|
|
#2191 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII
Dzięki za kciuki
coś mi się widzi,że studia nie są dla mnie
|
|
#2192 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
Cytat:
![]() Co Ty za głupoty gadasz? ![]() Ułożyłam sobie plan - zajęcia 3 razy w tygodniu - pilates, salsa i zumba ![]() Oglądałam dziś oprawki, bo myślę o zmianie okularów i strasznie ciężko coś wybrać, jak już mi się coś podoba to są za szerokie, a jak już są dobre to znowu kolor nie bardzo Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-17 o 18:44 |
|
|
|
|
|
#2193 | ||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Cytat:
Mam nadzieję, że trafisz coś sensownego w sklepach A tak jeszcze odnośnie małego rozmiaru, to jakiś czas temu widzieliśmy z TŻ'tem śliczne buty-adidasy w Biedro, ale niestety rozmiarowo o dwa numery za małe, bo dziecięce. A tak mi się podobały... Dla Ciebie idealne Cytat:
![]() Ooooo, no właśnie, bo to jakoś na dniach miało być ![]() Oj ta, chyba każdy tak mówił. Pierwsza sesja najcięższa, a potem juz z górki Cytat:
|
|
|
|
#2194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Gupoty Dziołcha wypisujesz ! Dasz radę . A może kierunek nie ten ? Ja tez nie poszłam na mój wymarzony, bo ma nim jednym z przedmiotów fizyka była . Cytat:
Aga, nie wiem. Nie zwróciłam uwagi. Niestety, nie sprawdzę w najbliższych dniach . Spadł śnieg i ja nie jeżdżę samochodem. Jestem uzależniona od Psiapsiółki. A w tym tygodniu Ona nie da rady . Ma znowu zapalenie żył w nogach . Robi sobie zastrzyki z brzusio i nie bardzo może w tym czasie się ruszać {niebezpieczeństwo zakrzepów}, a jutro jedzie na obstrzykanie nóg . W Lidlu będę najwcześniej w sobotę . Cytat:
Dobijasz mnie ! I jak salsa ? Cytat:
Tylko nie obraź się . Leżą od czterech lat u mnie w szufladzie okulary . Zaczęłam ślepnąć i odwiedziłam okulistę . Nie powiązał on mojej choroby z problemami ze wzrokiem i przepisał okulary . Jak wiadomo żadne okulary mi nie pomogą, więc leżą sobie one cichutko w szufladzie i gniją . Mogę Ci je wrzucić do koperty. Musiałabyś sobie tylko szkła zmienić . To takie minimalistyczne okulary : oprawki wmontowane dziurkami w szkła, szkła prostokątne, małe, oprawkę { taki drucik} w kolorze brązowo - świecącym widać tylko na górze szkieł . Coś podobnego do tych, tylko nauszniki wmontowane w szkła . http://www.okularnia.pl/okulary_kore...11,p1335495472 http://www.okularnia.pl/okulary_kore...722,p169760413 Ano właśnie ! Opowiadaj, opowiadaj ! Miłego dnia |
|||
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Zaliczyłam ekonomię
Kupiłam sobie dziś kilka rzeczy na imieniny Co do okularów-bóle głowy mam chyba przez to,że coraz słabiej widzę,ale co z tego,że muszę zmienić szkła jak nie ma na to pieniędzy;/
|
|
#2196 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak zrobisz to daj znać jak wyszły
![]() A takie tam ćwiczenia Nie byłam niestety, nie udało się. Ale w przyszłym tygodniu na pewno pójdę - trzeba trzymać się planu ![]() Nie potrafię zrezygnować ze słodkości i innych takich i przejść na dietę to przynajmniej trochę ruchu będę miała ![]() Cytat:
A jak już któreś są w miarę dobre to zaczynają się schody z kolorem, fasonem itd - jak już muszę chodzić w nich na codzień to chcę ładnie wyglądać ![]() Gratulacje ![]() Co kupiłaś Przyznaj się ![]() Cytat:
Powiem Ci, że ja też nie zdecydowałabym się teraz na zmianę okularów gdyby nie to, że zakład pracy połowę mi dofinansuje.
|
||
|
|
|
|
#2197 | |||
|
|
Cytat:
Tak sobie myślę, że gdybym wiedziała, czego mnie uczyć będą na kierunku, który skończyłam, to bym się pewnie w życiu nie zdecydowała Ale to pewnie tak ze wszystkimi studiami ![]() Podoba mi się amerykański system w college'ach, gdzie sobie każdy wybiera przedmioty, które chce [prócz bazowych, ale takich naprawdę podstawowych]. Cytat:
![]() Poka zakupy ![]() A okularów rodzice nie dofinansują troszeczkę? Cytat:
Muszę zjeść, bo się zepsuje
|
|
|
|
#2198 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
No widzisz, jęczyduszo ! Gratuluję ! OK. Specjalizacja : meteorologia i klimatologia {Wydział Geografii} . Chciałam wiatry, huragany, orkany badać . Już tak się cieszyłam z wczorajszej odwilży, a tu d*upa blada - w nocy znowu to białe cuś z nieba leciało . Kurde, a ja muszę do miasta, bo nie mam co jeść . Znowu będę siaty do autobusu tachać . Jak jeszcze nie jeździłam samochodem, to mnie na mieście "rumunką" od tych siat nazywali . Przyjechały lakiery do paznokci . Fajne są te Coral Prosilk z Delii . Tzn. fajnie wizualnie, bo jeszcze nie malowałam nimi paznokci . Perłowe i ze świecącymi drobinkami . Mam też te upragnione z bioaktywnym szkłem, ale jakieś dziwne są. Inne od tych, które już miałam . Zmienili opakowanie i normalnie - zawartość też inna . Mam już w kuchni, korytarzu i wiatrołapie {tu niebieskie sobie zafundowałam } zmienione oświetlenie na LEDy. Wcale nie tak źle wygląda . Do tej pory miałam halogeny 50V i np. w kuchni świeciło się i żarło prąd 200 V. LEDy wzięłam trochę słabsze w mocy, takie, które pobierają 1V { ? } . Te o mocy światła 50 V pobierają 4,5 V . Wybrałam z białym, ciepłym świtałem . Mają gwarancję na 50 tyś. godzin . Zastanawiam się czy jednak zimne nie byłoby lepsze w kuchni ? Muszę jeszcze w całym domu 20 szt. zmienić . Ciekawa jestem jakie ta inwestycja znajdzie odzwierciedlenie w rachunku za prąd .Miłego dnia |
|
|
|
|
#2199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lakier i tusz z essence i wisiorek w Orsey'u ![]() Też bym wtedy brała Cytat:
![]() Jak wrócę do domu to cyknę fotki Ja o rodzicach mówię Sama swojej kasy nie mam, a musimy zapłacić rachunki za moje mieszkanie, prawko i kasy nie ma;/Jakbym słyszała instruktora z eLki
|
|
|
#2200 | |||||
|
|
Cytat:
![]() Nigdy bym się nie spodziewała, że w tę stronę Cię ciągnęło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnio do nas przyszedł prognozowany rachunek za prąd. Od pół roku wymienione oświetlenie, a te pacany prognozują jeszcze większe zużycie Potem znowu przyjdzie wyrównanie - ostatnie wystawione w czerwcu dotarło do nas w połowie sierpnia ![]() Oczywiście do płacenia odsetek od nadpłaty w poprzednich rachunkach nikt się nie poczuwa Cytat:
czekamy
|
|
|
|
#2201 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2202 | |
|
|
Cytat:
![]() Lubisz ten MA zielony? Mnie kusił, ale swego czasu rozmawiałyśmy nawet tutaj, że lepiej zainwestować w różowy. A pomarańczowy podobno wycofują, a nawet go nie przetestowałam... I teraz biję się z myślami, czy go kupić, bo... jak mi się spodoba, to i tak potem będę miała Zonka i nigdzie nie dostanę...Odwieczny problem kosmetykomaniaczki-chomika
|
|
|
|
#2203 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo lubię sałatki owocowe, ostatnio jadłam w sylwestra. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już nawet różowego nie lubię, nie umywa się do I love ![]() Znowu będę miała zakwasy ![]() Zdecydowanie wolę zumbę niż pilates. Pilates jest dla mnie trochę nudny, poza tym strasznie ciężko robić te wszystkie ćwiczenia tak powoli ![]() |
|||||
|
|
|
|
#2204 | |
|
|
Cytat:
ciut już na winko się zanosiło, ale i tak pycha ![]() No to nie kupię, chociaż na wyschnięty tusz to mam sposób ![]() I Love też lubię i jeśli w nowościach nie będzie nic godnego uwagi, to pewnie przy nim zostanę, a juz na pewno zrobię zapas, gdy tym jełopom przyjdzie na myśl go wycofać [tfu, tfu!!!]
|
|
|
|
#2205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki masz sposób? Maluję się teraz różowym MA, bo mi się przypomniało, że go mam i w ogóle nie widzę efektu, nawet po 2 warstwach ![]() Też zrobię zapas I love ![]() Zabieram się zaraz za PLL, bo wczoraj nie miałam już siły. Zebranie było w pracy, znowu siedziałyśmy do 20 |
|
|
|
|
|
#2206 | |
|
|
Cytat:
W kwestii filmowej - katuję sezon House'a. Pamiętacie, jak pisałam, że pazury już mam dobre? No to już nie mam Wczoraj rozwaliłam sobie jeden, i to środkowy, pękł prawie pod samą skórę
|
|
|
|
#2207 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Tak po prawdzie, to jeszcze namacalnie nie próbowałam. Tę różnicę na oko zobaczyłam - odcień jakiś inny, intensywniejszy . Cytat:
Cytat:
Oni umieją czary-mary zrobić . A rachunek jest tak zagmatwany, że do niczego nie dojdziesz . Ja już nawet nie próbuję rozwikływać tej zagadki . Toś się znowu fajnych rzeczy nachapała . Hłe, hłe, hłe ! Ja to mam problem : w szafce trochę więcej lakierów niż jeden, no i który użyć .Oj, ja też lubię ! Byłam wczoraj w sklepie i złamałam się : jabłka sobie kupiłam . Zamiast, tak jak nakazano zjeść jedną sztukę, od razu trzy zeżarłam . Uwielbiam jabłka . No i dzisiaj zdycham . Na mnie jest jedna metoda - nie mogę nic niebezpiecznego mieć w domu . Tak było w ubiegłym tygodniu z żółtym serem - zamiast kupić cztery- no maksymalnie sześć plasterków, kupiłam pół kilo . W bólach do sąsiadki wynosiłam. Wczoraj też wśród zakupów dwa dżemy odkryłam . Nie wiem jak się w torbie znalazły . Podświadomość ... ![]() Cytat:
Też mam taką nadzieję . Teraz mam rachunki horrendalne - ostatni prawie 1.500,oo zł {na pół roku} . Mam w domu wszystko na prąd . Cytat:
Zakwasy oznaczają, że ćwiczenia działają . Za dwa tygodnie już nic nie będziesz odczuwała . Ta "Twoja" firma to znakomicie prosperuje . U mnie trzy nowe punkty otworzyli . A ja Sherlocka Holmesa . Dali mi darmowo, w ramach namawiania na rozszerzenie abonamentu, na trzy tygodnie AXN Crime to się delektuję . Cytat:
Wczoraj tak się cieszyłam : odwilż . Teraz patrzę - znowu w nocy białe szajstwo spadło . Miłego dnia |
|||||
|
|
|
|
#2208 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tego tuszu nie jestem zadowolona ;o lepszy już wg mnie jest taki, który kupiłam na targu ;o Różowy podoba się mojej mamie ![]() Cytat:
Nie może jeść niektórych rzeczy/za dużo,a i tak je i tak je. A później umiera i zajmuje na cały dzień łazienkę
|
|
|
#2209 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie wiem co bym zrobiła gdyby nagle ze względów zdrowotnych zabronili mi jedzenia tego co najbardziej lubię i pewnie dlatego jeszcze nie potrafię zrezygnować ze słodyczy i innego tuczącego żarcia ![]() Chodzi mi po głowie ![]() http://gruper.pl/x.php/1,13225/Lodz-...e&grid=6713182 Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2012-01-20 o 18:55 |
|||||||
|
|
|
|
#2210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam raz zagęszczane rzęsy i od razu mi kępki wypadły
|
|
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2212 | |||||||
|
|
Cytat:
A to jakieś opłaty transmisyjne, a to jakieś dziwne abonamenty a co coś jeszcze, człowiek durnieje od tych nazw, a kasa leci Cytat:
tyle, że z ilością chyba zbliżam się do setki ![]() Cytat:
Oj, zjadłabym taki plaster sera, gruby na centymetr ![]() Cytat:
Cytat:
Mam te kanały i... nie mam tam co oglądać Lepszy Fox Life. Kiedyś jeszcze zwykły AXN oglądałam często, a teraz już nie bardzo. Cytat:
Raz na jakiś czas coś zjem przy dobrym wietrze, a reszta się kurzy, zapominam... No, teraz Ala-podjadacz czasem wypatrzy i potem mnie nęka o "koladkę" ale nie mogę jej dawać za często...Cytat:
Nie marnuj swoich pięknych rzęsisk Po pierwsze - nie wiadomo jakiej jakości ta usługa. Po drugie - obciążone rzęsy mają tendencję do szybkiego wypadania. Po trzecie - koszty uzupełnień Cię dobiją ![]() Czytałam na jakimś blogu o dziewczynie, co skorzystała z promocji. W portfolio kosmtyczki wszystko ładnie-pięknie. A rzeczywistość? Dokleili jej jakieś strasznie długie, chińskie badziewie, cały zabieg szybko i niedbale, wyglądała karykaturalnie. Co jak co, ale ja się boję takich wynalazków i pewnie nigdy się nie zdecyduję zarówno na grzebanie przy płytce paznokcia jak i przy naturalnych rzęsach.
|
|
|
|
#2213 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Cytat:
Moje efekty : ból wątroby rzucający o ściany i poziom glukozy w granicach "400" . Cytat:
Podsunęłaś mi pomysł - będę robiła miesięczne przedpłaty . Cytat:
Dla mnie słodycze nie problem . No, raz na jakiś czas mam niemożliwą do okiełzania chcicę, bo nie używam w ogóle cukru i rzadko kiedy jem coś słodkiego. U mnie problem to mięcho {wieprzowina} i tłuszcz. Cytat:
To niech Ci nie chodzi i niech Cię ręka boska broni od zrobienia czegoś takiego . Miałam metodą "rzęsa do rzęsy" . Raz ! Miała też i moja Psiapsiółka . NIGDY WIĘCEJ - chórem krzyknęłyśmy ! To już nawet nie o koszt chodzi, ale o zmaltretowane rzęsy i powieki . Ja bym kompletnie zgłupła !Cytat:
Cytat:
![]() Miłego dnia |
||||||
|
|
|
|
#2214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2215 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tym bardziej, że cena często (choć nie zawsze) odpowiada jakości ![]() Cytat:
Złaziłam się po mieście dzisiaj, chodziłyśmy z koleżanką po sklepach z butami (ona kupiła sobie kozaki, ja niestety nie) i po optykach - zgodnie stwierdziłyśmy, że najlepiej w "błyszczących" (nie matowych) oprawkach i w takim kolorze jak mam teraz czyli czerwony, bordowy. Mam upatrzone 2 pary (jedne na jednym końcu miasta, drugie na drugim żeby było zabawnie ), ale i tak muszę poczekać na wizytę u okulisty, którą mam niestety dopiero za miesiąc i potem pewnie znowu będę musiała szukać oprawek bo tych już nie będzie
|
|||
|
|
|
|
#2216 | ||
|
|
Cytat:
, ja lubię Twoje opowieści ![]() Max, co mogę zrobić, to przykleić sztuczne paznokcie, takie na klej, ale mnie nie ciągnie na razie Aaaa, jak byłam młodsza, to sobie robiłam tipsy z arkuszu naklejkowego , trochę miękkie były, ale jaki szpan Cytat:
].Sama nie miałam tego zabiegu na rzęsy, ale naprawdę sporo czytałam o niezadowoleniu. Ktoś tam jeszcze wspominał, że na początku rzęsy wypadają, bo się muszą do nowego ciężaru przyzwyczaić, a przy uzupełnieniach już jest OK, ale ja tam nie wierzę. Tak samo jak z przedłużaniem włosów - niby nieinwazyjne, a potem dziewczyny się skarżą, że są prawie łyse, że włosy naturalne odpadają im razem z pasmami albo są bardzo zniszczone... a rzęsy przecież są o wiele bardziej delikatne niż kłaki z głowy
|
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam właśnie o ACTA - kurde, dlaczego nie ma nic na ten temat w mediach?? Dlaczego rząd cichaczem, nie informując społeczeństwa, zgadza się na podpisanie czegoś takiego
Jeśli oni to podpiszą to niczego nie będzie - nie będzie yt, blogów, seriali online, muzyki, może nawet wizażu... |
|
|
|
|
#2218 |
|
|
Ano coś o uszy mi się obiło, ale z racji braku czasu w temat wgłębić się nie mogłam
![]() Właśnie mi TŻ relacjonuje na bieżąco, jak hackują rządowe strony ![]() Sejm już padł, jakieś ministerstwa i strona prezydenta tez już zablokowana...
|
|
|
#2219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć !
Puentę Ci teraz tylko opowiem - paznokcie po tym upiększaniu leczyłam prawie trzy lata . Cytat:
Mnie co prawda po tym rzęsowym zabiegu jakoś rzęsy nie wypadały, ale zauważyłam, iż ich stan pogorszył się . A nosiłam kabaretowe rzęsiska chyba jakieś dwa miesiące jedynie . Teraz już jest trochę lepiej. Obecnie jak zaobserwowałam wraca moda sprzed kilkunastu lat : permanentny makijaż . A tego jeszcze nie miałam, bo boję się bólu . Cytat:
Mnie to o szczękę na podłogę rzuciło, jak w TV od wypasionego, z bezczelną gębą urzędasa usłyszałam : w Polsce nie jest źle, średnia krajowa wynosi ponad cztery tysiące złotych . Zarabiacie średnią krajową ? A cenzura w Polsce już oficjalnie jest od ubiegłego roku . Sam Hrabia z uśmiechem na ustach ustawę podpisywał . Ja chciałabym teraz porozmawiać z tymi, którzy od bodajże dziesięciu lat bezmyślnie na POmroczną Donaldina głosowali . Ciekawa jestem czy mogą spojrzeć w lustro . Miłego dnia |
||
|
|
|
|
#2220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

coś mi się widzi,że studia nie są dla mnie

A jak już któreś są w miarę dobre to zaczynają się schody z kolorem, fasonem itd - jak już muszę chodzić w nich na codzień to chcę ładnie wyglądać
Powiem Ci, że ja też nie zdecydowałabym się teraz na zmianę okularów gdyby nie to, że zakład pracy połowę mi dofinansuje.

Ja bym kompletnie zgłupła !