Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-22, 21:58   #2401
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

czy zna tu ktoś hiszpański ??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-01-22 o 22:00
(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 22:03   #2402
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam nad jakims bolerkiem...nie wiem jaka pogoda we wrzesniu bedzie....a wy co macie???
Ja mam ślub w lipcu i będę miała bolerko, tylko jeszcze zastanawiam się nad długością rękawa - czy będzie tylko półrękawek czy długość 3/4, bo mi się coraz bardziej zaczyna takie podobać ostatnio. Moje będzie półprzezroczyste z ozdobami z koronki biżuteryjnej, która jest też na sukni, więc za gorąco mi na pewno nie będzie, chcę tylko mieć przykryte ramiona w kościele.
Stary 2012-01-22, 22:09   #2403
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Dziewczyny dziś chyba mamy "Dzień zamykania list gości" - udało Nam się z TŻem to zrobić właśnie dziś Mamy 119, ale w tym już jest orkiestra, kamerzysta, ksiądz, a prawdopodobnie 16 osób odmówi... Już mi jedna koleżanka powiedziała, że nie przyjdzie, bo jedzie wtedy na wakacje - jeździ stopem po Świecie i na lipiec ma zaplanowany już jakiś wyjazd

Tenebrosko, ja chyba użyję Twojego argumentu: że jak teściowa nie chce płacić za drugi dzień to sobie sami zapłacimy... Bo u mnie jest podział: rodzice PMki płacą za gości z jej rodziny,rodzice TŻa za gości z jego rodziny, kupują wódkę na pół, a my płacimy za całą resztę... Eh, głupie to wszystko się robi i zawiłe..

Edytowane przez Wiktusiaczek
Czas edycji: 2012-01-22 o 22:24
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 22:24   #2404
niusia_87
Zakorzenienie

Dzisiaj Dzień Dziadka mamy jeszcze przez 50 minut

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

- Mamo!
- Zosia?
- Daj tatę do telefonu!
- Masz!
- Tato? To prawda że Legia w tym roku zdobędzie puchar??
- NO OCZYWIŚCIE CÓRECZKO MOJA KOCHANA!! OCZYWIŚCIE ŻE TAK!
- Dobrze daj mamę.
- Mamo! Tata się zgodził żebym dzisiaj nocowała u Zenka.
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 22:27   #2405
ona8686
Zakorzenienie

marylka80 fajny pomysł z tymi klapkami, na pewno wszystko wyjdzie bajecznie

Magdzia0108
Fajnie wyglądają te ciasteczka a jak planujesz czekoladki ze zdjęciem to też fajny pomysł. Ja się spotkałam z czymś takim na weselu i te czekoladki były dodatkowo włożone w te krzesełka i potem każdy wziął sobie krzesełko z czekoladką

aleksandrettaa ja też byłam przeciwna jakimkolwiek wierszykom sugerowanym co goście mają kupić, Tż się uparł na totolotka i jednak jest

__Paulinka__ Moja dieta miała się rozpocząć od 1 stycznia ale Tż sprytnie zawsze ją przesuwa A to czekolada, chipsy i tak się motywuje że od następnego dnia ale wiecie co, jak w lipcu się zawzięłam i schudłam, to do teraz utrzymuje wagę, a nie powiem żebym sobie żałowała

nena1984 To samo miałam z listą gości

lolita25 gratuluje sukienki

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-22, 22:29   #2406
niusia_87
Zakorzenienie

Dobranoc
Stary 2012-01-22, 22:35   #2407
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

