|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
czy zna tu ktoś hiszpański ??
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-01-22 o 22:00 |
|
|
|
#2402 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam ślub w lipcu i będę miała bolerko, tylko jeszcze zastanawiam się nad długością rękawa - czy będzie tylko półrękawek czy długość 3/4, bo mi się coraz bardziej zaczyna takie podobać ostatnio. Moje będzie półprzezroczyste z ozdobami z koronki biżuteryjnej, która jest też na sukni, więc za gorąco mi na pewno nie będzie, chcę tylko mieć przykryte ramiona w kościele.
|
#2403 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziś chyba mamy "Dzień zamykania list gości" - udało Nam się z TŻem to zrobić właśnie dziś
![]() Tenebrosko, ja chyba użyję Twojego argumentu: że jak teściowa nie chce płacić za drugi dzień to sobie sami zapłacimy... Bo u mnie jest podział: rodzice PMki płacą za gości z jej rodziny,rodzice TŻa za gości z jego rodziny, kupują wódkę na pół, a my płacimy za całą resztę... Eh, głupie to wszystko się robi i zawiłe.. Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2012-01-22 o 22:24 |
|
|
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj Dzień Dziadka mamy jeszcze przez 50 minut
---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- - Mamo! - Zosia? - Daj tatę do telefonu! - Masz! - Tato? To prawda że Legia w tym roku zdobędzie puchar?? - NO OCZYWIŚCIE CÓRECZKO MOJA KOCHANA!! OCZYWIŚCIE ŻE TAK! - Dobrze daj mamę. - Mamo! Tata się zgodził żebym dzisiaj nocowała u Zenka. |
|
|
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
marylka80 fajny pomysł z tymi klapkami, na pewno wszystko wyjdzie bajecznie
![]() Magdzia0108 Fajnie wyglądają te ciasteczka a jak planujesz czekoladki ze zdjęciem to też fajny pomysł. Ja się spotkałam z czymś takim na weselu i te czekoladki były dodatkowo włożone w te krzesełka i potem każdy wziął sobie krzesełko z czekoladką ![]() aleksandrettaa ja też byłam przeciwna jakimkolwiek wierszykom sugerowanym co goście mają kupić, Tż się uparł na totolotka i jednak jest __Paulinka__ Moja dieta miała się rozpocząć od 1 stycznia ale Tż sprytnie zawsze ją przesuwa A to czekolada, chipsy i tak się motywuje że od następnego dnia ale wiecie co, jak w lipcu się zawzięłam i schudłam, to do teraz utrzymuje wagę, a nie powiem żebym sobie żałowała ![]() nena1984 To samo miałam z listą gości ![]() lolita25 gratuluje sukienki
|
|
|
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2408 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w meblach BRW najważniejsza jest stabilność i cena. Lepiej dopłacić i mieć spokój na lata, niż wziąć coś co nie koniecznie jest mocne i po paru latach zmienić. Niestety ostatnimi czasy bardzo stracili na jakości. Dlatego moja rada- zanim kupicie sprawdźcie każdy element łóżka. Nawet sobie po nim troszkę poskaczcie ![]() Cytat:
Zawieszki bardzo mi się podobają A dekoracja na samochód z żywymi kwiatami będzie wyglądała bardzo ładnie ![]() Gratuluję zakupu!!!!!! Cytat:
Cytat:
Skoro ślub był humanistyczny (nic nie znaczący w świetle prawa polskiego) to jak którekolwiek z nich mogło zmienić nazwisko???? Na jakiej podstawie, bo chyba nie z tytułu ślubu... ![]() A potrzebujesz to na już???
