|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
Hej Dziewczyny
![]() Ale pustkowie, co się dzieje się ![]() Dziś w pracy zasmarkana, gluty po pas, jakoś do 16:00 muszę wytrzymać, a potem goł do babci na kawkę, a potem na cmentarz do dziadka ze świeczką... Nie mam siły dzisiaj tu siedzieć. Pewnie i tak będę jak manekin. ale pocieszam się, że w przyszłym tyg pracuję tylko we wtorek i piątek ![]() a co się okazało w tym mieszkaniu do wynajęcia są dwa pokoje, w tym jeden przechodni... A to nas średnio rajcuje. Bo nie wyobrażam sobie, żeby mi się koleżanka kręciła do kuchni przez nasz pokój. Zero intymności więc lipaaa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3122 |
Zakorzenienie
|
HEJ
![]() Mnie tez wlasnie taki dekolt,ale ja mam spory biust ![]() Fari sliczna jest ta suknia ze wstażka ,najladniejszaa z tych wszystkich ktore pokazalas ty i gaja ,bardzo korzystnie wyglada na grubszej PM. My bylismy wczoraj od 15 do poznego wieczora u brata tz ,zrobilam i zabralam do nich trufle orzechowe i kokosowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pobawilismy sie z mala ,widzialam ja ostatnio 3 tyg.temu a juz takie duze postepy zrobila ,kosi łapki robi sama ,papa ,heloł ![]() ![]() ![]() Ja chce bobooooooooooo ![]()
#3123 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do dekoltu - ja też mam spory biust, może nie wielki ale pełny i właśnie wydaje mi się, że taki dekolt będzie ładniej wyglądał niż na malutkich piersiach bo biust będzie ładnie zaznaczony. Trzeba tylko dobrze 'wielkośc' gorsetu dobrac żeby nie było widac za dużo a taki delikatny zarys ![]()
![]() |
#3124 |
Zakorzenienie
|
Aq ja mam wiekszyyyy niz ty i wlasnei moze to wygladac wrecz odwrotnie
#3125 |
Wtajemniczenie
|
a ja miałam dziś widzieć się z tż-tem,ale jestem dalej wykończona-a przecież to ostatni dzień wypoczynku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3126 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Laski tż zaprosił mnie na bal z uczelni. Co ubrac? Wypada elegancką ale krótką sukienkę? Bo nie widzi mi się kupowac długiej, wolała bym taką którą jeszcze w przyszłości wykorzystam np na jakieś wesele. Jak byłyście na takim balu to proszę powiedzcie jak wyglądałyście ![]()
![]() |
#3127 |
Zakorzenienie
|
Aq no jasne bal nie oznacza odrazu dlugiej sukni,nawet dlugie suknie studniowkowe odeszly do lamusa.Moze mala czarna i fajne dodatki??najlepsza moim zdaniem bedzie.
U nas nie bylo balu absolwentow ani u mnie ani u tz. Oooo masz tu przykladowy bal absolwentow kiecki normalne jak na wesele http://www.youtube.com/watch?v=d1IjJ7qkRFk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-01-22 o 12:58 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3128 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czarna sukienka i nude lub kolorowe platformy mi się zamarzyły ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- http://www.zeberka.pl/art.php?id=16132
![]() |
#3129 |
Zakorzenienie
|
tak mnie naszlo w ten weekend ze chyba zrobie sobie laserowa korekte wzroku..nie chce juz mi sie soczewek nosic :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3130 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Pizza! ![]() ![]() Ja o biustach i sukienkach nic nie napiszę, bo nic nie wiem ![]() Dzieciaki strasznie szybko się rozwijają! Miło patrzeć na te ich postępy. Jednego tygodnia masz raczkującego szkraba, a drugiego leci do Ciebie na dwóch nóżkach. Słodkie ![]() ![]() Postanowiłam sama sobie zrobić bukiet ślubny, a co! Nawet byłam dziś w kwiaciarni po tulipany, ale jak zobaczyłam, że jeden kosztuje 4,50 zł to stwierdziłam, że poczekam do wiosny, która będzie za niecałe DWA MIESIĄCE ![]() A jak nie własnoręczny to jakikolwiek z kwiaciarni. szkoda kasy na wiecheć za 200 zł ![]() Byliśmy wczoraj u babci i ależ matka mnie wkurzyła! Najpierw pierdzieli o tym, jak to daleko jeszcze do ślubu, że pół roku, że coś tam, a chwilę później pyta kiedy idziemy po buty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3131 |
Zakorzenienie
|
kurde Gajuś mama to cie powinna wspierac a nie ci tylko problemy robic. to twoje wesele wiec co jej do tego. ona nie placi za nie tylko ty;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3132 |
Zakorzenienie
|
no właśnie problem z tym, że częśc płaci, więc się szarogęsi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3133 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A mamę co ugryzło? Od początku planowania przez Was ślubu tak się czepia czy dopiero teraz? Może też ma stresa z powodu tego całego planowania i jej lekko 'odbiło'? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3134 |
Zakorzenienie
|
Z przepisu Jota mojego kochanego. To on w zasadzie robi, nie ja
![]() ![]() Matka od początku się trochę czepiała, ale nie aż tak! Teraz to ją zdecydowanie coś w d....ugryzło. Była juz taka podczas Wigilii. Bleeeeeee. Jak to ma tak dalej wyglądać to wezmę świadkową i z nią poszukam reszty rzeczy. Szkoda tylko, że moja D. kochana mieszka tak daleko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() I powiem Ci, że może warto rozważyc załatwianie rzeczy ze świadkową - nawet jeśli mieszka dośc daleko, to starac się podczas jednego spotkania załatwiac jak najwięcej. Oszczędziłabyś sobie nerwów a mamie byś w miarę na bieżąco relacjonowała co załatwiasz.