- Mamo!
- Zosia?
- Daj tatę do telefonu!
- Masz!
- Dobrze daj mamę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 00:03   #2408
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
wybierzemy między jednym z dwóch, tylko chciałabym żeby zrobili 180 cm szerokości, bo póki co mają w ofercie 160 cm na te modele. U nas w mieście jest fabryka BRW, więc myślę że jest to do dogadania. Oczywiście te meble z tła nie wchodzą w grę
Bardziej przemawia do mnie drugie A w meblach BRW najważniejsza jest stabilność i cena. Lepiej dopłacić i mieć spokój na lata, niż wziąć coś co nie koniecznie jest mocne i po paru latach zmienić. Niestety ostatnimi czasy bardzo stracili na jakości. Dlatego moja rada- zanim kupicie sprawdźcie każdy element łóżka. Nawet sobie po nim troszkę poskaczcie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Pokarzę wam, co już mi przyszło z zamówionych rzeczy:
Ozdoba na auto - welon ma kiczowaty stroik i odczepię to, a w zamian dodam żywe kwiaty odpowiednie kolorystycznie
Zawieszki - już całkiem gotowe, na 120 butelek na razie
Płatki do sypania przed kościół - w realu fiolet jest bardzo jasny delikatny i drugie płatki są kremowe
Ciasteczka - robi je pewna Pani wybiorę chyba takie zestawienie, że będzie ono całe białe z naszymi imionami, pod spodem te odbite obrączki, a zamiast tej odbitej róży to bym wolała te wycięte kwiatuszki co na innym ciastku są takie białe, ale na tym serduszku by były jasne fioletowe. Dzisiaj je zjemy, zobaczymy jak smakowo są
Te ciasteczka wyglądają bardzo smacznie A o jakim są smaku???
Zawieszki bardzo mi się podobają
A dekoracja na samochód z żywymi kwiatami będzie wyglądała bardzo ładnie
Gratuluję zakupu!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
A ja właśnie się załamałam, po powtórnym podliczeniu budżetu okazuje się, że jeszcze nie mamy całości i brakuje 7 tyś. Idzie po prostu zwariować, ja chyba mam dość. Z każdym dniem koszty wesela rosną zamiast maleć. Ech...
Jak ja to rozumiem. Jedyną rzeczą, która ostatnio nie daje mi spokoju to kasa. Bo w międzyczasie wyszły konieczne nieplanowane wydatki i tak na chwilę obecną odłożyliśmy plany o podróży poślubnej...o innych zachciankach ślubno-weselnych nie wspominając... Życie bywa nieprzewidywalne! Tylko czemu na naszą niekorzyść

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
nie wiem czy zauważyłyście ale tam na tym filmiku były ich nazwiska i Mikołaj ma na nazwisko SZCZOTKA już teraz wiadomo dlaczego przyjął jej nazwisko :P
Ja tu czegoś nie rozumiem!
Skoro ślub był humanistyczny (nic nie znaczący w świetle prawa polskiego) to jak którekolwiek z nich mogło zmienić nazwisko???? Na jakiej podstawie, bo chyba nie z tytułu ślubu...

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
czy zna tu ktoś hiszpański ??
A potrzebujesz to na już???

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 00:29   #2409
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

A potrzebujesz to na już???
Nie Kochana po prostu poszukuje piosenki które mam tylko fragment za nic nie mogę dojść co to za piosenka. I ja hiszpańskiego nie znam i nie umiem po hiszpańsku zapisać większości słów. I szukam osoby która by mi pomogła spisać kawałek tekstu może po tekście bym znalazła ją w necie

Stary 2012-01-23, 01:34   #2410
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Opracowywanie zagadnień i nauka na egzamin idą mi tragicznie... Zrobiłam taki prowizoryczny kolaż swoich inspiracji ślubnych: zmieniła mi się wizja fryzury ślubnej (mam bardzo długie, blond włosy i chcę je jakoś zaprezentować), a bolerko może uda mi się kupić zupełnie inne, ale na razie Zubi: Proszę o dodanie do inspiracji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (105,9 KB, 308 załadowań)
Stary 2012-01-23, 06:06   #2411
Kabriela
Zadomowienie

Witam z rana, jeżeli chodzi o moje liczenie, to cały czas o wszystkim pamiętaliśmy, ale okazało się, że kilka rzeczy doszło do listy w trakcie planowania, czego nie braliśmy pod uwagę, jakaś masakra. Też sobie powtarzam, że w maju uda nam się zamknąć budżet ale aż się boję, że znowu nieprzewidziane wydatki przyjdą i nic z tego nie wyjdzie.
Teraz lecę do pracy zanim się całkowicie załamię. Ściskam i życzę powodzenia w dniu dzisiejszym ze wszystkim, dla mnie to będzie ciężki dzień. ( Bo mi się nie chce)
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 06:32   #2412
MARGIDA
Wtajemniczenie

hellooouuu
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 06:41   #2413
tenebrosa
Wtajemniczenie

Hello!