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Nie Kochana po prostu poszukuje piosenki które mam tylko fragment za nic nie mogę dojść co to za piosenka. I ja hiszpańskiego nie znam i nie umiem po hiszpańsku zapisać większości słów. I szukam osoby która by mi pomogła spisać kawałek tekstu może po tekście bym znalazła ją w necie
|
#2410 |
|
Zadomowienie
|
Opracowywanie zagadnień i nauka na egzamin idą mi tragicznie... Zrobiłam taki prowizoryczny kolaż swoich inspiracji ślubnych: zmieniła mi się wizja fryzury ślubnej (mam bardzo długie, blond włosy i chcę je jakoś zaprezentować), a bolerko może uda mi się kupić zupełnie inne, ale na razie
Zubi: Proszę o dodanie do inspiracji |
|
|
|
#2411 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana, jeżeli chodzi o moje liczenie, to cały czas o wszystkim pamiętaliśmy, ale okazało się, że kilka rzeczy doszło do listy w trakcie planowania, czego nie braliśmy pod uwagę, jakaś masakra. Też sobie powtarzam, że w maju uda nam się zamknąć budżet ale aż się boję, że znowu nieprzewidziane wydatki przyjdą i nic z tego nie wyjdzie.
Teraz lecę do pracy zanim się całkowicie załamię. Ściskam i życzę powodzenia w dniu dzisiejszym ze wszystkim, dla mnie to będzie ciężki dzień. ( Bo mi się nie chce) |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2412 |
|
Wtajemniczenie
|
hellooouuu
|
|
|
|
#2413 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hello!
Cytat:
Cytat:
A co do podróży poślubnej - my też nie mamy jej ujętej w budżecie, planujemy sfinansować ją z prezentów, więc może to jest jakieś rozwiązanie? Cytat:
Może wrzucisz na pocztę ten fragment? Dużo moich znajomych zna hiszpański i orientuje się w latynoamerykańskich klimatach.Cytat:
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Mój dzień zaczął się paskudnie, od jakiegoś czasu miewam jakieś smutki, ale dziś to całkowicie dopadała mnie jakaś chandra. Nic mi się nie chce, wszystkiego mi się odechciewa. A jeszcze jakiś czas temu sprzedałam buty na allegro, a teraz po kilkunastu dniach facet chce je zwrócić. A myślałam, ze mam je już z głowy. A może któraś z Was chce przygarnąć białe butki?
nic muszę się dowiedzieć jak to jest z tymi zwrotami i coś zrobić. |
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Jeju ale mi się spać chce. Nie mogłam zasnąć a jak usnełam to miałam debilne sny. Np śniło mi się że stoję przed kościołem już jest po ślubie. Robimy zdjęcia a ja ze ślubu nie pamiętam nic. Nie pamiętam przysięgi. Zaczęłam się mamy wypytywac o to a ona że przysięga była brzydka bo za księdzem mówiliśmy potem zobaczylam że następna para jaka ma brać ślub to moja świadkowa no nic pojechaliśmy do domu na wesele. Wesela też nie pamiętam tyko motyw po że TŻ musiał iść spać do domu bo mnie mama nie chciała oddac. Dopiero następnego dnia miałam spać z TŻ. A potem pojechałam na zajęcia. Konkretnie na wykład na który teraz jadę i sen się skończył bo zadzwonił budzik---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- tenebrosko potem wkleje linka na yt a jest to piosenka z reklamy tvp dziewczyna tam uczy bachaty i w tle leci super piosenka. Wiem że w necie dużo osób ją szuka jak na razie bez powodzenia. Ja sama przesłuchałam już z 300 piosenek i nic
|
|
#2416 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ja zawsze jak idę odwiedzić malutkie dziecko to kupuję ubranka parę miesięcy na wyrost i rodzice dziecka zawsze to chwalą bo tak naprawdę nie wiadomo jakie dziecko jest duże, może większe niż normalnie na swój wiek, a poza tym do większego ubranka zawsze sie dorośnie, a na odwrót nie ma szans ![]() Cytat:
miało być max 80 z hakiem a po policzeniu wszystkich (czyli hipotetycznych osób towarzyszących, dzieci) wyszło 98 Cytat:
nie widziałam jeszcze amerykańskiej, ale coś czuję ze tamtej nie przebije Dzień dobry ![]() U mnie dziś 100-dniówka
|
|||
|
|
|
#2417 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Dlaczego znowu jest poniedzialek i czemu te weekendy tak zapoitalają? ![]() Ehhh... Cytat:
![]() Cytat:
Dobrze, że nie mam w domku, bo wczoraj to bym i cały słoik pochłoneła, łacznie z dekielkiem ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31781271]tż po przeczytaniu tego fragmentu poległ ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- sukienka fajna, szkoda że mi Bóg dał nogi krótkie jak u kury [/QUOTE]Powiem Ci, że ja też mam krótkie nogi, a fason sukni mam właśnie w tym stylu i super wygląda Nic mnie nie skraca i nie wygląda, jakbym miała moje krotkie nóżynki ![]() Cytat:
Ale nie dajcie się. Tym bardziej, że 200 zł za dwa dni to jest super oferta.
|
|||
|
|
|
#2418 |
|
Zakorzenienie
|
obrączki wybrane
w środę bierzemy z TŻ dzień wolny i załatwiamy: - paszporty (wyjazd do Tajlandii )- księżulka bo nigdy nie możemy go zastać i sprawdzić czy nas przepisał do kalendarza- moje butki (wczoraj widziałam były przepiękne - moją ślubną bieliznę ![]() - zamówienie obrączek i wpłacenie zaliczki
|
#2419 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie spać! Zwiedzać! ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
hej ho !
![]() a moj tz dostał dzisiaj z piesci w szczeke w nocy śnilo mi sie ze gram w siatke i akurat ścinałam
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
robilam sobie odwyk od internetu przez weekend co u Wa slychac ?? Pmkom z 21 lipca wczoraj mienlo 6 miesiecy do slubu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2422 | |||
|
Zakorzenienie
|
DzienDobry i milego poniedzialku
a jak zwykle najbardziej życze tego wszystkim leniuszkom którzy narzekają ze dziś poniedzialekCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2423 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie poniedzialkowo
![]() A ja znowu utknelam w pociagu, w ktorym zaciely sie drzwi!!! Juz drugi raz w tym miesiacu. I znowu sie spoznie do pracy. Normalnie masakra jakas! Ehhh... Mam nadzieje ze wasz dzien zacznie sie lepiej... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo ladnaWitam sie poniedzialkowo czemu ten weekend tak szybko mija?!
|
|
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
wybierzemy jedne z tych dwóch
|
#2426 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pokazuj / opowiadaj jedyny wysiłek, na który mnie teraz stać, to unoszenie głowy ponad poziom biurka ![]() chyba zawitam dziś w Twoje rejony |
|
|
|
|
#2427 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny TŻcik. Teraz go musisz ukochać, żeby nie bolało Cytat:
U mnie słychać...wiatr ![]() Cytat:
Wiadomo zminił się styl życia. Wszystko jest dostępne, to i większość ludzi chce zmieniać wystroje, itp. Ale kurcze takie podtsawowe rzeczy, typu pralka, lodówka, powinny wytrzymywać długo. Moja babcia miała pralkę POLAR 30 lat! Ja byłam zawsze święcie przekonana, że to dobra firma. Szybko mnie sprowadzili na ziemię, jak moja polarowska pralka zdechła po 4 |
|||
|
|
|
#2428 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2429 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A z tym poziomem biurka, to u mnie niestety tak samo
|
||
|
|
|
#2430 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:37.

Zubi: Proszę o dodanie do inspiracji
Może wrzucisz na pocztę ten fragment? Dużo moich znajomych zna hiszpański i orientuje się w latynoamerykańskich klimatach.
potem zobaczylam że następna para jaka ma brać ślub to moja świadkowa no nic pojechaliśmy do domu na wesele. Wesela też nie pamiętam tyko motyw po że TŻ musiał iść spać do domu bo mnie mama nie chciała oddac. Dopiero następnego dnia miałam spać z TŻ. A potem pojechałam na zajęcia. Konkretnie na wykład na który teraz jadę i sen się skończył bo zadzwonił budzik

Ale nie dajcie się. Tym bardziej, że 200 zł za dwa dni to jest super oferta.
i sprawdzić czy nas przepisał do kalendarza