Ale w przyszłym tygodniu na pewno pójdę - trzeba trzymać się planu
Nie potrafię zrezygnować ze słodkości i innych takich i przejść na dietę to przynajmniej trochę ruchu będę miała
Przypomniałaś mi o sałatce owocowej, co ją TŻ zrobił i czeka w lodówce Muszę zjeść, bo się zepsuje

Stary 2012-01-19, 03:19   #2198
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Zaliczyłam ekonomię
No widzisz, jęczyduszo ! Gratuluję !

Cytat:
Nie obrażam się, dzięki za propozycję

OK.

Cytat:
A jaki był ten wymarzony???
Specjalizacja : meteorologia i klimatologia {Wydział Geografii} . Chciałam wiatry, huragany, orkany badać .

Już tak się cieszyłam z wczorajszej odwilży, a tu d*upa blada - w nocy znowu to białe cuś z nieba leciało . Kurde, a ja muszę do miasta, bo nie mam co jeść . Znowu będę siaty do autobusu tachać . Jak jeszcze nie jeździłam samochodem, to mnie na mieście "rumunką" od tych siat nazywali .

Przyjechały lakiery do paznokci . Fajne są te Coral Prosilk z Delii . Tzn. fajnie wizualnie, bo jeszcze nie malowałam nimi paznokci . Perłowe i ze świecącymi drobinkami . Mam też te upragnione z bioaktywnym szkłem, ale jakieś dziwne są. Inne od tych, które już miałam . Zmienili opakowanie i normalnie - zawartość też inna .

Mam już w kuchni, korytarzu i wiatrołapie {tu niebieskie sobie zafundowałam } zmienione oświetlenie na LEDy. Wcale nie tak źle wygląda . Do tej pory miałam halogeny 50V i np. w kuchni świeciło się i żarło prąd 200 V. LEDy wzięłam trochę słabsze w mocy, takie, które pobierają 1V { ? } . Te o mocy światła 50 V pobierają 4,5 V . Wybrałam z białym, ciepłym świtałem . Mają gwarancję na 50 tyś. godzin . Zastanawiam się czy jednak zimne nie byłoby lepsze w kuchni ? Muszę jeszcze w całym domu 20 szt. zmienić . Ciekawa jestem jakie ta inwestycja znajdzie odzwierciedlenie w rachunku za prąd .

Miłego dnia
Stary 2012-01-19, 08:48   #2199
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Co kupiłaś Przyznaj się

Niestety, ceny okularów są masakryczne Powiem Ci, że ja też nie zdecydowałabym się teraz na zmianę okularów gdyby nie to, że zakład pracy połowę mi dofinansuje.
Dzięki
Lakier i tusz z essence i wisiorek w Orsey'u

Też bym wtedy brała ale powiedzmy 300zł to dużo. Chyba,że zmieniłabym same szła...
Cytat:
No to gratulacje zawsze to krok do przodu
Poka zakupy
A okularów rodzice nie dofinansują troszeczkę?
Dzięki
Jak wrócę do domu to cyknę fotki
Ja o rodzicach mówię Sama swojej kasy nie mam, a musimy zapłacić rachunki za moje mieszkanie, prawko i kasy nie ma;/

Cytat:
No widzisz, jęczyduszo ! Gratuluję !
Jakbym słyszała instruktora z eLki

Stary 2012-01-19, 20:30   #2200
'Estelle'

Cytat:
Specjalizacja : meteorologia i klimatologia {Wydział Geografii} . Chciałam wiatry, huragany, orkany badać .
Ooooooo, ale ciekawie
Nigdy bym się nie spodziewała, że w tę stronę Cię ciągnęło

Cytat:
Już tak się cieszyłam z wczorajszej odwilży, a tu d*upa blada - w nocy znowu to białe cuś z nieba leciało . Kurde, a ja muszę do miasta, bo nie mam co jeść . Znowu będę siaty do autobusu tachać . Jak jeszcze nie jeździłam samochodem, to mnie na mieście "rumunką" od tych siat nazywali .
Masakra, ludziom to już się chyba z nudów we łbach pprzewtacało
Cytat:
Przyjechały lakiery do paznokci . Fajne są te Coral Prosilk z Delii . Tzn. fajnie wizualnie, bo jeszcze nie malowałam nimi paznokci . Perłowe i ze świecącymi drobinkami . Mam też te upragnione z bioaktywnym szkłem, ale jakieś dziwne są. Inne od tych, które już miałam . Zmienili opakowanie i normalnie - zawartość też inna .
Fajnie, że przyjechały, niefajnie, że zawartość już nie ta
Cytat:
Mam już w kuchni, korytarzu i wiatrołapie {tu niebieskie sobie zafundowałam } zmienione oświetlenie na LEDy. Wcale nie tak źle wygląda . Do tej pory miałam halogeny 50V i np. w kuchni świeciło się i żarło prąd 200 V. LEDy wzięłam trochę słabsze w mocy, takie, które pobierają 1V { ? } . Te o mocy światła 50 V pobierają 4,5 V . Wybrałam z białym, ciepłym świtałem . Mają gwarancję na 50 tyś. godzin . Zastanawiam się czy jednak zimne nie byłoby lepsze w kuchni ? Muszę jeszcze w całym domu 20 szt. zmienić . Ciekawa jestem jakie ta inwestycja znajdzie odzwierciedlenie w rachunku za prąd .
Różnica znaczna, to powinno być widoczne.

Ostatnio do nas przyszedł prognozowany rachunek za prąd. Od pół roku wymienione oświetlenie, a te pacany prognozują jeszcze większe zużycie Debile normalnie. A przecież widzą, jak sprawa wygląda, bo niedawno były odczyty.
Potem znowu przyjdzie wyrównanie - ostatnie wystawione w czerwcu dotarło do nas w połowie sierpnia
Oczywiście do płacenia odsetek od nadpłaty w poprzednich rachunkach nikt się nie poczuwa Ręce opadają po prostu.
Cytat:
Dzięki
Lakier i tusz z essence i wisiorek w Orsey'u

Jak wrócę do domu to cyknę fotki
No to cykaj czekamy

Stary 2012-01-19, 20:47   #2201
ImmortalLover
Zakorzenienie

Już https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=13937

Stary 2012-01-19, 20:59   #2202
'Estelle'

Cytat:
Oooo, mam taki lakier
Lubisz ten MA zielony? Mnie kusił, ale swego czasu rozmawiałyśmy nawet tutaj, że lepiej zainwestować w różowy. A pomarańczowy podobno wycofują, a nawet go nie przetestowałam... I teraz biję się z myślami, czy go kupić, bo... jak mi się spodoba, to i tak potem będę miała Zonka i nigdzie nie dostanę...
Odwieczny problem kosmetykomaniaczki-chomika

Stary 2012-01-19, 21:18   #2203
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się amerykański system w college'ach, gdzie sobie każdy wybiera przedmioty, które chce [prócz bazowych, ale takich naprawdę podstawowych].
Też mi szkoda, że u nas nie ma czegoś takiego.

Cytat:
Przypomniałaś mi o sałatce owocowej, co ją TŻ zrobił i czeka w lodówce Muszę zjeść, bo się zepsuje
No i jak, sałatka zjedzona?
Bardzo lubię sałatki owocowe, ostatnio jadłam w sylwestra.

Cytat:

Wow, ciekawy kierunek Tylko ta nieszczęsna fizyka

Cytat:

Ciekawa jestem jakie ta inwestycja znajdzie odzwierciedlenie w rachunku za prąd .
Mam nadzieję, że takie jakie oczekujesz

Cytat:
A pomarańczowy podobno wycofują, a nawet go nie przetestowałam... I teraz biję się z myślami, czy go kupić, bo... jak mi się spodoba, to i tak potem będę miała Zonka i nigdzie nie dostanę...
Nie kupuj, beznadziejny jest, bardzo szybko wysycha
Ja już nawet różowego nie lubię, nie umywa się do I love

Znowu będę miała zakwasy
Zdecydowanie wolę zumbę niż pilates. Pilates jest dla mnie trochę nudny, poza tym strasznie ciężko robić te wszystkie ćwiczenia tak powoli
Stary 2012-01-19, 21:23   #2204
'Estelle'

Cytat:
No i jak, sałatka zjedzona?

Nie kupuj, beznadziejny jest, bardzo szybko wysycha
Ja już nawet różowego nie lubię, nie umywa się do I love
No pojadłam, pojadłam ciut już na winko się zanosiło, ale i tak pycha

No to nie kupię, chociaż na wyschnięty tusz to mam sposób
I Love też lubię i jeśli w nowościach nie będzie nic godnego uwagi, to pewnie przy nim zostanę, a juz na pewno zrobię zapas, gdy tym jełopom przyjdzie na myśl go wycofać [tfu, tfu!!!]

