|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Ilsa, eee, to nie dla mnie... Muszę czekać 5 godzin na ściągnięcie, nie podoba mi się to
załadowało mi się w jednym odtwarzaczu "już" 15 procent, więc zaczekam
|
|
|
|
#1712 |
|
MBZ♥
|
Karmelku mi się podobają dlugie włosy bo sama nigdy nie miałam
![]() choć nie ukrywam, że u Tej dziewczyny są pięknijesze: http://intriguemenow.blogspot.com/se...&max-results=3 Arrakis pokaż włosy ![]() Hawwa ja bym postawiła na coś takiego: http://moda.allegro.pl/ds-0181-sexi-...063871780.html i do tego mocny akcent w postaci małej torebki na łańcuszku i bransoletki buty na obcasie, mogą być w mocnym kolorze lub czarn całkiem proste![]() może dlatego, że takie małe czarne-z dodatkiem modnej koronki pasują wg mnie na taką okazję a w długiej-choć są piękne źle bym się czuła ![]() CLarisku jak tam film? ![]() Ilsa brawo ![]() Picz piękna data
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa ja na balu nie byłam nigdy ale po mojemu jak prawdziwy bal to długa suknia. Jak bardziej impreza firmowa to może być krótka np. mała czarna. Ale tak po prawdzie to ja bym do szafy zajrzała i sprawdziła co w niej jest.
|
|
|
|
#1714 |
|
Polka Ogarniaczka
|
zrobiłam sobie ombre nails, śliczne są
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym nigdy nie założyła długiej sukienki
Asosowe sukienki są świetne!
|
|
|
|
#1716 | |
|
Zakorzenienie
|
eee co?
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
btw. wczoraj Frezi wrzucała foty w długiej....jak dla mnie, to wyglądała mega korzystnie
|
|
#1717 |
|
Zakorzenienie
|
BYou superowy
już bym chciała kolejną część
|
|
|
|
#1718 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ja też nie chodzę
![]() A na studniówce nie miałam długiej sukni, tylko taką do kolan ![]() Jak przeglądałam net, to znalazłam, że na taki bal właśnie koktajlową sukienkę Ale sama nie wiem Tylko czuję, że w długiej będę się czuła źle i chyba szkoda mi pieniędzy na kupowanie długiej sukni na raz...
Powód do śmiechu dał mi Bóg Rdz 21,6 Edytowane przez Hawwa87 Czas edycji: 2012-01-22 o 21:56 |
|
|
|
#1719 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Edytowane przez antonina_bielska Czas edycji: 2012-01-22 o 21:55 |
|
|
|
#1720 |
|
MBZ♥
|
Clarisku to super
jak do mojego kina dotrze to na pewno się wybiorę czekam jeszcze na "W ciemności" byłam dziś w Stradivariusie i były piekne rurki miętowe i nie wzięłam ich, a teraz je pragnę |
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to chyba kwestia gustu Ja jakoś się nie mogę przekonać do długich sukni
|
|
|
|
|
#1722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Tośka fajne pazurki, tylko ja bym chyba w takich do pracy iść nie mogła
|
|
#1723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja myślę, że zarówno długa, jak i do kolan będzie wyglądać dobrze. Przy czym długa ładnie wysmukli, da wrażenie "wyższości" i klasyki
Może jakaś koronka np. na czerwonej podszewce? Ja też byłam na "dziewczynie z tatuażem" Ale żal mi było, że nie dało się ukazać całej książki
|
|
#1724 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
|
|
#1725 |
|
Zakorzenienie
|
Koronki to ja bym się akurat bała na bal.
No raczej jakaś satyna
|
#1726 |
|
Wtajemniczenie
|
Paula_x piszę z bólem głowy i w ogóle jestem strasznie rozwalona, ale czuję, że powinnam Ci odpisać, że może czekasz na jakieś światełko. Słuchaj na którym jesteś roku? Ja kończę 5, ale jak byłam na pierwszym to miałam taki czas jak Ty teraz. Najpierw mega chciałam się wyprowadzić, marzyłam od zawsze o Krakowie, o imprezach, znajomych, nowych możliwościach. I tak, owszem najpierw się tym zachłysnęłam. Najpierw - czyli może przez miesiąc. Potem zaczęło do mnie docierać, że: na imprezy lepiej iść z kimś, bo jest niebezpiecznie, na studiach ludzie są dziwni i ciężko mi złapać kontakt, poza studiami mało kogo znam, duże miasto mnie przytłacza, nie mam do kogo się odezwać, mieszkam z jakąś dziwną laską, którą znam od kilku tygodni... Nie miałam faceta, przyjaciółki były daleko, chciało mi się wyć i wracać do mamy. I cały ten wymarzony i ukochany Kraków był tak obcy, chłodny i straszny. Ale przeczekałam. Nie wiem jak, nie dam Ci recepty. Przeczekałam. Z każdym dniem powoli było lepiej. Poznawałam nowych ludzi - wiele z tych znajomości nie przetrwało, kilka jest do tej pory, zaczęłam wychodzć na imprezy, robić ciekawe rzeczy, okdrywać miasto i możliwości i znowu uwierzyłam w ten piękny Kraków z moich snów. Poznawałam facetów, umawiałam się na randki, przeżywałam piękne chwile. I tak leciało
A teraz jestem prawie absolwentką, mam super chłopa, z którym mieszkam i planuję życie, mam swój kąt, który nazywam domem, na studiach zaprzyjaźniłam się z ludźmi,z którymi nigdy nie przypuszczałam, że zamienię choćby słowo Jestem inna - silniejsza, spełniona, szczęślwa, z pasją. Po tej wylęknionej dziewczynce nie ma śladu. Dumna z siebie jestem, ale wiem, że gdyby nie było tamtych chwil, nie byłoby mnie w tym miejscu, a jestem. Zatem uwierz w siebie i daj sobie Mała chwilę. Płacz, złość się, smuć, pisz o tym, a potem odkrywaj nowe życie - po to tam jesteś A jak Ci kiedykolwiek będzie tak źle, że nie będziesz mogła znieść, to spakuj plecak i fruuu do domu, do cioci, do rodziców, przyjaciół. Będzie dobrze, jak co to pisaj na priva, kopnę Cię w tyłek, pozdrawiam
|
|
|
|
#1727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Zakorzenienie
|
Boli mnie głowa więc zmykam spać
Dobranoc.
|
#1730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w długiej też bym się źle czuła chyba, ale nigdy nie próbowalam więc nie wiem![]() tak myślisz?
|
|
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Fajne są takie brokatowe
![]() No ja noszę do pracy głównie czerwone (dość mocne), koralowe (ale już mi się lakier kończy, więc pewnie już szybko takiego nie kupię ), mleczny róż ![]() No i mam jeszcze złoty ale niestety - podobał mi się w sklepie, a to średnio "mój" kolor i z nim staram się nie chodzić do pracy - a akurat trafił się taki co u mnie trzyma 4 dni Wczoraj kupiłam top coat z inglota i go testuję, ale zachwycona nie jestem. Chociaż może nałożyłam za dużo warstw, bo mi zbąbelkował. I marzy mi się to co w załączniku i stempelki (ale na razie przekonuję siebie, że mi nie są potrzebne ).
|
#1732 |
|
Polka Ogarniaczka
|
http://estyl.pl/blog/2011/10/paznokc...ient-manicure/
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Stempelki takie sobie są z essence akurat, ja z kolei szukam dobrej bazy pod lakier
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wątpię, żeby każdy przyszedł w długiej sukni Ja bym wybrała coś szałowego ale bardziej eleganckiego Może coś z przedłużonym tyłem? Asos ma kilka takich sukienek, wiem, że Zara też Strasznie ładne są! Albo coś całkiem krótkiego
|
|
|
|
|
#1734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
siostra obiecała, bo sobie kupiła i się jara
|
|
#1735 |
|
MBZ♥
|
jeśli na zaproszeniu nie ma wypisanych ścisłych wtyczynych to czemu nie koronka/
teraz już--i wielkie dzięki za to--na studniówkach odchodzi się od "koszmarków sukienkowych długich, ciężkich satynowych" na rzecz klasyki![]() ale to wszystko kwestia gustu i własnych preferencji ![]() w orsayu widziałam własnie taką jak pisze Med na czerwonej podszewce pięknaPicz no pewnie ![]() ![]() Pula też się przeprowadziłam pre ładnych km od domu za TŻ i też nikogo nie znałam ale stopniowo się to zmienilo nie bój się![]() Zuken pierwsza i dwie ostatnie piękne
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-01-22 o 22:24 |
|
|
|
#1736 |
|
Zakorzenienie
|
Tosia wiem, że są - właśnie o nich mówię
Całe szczęście, że ostatnio ich nie było jak byłam przy stoisku essence ![]() No ja właśnie kupiłam taki coat, który może służyć za bazę 01 - ale na razie nie polecam, bo za mało używam
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym koronki nie założyła z tego powodu, że teraz jest to modne i w sklepach jest cała masa koronkowych sukienek na różnego rodzaju i koloru podszewkach. Nie lubię nosić czegoś, co można kupić w praktycznie każdym sklepie.
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1739 |
|
Wtajemniczenie
|
By no wiesz! ja miałam długą czarną satynową z orseya i wrażenie było na 100%. no ale stara jestem i taka była wtedy moda
teraz bym w życiu nie założyła
|
|
|
|
#1740 |
|
Zakorzenienie
|
Nie twierdzę, że koronki nie są piękne. I wiem, że teraz jest na nie moda.
![]() Ale jakoś zupełnie nie widzę ich na bal. Może dlatego, że ja mam takie wyobrażenie: http://www.wuball.at/en/retrospect-2...ball-2010.html ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:30 ---------- Zuzik popieram W orsay'u czasami się coś znajdzie
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

załadowało mi się w jednym odtwarzaczu "już" 15 procent, więc zaczekam

już bym chciała kolejną część

Ale sama nie wiem 

Ale żal mi było, że nie dało się ukazać całej książki