|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Pokarzę wam, co już mi przyszło z zamówionych rzeczy:
Ozdoba na auto - welon ma kiczowaty stroik i odczepię to, a w zamian dodam żywe kwiaty odpowiednie kolorystycznie Zawieszki - już całkiem gotowe, na 120 butelek na razie Płatki do sypania przed kościół - w realu fiolet jest bardzo jasny delikatny i drugie płatki są kremowe Ciasteczka - robi je pewna Pani wybiorę chyba takie zestawienie, że będzie ono całe białe z naszymi imionami, pod spodem te odbite obrączki, a zamiast tej odbitej róży to bym wolała te wycięte kwiatuszki co na innym ciastku są takie białe, ale na tym serduszku by były jasne fioletowe. Dzisiaj je zjemy, zobaczymy jak smakowo są
06.07.2004r razem 01.01.2010r zaręczyny ![]() 23.06.2012r Żonka ![]() Edytowane przez Magdzia0108 Czas edycji: 2012-01-22 o 14:05 |
|
|
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
A ja wlasnie zamowilam takie klapki dla nas
![]() http://www.trouwartikelen.nl/cadeaut...rried-wit.html |
|
|
|
#2313 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziś widziałam na tort figurki i na giełdzie są po 15zł |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Te ciasteczka wyglądają świetnie. Mam nadzieję, że równiez tak będą smakowały.
|
|
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
Wczoraj tak pięknie u mnie padał śnieg a dzisiaj śladu po nim nie ma Pani zima zapomniała chyba o Wrocławiu a szkoda Kicia czy mogłabyś mi wysłać nowe hasło do poczty bo niestety o mnie zapomniałaś ![]() Teraz zmykam obejrzeć naszą Justynkę jak biegnie na nartach mam nadzieję, że dzisiaj też wygra
ślub 28.04.2012 Wojciech 22.02.2013 ![]() http://s7.suwaczek.com/201302221561.png Bartuś ![]() 28.01.2015 Edytowane przez Lubcia Czas edycji: 2012-01-22 o 14:22 |
|
|
|
#2316 | |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem czy historia z suknia ślubną to bajka czy nie... wydaje się naciągana, ale sam trupi jad to prawda (wydzielany jest ze zwłok) i jeśli dostanie się do krwiobiegu (w odpowiedniej ilości) może teoretycznie namieszać w organiźmie.
Cytat:
![]() Magdzia0108, ciasteczka boskie ! Byłam wczoraj w salonie Lisy Ferrery. Pomierzyłam suknie Demetrios 525, 520, 2828 i 1406. Ostatnia była boska ![]() Później pojechaliśmy na małe zakupy w galerii i Tż kupił mi przy okazji w H&M żakiecik na urodziny Wieczorem był u mnie proboszcz na kolędzie. Pogadaliśmy trochę o naszym ślubie i tyle, zakończył słowami "No, to niedługo się spotkamy" Dzisiaj mamy leniwą niedzielę, tzn. ja mam Wieczorem tylko pójdziemy do kościoła.
Edytowane przez Dancing_Lady Czas edycji: 2012-01-22 o 14:24 |
|
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bardzo ładne zawieszki i ciacha też wyglądają smakowicieCytat:
poszło widzę że nie do wszystkich dochodzą PW więc jeśli ktoś nie dostał to niech pisze bo widzę ze jak się wysyła do większej ilosci to chyba system nie puszcza że niby spam czy coś
|
|
#2319 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ciasteczka fajne, daj znać, czy w smaku też są dobre a jak zamierzasz rozwiązać sprawę z płatkami? będziesz robić rożki?![]() Cytat:
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
no świadkową
czoraj mnie poprosiła na początku zamarłam bo nie wierzyłam cieszę się jak głupia dzięki dziewczyny za gratulacje
|
#2321 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takim przypadku zmiana nazwiska jest zrozumiała moim zdaniem Cytat:
my mamy 140 i wydaje nam sie ze to duże łóżko W ogóle to zdarzało nam się w tym łóżku spać nawet w 3, 4, 5 osób nie pomyślałabym nigdy że to małe łóżko jest ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2322 |
|
Konto usunięte
|
nena z tych 2 łóżek lepsze jest to 2.zastanów sie czy chcesz na nóżkach.mi wydają sie m stabilne takie kruche .sama mam łózko podobnedo tego 2 i jestem zadowolona a rozm.180x200 i jestem zadowlona
|
|
|
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
_Paulinka_, daj znać jak tam Twoja podwiązka jak przyjdzie
Bo bardzo mi się podoba i planuję zamówić taką![]() Miałam jechać do mamy Tż zaadresować koperty do Ameryki, ale cały czas pada i nie chce mi się chodzić w ten deszcz
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj pójdziemy wręczyć ostatnie zaproszenie
Patrze na te winietki na all i jakieś kiczowate są albo drogie ![]() Próbowałam zrobić na własnej drukarce, ale nie wychodzi mi
|
|
|
|
#2325 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
super ciasteczka smakowicie wyglądają![]() Cytat:
swietne ![]() Cytat:
jak tylko dojdzie poprosze braciszka zeby obfocil bo przyjda do PL
