|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
A ja już dziś byłam u babci
a do drugiej nie jadę ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Zobaczcie jakie cudowne zdjęcia maluszków tutaj są ![]() ![]() http://www.styl.pl/magazyn/w-swiecie...427029,nPack,1
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zamowilam kwiaty dla babci ale nie mam karty do Polski wiec nie wiem czy przesylka doszla czy nie ![]() Dzisiaj zaczelam 21 tydzien
|
|
|
#1053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się chyba wybiorę na sesję ciążową... ![]() ![]() Cytat:
to już połowa za Wami ale leci ja jutro skończę 31 tydzień Byłam dzisiaj pisać ten egzamin z niemieckiego, nawet jakoś poszło ale zobaczymy jak będą wyniki. Za to ćwiczenia mam zaliczone na 4 jutro czeka mnie egzamin, prezentację przedstawić i kolokwium zaliczeniowe napisać.
|
|
#1054 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to Was podziwiam z tą nauką, tymi zaliczeniami i w ogóle Dzisiaj byliśmy u mojej babci i przy okazji pomogliśmy jej zrobić małe przemeblowanie a jutro jedziemy razem na cmentarz do dziadka. Jest jedna dobra strona mieszkania z teściową: upiekła dzisiaj ciasto i ciasteczka z okazji Dnia Babci, bo przyszedł drugi brat Tż-eta z synkiem
|
|||
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ale ten czas leci ![]() gratuluję zdanego egzaminu i trzymam kciuki za jutrzejszy
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super pomysł dziś zobaczyłąm synka znajomej mój instynkt znów wariuje
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje 31?! zlecialo szybko co? ![]() brawa za 4 zdolna bestia z Ciebie ![]() no to po slubie trzeba pomyslec
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Hej... a ja znów będę wredna i nie nadrobię
![]() Poczytałam Was trochę ![]() Nie dość że mieliśmy laptopa w serwisie, to jeszcze od tyg chodzę do pracy i nie mam czasu porządnie nadrobić przeczytałam jedynie ostatnią stronę..Mamusie gratuluję kolejnych tygodni!! jeju jak to leci, jeszcze chwila i będziecie tulić swoje maluszki Karo sesja ciążowa to super pomysł! My wprawdzie nie byliśmy na takiej ale zrobiliśmy sobie mini sesje w domu może nie profesjonalnie, ale pamiątka jest...![]() Dziś mam w końcu wolne ale co z tego jak teściowa nas zaprosiła na obiad Eh jak ja bym chciala być z Wami na bierząco jak dawniej ![]() No nic uciekam buziaki i milej niedzieli
|
|
|
|
#1060 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Łał, super !Cytat:
Gratuluję zaliczenia .Cytat:
. Co fajnego przygotowaliście dla nich ?Wczoraj się trochę uczyłam, dziś muszę porządnie przysiąć, bo jutro egzamin. Niby to wszystko jest proste, niby już wcześniej wszystko to wiedziałam, ale wiecie jak jest- zagnie mnie jakimś pytaniem i dupa blada ...Wczoraj gadałam z koleżanką o imionach dla dzieci. W nocy nie mogłam zasnąć i próbowałam sobie przypomnieć, jak ma na drugie imię moja babcia. Pamiętałam, że jakoś "staro", na M., i że mi się nie podobało. I nagle mnie olśniło: Marianna . I z tego szczęścia, że sobie przypomniałam, z tego, że dzień babci, z tego, że na M., zaczęło mi się tak podobać, że stwierdziłam, że mogłabym tak córkę nazwać . Ale dziś rano już taka pewna nie byłam .
|
||||
|
|
|
#1061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A właśnie co dla nich przygotowaliście?Cytat:
![]() Mam to samo ![]() Co to drugiego imienia to moja mama ma Marzanna
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
coś ty, nie jest źle, to niestety bardzo częste przy tych tabletkach
|
#1063 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To już lada dzień, trzymam kciuki za ktg!! Cytat:
![]() Bidulinka !!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
... Mimo wszystko polecam znalezienie czasu i ambicji na taką sesję ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Przeżyłam wczoraj cały dzień na kasie na tej galerii, której się tak bałam ![]() teraz 2 dni wolnego hip hip hurra
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo było u nas z sesją narzeczeńską, nie mogliśmy się do tego zabrać, a jak trafiliśmy na odpowiednią osobę to poświęciliśmy na sesję ok.2 godzin w niedzielę a przy okazji się super bawiliśmy Zawsze to lepsze niż siedzenie przed TV w niedzielę ![]() Super, że masz teraz 2 dni wolnego Rozumiem, że będziesz tutaj z nami I cieszę się, że tak dobrze Ci poszło w tej galerii, pewnie niezły 'młyn' był
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
No, ale może da Ci coś jeszcze, żeby ten efekt uboczny zniwelować/ zmniejszyć?
Cytat:
!
|
|
|
|
|
#1066 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
seks na kocyku, przed gorącym kominkiem, w którym słychać tylko trzaskanie palącego się drewna, naprawdę może być cudowny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() niezła ilość babć i dziadków ![]() Cytat:
![]() hej Żabciu, mam do Ciebie pytanie.. bo teraz jest taka ogromna afera z tym ACTA.. |
|||||
|
|
|
#1067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście, właśnie Filipek usnął a ja od razu włączam laptopa Oj był młyn, meksyk a nawet gorzej, ale menager pocieszył mnie, że to i tak było spokojnie w porównaniu do niektórych weekendów ![]() Agula gratuluję pracy!!!
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielnie
![]() Wczoraj miałam ostatnio zjazd na uczelni w tym semestrze. Wpadła mi do indeksu kolejna 5 z zaliczenia Indeks złożyłam, wszystko mam pozaliczane Teraz zostaje tylko pisać pracę..... ![]() Wczoraj byliśmy (tzn. ja , rodzice i brat) u TZta na urodzinach. Było bardzo miło. W domu byliśmy.... po 12 w nocy Ze spraw ślubnych - zrezygnowaliśmy z " ........... zamiast kwiatów". Stwierdziliśmy, że kto będzie chciał pomóc dzieciom, to pomoże, a my nie będziemy komuś narzucać, co ma zrobić i kupić (bo początkowo myśleliśmy o jakichś przyborach szkolnych itd.)
|
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To sympatycznie, że było sympatycznie tak powinny się kończyć wszystkie rodzinne spędy..
|
|
#1071 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję zaliczeń!!!!Cytat:
![]() gratuluję Cytat:
oraz zaliczenia niemieckiego!Cytat:
Ja mam dokładnie to samo Cytat:
![]() jak masz wolne, to wypoczywaj ![]() ja też ![]() Cytat:
w tym semestrze nie miałam żadnego egzaminu, więc dlatego tak łatwo poszlo ![]() zgadzam się, tak powinny kończyć się wszystkie rodzinne spotkania ![]() Ale się wkurzyłam |
||||||
|
|
|
#1072 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A i tak było kilka bukietów od różnych znajomych, co przyszli do kościoła tylko .Cytat:
.
|
||
|
|
|
#1073 | |||
|
Zakorzenienie
|
]
Cytat:
z ta blizka nie sadze ze zejdzie ... Heheh ja tez nie moge uwierzyc , ciekawe czy druga polowa tez tak szybko zleci jak pierwsza ![]() Wlasnie nie wiem do kiedy matka dziewczynke pytala to powiedzialam ze spokojnie do kwietnia jesli dalej bede sie czula tak jak sie czuje .. ale w piatek daly mi male troche popalic ( chyba mialy gorszy dzien ) w nastepna srode mam wizyte wiec zapytam gina czy wszystko wporzadku zebym dalej pracowala jesli bedzie mial jakies "ale" to zrezygnuje wczesniej ![]() Super! najwazniejsze ze wyszlas na plusie a nie na minusie ![]() Cytat:
Cytat:
My wlasnie wrocilismy z Kosciola i zaraz jedziemy na kabaret
|
|
|
#1074 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja się pokłóciłam z TŻ... powiedziałam mu jasno i wyraźnie że włączył mi się PMS i czuję że mogę łatwo wybuchnąć (same wiecie jak to jest) no i coś mnie dziś pod☠☠☠☠ił w kuchni no i na niego krzyknełam... nie kontrolowałam tego... a on na mnie sie drzeć zaczął przeklinać aż mi sie odechciało wszystkiego boli mnie to że nie potrafi choć raz się zamknąć skoro wie że to nie moja wina że wybuchłam
i żebym jakoś mocno na niego nawrzeszczała krzyknęłam tylko zeby mi nie wmawiał ze coś powiedziałam skoro tego nie powiedziałam (a strasznie tego nie lubie)---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
faajnie co do ACTA to ostatnio FBI zamknęło kilka amerykańskich stron gdize były filmy itp
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-22 o 19:39 |
|
|
|
|
#1076 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
obyś zdążyła się nacieszyć brzuszkiem zanim ten piękny czas przeminie Ja dobrze pamiętam, że 4.II masz wizytę napewno przyniesiesz same dobre wieści, a Dzidzia nie będzie Ci przeszkadzała w pracy do kiedy tylko sobie będziesz życzyła Mnie się podobają wszelkie pomysły o prośby zakupów dla schronisk dla zwierząt, domów dziecka, bardzo fajna inicjatywa Miałabym w nosie gdyby komuś to nie pasowało, dla uśmiechu sieroty można znieść wszystkie komentarze niezadowolonej rodziny ![]() Źle się czuję cały wieczór, rozbolał mnie brzuch chociaż nic takiego nie jadłam Nie posiedzę dziś długo na wizażu chyba
|
|
#1077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Alarm odwołany TŻ jednak wyrobił się na 17 do kościoła i tym samym jechał ze mną do dziadków
|
||
|
|
|
#1078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No prawie trafilas 1go lutego ( w nastepna srode ) mam usg polowkowe i wtedy tez poznay plec - juz sie nie moge doczekac ! ![]() Mam takie samo zdanie , jak sie komus nie spodoba to juz ich problem. Biedna .. przytula Cytat:
|
|
|
#1079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dziewczyny biorą to na dzień to dopiero jest męczarnia jak ma się skutki uboczne, cieszę się że ja nie biorę i nie dochodzą mi gorsze jakieś skutki uboczne ![]() mógł lekarz przypisać mi droższy zamiennik ale zawsze najpierw bromergon daje, jak jest bardzo źle to zamiennik przypisuje ale wtedy za 2 miesięczną kurację zamiast niecałych 4zł zapłaciłabym ok 200;/ różnica kolosalna
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

a do drugiej nie jadę 

to już połowa za Wami

przeczytałam jedynie ostatnią stronę..

Zakończone: 2

nieźle co?
!!
.