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Tenebrosko, ja chyba użyję Twojego argumentu: że jak teściowa nie chce płacić za drugi dzień to sobie sami zapłacimy... Bo u mnie jest podział: rodzice PMki płacą za gości z jej rodziny,rodzice TŻa za gości z jego rodziny, kupują wódkę na pół, a my płacimy za całą resztę... Eh, głupie to wszystko się robi i zawiłe..
U nas też jest podobny podział, z tym, że my i za wódkę sami płacimy. Jeśli masz taki komfort, że możecie sobie sami sfinansować drugi dzień, to realizuj swoje marzenia, a nie patrz na teściową.

Cytat:
Ja tu czegoś nie rozumiem!
Skoro ślub był humanistyczny (nic nie znaczący w świetle prawa polskiego) to jak którekolwiek z nich mogło zmienić nazwisko???? Na jakiej podstawie, bo chyba nie z tytułu ślubu...
Podpinam się pod pytanie Goszy.
A co do podróży poślubnej - my też nie mamy jej ujętej w budżecie, planujemy sfinansować ją z prezentów, więc może to jest jakieś rozwiązanie?

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nie Kochana po prostu poszukuje piosenki które mam tylko fragment za nic nie mogę dojść co to za piosenka. I ja hiszpańskiego nie znam i nie umiem po hiszpańsku zapisać większości słów. I szukam osoby która by mi pomogła spisać kawałek tekstu może po tekście bym znalazła ją w necie
Ja co prawda hiszpańskiego nie znam, ale jeśli jest to jakaś salsowa lub zumbowa piosenka to mogę ją kojarzyć Może wrzucisz na pocztę ten fragment? Dużo moich znajomych zna hiszpański i orientuje się w latynoamerykańskich klimatach.

Cytat:
Napisane przez Kabriela Pokaż wiadomość
Witam z rana, jeżeli chodzi o moje liczenie, to cały czas o wszystkim pamiętaliśmy, ale okazało się, że kilka rzeczy doszło do listy w trakcie planowania, czego nie braliśmy pod uwagę, jakaś masakra. Też sobie powtarzam, że w maju uda nam się zamknąć budżet ale aż się boję, że znowu nieprzewidziane wydatki przyjdą i nic z tego nie wyjdzie.
Teraz lecę do pracy zanim się całkowicie załamię. Ściskam i życzę powodzenia w dniu dzisiejszym ze wszystkim, dla mnie to będzie ciężki dzień. ( Bo mi się nie chce)
Najważniejsze, że okazało się to teraz, a nie miesiąc przed ślubem. Trochę czasu jeszcze jest i myślę, że uda Wam się spokojnie odłożyć konieczną sumę, głowa do góry!
Stary 2012-01-23, 06:49   #2414
ona8686
Zakorzenienie

Dzień dobry. Mój dzień zaczął się paskudnie, od jakiegoś czasu miewam jakieś smutki, ale dziś to całkowicie dopadała mnie jakaś chandra. Nic mi się nie chce, wszystkiego mi się odechciewa. A jeszcze jakiś czas temu sprzedałam buty na allegro, a teraz po kilkunastu dniach facet chce je zwrócić. A myślałam, ze mam je już z głowy. A może któraś z Was chce przygarnąć białe butki?
nic muszę się dowiedzieć jak to jest z tymi zwrotami i coś zrobić.

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 06:54   #2415
(kicia)
Zakorzenienie

Bry

Jeju ale mi się spać chce. Nie mogłam zasnąć a jak usnełam to miałam debilne sny. Np śniło mi się że stoję przed kościołem już jest po ślubie. Robimy zdjęcia a ja ze ślubu nie pamiętam nic. Nie pamiętam przysięgi. Zaczęłam się mamy wypytywac o to a ona że przysięga była brzydka bo za księdzem mówiliśmy potem zobaczylam że następna para jaka ma brać ślub to moja świadkowa no nic pojechaliśmy do domu na wesele. Wesela też nie pamiętam tyko motyw po że TŻ musiał iść spać do domu bo mnie mama nie chciała oddac. Dopiero następnego dnia miałam spać z TŻ. A potem pojechałam na zajęcia. Konkretnie na wykład na który teraz jadę i sen się skończył bo zadzwonił budzik