![]() |
#3136 |
Zakorzenienie
|
Nie kocha go jakoś szczególnie, ale mówiła, że lubi. Zresztą kto ją tam wie
![]() Problem taki, że obie byśmy musiały brać wtedy z D. wolne z pracy, a że ona ma dość wredną kierowniczkę, nie chcę jej narażać na nieprzyjemności ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3137 |
Zakorzenienie
|
Gajus przykro mi z powodu mamy, że sie tak zachowuje
![]() ![]()
#3138 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Niewiasty
![]() Melanż wczorajszy zaliczony. W sumie drinki i piwko pomogły w konwersacji ale okazało się że Austriak ma mamę polkę więc co nieco rozumiał po polsku ![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-01-22 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3139 |
Zakorzenienie
|
ale tu dzisiaj cisza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3140 | ||||
Zadomowienie
|
aaa jakie czerwone śliczności
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ojej, szkoda że tak wyszło z tym mieszkaniem... ale na rynku jest mnóstwo ofert, na pewno znajdziecie cos korzystnego ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gajuś pomysł z własnoręcznie stworzoną wiechecią jest super ![]() a mama... cóż, szkoda, że ugryzłaś się w język ;/ jak tak mozna! nosz... dobrze, że miszkacie na swoim z Jotem ![]() i może masz inną bliską koleżankę, która pomogłaby w przygotowaniach? a propos darmowych szkół o których ostatnio mówiłam... dostałam w centrum ulotkę z kolejną szkołą za free, nazywa się NOVA www.nova.edu.pl i jest tam dwuletnia szkoła policealna kończona z tytułem technika na kierunku gastronomia, kelner, kucharz, więc spory wybór z dziedziny gastronomii, moim zdaniem idealnie dla Twojego TŻ ![]() ![]() Fari katalogowa suknie jest super ![]() podcięłam sobie grzywkę i jestem hepi, bo już miałam dość ;] wczoraj zrobiłam sobie super makijaż eyelinerem i TŻ bardzo się podobał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() boshhh juz nie moge z tym zatkanym kulfonem! ![]()
![]() |
#3141 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, są konkrety! mam link do ustawy ACTA, kogo to interesuje niech przeczyta
![]() http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...FIN%3APL%3APDF
#3142 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gaja współczuję takich relacji z mamą ![]() Kinia o tak dzieciaki szybko rosną, ja jak byłam na operacji to przez półtora tygodnia Małego nie widziałam i jak przyjechałam do domu to byłam w szoku jak jemu się mimika zmieniła, zachowania, jak już pewnie chodził ![]() ![]() ![]() Hej ![]() TZ był wreszcie u mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa i dziś mega słodka scenka miała miejsce u mnie w domku!! TZ przyjechał jak Mały jeszcze spał popołudniu. posiedzieliśmy u mnie no i w końcu słyszymy ze Mały buszuje po domu, więc TŻ mówi żebym Małego wpuściła bo ma dla niego kinder-czekoladkę. Mały wszedł, TŻ mu dał batonika, a Mały stanął sobie przed Ł. i coś nawija (w swoim nieartykułowanym języku) i tak rączkami robi jak zestresowane dziecko podczas występu - dosłownie tak się zachowywał jakby stanął stremowany przed Ł. i recytował wierszyk ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
To fajnie ze się TŻ stara!!! ![]() ![]() A z tym Acta to ja nie wiem o co chodzi, wiem ze nie będzie megavideo itp. serwisów, podobno wrzuta.pl też "poleci", a mnie właśnie interesuje to żebym mogła sobie słuchac muzyki online i oglądać filmy na e-kino np. ![]() Z tego co wkleiłaś to ja nic nie wiem bo nie cierpię czytać aktów prawnych - nic z nich nie jarzę ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3143 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nooo, żeby tylko mój TŻ już zawsze był taki kochany ![]() ja niestety jeszcze nie przeczytałam i dziś już nie dam rady generalnie jest to ustawa przeciw łamaniu praw autorskich... więc obawa jest o to, że zostaną pozamykane wszelkie serwisy społecznościowe, a ich właściciele trafią do więzienia mogą zostać zamknięte Facebook, demotywatory i inne, w związku z tym, że są nośnikiem linków do serwisów nie posiadających praw autorskich do zamieszczonych treści, już nie wspominając o rapidshare czy YouTube, które zawierają miliony nielegalnych filmów/ mp3/ zdjęć... ah, i będa mogli kontrolować indywidualnych użytkowników, którzy udostępniają takie dane, wliczając oczywiście kary za nielegalne oprogramowanie (sprawdźcie swoje windowsy ![]() tak w dużym skrócie: chcą zamknąć pół internetu ;P
1986... rocznik czarnobylski ![]() ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2012-01-22 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() TZ mi wspominał tylko że "filmowe" serwisy, wrzuta itp. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3145 |
Wtajemniczenie
|
Cześć, mnie już głowa boli od tego zamieszania z ACTA. Guzik zrobią, bo przecież jak ta ustawa przejdzie to PO może już zapomnieć o rządzeniu w następnej kadencji, bo ludzie bez internetu żyć nie potrafią. Mnie to oczywiście też denerwuje, mimo że ani do FB nie jestem przywiązana ani do żadnej strony typu megaupload itp, ale nie lubię takich ingerencji, szczególnie, że zaraz będzie kolejna burza w mediach, a i tak za moment ktoś wynajdzie sposób, żeby prawo ominąć. Zresztą, taka powszechna inwigilacja będzie już tylko postępować, mam nadzieję, że nie dożyję czasów, kiedy będą wszczepiać mi chipa w pupę.
![]() |
#3146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie tylko serwisy filmowe, bo prawa autorskie dotyczą wszystkiego; filmów, zdjęć, muzyki, treści, notatek z wykładów ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- lecę spać, dobranoc ![]()
![]() |
#3147 |
Zakorzenienie
|
Kochana ciasto na pizze robi sie prosto bez zadnych udziwnien skladnikowych :drozdze ,ciepla woda,sol ,cukier i oliwa z oliwek wtedy wychodzi najlepsze juz np. z olejem takie pyszne nie jest ,ale tez dobre,a oliwa robi swoje.
Gaja przykro mi ,ze twoja mama znowu psuje ci humor i robi przykrosc ,nie tak to powinno wygladac ![]() A co do samodzielnego wykonania bukietu to dobry pomysl ,w internecie sa takie male kursy jak samemu wykonac bukiet slubny. Marlena fakt jak sie mieszka z takim dzieckiem i widzi go na codzien to nie widac takiej roznicy w jego rozwoju. Moniq bardzo sie ciesze ,ze widac poprawe u tz ,mam nadzieje ,ze rozmowa pociagnie za soba kolejne decyzje tz. A co do ACTA to tego tuska to juz na dobre poje....??ale hakerzy naszym pasozyta juz sie za tylki zabrali ,wiec pewnie teraz robia w majtki ![]() ![]() Jak to wejdzie w zycie to chyba juz w ogole nie bedzie zadnej przyjemnosci na necie,niech nam jeszcze wizaz zablokuja
#3148 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3149 |
Wtajemniczenie
|
To nie Tusk wymyślił, tylko UE, ale jeżeli oni to przepchną ... Słów mi brak. Kiedyś bardzo bardzo popierałam PO, ale ta ich druga kadencja ... Ech, nie krytykuję wszystkiego, ale uważam, że się nie popisali, jak będą następne wybory to ja już nie wiem na kogo głosować
![]()
tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę... Edytowane przez rudy_kot Czas edycji: 2012-01-22 o 21:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3150 |
Zakorzenienie
|
rudy kot ,ale jego reka to podpisze.
A ja juz od dawna nie mam na kogo glosowac ,bo dla mnie obie najwieksze partie sa bandyckie i wsio wiecej sie nie wypowiadam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:24.