Stary 2012-01-19, 21:28   #2205
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
No pojadłam, pojadłam ciut już na winko się zanosiło, ale i tak pycha

No to nie kupię, chociaż na wyschnięty tusz to mam sposób
I Love też lubię i jeśli w nowościach nie będzie nic godnego uwagi, to pewnie przy nim zostanę, a juz na pewno zrobię zapas, gdy tym jełopom przyjdzie na myśl go wycofać [tfu, tfu!!!]
Winko gratis

Jaki masz sposób?
Maluję się teraz różowym MA, bo mi się przypomniało, że go mam i w ogóle nie widzę efektu, nawet po 2 warstwach
Też zrobię zapas I love

Zabieram się zaraz za PLL, bo wczoraj nie miałam już siły.
Zebranie było w pracy, znowu siedziałyśmy do 20
Stary 2012-01-19, 21:47   #2206
'Estelle'

Cytat:
Winko gratis

Jaki masz sposób?
Maluję się teraz różowym MA, bo mi się przypomniało, że go mam i w ogóle nie widzę efektu, nawet po 2 warstwach
Też zrobię zapas I love

Zabieram się zaraz za PLL, bo wczoraj nie miałam już siły.
Dodaję do tuszu kilka kropel toniku bez alkoholu, najlepiej sprawdzonego, żeby w oczy nie szczypał.

W kwestii filmowej - katuję sezon House'a.

Pamiętacie, jak pisałam, że pazury już mam dobre?
No to już nie mam
Wczoraj rozwaliłam sobie jeden, i to środkowy, pękł prawie pod samą skórę. Muszę go znów reanimować, bo wczorajsze zabiegi jakoś tak biednie wyszły

Stary 2012-01-20, 03:06   #2207
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Fajnie, że przyjechały, niefajnie, że zawartość już nie ta
Tak po prawdzie, to jeszcze namacalnie nie próbowałam. Tę różnicę na oko zobaczyłam - odcień jakiś inny, intensywniejszy .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Różnica znaczna, to powinno być widoczne.
Mam nadzieję .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ostatnio do nas przyszedł prognozowany rachunek za prąd.
Do mnie jeszcze nie i każdego dnia, trzęsąc portkami, czekam .
Oni umieją czary-mary zrobić . A rachunek jest tak zagmatwany, że do niczego nie dojdziesz . Ja już nawet nie próbuję rozwikływać tej zagadki .

Cytat:
Już
Toś się znowu fajnych rzeczy nachapała .

Cytat:
Odwieczny problem kosmetykomaniaczki - chomika
Hłe, hłe, hłe ! Ja to mam problem : w szafce trochę więcej lakierów niż jeden, no i który użyć .

Cytat:

Oj, ja też lubię ! Byłam wczoraj w sklepie i złamałam się : jabłka sobie kupiłam . Zamiast, tak jak nakazano zjeść jedną sztukę, od razu trzy zeżarłam . Uwielbiam jabłka . No i dzisiaj zdycham . Na mnie jest jedna metoda - nie mogę nic niebezpiecznego mieć w domu . Tak było w ubiegłym tygodniu z żółtym serem - zamiast kupić cztery- no maksymalnie sześć plasterków, kupiłam pół kilo . W bólach do sąsiadki wynosiłam. Wczoraj też wśród zakupów dwa dżemy odkryłam . Nie wiem jak się w torbie znalazły . Podświadomość ...

Cytat:
Napisane przez Finlora
Mam nadzieję, że takie jakie oczekujesz

Też mam taką nadzieję . Teraz mam rachunki horrendalne - ostatni prawie 1.500,oo zł {na pół roku} . Mam w domu wszystko na prąd .

Cytat:
Napisane przez Finlora
Znowu będę miała zakwasy

Zakwasy oznaczają, że ćwiczenia działają . Za dwa tygodnie już nic nie będziesz odczuwała .

Cytat:
Ta "Twoja" firma to znakomicie prosperuje . U mnie trzy nowe punkty otworzyli .

Cytat:
W kwestii filmowej - katuję sezon House'a.
A ja Sherlocka Holmesa . Dali mi darmowo, w ramach namawiania na rozszerzenie abonamentu, na trzy tygodnie AXN Crime to się delektuję .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Wczoraj rozwaliłam sobie jeden, i to środkowy, pękł prawie pod samą skórę
To tragedia ! Dwa tygodnie i odrośnie . Znam ten ból - złamany paznokieć wywołuje u mnie niemalże stan depresji .

Wczoraj tak się cieszyłam : odwilż . Teraz patrzę - znowu w nocy białe szajstwo spadło .

Miłego dnia
Stary 2012-01-20, 08:36   #2208
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, mam taki lakier
Lubisz ten MA zielony? Mnie kusił, ale swego czasu rozmawiałyśmy nawet tutaj, że lepiej zainwestować w różowy. A pomarańczowy podobno wycofują, a nawet go nie przetestowałam... I teraz biję się z myślami, czy go kupić, bo... jak mi się spodoba, to i tak potem będę miała Zonka i nigdzie nie dostanę...
Uwielbiam go
Z tego tuszu nie jestem zadowolona ;o lepszy już wg mnie jest taki, który kupiłam na targu ;o Różowy podoba się mojej mamie

Cytat:
Oj, ja też lubię ! Byłam wczoraj w sklepie i złamałam się : jabłka sobie kupiłam . Zamiast, tak jak nakazano zjeść jedną sztukę, od razu trzy zeżarłam . Uwielbiam jabłka . No i dzisiaj zdycham . Na mnie jest jedna metoda - nie mogę nic niebezpiecznego mieć w domu . Tak było w ubiegłym tygodniu z żółtym serem - zamiast kupić cztery- no maksymalnie sześć plasterków, kupiłam pół kilo . W bólach do sąsiadki wynosiłam. Wczoraj też wśród zakupów dwa dżemy odkryłam . Nie wiem jak się w torbie znalazły . Podświadomość ...
Jakbym swoją mamę widziała Nie może jeść niektórych rzeczy/za dużo,a i tak je i tak je. A później umiera i zajmuje na cały dzień łazienkę

Stary 2012-01-20, 18:53   #2209
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Dodaję do tuszu kilka kropel toniku bez alkoholu, najlepiej sprawdzonego, żeby w oczy nie szczypał.
Będę musiała spróbować

Cytat:
Pamiętacie, jak pisałam, że pazury już mam dobre?
No to już nie mam
Wczoraj rozwaliłam sobie jeden, i to środkowy, pękł prawie pod samą skórę. Muszę go znów reanimować, bo wczorajsze zabiegi jakoś tak biednie wyszły

Cytat:
Oni umieją czary-mary zrobić . A rachunek jest tak zagmatwany, że do niczego nie dojdziesz . Ja już nawet nie próbuję rozwikływać tej zagadki .
Ja ostatnio zaczęłam płacić co miesiąc, tzn rachunki przychodzą mi co 2 miesiące, ale wolę co miesiąc zapłacić np 150 zł czy 200 a potem w następnym, kiedy przyjdzie rachunek, dopłacić resztę niż co 2 miesiące płacić od razu 2 razy tyle.

Cytat:
Wczoraj też wśród zakupów dwa dżemy odkryłam . Nie wiem jak się w torbie znalazły . Podświadomość ...

Cytat:
Ta "Twoja" firma to znakomicie prosperuje . U mnie trzy nowe punkty otworzyli .
Taa, bo się nachapać nie mogą

Cytat:
A ja Sherlocka Holmesa . Dali mi darmowo, w ramach namawiania na rozszerzenie abonamentu, na trzy tygodnie AXN Crime to się delektuję .
Oooo, chciałabym mieć AXN Crime. I AXN Sci-Fi

Cytat:
Jakbym swoją mamę widziała Nie może jeść niektórych rzeczy/za dużo,a i tak je i tak je. A później umiera i zajmuje na cały dzień łazienkę
To tak samo jak ojciec TŻ'a i kapuśniak
Nie wiem co bym zrobiła gdyby nagle ze względów zdrowotnych zabronili mi jedzenia tego co najbardziej lubię i pewnie dlatego jeszcze nie potrafię zrezygnować ze słodyczy i innego tuczącego żarcia

Chodzi mi po głowie
http://gruper.pl/x.php/1,13225/Lodz-...e&grid=6713182

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2012-01-20 o 18:55
Stary 2012-01-20, 19:07   #2210
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Nie wiem co bym zrobiła gdyby nagle ze względów zdrowotnych zabronili mi jedzenia tego co najbardziej lubię i pewnie dlatego jeszcze nie potrafię zrezygnować ze słodyczy i innego tuczącego żarcia