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------

tenebrosko potem wkleje linka na yt a jest to piosenka z reklamy tvp dziewczyna tam uczy bachaty i w tle leci super piosenka. Wiem że w necie dużo osób ją szuka jak na razie bez powodzenia. Ja sama przesłuchałam już z 300 piosenek i nic

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 07:05   #2416
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
8 mdś

Cytat:
Cześć dziewczyny!!!!!
Pamiętacie mnie???
Dawno tu nie zaglądałam ale miałam troche na głowie
Muszę się pochwalic ze mamy juz ustaloną godzine,nasz ślub odbędzie się o 15:30 ,wpłacilismy zaliczke kamerzyscie no i kupiłam sukienke:jupi : to Maggie Sottero jest piękna
śliczna suknia
Cytat:
chciał noworodkowi kupić ciuszek na 80 cm
ja zawsze jak idę odwiedzić malutkie dziecko to kupuję ubranka parę miesięcy na wyrost i rodzice dziecka zawsze to chwalą bo tak naprawdę nie wiadomo jakie dziecko jest duże, może większe niż normalnie na swój wiek, a poza tym do większego ubranka zawsze sie dorośnie, a na odwrót nie ma szans
Cytat:
a ja dziś wreszcie dostałam kompletną listę gości od Tżta i ze 120 osób zrobiło nam się 150
u mnie to samo miało być max 80 z hakiem a po policzeniu wszystkich (czyli hipotetycznych osób towarzyszących, dzieci) wyszło 98
Cytat:
aa i obejrzeliśmy "dziewczynę z tatuażem", wstyd się przyznac, ale książki nie czytałam, niemniej zaraz naprawię ten błąd, bo w domu mam całą trylogię. Film jak dla mnie super, a końcówka wyciskająca
polecam wersję szwedzką nie widziałam jeszcze amerykańskiej, ale coś czuję ze tamtej nie przebije

Dzień dobry

U mnie dziś 100-dniówka

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 07:12   #2417
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hejka
Dlaczego znowu jest poniedzialek i czemu te weekendy tak zapoitalają?
Ehhh...

Cytat:
Cześć dziewczyny!!!!!
Pamiętacie mnie???
Muszę się pochwalic ze mamy juz ustaloną godzine,nasz ślub odbędzie się o 15:30 ,wpłacilismy zaliczke kamerzyscie no i kupiłam sukienke:jupi : to Maggie Sottero jest piękna
My tez jeszcze nie mamy całosci kaski odłozonej....ale mysle ze do wrzesnia damy rade
Pozdrawiam
Piękna suknia Ja mam fasonowo bardzo podobną i też MS
Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
u nas zaproszenia będą wyglądać dokładnie tak samo

dokładnie i uważam, że nawet gdyby był to rok surykatki, tudzież tchórzofretki to TEN rok będzie dla nas wyjątkowy i szczęśliwy

mnie też się chciało i skusiłam się na odrobinę nutelli
U mnie odrobina oznacza zwykle pół słoika Dobrze, że nie mam w domku, bo wczoraj to bym i cały słoik pochłoneła, łacznie z dekielkiem
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31781271]tż po przeczytaniu tego fragmentu poległ

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

sukienka fajna, szkoda że mi Bóg dał nogi krótkie jak u kury[/QUOTE]
Powiem Ci, że ja też mam krótkie nogi, a fason sukni mam właśnie w tym stylu i super wygląda Nic mnie nie skraca i nie wygląda, jakbym miała moje krotkie nóżynki
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witam Was Kochane!

Nocka u TŻcika super, ale nie mam chęci do nauki, a we wtorek mam egzamin - wiedza na poziomie dna

Do tego moja teściowa nagle sobie ubzdurała, że wesele na dwa dni to duży wydatek i TŻ jej uświadomił, że ani nie będziemy nic zmieniać, ani robić jednodniowego, bo i umowy podpisane i ludzie już wiedzą, że dwa dni. Ona na to, żeby na drugi dzień zaprosić tylko rodzinę najbliższą, to ja jej na to, że moja najbliższa rodzina to 39 osób (tylu jest gości moich), a znajomi też najbliżsi i jest ich 30, więc ok skoro chce to moich będzie 69, a ona niech dzieli rodzinę na lepszych i gorszych! Za drugi dzień dopłacamy 30 zł, za osobę na dwa dni wychodzi 200 zł!! No ku**rwa ale jestem zła!
Współczuję Ale nie dajcie się. Tym bardziej, że 200 zł za dwa dni to jest super oferta.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 07:14   #2418
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam Kindzi obrączki
obrączki wybrane

w środę bierzemy z TŻ dzień wolny i załatwiamy:

- paszporty (wyjazd do Tajlandii )
- księżulka bo nigdy nie możemy go zastać i sprawdzić czy nas przepisał do kalendarza
- moje butki (wczoraj widziałam były przepiękne na platformie i 6 cm obcasie) i tutaj ma problem bo są w kolorach: granat, pudrowy róż i delikatny beż
- moją ślubną bieliznę
- zamówienie obrączek i wpłacenie zaliczki
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 07:22   #2419
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:

- Mamo!
- Zosia?
- Daj tatę do telefonu!
- Masz!
- Dobrze daj mamę.
Te kombinacje Każdy jakoś kombinował
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
hellooouuu
Nie spać! Zwiedzać!
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Mój dzień zaczął się paskudnie, od jakiegoś czasu miewam jakieś smutki, ale dziś to całkowicie dopadała mnie jakaś chandra. Nic mi się nie chce, wszystkiego mi się odechciewa. A jeszcze jakiś czas temu sprzedałam buty na allegro, a teraz po kilkunastu dniach facet chce je zwrócić. A myślałam, ze mam je już z głowy. A może któraś z Was chce przygarnąć białe butki?
nic muszę się dowiedzieć jak to jest z tymi zwrotami i coś zrobić.
A ile dni minęło? Jeśli minęło wiećej niż 14 dni od dostarczenia przesyłki, no to sorry, ale czas na prawo zwrotu towaru dla tego kupującego minął.
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
obrączki wybrane

- księżulka bo nigdy nie możemy go zastać i sprawdzić czy nas przepisał do kalendarza
- moje butki (wczoraj widziałam były przepiękne na platformie i 6 cm obcasie) i tutaj ma problem bo są w kolorach: granat, pudrowy róż i delikatny beż
- moją ślubną bieliznę
Jakie wybraliście obrączki? Gadaj tu natentychmiast
Stary 2012-01-23, 07:34   #2420
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hej ho !

a moj tz dostał dzisiaj z piesci w szczeke w nocy

śnilo mi sie ze gram w siatke i akurat ścinałam

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 07:37   #2421
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

hej hej

robilam sobie odwyk od internetu przez weekend co u Wa slychac ?? Pmkom z 21 lipca wczoraj mienlo 6 miesiecy do slubu

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 07:41   #2422
niusia_87
Zakorzenienie

DzienDobry i milego poniedzialku a jak zwykle najbardziej życze tego wszystkim leniuszkomktórzy narzekają ze dziś poniedzialek

Cytat:
Bardziej przemawia do mnie drugie A w meblach BRW najważniejsza jest stabilność i cena. Lepiej dopłacić i mieć spokój na lata, niż wziąć coś co nie koniecznie jest mocne i po paru latach zmienić. Niestety ostatnimi czasy bardzo stracili na jakości. Dlatego moja rada- zanim kupicie sprawdźcie każdy element łóżka. Nawet sobie po nim troszkę poskaczcie
specjalnie robią gorszej jakości, by byli potencjalni klienci, a tak rak zrobili takie co starczyło na 50 lat i nic z tym się nie działo, to kupowało się jedną rzez na całe życie
Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1327282491 podoba mi się, śliczne i te buty na platformie

ja zawsze jak idę odwiedzić malutkie dziecko to kupuję ubranka parę miesięcy na wyrost i rodzice dziecka zawsze to chwalą bo tak naprawdę nie wiadomo jakie dziecko jest duże, może większe niż normalnie na swój wiek, a poza tym do większego ubranka zawsze sie dorośnie, a na odwrót nie ma szans
Nie chodzi mi o to, że jakie kto ciuszki kupuje na rożki, ale o to, że TŻ wydawało się, że dzieci już takie duże są

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A co do podróży poślubnej - my też nie mamy jej ujętej w budżecie, planujemy sfinansować ją z prezentów, więc może to jest jakieś rozwiązanie?
Nie wiem czy nam starczy na te wszystkie lodówki, łóżka, pralki i nie wiem co jeszcze, a w podróż poślubną pojedziemy rowerem do Dziergowic (woj oopolskie) od za daleko to nie jest i wrócimy tego samego dnia

Cytat:
U mnie dziś 100-dniówka
Stary 2012-01-23, 07:47   #2423
marylka80
Zadomowienie

Witam sie poniedzialkowo
A ja znowu utknelam w pociagu, w ktorym zaciely sie drzwi!!! Juz drugi raz w tym miesiacu. I znowu sie spoznie do pracy. Normalnie masakra jakas!

Ehhh... Mam nadzieje ze wasz dzien zacznie sie lepiej...
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 07:48   #2424
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny!!!!!
Pamiętacie mnie???
My tez jeszcze nie mamy całosci kaski odłozonej....ale mysle ze do wrzesnia damy rade
Pozdrawiam
Serdeczne gratulacje sukni bardzo ladna
Witam sie poniedzialkowo czemu ten weekend tak szybko mija?!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 07:48   #2425
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Jakie wybraliście obrączki? Gadaj tu natentychmiast
wybierzemy jedne z tych dwóch i na zewnętrznych krawędziach będzie białe złoto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg img_prod141_0_o.jpg (35,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_prod215_0_o.jpg (43,0 KB, 29 załadowań)
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 07:50   #2426
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
obrączki wybrane

- moją ślubną bieliznę
pokazuj / opowiadaj

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Nie spać! Zwiedzać!
jedyny wysiłek, na który mnie teraz stać, to unoszenie głowy ponad poziom biurka
chyba zawitam dziś w Twoje rejony
Stary 2012-01-23, 07:52   #2427
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej ho !

No pięknie, pięknie. Przemoć w rodzinie Biedny TŻcik. Teraz go musisz ukochać, żeby nie bolało
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
hej hej

robilam sobie odwyk od internetu przez weekend co u Wa slychac ?? Pmkom z 21 lipca wczoraj mienlo 6 miesiecy do slubu
Hej, hoł. U mnie słychać...wiatr
Cytat:
DzienDobry i milego poniedzialku a jak zwykle najbardziej życze tego wszystkim leniuszkomktórzy narzekają ze dziś poniedzialek

specjalnie robią gorszej jakości, by byli potencjalni klienci, a tak rak zrobili takie co starczyło na 50 lat i nic z tym się nie działo, to kupowało się jedną rzez na całe życie
I biznes się kręci. Teraz jak coś wytrzymuje bez szwanku dłużej niż 5 lat, to jest to święto lasu normalnie.
Wiadomo zminił się styl życia. Wszystko jest dostępne, to i większość ludzi chce zmieniać wystroje, itp. Ale kurcze takie podtsawowe rzeczy, typu pralka, lodówka, powinny wytrzymywać długo.
Moja babcia miała pralkę POLAR 30 lat! Ja byłam zawsze święcie przekonana, że to dobra firma. Szybko mnie sprowadzili na ziemię, jak moja polarowska pralka zdechła po 4
Stary 2012-01-23, 07:52   #2428
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hej ho !

mojemu coś chrzęści z prawej strony szczęki i uparcie twierdzi, że mu w nocy przywaliłam
Stary 2012-01-23, 07:54   #2429
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
wybierzemy jedne z tych dwóch i na zewnętrznych krawędziach będzie białe złoto
Ładne Te zaokrąglone mi się bardziej podobią
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
pokazuj / opowiadaj

jedyny wysiłek, na który mnie teraz stać, to unoszenie głowy ponad poziom biurka
chyba zawitam dziś w Twoje rejony
Gdzież to się wybierasz?

A z tym poziomem biurka, to u mnie niestety tak samo
Stary 2012-01-23, 07:54   #2430
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:

U mnie dziś 100-dniówka

u mnie jeszcze trochę i też będzie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości