|
|
#1621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Zuz, najpierw trzeba mieć za co to mieszkanie kupić
![]() Trzy pokoje fajna rzecz, ale muszą być dobrze rozplanowane, bo w naszej klitce ciężko zrobić sypialnię, skoro nawet łóżko podwójne tam nie pasuje, bo wtedy już nic innego nie wejdzie P. mi się pochorował - tzn. ma stan podgorączkowy, ale, jak to facet, panikuje, jakby miał 40 stopni Co polecacie na wyleczenie?
|
#1623 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=medeline;31769991]Cześć
Cytat:
Cytat:
oł noł...![]() Cytat:
pisałam wam kiedyś o tym w klubie nie pieści też mnie, bo przecież on jest zmęczony, chociaż ostatnio raz odmówił nawet pieszczot i wtedy było mi już mega smutno i od tego się zaczął mój zły humor...Cytat:
Cytat:
Cytat:
a kwestia nie jest tego, że on się boi że mnie nie zaspokoi albo coś bo wie ze umie i woe co robić zreszta ma dużego to ja dostaje do 2 min ![]() w ogole on ejst jakiś dziwny, w dzien mowi o sexie obiecuje, sam z siebie zaczyna ze ma ochote na sex itd a jak juz idziemy do sypialni, to on kladzie glowe na poduszkę i od razu zasypia... może on ma jakąs depreche połączoną ze zmęczeniem albo coś?
|
|
#1624 |
|
MBZ♥
|
Karo biednaś Ty
![]() jak kiedyś miałam gorszy okres w pracy to też w ciągu dnia "mogłam w wiadomej kwestii góry przenosić" a wieczorem marzyłam już tylko o śnie i przytuleniu poduszki.spróbu jmoże jakiegoś masażu, świeczki, delikatna muzyka ![]() ale ma włosy: http://jeliza-rose.blogspot.com/ |
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Zuz, no dzisiaj już męczyłam TŻ, żeby mi szczerze powiedział, czemu zwleka, bo w sumie już tyle ze sobą jesteśmy, że szczerość mi się należy. Najlepsza odpowiedz: "nie wiem", "zbieram w sobie odwagę do tego"
No żesz... masakra I widze, że nie gada ze mną na poważnie Karola, może on naprawdę jest zmęczony? Wiesz, ja czasem potrafiłam miesiąc nic nie chcieć, jak się zestresowałam uczelnią carmi, miś paddington rządzi
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-01-22 o 12:58 |
|
|
|
#1626 |
|
MBZ♥
|
Med powiedz Mu, że On się na wojnę nie wybiera żeby w sobie magazynować pokłady odwagi
jak kupował pierścionek to chyba do cholery miał odwagę, był pewny. bo po co by go inaczej kupował?
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
pięknie
wszystko love! mam nadzieję, że zabawa była przednia Cytat:
moje to chyba się zbuntowały i już never nie urosną Med, tak mi przykro, ja na pewno też wiele bym myślała o takim wieczorze w TYM kontekście i byłabym smutna Karo, ja zupełnie nie umiem nic doradzić. Dla mnie to abstrakcyjna sytuacja. Tulę więc, oby szybko wszystko się zmieniło ![]() Czołem!
|
|
|
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
Byou, już nie wiem, czy w ogóle chcę rozmawiać. Prosiłam, żeby poważnie mi powiedział, to stwierdził, że nie wie, że w sumie o tym nie myślał. I tak sobie myślę, że po prostu zaczyna to być upokarzające - takie błaganie się o powód, w ogóle o zaręczyny. I cieszę się, że jednak nie idziemy na bal dyplomanta, bo będą te same osoby co rok temu wypytywały mnie o datę ślubu i "jak to?! to nie jesteście zaręczeni?! dlaczego?!" i głupio mi byłoby iść.
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
piękne te zdjęcia Fauderka
on ma oczy jak piłki tenisowe, tak wielkie jak u Zgredka ![]() wróciłam z jednego koła (dało się idealnie ściągać ale zadanie na 5 niezbyt umiałam) i za 2 godziny mam drugie jeszcze się muszę zdążyć nauczyć i posprzątać do reszty po nocowaniu Mateusza. Oczywiście rano wtarabaniła się ciocia na jakiegoś tenisa czy coś i siedzi nadal. Więc jakąś godzinę Mateusz siedział cicho i grał a ja się uczyłam i spisywałam ściągę po prostu chamstwo, nikt jej nie zaprasza, było już mówione jej że pozwala sobie na za dużo a ona i tak przychodzi
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
żyję! ![]() dziękuję za wszystkie przemiłe komentarze! zabawa była super - byliśmy po 5:00 w domu ![]() i mam zdjęcie z Wodeckim (poza tym byli ministrowie Klich i Federowicz.... ale szału ni ma )Suknia fantastyczna i pięknie się prezentowała w tańcu i zaraz jedziemy do domu
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzien dobry
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że Twoje zaręczyny już niedługo ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- chociaż Ty... ja wciąż czekam i TŻ wmawia mi dziecko ale temperatura spada więc niedługo się pojawi a do ciąży to w ogóle mi brakuje 0,7 stopnia ale skoro weszłaś w 9. miesiąc to nie możesz żeby wywołać poród ? |
|
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1635 |
|
Zakorzenienie
|
Laski co robicie na obiad, bo nie mam pomysłu?
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten Fedorowicz był ze mną na wakacjach
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
a taki bal na który zaprosił nas znajomy teściów....
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- fajne
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi cieszę się, że zabawa się udała
Pokaż kieckę z przodu
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Med twojego chłopa to normalnie pałą trzeba trzasnąć
![]() Karola to może nie czekaj aż będziecie iść do sypialni i on zaśnie tylko wskocz w coś sexi i bierz go tam gdzie stoi ![]() Kciuki podziałały bo zdałam na 5 |
|
|
|
#1640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
oby Ilsa miała rację, bo czekać tyle ile Ty... masz naprawdę cierpliwość..
|
||
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
Med
![]() A u nas śmiesznie Tż namówił wczoraj na toster, nawet bierze się za coraz to nowe obowiązki.W piątek był ksiądz - tak Tż wysprzątał w pokoju, że lepiej ja bym tego nie zrobiła ![]() I śmiesznie - ksiądz poprosił nazwisko - a ja zaczęłam sylabami i na końcu taki wyraz zdziwienia ![]() Pytałam się ostatnio jak to zmienić i gościu miał coś podesłać, ale jeszcze nie wysłał. No i ksiądz nie chciał brać pieniędzy (później się okazało, że to proboszcz był) A i dzisiaj wstaliśmy o 13stej (siedzieliśmy do 4tej , Tż hernbatę, a teraz nastawiłam zupę, pewnie o 18stej wezmę się za kotlety ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- I jeszcze zajęłam się szukaniem odpowiedników 3 kroków Clinique - nie, że złe są, ale mają pełno w składzie strasznych rzeczy. I ostatnio przerabiałam czym by tu zamienić ten niby kremik i mi wyszło, że jedyny godny uwagi składnik to olej sezamowy O dziwo lotion zawiera więcej ciekawych substancji, ale ma np coś a'la spirytus salicylowy a jego nie wolno stosować w ciąży, więc tak średnio bezpieczny jest Dziwne, pisze, że jednak można ![]() http://abcciaza.pl/pytania/spirytus-salicylowy-w-ciazy http://abcciaza.pl/pytania/czy-spiry...kodzic-dziecku
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-01-22 o 14:30 |
|
|
|
#1642 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
Zaczełam nadrabiać ale siostrzeniec którym ogólnie sporo się zajmuje chce iść na spacer... Mam wrażenie że trochę przesadzam w związku i przez to wszystko się posypie ..;/ Zuzia śliczna ta torebka Justynasuper fryzurka i masz naprawdę ładny kolor |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
nie o to chodzi; po prostu nikt nie ma prawa robić badań na kobietach w ciąży bo za to są jakieś kary. Więc na wszystkim się pisze, że albo nie badano albo żeby się wstrzymać
|
|
|
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W ogóle to podziwiam Cię za staż związku
|
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I znów znalazłam link, gdzie pisze, że nie wolno http://abctradzik.pl/problemy-z-cera-w-ciazy
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-01-22 o 14:37 |
|
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zwies a ty w ciazy jestes?cos mnie ominelo czy jak?
|
|
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (był TŻ nie mogliśmy się powstrzymać, stwierdziliśmy, że mi się dopiero @ zaczyna, brzuch jeszcze nie boli więc można. Pełna akcja a TŻ "kochanie, mamy towarzystwo, ciocia podgląda". Nie wytrzymałam i ryknęłam śmiechem i było już po zawodach)Ja mam kawałek wczorajszej pizzy ![]() Cytat:
![]() gratuluję!---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Hahahaha zdechłam
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Attakis Nie jestem
Generalnie ostatnio mnie wzięło na czytanie składów i szukam bezpiecznych kosmetyków tak generalnie ![]() Wymieniłam kosmetyki - zużywam te stare i nowe kupuję już o właściwych składach. No i 3 kroki na mnie fajnie działają, ale niestety mają tyle syfów, że aż słabo ![]() Więc startuję z "biochemią". Ale żeby nie było, że sama zaczynam cudować - idę do dermatologa wkrótce (czekam na umówioną wizytę ).
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2012-01-22 o 15:17 |
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
ehh tak przegladam te ogloszenia mieszkan w wawie.... i w ogole to ja juz chce byc w polsce, szukac, planowac itp...
Mowilam D. ostatnio jak dzwonil, ze powaznie mysle o przeprowadzce do Wawy to sie bardzo ucieszyl ![]() Tylko obym prace znalazla jakas fajna i szybko ![]() no i jak tak mysle od poczatku, ze Warszawa, Wroclaw lub Krakow - z tych trzech o dziwo Wawa jest najtansza i ja nabardziej lubie jednak....
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
Czy sukienka na firmowy bal karnawałowy powinna spełniać jakieś konkretne wymagania odnośnie długości, koloru itp.?
Pierwszy raz będę szła na taki bal i się zastanawiam, czy muszę kupować coś nowego i jeśli tak, to co wybrać Poradźcie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

pisałam wam kiedyś o tym w klubie nie pieści też mnie, bo przecież on jest zmęczony, chociaż ostatnio raz odmówił nawet pieszczot i wtedy było mi już mega smutno
i od tego się zaczął mój zły humor...

gadaliście szczerze na ten temat?
i jeszcze żeby było takie przestronne i urządzone w bieli i drewnie... rozmarzyłam się
No żesz... masakra
moje to chyba się zbuntowały i już never nie urosną 

po prostu chamstwo, nikt jej nie zaprasza, było już mówione jej że pozwala sobie na za dużo a ona i tak przychodzi
13.03.2008
oby Ilsa miała rację, bo czekać tyle ile Ty... masz naprawdę cierpliwość..