|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Cytat:
Ale jak byłam malutka, to było tam tylko łóżeczko i wersalka, a teraz sobie nie wyobrażam, żeby w pokoju dziecka nie było jakichś szafek itp. No i ja nie mam rodzeństwa, więc te dwa pokoje starczały; nie dziwię się, że znajomi mają problem z pomieszczeniem się...
|
|
#1563 |
|
Zakorzenienie
|
Ok. 63.
|
#1564 |
|
Zakorzenienie
|
Przegapiłam przyklęk ?Jak ja byłam mała to mieszkałam z siostrą i rodzicami w jednym pokoju
|
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo zależy od rozkładu. Ja mam jeden ogromny pokój, ma chyba ponad 20m2, jeden mały (ok. 9m2) i tą klitkę. Kuchnia ma całkiem spoko wymiary, łazienka mała. Na pewno można było lepiej rozplanować te 63m. Ale nie narzekam generalnie
|
#1567 |
|
MBZ♥
|
my mamy 2 pokoje bardzo ustawne, kuchnia mogłaby być odrobinę większa i balkon też
ale genealnie nie narzekam![]() zmykam bo chcę jeszcze poczytać Stokrotki w śniegu ![]() dibtranoc |
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zmykam, P. kończy Heavy Rain i się kładziemy
![]() Dobranoc
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
wczoraj byłam już taka zmęczona, ze padłam poczytałam troszkę,a le nic nie pisałam nawet dibtranoc ![]() frezi pięknie wyglądałaś na balu ![]() med o maj gaddd powiedz, że to się stało!a co do mieszkania to my mamy 38m2 salonik jak wam pokazywałam, sypialnia jeszcze mniejsza zmiesciło się duże małzenskie łoże dwie szafki nocne szafa na ubrania i szafka pod tv taka spora z szufladami więc nie najgorzej zagospodarowane parę metrów kuchnia jest średniej wielkości dla mnie idealna i duża łazienka i korytarzyk 2x2m szafa wieszak i coś na buty wejdzie i wystarczy ![]() moglismy wybrac też większe mieszkanie 58m2 identyczne jak nasze tylko pokoje większe kuchnia lazienka takie same, ale te nasze wydalo nam się przytulniejsze i jak dla nas dwóch to wystarczy i uwielbiam to mieszkanie i myślę, ze nawet jakby bylo bobo to dalibyśmy radę się tam pomieścić ale nie planujemy na razie, a jakby się okazało za mało miejsca to można pogadać z właścicielem i zrobić zamianę na te większe więc luz![]() ja już siedzę w pracy nie ma w ogóle ludzi odpalę sobie jakiś film i pośpię w biurze albo na ladzie
|
#1570 |
|
Zakorzenienie
|
Od 9 proszę trzymać kciuki za mój egzamin
Tylko mocno bo nie umiem ![]() Mnie się strasznie marzy 3 pokojowe mieszkanie Teraz wynajmujemy 2 w aneksie, ok 44 m i jak na chwilę obecną jest super dla nas.---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:27 ---------- Karola współczuję pracy. Ja bym padła wstając tak wcześnie do roboty. Jestem sową i dla mnie wstawanie to udręka. |
|
|
|
#1571 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie lubię wstawać, ja bym mogła spać cały dzień szczególnie zimą
ale mus to mus, do pracy trzeba isc
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-01-22 o 08:20 |
|
|
|
#1572 |
|
Zakorzenienie
|
dziń dibtry
![]() Aleks trzymam kciuki za egzamin ![]() Karola dwa pokoje na takiej powierzchni? Nieźle. Nasza kawalerka ma 36 lub 38 m2. I podobnie jak aleks marzę o mieszkaniu 3 pokojowym - 2 sypialnie i salon z aneksem. 65 m2 plus ogródek by nas w pełni zadowoliło Chociaż obydwoje wychowaliśmy się w domach i jednak gdzieś z tyłu głowy myślimy, że może kiedyś...
|
|
|
|
#1573 |
|
Przyczajenie
|
ja nie wieem czemu wszystkie moje kolezanki juz sa dawno po albo nawet planuja a ja jestem z facetem ponad pol roku a od nawet nie wspomina o wspolnymmieszkaniu mimo to ze twierdzi ze mnie kocha
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() zaraz chyba padnę z bólu..tak mi palec w nocy spuchł, że nie mogę ![]() najgorsze jest to, że to środkowy palec prawej ręki więc ja nie wiem jak jutro w pracy będę funkcjonować, bo nawet długopisu nie mogę w ręce utrzymać ![]() co do mieszkań to my teraz jesteśmy na 67 m2..jeden mały pokój ma mój brat i jak na nas to wiem, że 2 pokoje by nam wystarczyły..z tym, że ja się napaliłam na dom i w związku z tym, że i tak kupno własnego lokum będzie wiązało się z kredytem na dlugie lata to chyba jednak w dom zainwestujemy..z tym, że jeszcze długa droga do tego i mam nadzieję, że uda nam się do tego czasu chociaż połowę wkładu własnego włożyć..w zasadzie wszystko zależy od tego jaką drogę zawodową Cz. obierze.. |
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Gdzie ta Med?
|
|
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() wczoraj byliśmy na zakupach, niestety mąż wrócił niezadowolony bo nie znaleźliśmy dla niego płaszcza ani kurtki wełnianej... Może to będzie dla niego motywacja, by zacząć ćwiczyć i schudnąć trochę ![]() a potem pojechaliśmy na urodziny mojej mamy i dostaliśmy małą wyprawkę więc śniadanie i obiad mamy zapewnione ![]() dzisiaj leniuchujemy i rozbieramy choinkę - czas by przyszła wiosna![]() my mamy 50 m kw. - niestety dwa pokoje, ale jak przychodzi co do czego czyli zdolność kredytowa - cena mieszkania to człowiek i tak bardzo się cieszy z tych dwóch pokoi ![]() i też się wychowałam na dwóch pokojach - w jednym z dwójką rodzeństwa
|
#1577 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy teraz, wynajmowane koło 42 m2. 2 pokoje, balkon, osobna łazienka i WC. a to co teraz dostanie tż ma 33m2. kawalerka. kuchnia i pokój są całkiem ok wielkosciowo, ale łazienka to takie maleństwo. no ale cóż, ciasne, ale własne
mi się marzą 3 pokoje kiedyś hawwa, właśnie coś takiego jak Ty masz
|
|
|
|
#1578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
napisz cos wiecej o was ![]() Cytat:
![]() a moze cos cię ugryzło jak spałaś jakiś robal? pająk? gdzie jest med gdzie jest med upaja się narzeczeństwem może
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-01-22 o 10:32 |
|||
|
|
|
#1579 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałam, weszłam od razu tutaj a tu cisza.... może to jakiś znak, że to JUŻ?
|
#1580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Znowu mi dzień leci jak nie wiem co, a wstałam o 9 i nic jeszcze nie zrobiłam... ![]() Cytat:
![]() Jak ja daaawnooo nie jadłam ptasiego mleczka... A wiecie na co mam ochotę? Na te nowe michalki, bo są podobno kawowe i pomarańczowe, chcę je a nie chce mi się jechać do tesco... ![]() Ja wychowana byłam w domu, mieliśmy 4 pokoje, ale i tak zawsze za mało... Teraz odkąd jestem na studiach kisimy się w takim małym pokoju, mieszkanie ma ogólnie 48 m kw.Mi się marzy 3 pokojowe mieszkanie, nawet się rozglądam, dwa pokoje bym wynajęła, w jednym mieszkała i może dąłabym radę póki co... Lecę powiesić pranie... W końcu....
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() do lekarza nie idę, bo nie mogę teraz wziąć zwolnienia.. mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo czuję się jak paralityk
|
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chcę wiadomość od Med.
Pewno nie mogą się sobą nacieszyć.
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, biedactwo
Lekarz musi to zobaczyć. Trzymaj się dzielnie Kurczę, przez Med czuję się jak przed ogłoszeniem wyników wyborów
|
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
właśnie kurczę też czekam z niecierpliwością na jej znak
![]() ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
a nie dam rady spiłować teraz tego żelu |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby oby
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
No więc wczoraj TŻ zrobił przepiękny wieczór. Wygonił mnie do golenia nóg, żeby były bardziej idealne Potem się pomizialiśmy, on tak ładnie na mnie patrzył i tak tulał, i głaskał, i w ogóle nooo Ale przyklęku niet Ja mam mieszkanie ok 60m w domu. I niestety na 4 osoby to i tak za mało, bo jest kijowo rozplanowane. Masakra, nie wiedziałam, że aż tak będziecie czekać
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-01-22 o 11:09 |
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taką miałam nadzieję
|
|
|
|
|
#1589 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też
![]() edit. no bo wiecie, jak się zapytał, czy założyć elegancką koszulę, to co sobie mogłam pomyśleć?
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-01-22 o 11:15 |
|
|
|
#1590 |
|
Zakorzenienie
|
kuuurde no co mu szkodziło wyciagnąć pierścien i paść na kolana??? ychhh
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- ale cóż, med, dobry i ten miły wieczór i boski seks miejmy nadzieje, że tż wykorzysta taką okazję następnym razem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.

Ale jak byłam malutka, to było tam tylko łóżeczko i wersalka, a teraz sobie nie wyobrażam, żeby w pokoju dziecka nie było jakichś szafek itp.
No i ja nie mam rodzeństwa, więc te dwa pokoje starczały; nie dziwię się, że znajomi mają problem z pomieszczeniem się...

?

salonik jak wam pokazywałam, sypialnia jeszcze mniejsza zmiesciło się duże małzenskie łoże dwie szafki nocne szafa na ubrania i szafka pod tv taka spora z szufladami
i uwielbiam to mieszkanie
Tylko mocno bo nie umiem 

15.08.2014

upaja się narzeczeństwem może

Lekarz musi to zobaczyć. Trzymaj się dzielnie