|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Wariacji sukienek z koronką jest tak dużo, że masakra
ale takie balowe to mają np. górę koronkową, satynową spódnicę, albo kolorową podszewkę, są rozkloszowane, nie rozkloszowane... Jak mówi Olka, teraz tego mnóstwo, ale na naprawdę ładną trzeba trafić. Bo większość w sieciówkach jest krótka bardzo i na jedno kopyto ![]() Byou, tamta sukienka w orsayu jest piękna
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-01-22 o 22:41 |
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż mi nie wychodziło tak jak powinno być. Zawsze coś nie do końca się odcisnęło. Może gdybym częściej używała to bym się wprawiła ![]() Chociaż na próbę kupiłam kiedyś podróbkowy zestaw i to była masakra.
|
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale też są małpy drogie Nawet się nad świąteczną wersją zastanawiałam. Te z essence z 1 płytką kosztują 14zł.
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Moje wnioski: długiej sukni nie będzie, bo się w tym nie czuję
Koronek pewnie też nie, z podobnego powodu Połażę po sklepach i zobaczę, co wpadnie mi w oko...Ewentualnie w domu posiadam strój studniówkowy - brązowa spódnica do kolan i "gorset", ale byłam w tym na balu magisterskim P., a będziemy z tą samą parą, więc trochę się wzbraniam I posiadam sukienkę w kolorze turkusowym (chyba), którą kupiłam na poprawiny, ale niedługo w niej byłam, bo na ognisko nie pasowała Może jeszcze na poczcie są gdzieś zdjęcia ![]() P. niewiele wie o tym balu, nie wiem, czy dostaniemy jakieś papierowe zaproszenia. Mówi, że chyba będą na nim tylko ludzie z firmy. ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Znalazłam zdjęcia na drugiej stronie w odebranych i z tych dwóch to raczej studniówkowa wchodzi w grę O ile się wcisnę, w czerwcu się udało Tak więc na pewno trzeba się udać na zakupy, a to będzie ostateczność
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa a ja nie mogę znaleźć tej turkusowej, ale pamiętam, że fajna była, ale nie potrafię sobie jej przypomnieć. Nie wiesz jaki tytuł maila?
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienki Hawwy
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze mówiąc ta turkusowa całkiem, całkiem.
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Myślisz? Ja cały czas mam wrażenie, że jest średnio wieczorowa
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
No ten pasek taki sobie (miałam się pytać, czy da się zastąpić
)
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
Nie da się. Ale i tak nie ubiorę tej sukienki, dla mnie ona jest letnia...
|
#1751 |
|
MBZ♥
|
Hawwa teraz w sklepach jest wiele ładnych sukienek
może coś Ci wpadnie w oko za niewygórowaną cenę![]() ta turkusowa wydaje mi się że nie pasuje na bal
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też się tak wydaje
Przynajmniej jest okazja do zakupu nowej sukienki
|
#1753 |
|
MBZ♥
|
a taki fason?:
http://moda.allegro.pl/asos-sukienka...052291631.html jesteś szczuplutka i zgrabna, powinnaś to pokazać ![]() lubię takie preteksty
|
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, może
Generalnie muszę zdać się na to, co znajdę w sklepach, bo bal już w sobotę, a je jeszcze we wtorek i piątek mam egzaminy, więc czasu mało
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, co tu taki mały ruch dzisiaj? Ojć, już po północy.
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
carmel - nie działa nam piekarnik, bo na razie czekamy na rozpatrzenie reklamacji zdjęcie sukni z przodu postaram się znaleźć jutro jakieś korzystne ![]() zuken - ja też uwielbiam krótkie sukienki kurcze... coś jeszcze chciałam napisać... ale nie pamiętam
|
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na takim balu jeszcze nie byłam, ale wiadomo jeśli miałabym coś zarzucone albo wiedziałabym, że wszystkie panie będą ubrane w długie suknie to też bym założyła
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() mi już 1h10min w pracy zleciało ![]() wczoraj pogadałam z tż o naszym jednym jedynym problemie związkowym, i mam nadzieję, że ten problem zniknie przejdzie do historii i będzie abstrakcją jak dla najki ![]() stwierdziłam najpierw ze lekko dramatyzuję i podeszłam do sprawy na spokojnie tż na pewno mnie nie zdardza, na pewno go podniecam i na pewno chce ze mną chodzić do łóżka bo przecież oprócz tego nasz związek jest idealny no i już wszytsko wiem pogadaliśmy później tż godzinę mnie namawiał na wspólny prysznic i umył plecki zrobił super masaż i się jakoś rozkręciło.. i tż się rozkręcił i wytłumaczył, że on by mógł codziennie i nawet po kilka razy ale jak my zwlekamy do wieczora i pójdziemy do sypialni, to on tak po prostu ma że od razu zasypia jak polozy glowę do poduszki, ze moze pogoda tak na niego wpływa, ale by caly czas spał itd i ze nie mam się na niego gniewać i ze się będzie starał i o mnie dbał
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
bobry
![]() Ja juz w pracy siedze. Musialam wstac o 5.30 a poszlam spac po 1 w nocy W pracy do 16, pozniej odrazu na lotnisko, samolot mam o 18.55, dolece o 21.50, o 23.15 mam busa i do Koszalina dojade ok 5 rano. Chyba bede caly wtorek odsypiac
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
haj haj Lachony
nie mnadrobie w weekend mialam odwyk od wizazu co u Was ?? ide nadrobic klub
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Karola, super, że się problem rozwiązał! ![]() A gdzie jest Frezi w sukni, bo przeoczyłam? ![]() Powiem Wam, że impreza w sobotę była PRZEDNIA! Wyszliśmy ostatni popiliśmy, potańczyliśmy, a ile historii miłosnych się na naszych oczach rozegrało, to nie wiadomo było, w którą stronę patrzeć ![]() Był też W. a nie spał wcale od powrotu z trasy... Bardzo było fajnie, miło i... przytulnie wczoraj powłóczyliśmy się razem, po raz trzeci zadał pytanie tym razem nie dałam mu kosza. Ale i nie odpowiedziałam jednoznacznie, boooo... okazało się, że do Warszawy złożyliśmy 3 oferty, odpowiedź negatywna przyszła w związku z najtańszą, więc wciąż czekamy na dwie decyzje! i taka rozdarta jestem, ale z drugiej strony co by nie było, to i tak będzie dobrze, rajt?
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
hej
u mnie nuda też chyba bedę miała przymusowe odwyki od wizażu bo tż już gada, że tylko siedzę na forum on tego nie rozumi
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za mną super weekend - w sobotę imprezka rodzinna z okazji imienin, później z Mężem winko i film, wczoraj leniuchowaliśmy w łóżku do południa i ogólnie jest sielankowo ![]() ...a dzisiaj druga zmiana w robocie ![]() |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyślę Ci na PW
|
|
|
#1766 |
|
Zadomowienie
|
Bry
![]() Wczoraj nie zajrzałam a dziś nadrabiam Byliśmy wczoraj u dziadków tż i tż chodził napominał babci że samochód musi zmienić bo ten dużo pali, babcia do niego: co samochodzik to by się chciało zmienić? DObrze ja CI pomogę. Tż już szczęśliwy a ona: po twoim weselu synciu
|
|
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
oky
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej,
dwadzieścia stron do nadrobienia. Przeleciałam Was więc na szybko. Motylkowi gratuluję maleństwa ![]() Frezi, wyglądała cudnie Ściskam Tośkę Żałuję Med, że wieczór był bardzo miły a nie najcudowniejszy Karola, właśnie miałam pisać, że u mnie jak czeka do pory pójscia spać to jest cienko, bo TŻ zasypia. Więc przenieśliśmy pory seksu i jest świetnie ![]() Arrakis, fajnie, że wybrałaś Warszawę ![]() Ilsie, gratuluję ocen. Brawo Józi, kciukam, żeby się przeniosła na trochę też do nas ![]() Jeszcze miałam wesprzeć Aleks, że połowa lutego już coraz bliżej. Więcej nie pamiętam ![]() W piątek najpierw z TŻ wybraliśmy się na koncert Nocnej Zmiany Bluesa. Bardzo sympatycznie było. Potem rozmowa. Na 23 z siostrą poszłam na maraton filmowy - Rzeź, Jak zostać królem, O północy w Paryżu, Dziennik zakrapiany rumem. Niestety na ostatnim nie wytrzymałam, a ponieważ Młoda już widziała, to uciekłyśmy do domu. Położyłam się spać o 5, wstałam o 14:35 Zjadłam śniadanko, pojeździłam na rowerze, oglądając "Damą być" . Potem wrócił TŻ i poszliśmy na łyżwy, wieczorem wypiliśmy po 1,5 kufla grzańca, poczułam się maksymalnie upita i zasnęłam szybciutko. Wczoraj lenistwo przerwał tylko obiad u babci - pyszny![]() Ale dziś się rozpisałam ![]() A i w klubie prośba
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mój chorowitek idzie w końcu do lekarza i pewnie spędzi tydzień w domu (swoim niestety)
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

ale takie balowe to mają np. górę koronkową, satynową spódnicę, albo kolorową podszewkę, są rozkloszowane, nie rozkloszowane... Jak mówi Olka, teraz tego mnóstwo, ale na naprawdę ładną trzeba trafić. Bo większość w sieciówkach jest krótka bardzo i na jedno kopyto 

Koronek pewnie też nie, z podobnego powodu
Połażę po sklepach i zobaczę, co wpadnie mi w oko...

zdjęcie sukni z przodu postaram się znaleźć jutro jakieś korzystne
i tż się rozkręcił i wytłumaczył, że on by mógł codziennie i nawet po kilka razy ale jak my zwlekamy do wieczora i pójdziemy do sypialni, to on tak po prostu ma że od razu zasypia jak polozy glowę do poduszki, ze moze pogoda tak na niego wpływa, ale by caly czas spał itd i ze nie mam się na niego gniewać i ze się będzie starał i o mnie dbał 
W pracy do 16, pozniej odrazu na lotnisko, samolot mam o 18.55, dolece o 21.50, o 23.15 mam busa i do Koszalina dojade ok 5 rano. Chyba bede caly wtorek odsypiac
w weekend mialam odwyk od wizazu
wyślę Ci na PW