|
||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się niedzielnie
![]() Wczoraj miałam ostatnio zjazd na uczelni w tym semestrze. Wpadła mi do indeksu kolejna 5 z zaliczenia Indeks złożyłam, wszystko mam pozaliczane Teraz zostaje tylko pisać pracę..... ![]() Wczoraj byliśmy (tzn. ja , rodzice i brat) u TZta na urodzinach. Było bardzo miło. W domu byliśmy.... po 12 w nocy Ze spraw ślubnych - zrezygnowaliśmy z " ........... zamiast kwiatów". Stwierdziliśmy, że kto będzie chciał pomóc dzieciom, to pomoże, a my nie będziemy komuś narzucać, co ma zrobić i kupić (bo początkowo myśleliśmy o jakichś przyborach szkolnych itd.)
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, tylko wyciągnę jakiś odrzutowiec z mojego wirtualnego hangaru i jestem u Ciebie
|
|
|
|
#2328 | |||
|
Wtajemniczenie
|
to ja jestem ciekawa ile prawdy jest w plotce że byłam w ciąży i poroniłam bo TŻt mnie pobił
![]() Cytat:
u mnie bez problemu mówiła że podniesiemy falbany, widziała sama że nei wyglądam tak dobrze, więc nie miała wyjścia ;Pja też bo ja jestem lumpeksiara z zamiłowania Cytat:
takiego szukamy, 300% brzmi zacnie ![]() Cytat:
Co do tej zia86 to mi jest jej troche szkoda, jeśli to jest faktycznie prawda. Bo osoba, która robi z tak ważnego i jednak intymnego dnia taką szopkę musi albo mieć bardzo smutne życie, albo mieć po prostu pusto w głowie. Któraś z dziewczyn napisała słusznie: między pier.dołami kokardkami, motylkami i innym shitem zgubiła się ich miłość, ta cała ślubna magia... Z resztą nie wiem czy wiecie, ale teraz wątek reaktywowała na gazeta.pl bo planuje ŚLUB CYWILNY W PARYŻU i całe przygotowania ruszyły od nowa, suknia, dodatki itp. Swoją drogą, jaką by nie miała piękną suknię to garbi si tak okropnie że wygląda to strasznie... No i w życiu nie widziałam piękniejszego efeektu spłaszczenia cyca w sukni niż u niej....
|
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra. To się chyba nigdy nie skończy. To już będzie rodzaj internetowej telenoweli, która jakby nie było nakręca ten ślubny biznes, bo nie oszukujmy się, ale znajdą się też takie laski, dla których najważniejszy będzie taki szum i wielka pompa... A miłość będzie u nich na szarym końcu. No ale każdy ma wybór
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2330 |
|
Rozeznanie
|
Mnie bardziej uderzyło co innego w tym filmiku save the date. Tyle kasy na wszystkie pierdółki, ale na dentystę zabrakło.
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Młoda dziewczyna idzie do ginekologa, to też w ciąży. Ktoś, jeździ rowerem, mino iż ma auto, to stracił prawko po pijaku. Ktoś ma sińca, to zaraz musiał być pobity, nie mógł spaść ze schodów. |
|
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
Sąsiadka myje co drugi dzień okno, na śląsku brudzą się szybko, ale bez przesady. Niby po co, by tylko coś podsłuchać, czegoś się dowiedzieć, by były nowe ploteczki.
|
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My nie chcemy wina, ani totka, ani książek. więc dlatego nie będzie żadnego wierszyka. goście przyniosą kwiaty i tyle. jeśli któreś z nich zamiast kwiatów przyniesie właśnie wino, albo czekoladki to już od niego zależy
|
|
|
|
|
#2336 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
wg mnie ta pomoc dla domów dziecka jest strasznie oklepana a prawda jest taka że jednorazowa pomoc wiele nie zdziała, lepiej dawać w mniejszych ilościach a systematycznie |
|
|
|
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
U nas nie będzie żadnych wierszyków ani dot. czegoś zamiast kwiatów ani prezentów/kopert. W ogóle chcemy prosty tekst: kto, kogo, gdzie i na kiedy zaprasza
Ot tylko to co konieczne by poinformować.
|
|
|
|
#2339 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

wybiorę chyba takie zestawienie, że będzie ono całe białe z naszymi imionami, pod spodem te odbite obrączki, a zamiast tej odbitej róży to bym wolała te wycięte kwiatuszki co na innym ciastku są takie białe, ale na tym serduszku by były jasne fioletowe. Dzisiaj je zjemy, zobaczymy jak smakowo są 

Pani zima zapomniała chyba o Wrocławiu a szkoda
bo niestety o mnie zapomniałaś 
ślub 28.04.2012

w takim przypadku zmiana nazwiska jest zrozumiała moim zdaniem

bo cały czas pada
Masakra. To się chyba nigdy nie skończy. To już będzie rodzaj internetowej telenoweli, która jakby nie było nakręca ten ślubny biznes, bo nie oszukujmy się, ale znajdą się też takie laski, dla których najważniejszy będzie taki szum i wielka pompa... A miłość będzie u nich na szarym końcu. No ale każdy ma wybór