Chodzi mi po głowie
http://gruper.pl/x.php/1,13225/Lodz-...e&grid=6713182
Ciężko jest się nagle zmusić do niejedzenia czegoś
Miałam raz zagęszczane rzęsy i od razu mi kępki wypadły

Stary 2012-01-20, 21:02   #2211
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam raz zagęszczane rzęsy i od razu mi kępki wypadły
Hmm, może klej był słaby?
Koleżanka się śmiała, że bym wyglądała jak jelonek Bambi
Stary 2012-01-20, 23:21   #2212
'Estelle'

Cytat:
Doszliśmy kiedyś z TZ'tem do wniosku, że nieważne ile by człowiek oszczędzał, to i tak do.pier$%^& na opłatach dodatkowych A to jakieś opłaty transmisyjne, a to jakieś dziwne abonamenty a co coś jeszcze, człowiek durnieje od tych nazw, a kasa leci
Cytat:
Hłe, hłe, hłe ! Ja to mam problem : w szafce trochę więcej lakierów niż jeden, no i który użyć .
No ja też tak często mam tyle, że z ilością chyba zbliżam się do setki

Cytat:

Oj, zjadłabym taki plaster sera, gruby na centymetr
Cytat:

Też mam taką nadzieję . Teraz mam rachunki horrendalne - ostatni prawie 1.500,oo zł {na pół roku} . Mam w domu wszystko na prąd .

Cytat:
To tragedia ! Dwa tygodnie i odrośnie . Znam ten ból - złamany paznokieć wywołuje u mnie niemalże stan depresji .

Cytat:

Cytat:
Oooo, chciałabym mieć AXN Crime. I AXN Sci-Fi
Mam te kanały i... nie mam tam co oglądać
Lepszy Fox Life. Kiedyś jeszcze zwykły AXN oglądałam często, a teraz już nie bardzo.
Cytat:
A ja Wam powiem dziwną rzecz. Po całym domu mam jakieś słodycze i inne czekoladki, a mnie jakoś wcale nie ciągnie Raz na jakiś czas coś zjem przy dobrym wietrze, a reszta się kurzy, zapominam... No, teraz Ala-podjadacz czasem wypatrzy i potem mnie nęka o "koladkę" ale nie mogę jej dawać za często...
Cytat:
Nie nie nie nie nie
Nie marnuj swoich pięknych rzęsisk
Po pierwsze - nie wiadomo jakiej jakości ta usługa.
Po drugie - obciążone rzęsy mają tendencję do szybkiego wypadania.
Po trzecie - koszty uzupełnień Cię dobiją

Czytałam na jakimś blogu o dziewczynie, co skorzystała z promocji.
W portfolio kosmtyczki wszystko ładnie-pięknie. A rzeczywistość? Dokleili jej jakieś strasznie długie, chińskie badziewie, cały zabieg szybko i niedbale, wyglądała karykaturalnie.

Co jak co, ale ja się boję takich wynalazków i pewnie nigdy się nie zdecyduję zarówno na grzebanie przy płytce paznokcia jak i przy naturalnych rzęsach.

Stary 2012-01-21, 04:01   #2213
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Żeby efektem było "zajmowanie łazienki", to bardzo cieszyłabym się .
Moje efekty : ból wątroby rzucający o ściany i poziom glukozy w granicach "400" .

Cytat:
Ja ostatnio zaczęłam płacić co miesiąc, tzn rachunki przychodzą mi co 2 miesiące
Do mnie przysyłają rachunek co pół roku z wpłatami co dwa miesiące .
Podsunęłaś mi pomysł - będę robiła miesięczne przedpłaty .

Cytat:
Napisane przez Finlora
dlatego jeszcze nie potrafię zrezygnować ze słodyczy i innego tuczącego żarcia

Dla mnie słodycze nie problem . No, raz na jakiś czas mam niemożliwą do okiełzania chcicę, bo nie używam w ogóle cukru i rzadko kiedy jem coś słodkiego. U mnie problem to mięcho {wieprzowina} i tłuszcz.

Cytat:
Napisane przez Finlora
Chodzi mi po głowie

To niech Ci nie chodzi i niech Cię ręka boska broni od zrobienia czegoś takiego .
Miałam metodą "rzęsa do rzęsy" . Raz ! Miała też i moja Psiapsiółka . NIGDY WIĘCEJ - chórem krzyknęłyśmy ! To już nawet nie o koszt chodzi, ale o zmaltretowane rzęsy i powieki .

Cytat:
tyle, że z ilością chyba zbliżam się do setki

Ja bym kompletnie zgłupła !

Cytat:
Napisane przez Estele
Nie nie nie nie nie
Widzisz Aga, mądrzejsi ode mnie ludzie też Ci to mówią : nie ładuj się w ten interes .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Co jak co, ale ja się boję takich wynalazków i pewnie nigdy się nie zdecyduję na grzebanie przy płytce paznokcia
Jak Ci coś takiego kiedyś do głowy przyjdzie, Kasia chętnie po raz kolejny opowie historię jej plastikowych paznokci

Miłego dnia
Stary 2012-01-21, 09:39   #2214
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, może klej był słaby?
Koleżanka się śmiała, że bym wyglądała jak jelonek Bambi
Ewentualnie zbyt intensywnie spałam

Cytat:

Żeby efektem było "zajmowanie łazienki", to bardzo cieszyłabym się .
Moje efekty : ból wątroby rzucający o ściany i poziom glukozy w granicach "400" .
No w sumie u niej łazienka jest dodatkiem. Czasem się zwija z bólu,ale stara się nie pokazywać tego(bo moja mama lubi się bawić w twardziela, któremu nigdy nic nie jest )

Stary 2012-01-21, 15:09   #2215
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mam te kanały i... nie mam tam co oglądać
Lepszy Fox Life. Kiedyś jeszcze zwykły AXN oglądałam często, a teraz już nie bardzo.
Ja lubię Universal Channel i 13 Street bo tam często lecą maratony Dowodów zbrodni, Bez śladu, CSI itd. Ostatnio spodobała mi się też Żona idealna.

Cytat:
Nie nie nie nie nie
Skoro tak piszesz to Ci wierzę
Tym bardziej, że cena często (choć nie zawsze) odpowiada jakości

Cytat:
Do mnie przysyłają rachunek co pół roku z wpłatami co dwa miesiące .
Podsunęłaś mi pomysł - będę robiła miesięczne przedpłaty .
Bo o wiele łatwiej zapłacić co miesiąc połowę niż co 2 całość

Złaziłam się po mieście dzisiaj, chodziłyśmy z koleżanką po sklepach z butami (ona kupiła sobie kozaki, ja niestety nie) i po optykach - zgodnie stwierdziłyśmy, że najlepiej w "błyszczących" (nie matowych) oprawkach i w takim kolorze jak mam teraz czyli czerwony, bordowy. Mam upatrzone 2 pary (jedne na jednym końcu miasta, drugie na drugim żeby było zabawnie ), ale i tak muszę poczekać na wizytę u okulisty, którą mam niestety dopiero za miesiąc i potem pewnie znowu będę musiała szukać oprawek bo tych już nie będzie
Stary 2012-01-21, 20:39   #2216
'Estelle'

Cytat:

Jak Ci coś takiego kiedyś do głowy przyjdzie, Kasia chętnie po raz kolejny opowie historię jej plastikowych paznokci
Pewnie mi nie przyjdzie, ale opowiedzieć możesz , ja lubię Twoje opowieści

Max, co mogę zrobić, to przykleić sztuczne paznokcie, takie na klej, ale mnie nie ciągnie na razie
Aaaa, jak byłam młodsza, to sobie robiłam tipsy z arkuszu naklejkowego , trochę miękkie były, ale jaki szpan
Cytat:
Ja lubię Universal Channel i 13 Street bo tam często lecą maratony Dowodów zbrodni, Bez śladu, CSI itd. Ostatnio spodobała mi się też Żona idealna.

Skoro tak piszesz to Ci wierzę
Tym bardziej, że cena często (choć nie zawsze) odpowiada jakości
Próbowałam ten serial o żonie, ale nie podszedł mi, albo przynajmniej pierwsze odcinki były nudne. Dają też czasami Dextera [przegapiłam ostatnio sezon, którego nie widziałam a oni na złość nie dają powtórki ].

Sama nie miałam tego zabiegu na rzęsy, ale naprawdę sporo czytałam o niezadowoleniu. Ktoś tam jeszcze wspominał, że na początku rzęsy wypadają, bo się muszą do nowego ciężaru przyzwyczaić, a przy uzupełnieniach już jest OK, ale ja tam nie wierzę.
Tak samo jak z przedłużaniem włosów - niby nieinwazyjne, a potem dziewczyny się skarżą, że są prawie łyse, że włosy naturalne odpadają im razem z pasmami albo są bardzo zniszczone... a rzęsy przecież są o wiele bardziej delikatne niż kłaki z głowy

Stary 2012-01-21, 20:55   #2217
Finlora
Zakorzenienie

Czytam właśnie o ACTA - kurde, dlaczego nie ma nic na ten temat w mediach?? Dlaczego rząd cichaczem, nie informując społeczeństwa, zgadza się na podpisanie czegoś takiego
Jeśli oni to podpiszą to niczego nie będzie - nie będzie yt, blogów, seriali online, muzyki, może nawet wizażu...
Stary 2012-01-21, 22:50   #2218
'Estelle'

Ano coś o uszy mi się obiło, ale z racji braku czasu w temat wgłębić się nie mogłam
Właśnie mi TŻ relacjonuje na bieżąco, jak hackują rządowe strony
Sejm już padł, jakieś ministerstwa i strona prezydenta tez już zablokowana...

Stary 2012-01-22, 03:44   #2219
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Pewnie mi nie przyjdzie, ale opowiedzieć możesz
Puentę Ci teraz tylko opowiem - paznokcie po tym upiększaniu leczyłam prawie trzy lata .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Ktoś tam jeszcze wspominał, że na początku rzęsy wypadają, bo się muszą do nowego ciężaru przyzwyczaić, a przy uzupełnieniach już jest OK, ale ja tam nie wierzę.
Ja też jakoś w to nie wierzę . To tak jak te opowieści z kosmetykami : nie pasuje, ale trzeba się przyzwyczaić, bo mówią, że dobry lub : po tym szamponie / odżywce więcej włosów wypada - to nic, to te złe włosy
Mnie co prawda po tym rzęsowym zabiegu jakoś rzęsy nie wypadały, ale zauważyłam, iż ich stan pogorszył się . A nosiłam kabaretowe rzęsiska chyba jakieś dwa miesiące jedynie . Teraz już jest trochę lepiej.
Obecnie jak zaobserwowałam wraca moda sprzed kilkunastu lat : permanentny makijaż . A tego jeszcze nie miałam, bo boję się bólu .

Cytat:
Czytam właśnie o ACTA - kurde, dlaczego nie ma nic na ten temat w mediach?? Dlaczego rząd cichaczem, nie informując społeczeństwa, zgadza się na podpisanie czegoś takiego
Jeśli oni to podpiszą to niczego nie będzie - nie będzie yt, blogów, seriali online, muzyki, może nawet wizażu...
Ja trochę ochłonęłam po pierwszym szoku, kiedy o tym przeczytałam. Nie przypuszczam, żeby Sejm to zatwierdził . Posłowie też mają dzieci, sami też korzystają z tych dobrodziejstw . Przy wszystkich naszych polskich paranojach, takie coś jakoś nie mieści mi się w głowie .
Mnie to o szczękę na podłogę rzuciło, jak w TV od wypasionego, z bezczelną gębą urzędasa usłyszałam : w Polsce nie jest źle, średnia krajowa wynosi ponad cztery tysiące złotych . Zarabiacie średnią krajową ?
A cenzura w Polsce już oficjalnie jest od ubiegłego roku . Sam Hrabia z uśmiechem na ustach ustawę podpisywał .
Ja chciałabym teraz porozmawiać z tymi, którzy od bodajże dziesięciu lat bezmyślnie na POmroczną Donaldina głosowali . Ciekawa jestem czy mogą spojrzeć w lustro .

Miłego dnia
Stary 2012-01-22, 09:37   #2220
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Czytałam o tym Mnie juz chyba nic nie zdziwi. Na iitv już nie ma seriali,bo zamknęli megavideo

Cytat:
Mnie to o szczękę na podłogę rzuciło, jak w TV od wypasionego, z bezczelną gębą urzędasa usłyszałam : w Polsce nie jest źle, średnia krajowa wynosi ponad cztery tysiące złotych . Zarabiacie średnią krajową ?
On na pewno mówił o Polsce?

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości