Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-21, 00:14   #2281
rachuciachu
Rozeznanie

Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VIII

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31744164]Oho, to daj znać, jak się sprawują na włosach - ja mam właśnie brzozę z pomarańczą i jestem nią zachwycona [/QUOTE]
Do tej pory olejowałam tylko kokosem, ale nie odpowiada mi za bardzo zapach, więc olejki Alterry pewnie mnie zachwycą. Z moim małym doświadczeniem jestem raczej słabym recenzentem, ale i tak obiecuję podzielić się wrażeniami.
A mam pytanie! Wcierałaś go też w skórę głowy? Czy tylko kładłaś na długość?

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
Gratuluję zużyć, ale skoro sama wiesz, że zakupy były zbędne...
No nie są takie zbędne bo zamierzam używać naprawdę sumiennie.
Bardziej chodziło mi o ilość- jeden lub dwa pewnie na najbliższą przyszłość wystarczyłyby mi, ale w sumie wiem, że żałowałabym gdybym ich nie wzięła. Kupiłam trzy za cenę dwóch w regularnej cenie, więc był to dobry deal.

Co do KissBoxa- zastanawiałam się czy nie zamówić pierwszego pudełka ale pomyślałam, że poczekam i zobacze jak to będzie wyglądać.
Pierwsze moim zdaniem pozostawiało wiele do życzenia, ale drugie mnie zachwyciło (szczególnie to mydło w kostce ). Jeśli kolejne będzie takie fajne jak to ostatnie to chyba tez się skuszę...

Edytowane przez rachuciachu
Czas edycji: 2012-01-21 o 00:19
rachuciachu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 00:19   #2282
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

rachuciachu, ja olejów ogółem trochę boję się wcierać w skalp, zwykle daję tylko na długość.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 03:10   #2283
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31744393]Śliczne! Ja bym najlepiej widziała ten z nadgarstka w tym miejscu co ten drugi [/QUOTE]
Też się zastanawiałam czy tego nadgarstkowego nie przenieść na plecy, ale nie wiem czy dobrze by to wyszło.

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
nawet Ci polubiłam na fejsie mi sie podoba ten na nadgarstkach wlasnie na nadgarstkach
Taak, to zdecydowanie najlepsza wersja, ale trochę zbyt odważna dla mnie chyba.

Cytat:
Średnio mi się podobają te dwa, które pokazałaś, ale lepszy na plecach. Kokarda lub dmuchawiec (sama o nim myślałam) są o wiele fajniejszym pomysłem
Nie jestem dobra w podejmowaniu decyzji, zwłaszcza jak jest taki duży wybór.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja też nie rozumiem
Ja też nie rozumiem... Wolę wydać 25/35 zł wg własnego uznania.

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 09:59   #2284
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Muszę zachamować to kompulsywne kupowanie kosmetyków Wydaje mi się, że mam ich za dużo, bo nie mieszczą mi się w kuferku, a nie mam innego miejsca, w którym mogłabym je trzymać oraz po tym jak koleżanka powiedziała mi ile ma kosmetyków: tusz, puder, podkład i konturówka
Ja sobie nie wyobrażam mieć tylko 4 kosmetyki do makijażu Może i Ty masz za dużo, ale taka ilość to znów popadanie w skrajność... Oczywiście jeśli dla niej jest ok, to ok, każdy ma swoje potrzeby. Według mnie u Ciebie trzeba popracować jedynie nad ilością pudrów

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
Ja trochę nie rozumiem tej kissboxowej manii i wcale mnie do tego nie ciągnie 25 zł na miesiąc za pudełko z niewiadomoczym Chyba lepiej kupić coś potrzebnego, a niespodzianki dostawać np. od TŻta a nie kissboxa
Ja też nie rozumiem Jak się dowiedziałam, że coś takiego istnieje, to było 5-minutowe "wow", ale szybko doszłam do takiego samego wniosku.

Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
wow jak cudnie też spróbuje
Pokazałam wczoraj TŻ-owi ten makijaż z czarną kreską u góry i czerwoną na dole i bardzo mu się spodobał Od razu padło hasło pt. "pewnie taką sobie zrobisz" W lutym albo w marcu będę zamawiać drugiego Sleek-a (Curacao) i na pewno się tak wymaluję

Cytat:
Napisane przez rachuciachu Pokaż wiadomość
No nie są takie zbędne bo zamierzam używać naprawdę sumiennie.
Bardziej chodziło mi o ilość- jeden lub dwa pewnie na najbliższą przyszłość wystarczyłyby mi, ale w sumie wiem, że żałowałabym gdybym ich nie wzięła. Kupiłam trzy za cenę dwóch w regularnej cenie, więc był to dobry deal.
No to rzeczywiście dobry deal A skoro masz zamiar ładnie używać, to rozgrzeszam

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nie jestem dobra w podejmowaniu decyzji, zwłaszcza jak jest taki duży wybór.
No tak, tylko tatuaż to jednak ozdoba na całe życie, więc musisz być pewna w 100% Poza tym nie sugeruj się zdaniem innych, bo to Tobie ma się podobać

Dowiedziałam się, że istnieje takie cudo, jak keratynowe prostowanie włosów... Tylko czemu takie drogie
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 10:04   #2285
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Ja sobie nie wyobrażam mieć tylko 4 kosmetyki do makijażu Może i Ty masz za dużo, ale taka ilość to znów popadanie w skrajność... Oczywiście jeśli dla niej jest ok, to ok, każdy ma swoje potrzeby. Według mnie u Ciebie trzeba popracować jedynie nad ilością pudrów
W sumie to też tak myślę, chociaż zazdroszczę minimalizmu i tego, że po prostu kosmetyki ją nie ruszają. Dla mnie 4 kosmetyki to też za mało, bo nie wyobrażam sobie choćby nie musnąć twarzy bronzerem czy różem i podkreslić oczu. Twarz bez tego wydaje mi się płaska i nie wygląda ładnie, zwłaszcza kiedy nie ma się idealnej, młodzieńczej cery, bo latka lecą

A co do pudrów, to też uważam, że mam za dużo i w sumie szczerze powiedziawszy tylko 1 spełnia moje wymagana- fixujący z Art Deco.

Co robicie z kosmetykami, których nie uzywacie, bo są kiepskie i macie lepsze?
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:06   #2286
nurek119
Zakorzenienie

Dzień dobry,
Dawno mnie nie było ale to przez sesje i nagromadzenie egzaminow teraz tez siedzę w bibliotece i sie uczę już tak strasznie mi sie nie chce
W sumie mam 18 zal, egzaminów, i prac do oddania (2) wiec ńie za ciekawie, 4 już za mną wiec zawsze cos
Gratuluje wam zuzyc i zazdroszczę kosmetyków z TBS
U mnie zuzyc brak ale wczoraj zrobiłam ze wspollokatorka krem ze strony zróbsobiekrem i mam nadzieje ze będzie mi służył i zamowilam dwa podklady z rozborki
Któraś z was pisała o jakiejs karcie na bilety do kina w warszawie, o co dokładnie chodzi?
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 11:22   #2287
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Co robicie z kosmetykami, których nie uzywacie, bo są kiepskie i macie lepsze?
oddaję mamie / siostrze / przyjaciółkom. Ewentualnie wymieniam na targowisku wizażowym. Albo w ostateczności sprzedaję na allegro
Stary 2012-01-21, 12:42   #2288
rachuciachu
Rozeznanie

nurek119- Ja pisałam o karcie do Feminy, ale od Nowego Roku ją zlikwidowali.
Ogólnie dość dużo chodzę do kina, więc zawsze szukam najtańszych biletów i wyhaczam promocje. Nie lubię tych dużych kin (Multikino, Cinemacity) bo drażnią mnie ludzie, którzy przychodzą do kina na obiad. (Wcześniej nawet mi to tak nie przeszkadzało, dopóki nie poszłam na Matkę Teresę od Kotów z widzami szeleszczącymi papierkami -_-)
Takie karty wiem, że są jeszcze w kinie Atlantic, kinie Wisła, kinie Praha i Kinotece. Polega to na tym, że kupujesz na cały rok kartę za np. 15/20zł, na którą potem możesz kupować po kilka biletów za np. 15zł (wychodzi taniej niż ulgowy) w moim przypadku szybko się zwróciło.
Oprócz tego w Feminie są tanie wtorki i tanie czwartki, w Lunie i Kulturze tanie poniedziałki a w Multikinie środy z Orange.

Edytowane przez rachuciachu
Czas edycji: 2012-01-21 o 12:45
rachuciachu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 13:28   #2289
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
oddaję mamie / siostrze / przyjaciółkom. Ewentualnie wymieniam na targowisku wizażowym. Albo w ostateczności sprzedaję na allegro
Ja z targowiska rzadko korzystam, bo kilka razy dostałam stary kosmetyk, albo jakąś resztkę, czego się w ogóle brzydziłam użyć Z perfumami nigdy nie było problemu. Ja też oddaje, a jak coś jest bardziej wartościowego, to wystawiam na allegro.
Stary 2012-01-21, 17:59   #2290
KonikGarbusek
Zakorzenienie

UWAGA UWAGA właśnie robię szarlotkę sypaną z przepisu Hosenki. Za 10 minut wyciągam z piekarnika Ciekawe co z tego wyjdzie. Dam znać
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 19:40   #2291
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez ganimedea Pokaż wiadomość
Tylko, że ja się cieszę, że jak na mnie to będzie dużo
Zwykle wychodzą mi 2 sztuki, a bywa nawet 0
ja też mam zwykle mało zużyć, ale w tym miesiącu jest kilka sztuk, kilka próbek i jeszcze oddałam 3 rzeczy( w tym 2 butelki perfum)

Hosenko, cieszę się, ze tak bez problemu wymienią Wam te parapety

Po jeździe w czwartek byłam tak podekscytowana, że kupiłam sobie świetne buty (już w pt byłam w nich w pracy)Wreszcie znalazłam takie, które mi się podobały(lakierowany beż na niewielkiej platformie i niskim obcasie, z kokardą na nosku) i nie były na niebotycznie wysokich obcasach. Są bardzo wygodne! Potem wstąpiłam do Natury, do której po remoncie wstawili kilka nowych szaf pełnych cudeniek m.in. Bell i Catrice Skusiłam się tylko na lakier Bell Glam wear 401 ale drogo, bo aż 11,99.
Złożyłam też wczoraj zamówienie z Avonu: zrezygnowałam jak na razie z perfum Infinite moment, wzięlam na spróbę próbkę. Zamówiłam zestawy dla konsultantek za większe zamówienie- miód i mleko(balsam do ust, żel do mycia twarzy i krem do twarzy) za 5,90 i zestaw Little White dress za 10, 90 (perfumy +torebka na prezent)
Wydałam Babciom perfumy Aspire i Far Away Dreams i krem solutions koloryzujący.
Zużyłam próbkę kremu Natuderm na noc 5ml

Lynn
, witaj! skądś Cię pamiętam, chyba z jakiegoś konkursu klikaczkowego
Strasznie dużo kupiłaś! I jeszcze tyle kolorówki, jak to tak wolno schodzi...
Nie jest tak źle z Twoją kolorówką, myślałam, że co miesiąc kupujesz tyle, ile w tym, ale całość prezentuje się nie najgorzej... Wśród pudrów są też brązery więc lość jest większa, ale to jakby 2 osobne kategorie Porównaj mój zbiór: https://docs.google.com/Doc?docid=0A...0Y2Z3&hl=en_US

Cuciola, świetny kawał, czytałam mojemu TŻ!Ale się uśmialiśmy!

rachuciachu za olejki!

Nosku, podoba mi się baaardzo ten tatuaż na nadgarstkach- fajnie wyglądają te rozmyte skrzydła, dużo lepiej niż takie surowe ostre linie jak te ptaki na plecach.

Księżniczko, no 6 pianek to delikatnie mówiąc przegięcie. Co innego właśnie lakiery czy perfumy, bo za każdym razem można mieć inny lakier na paznokciach czy inaczej pachnieć w zależności od okazji, pory dnia czy roku.

Cytat:
Moze i ja sie skusze Boje sie tylko, ze oni to robią celowo - teraz napisali ze podwyzsza cene by zyskać jak najwiecej chetnych a potem będą rozsyłać marne prezenty i ludzie będa w ciemnej d... bo wykupili na pół czy na rok substytucje
Myslę, ze może być tak jak piszesz... Może i ja się raz skuszę... teraz jest jeszcze za 25zł?
A szarlotka na pewno wyjdzie pyszna, bo jadłam ją ostatnio! A właśnie zpałaszowaliśmy z TŻ sałatkę z mixem sałat, suszonymi pomidorami z serkiem, czosnkiem i ziołami + oliwa z oliwek
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 20:12   #2292
KonikGarbusek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Myslę, ze może być tak jak piszesz... Może i ja się raz skuszę... teraz jest jeszcze za 25zł?
A szarlotka na pewno wyjdzie pyszna, bo jadłam ją ostatnio! A właśnie zpałaszowaliśmy z TŻ sałatkę z mixem sałat, suszonymi pomidorami z serkiem, czosnkiem i ziołami + oliwa z oliwek
Szarlotka wyszła przepyszna - to chyba najprostszy przepis jaki znam na ciasto a jaki dobry Rodzina sie zajada a jutro TZ zawiozę.

Ale mi smaka narobiłaś na taką sałatkę
Stary 2012-01-21, 20:57   #2293
Konto usunięte

Postanowiłam wziąć się za spisanie i zrobienie zdjęć kolorówki... Na razie podzieliłam całość na kategorie i coś się zabrać nie mogę za ciąg dalszy, a wiem, że paru rzeczy się muszę pozbyć - np. mam kilka kredek, których nie używam
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 21:15   #2294
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA UWAGA właśnie robię szarlotkę sypaną z przepisu Hosenki. Za 10 minut wyciągam z piekarnika Ciekawe co z tego wyjdzie. Dam znać

Ja dziś zrobiłam tradycyjną - na kruchym cieście i z pianką na wierzchu, tylko chyba za długo piekłam, bo pianka opadła i jest cieniutką warstewką a nie pianką

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 21:55   #2295
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
j

Lynn
, witaj! skądś Cię pamiętam, chyba z jakiegoś konkursu klikaczkowego
Strasznie dużo kupiłaś! I jeszcze tyle kolorówki, jak to tak wolno schodzi...
Nie jest tak źle z Twoją kolorówką, myślałam, że co miesiąc kupujesz tyle, ile w tym, ale całość prezentuje się nie najgorzej... Wśród pudrów są też brązery więc lość jest większa, ale to jakby 2 osobne kategorie Porównaj mój zbiór: https://docs.google.com/Doc?docid=0A...0Y2Z3&hl=en_US
Witaj Ja też Cię kojarzę, ale nie wiem skąd Na pewno nie z klikaczkowego wątku, bo nie brałam nigdy udziału w żadnym. Kiedyś sporo się udzielałam na forum Perfumy, ale na szczęscie tą manię już wyleczyłam i po prostu tam nie wchodzę I jeszcze dość długo też aktywnie brałam udział w wątku o oszczędzaniu kasy. Może z któregoś z tych się znamy?
Ale masz zbiór! Ile cieni i błyczyków Ja mam tylko 3 błyszczyki obecnie i mnie korci by powiększyć ten zbiór
Stary 2012-01-21, 22:05   #2296
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Lynn: ja Cię kojarzę chyba z wątku truskawkowego albo o okazjach na allegro jak chodzi o ciuszki
Stary 2012-01-21, 22:16   #2297
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Lynn: ja Cię kojarzę chyba z wątku truskawkowego albo o okazjach na allegro jak chodzi o ciuszki
Z allegro tak Chociaż teraz już się nie udzielam tam za bardzo, ale obserwuję stale wątek. Jestem uzależniona od allegro...a do tego nie lubię robić zakupów ciuchowych w sklepach. Jestem chora jak mam iść kupić spodnie, buty czy bluzkę. Co innego drogerie

A ja Ciebie kojarzę z Perfum i wymian
Stary 2012-01-21, 22:53   #2298
Konto usunięte

Skończyłam inwentaryzację kolorówkową i stwierdzam, że nie jest źle Dużo mam tylko eyelinerów i kredek do oczu, ale tu uwielbiam wariacje, więc można mi wybaczyć

TUSZE DO RZĘS - 6 SZT (w tym 3 kolorowe )

CIENIE DO POWIEK - 17 SZT (w tym paletki i bazy)

KREDKI I EYELINERY - 18 SZT (8 eyelinerów, 10 kredek)

SZMINKI, BŁYSZCZYKI, BALSAMY DO UST - 16 SZT (5 szminek, 5 błyszczyków, 6 balsamów)

PUDRY I BRONZERY - 6 SZT (4 pudry, 2 bronzery)

PODKŁADY I KOREKTORY - 5 SZT (3 podkłady, 2 korektory)
Stary 2012-01-21, 22:55   #2299
Ł@siczk@
Zakorzenienie

Zuzylam maseczke Morze Martwe Planet Spa Avon i zel pod prysznic Swedish Spa Ori

GOSIA [13.08.2015]

Dzięki Ci Boże za korektor pod oczy i Dębowe Mocne
Ł@siczk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-21, 22:59   #2300
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
.a do tego nie lubię robić zakupów ciuchowych w sklepach. Jestem chora jak mam iść kupić spodnie, buty czy bluzkę. Co innego drogerie
mam tak samo
Stary 2012-01-21, 23:02   #2301
KonikGarbusek
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31766661]Skończyłam inwentaryzację kolorówkową i stwierdzam, że nie jest źle Dużo mam tylko eyelinerów i kredek do oczu, ale tu uwielbiam wariacje, więc można mi wybaczyć

TUSZE DO RZĘS - 6 SZT (w tym 3 kolorowe )

CIENIE DO POWIEK - 17 SZT (w tym paletki i bazy)

KREDKI I EYELINERY - 18 SZT (8 eyelinerów, 10 kredek)

SZMINKI, BŁYSZCZYKI, BALSAMY DO UST - 16 SZT (5 szminek, 5 błyszczyków, 6 balsamów)

PUDRY I BRONZERY - 6 SZT (4 pudry, 2 bronzery)

PODKŁADY I KOREKTORY - 5 SZT (3 podkłady, 2 korektory)[/QUOTE]

Podziwiam wasze zbiory kolorówki - ja tu akurat mam porządek, bo mam swoje ulubione odcienie i firmy i tylko ich używam. Resztę albo wymieniłam albo oddałam. Nie ciągnie mnie w ogóle do kolorówki.

Tak sobie ostatnio myślałam nad moim zbiorem kosmetycznym i dochodzę do wniosku, ze wcale nie przetracam na kosmetyki jakiejs wielkiej kasy, bo staram sie kupowac na zapas ale w promocji np Cena na do widzenia w Rossie albo z gazetek.

Chciałabym mieć po 2 sztuki każdego kosmetyku - jeden otwarty a drugi w zapasie, bo wtedy nie trzeba biec i kupować w normalnej cenie jesli sie skonczy. Trzeba będzie tylko nadrobić z kremem do rąk na dzień (może to głupio brzmi, ale na dzien lubie lekki krem do rąk, ktory sie blyskawicznie wchlonie i nie ubrudze dokumentow czy komputera, a na noc maski do rąk Ziaja lub treściwe kremy) oraz z kremem pod oczy. Bo tych kosmetyków juz nie mam w zapasie, tylko w użytkowaniu. Będę dążyła dalej do ideału
Stary 2012-01-22, 00:25   #2302
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Księżniczko, no 6 pianek to delikatnie mówiąc przegięcie. Co innego właśnie lakiery czy perfumy, bo za każdym razem można mieć inny lakier na paznokciach czy inaczej pachnieć w zależności od okazji, pory dnia czy roku.
No właśnie dlatego mówię, że perfumy i lakiery do paznokci mi nie zalegają, a pianki tak. Po prostu jak miałam długie włosy to zużywałam dużo pianki - schodziła mi jedna na dwa miesiące albo nawet więcej niż jedna. Z dnia na dzień zachciało mi się obciąć włosy, zapasy pianek zostały, a teraz używam samego jedwabiu. Ostatnio wystawiłam jedną piankę do zużywania, ale idzie mi opornie, bo przy krótkich włosach nakładam jej bardzo mało.

Zbieram się do recenzji palet Sleeka na blogu i nie wiem od których palet zacząć
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 01:14   #2303
zywieczdroj
Zakorzenienie

A ja całyyy dzień siedzę nad tłumaczeniem tekstów literackich... Mam dość... A przyszły tydzień zapowiada się okropnie. Mam 5 zaliczeń/egzaminów Niech to się już skończy

Oddałam dziś mamie próbkę kremu masło kakaowe Ziaja. Dodatkowo moja mama chce mieć krem z YR, który jest w gratisie, a że nie ma co wziąć, to powiedziała mi, żebym sobie wybrała rzeczy za 70 zł Także przybędzie mi:
- tusz do rzęs YR (gratis)
- żel do mycia twarzy Pure System
- tonik Pure System
- szampon do włosów nabłyszczający (ma lepsze recenzje niż ten z malwą dodający objętości, ma któraś z Was porównanie?)
- peeling do twarzy z wyciągiem z 3 herbat

Mama też oddała mi dziś nieużywany żel pod prysznic YR z lotosem i krem do rąk Oriflame Delicacy. Także przygarnę sporo kosmetyków zerowym kosztem
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 09:41   #2304
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
No właśnie dlatego mówię, że perfumy i lakiery do paznokci mi nie zalegają, a pianki tak. Po prostu jak miałam długie włosy to zużywałam dużo pianki - schodziła mi jedna na dwa miesiące albo nawet więcej niż jedna. Z dnia na dzień zachciało mi się obciąć włosy, zapasy pianek zostały, a teraz używam samego jedwabiu. Ostatnio wystawiłam jedną piankę do zużywania, ale idzie mi opornie, bo przy krótkich włosach nakładam jej bardzo mało.

Zbieram się do recenzji palet Sleeka na blogu i nie wiem od których palet zacząć
Jesteś zadowolona z palet Sleeka? Bo ja średnio, tzn. spodziewałam się więcej po nich. Kupiłam paletkę oh so special i ostatnio sprzedałam ją, bo jakoś konsysnetcja tych cieni mi nie odpowiada. Moim nr 1 są palety Nyx
Stary 2012-01-22, 11:42   #2305
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Orlica powiekszyl Ci sie zbiorek kolorowki, uwazaj zeby nie dosiegnal ogromniastych rozmiarow bo to bardzo latwe!

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 11:58   #2306
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Orlica powiekszyl Ci sie zbiorek kolorowki, uwazaj zeby nie dosiegnal ogromniastych rozmiarow bo to bardzo latwe!
Mi się wydaje, że właśnie się zmniejszył W ciągu ostatniego roku pozbyłam się wielu kosmetyków, które mi nie leżały, choćby wielu cieni i teraz mój zbiór składa się głównie z paletek.

Wstawię dziś na bloga całą kolorówkową kolekcję, to wtedy ocenicie
Stary 2012-01-22, 12:28   #2307
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Ach no chyba ze tak. Ja pamietalam ze zawsze mowilas ze oprocz lakierow nie grozi ci gromadzenie kolorowki Ale spoko, duzo to nie jest. (zerknij sobie na moj )

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 12:31   #2308
Lynn
Zakorzenienie

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;31770867]Mi się wydaje, że właśnie się zmniejszył W ciągu ostatniego roku pozbyłam się wielu kosmetyków, które mi nie leżały, choćby wielu cieni i teraz mój zbiór składa się głównie z paletek.

Wstawię dziś na bloga całą kolorówkową kolekcję, to wtedy ocenicie [/QUOTE]
Wstaw wstaw Uwielbiam oglądać zdjęcia kolekcji kosmetyków
Stary 2012-01-22, 12:35   #2309
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Jesteś zadowolona z palet Sleeka? Bo ja średnio, tzn. spodziewałam się więcej po nich. Kupiłam paletkę oh so special i ostatnio sprzedałam ją, bo jakoś konsysnetcja tych cieni mi nie odpowiada. Moim nr 1 są palety Nyx
Generalnie jestem nimi oczarowana. Niektóre są rewelacyjne jak Original, Sunset, Storm, Safari, Bad Girl, ... Innych pewnie mogłabym nie mieć: Sparkle, Good Girl, Chaos, ... Oh So Special mnie nie zachwyca, ale nie jest zła. Nyxa nigdy nie miałam, ale może to i dobrze
Dzisiaj na blogu wstawiłam swatche palet Good Girl i Bad Girl. Jak jesteście zainteresowane, to zapraszam
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 12:42   #2310
Konto usunięte

Cytat:
Wstaw wstaw Uwielbiam oglądać zdjęcia kolekcji kosmetyków
Proszę bardzo

http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...owy-zbior.html

I co, nie jest źle, prawda?

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Ach no chyba ze tak. Ja pamietalam ze zawsze mowilas ze oprocz lakierow nie grozi ci gromadzenie kolorowki Ale spoko, duzo to nie jest. (zerknij sobie na moj )
No dokładnie tak - nie ciągnie mnie jakoś specjalnie, potrafię sobie darować myślenie typu "Ooooch, takiej kredki jeszcze nie mam! Nie będę jej używać, ale muszę ją mieć!"
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości