|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10
Cytat:
|
|
|
|
|
#3932 |
|
PIP.
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10
Martinia
nawet w prawie ciemności
|
|
#3933 |
|
Raczkowanie
|
Azzis - bardzo ładne nowości i całość
.Ja - niestety - choć nadal zachwycam się trolami, właśnie się do nich zraziłam na tyle, że chyba więcej kupna bransoletki nie zaryzykuję .Jakiś czas temu pisałam, że bransoletka wypięła mi się w samochodzie i w efekcie 2 murano nie wydobylam spod fotela. Dla bezpieczeństwa - po tej wpadce - dokupiłam stopery... i prawdopodobnie dzięki tym stoperom wczoraj nie zauważyłam, że bransoletka znów mi się wypięła i spadła. Jej brak zarejestrowałam, gdy było już za późno. Moja ulubiona bransoletka trolowa zapełniona koralikami na maxa - pozostała w jakimś miejscu Hali Ergo Arena w Gdańsku podczas show Cirque du Soleil . Za jednym "zamachem" straciłam: murana brązowe kropki , unike pomarańczową w kropki (miałam ją pierwszy raz), karmelowy zachód słońca, syrop klonowy, agat brązowo-różowy, srebrne - koala, panda, litewskie grzybki, hortensja, kotek, litera J, koralik wiara, nadzieja i miłość, budda, 4 murano Apart, 1 murano Amore&Bacci, 2 stopery, bransoletkę i to nieszczęsne, felerne, odpinające się zapięcie łabędź. Gdybym nie miała stoperów - może usłyszałabym dźwięk spadających pojedynczo korali, upadku całości w hałasie nie usłyszałam. W tej chwili zastanawiam się, co zrobić - nadal mam trochę trolli, ale chyba będę je nosić tylko na naszyjniku, bo zwyczajnie obawiam się kupić nową bransoletkę, a potem bać się przy każdym założeniu, czy znowu nie zgubię .
|
#3934 |
|
Rozeznanie
|
|
#3935 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() oj też się broniłam przed Trollami, ale powiem Ci, że nie warto - tracimy tylko czas nie znając i nie mając takich śliczności ![]() ![]() Cytat:
cudne Magbag naprawdę masz pecha z tymi trollami w sumie na Twoim miejscu też bym się obawiała kupować kolejną bransoletkę.. choć tu problem tkwi zapewne w zapięciu - w obu przypadkach był to łabędź?
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
|
|
|
|
|
#3937 |
|
PIP.
|
Teraz sie bede bała zapięcie labedziowe nosić
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2012-01-22 o 21:50 |
|
|
|
#3938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie tego Nigdy nie zapomnę tego co czułam gdy zorientowałam się że moja lilou zaginęła.. Magbag Muszę kupić łańcuszek zabezpieczający.. po koralowym odwyku
wszystko to tylko kwestia czasu Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying. Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
Edytowane przez patgozolek Czas edycji: 2012-01-22 o 20:03 |
|
|
|
|
#3939 |
|
Wtajemniczenie
|
Masakra! Wydawało mi się, że łabędziowe zapięcie jest bardzo bardzo bezpiecznie.... Chyba pod względem zapinania/odpinania najbardziej pewna jest Pandora.
|
|
|
|
#3940 |
|
Raczkowanie
|
Pewnie tak, ale ceny bransoletek Pandory w porównaniu z innymi są naprawdę BARDZO wysokie..
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Przeraża mnie to! Nigdy nie miałam takiej przerwy w zakupach koralowych, ale po prostu nie będę miała teraz pieniążków, a ponadto nasycę się tym co do mnie przyleci wkrótce, bo przez jakiś czas muszę to ukrywać przed domownikami i po urodzinach w marcu ujawnię
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.Dzięki wszystkim za wyrazy współczucia. Póki, co na pewno dokupię łańcuszek zabezpieczający, dla trolowego naszyjnika zapinanego. W bransoletce ten łańcuszek raczej by mi nie pomógł - mam na tyle szczupłe dłonie, że łańcuszek nie zatrzyma bransoletki (ale z nim miałabym szansę poczuć, że bransoletka się zsuwa, a przy zwykłym wypięciu po prostu spadła). Może za jakiś czas przełamię się i kupię bransoletkę. W każdym razie raczej nie będę ponownie kupować zagubionych koralików, może poza brązowymi kropkami, które mają właśnie wycofać i agatu, który bardzo lubiłam. Choć nie wiem, czy znajdę podobny, bo trafiłam bardzo niepowtarzalny z malutką ilością różu, a dużo większą brązu.
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle ze masz po prostu jakies wadliwe zapiecie (miałas)
nosze codziennie trole od 1,5 roku z różnymi zapieciami i nigdy nie zdarzylo sie zeby mi sie cos rozpieło |
|
|
|
#3945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mój ukochany smoczuś
---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
Współczuję... Ja nosze swoje Trolle od ponad roku z różniastymi zapięciami i nigdy nic się nie stało, może zapięcie było jakieś felerne?? ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Ja też polazłam dzisiaj do Trolla... i do Kruka... Jutro fotki
|
|
#3946 |
|
Wtajemniczenie
|
VLS
![]() azzis śliczne nowości ![]() magbag Serio musiałaś mieć felerne zapięcie, moje nigdy się nie odpięły ani nic...
|
#3947 |
|
Zadomowienie
|
Magbag chyba bym nie przeżyła TAKIEJ straty
mimo wszystko może warto spróbować odszukać,za nagrodę czy coś,nigdy nic nie wiadomo...są jeszcze uczciwi ludzie na świecie
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
#3948 | ||
|
Zadomowienie
|
uuh w końcu przedarłam się przez tuzin postów
![]() piękny początek ![]() łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał boskie Cytat:
Cytat:
Ale tak jak ktsw pisze, chyba coś z zapięciem musiało byc coś nie tak Nie zauważyłaś wcześniej, że za lekko może 'chodzi' ? ![]() Co do podkreślenia - to nic mi nie mówi gdzie to Ale chyba nie jest ważne gdzie dokładnie ją zgubiłaś no nie? Nie chcę być uszczypliwa ( ), ale takie szczegółowe opisy są z deka przy nudnawe, no i w sumie to nic nie wnoszą ![]() Nie wiem czy dziewczyny się ze mną zgodzą, no ale takie jest moje skromne zdanie ![]()
Edytowane przez nina90 Czas edycji: 2012-01-23 o 09:32 |
||
|
|
|
#3949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2012-01-22 o 23:42 |
|
|
|
|
#3950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
W Kruku widziałam japonkę i diabełka (charmsy) są śliczne, ładniejsze niż na zdjęciach, ale cena też ładna...
|
#3952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zgodzą się
|
|
#3953 |
|
Wtajemniczenie
|
czy któraś z was wie, czy z pandorowych serduszek tych murano są też różowe?
bo na stronie są bordowe takie jakby i chyba fioletowe, a na facebookowych zdjęciach dziewczyny mają też różowe serducha
|
#3954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Pewnie, ze się zgodzą. |
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
No to się chwalę
Moje zakupy przed podwyżka ![]() Labradoryt (nie chciał wyjść ładnie na zdjęciu), trzy perły i kwiatuszki
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post88976772 Edytowane przez Lusia 13 Czas edycji: 2012-01-23 o 11:18 |
|
|
|
#3956 |
|
Rozeznanie
|
|
#3957 |
|
Zadomowienie
|
magbag wspolczuje... ja to nawet moje 2 trole nosze z lancuszkiem zabezpieczajacym... jak juz wczesniej pisalam nie ufam trolowym zapieciom.. z reszta pandorowym tez nie
![]() Lusia, zazdraszczam zakupow oj udane
|
|
#3958 |
|
Zadomowienie
|
![]() Kwarc różowy okrągły
|
|
|
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
No còż w moimi przypadku nie chodzi akurat o tendencję typu opieranie o BMW. Jestem po prostu zbyt dokładna. Zawsze miałam i mam problem problem z syntetyzowaniem myśli. Generalnie rodzina nazywa mnie z powodu szczegółowości aptekarką. Jak mówił bohater pewnego filmu - nikt nie jest idealny.
Napisałam dokładnie gdzie, bo kto zna - wie, jak duża to hala sportowa. W sumie akurat w tym wypadku nie wiem, jak można to odebrać w charakterze przechwałek. Domyślam się, że to tylko pretekst do owej uszczypliwości, na którą poprzednio zareagować nie chciałam. Kto czytał więcej moich postów zauważył, że jestem takim rozwlekle piszącym ludziem. Wiem, że dla wielu to nie do przebrnięcia, ale nie będę przepraszać za to, że tak mam i ustanawiać autocenzury, żeby tak nie było. Czasem jestem do tego zmuszona, ale nie, gdyna piszę na forach. Co do pozerstwa - skoro część tak odbiera moje wpisy - trudno. Ci, co mnie znają wiedzą, że do spraw materialnych stosunek mam aż zbyt obojętny. Nie ma dla mnie znaczenia, czy jeżdżę mercem, maluchem, czy metrem. W życiu miewałam już momenty, gdy nie miałam co do gara włożyć, nie miałam na czynsz, dzięki czemu nękał mnie komornik. I o tym też napisałabym dokładnie i ze szczegółami, gdyby wątek tego dotyczył. Tyle odniesienia do irytujących fragmentów moich wpisów. Na szczęście nie ma obowiązku ich czytać i wkurzać się na irytującą manierę autorki. Zwłaszcza, że nie piszę zbyt często. Aliena7 - napiasałam na mail kontaktowy hali, bo ich telefony w weekend nie działały, dzisiaj chcę zadzwonić. Ale na sukces raczej nie liczę.
|
#3960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czy to są słoneczniki z WT?magbag spróbować zawsze warto...mam nadzieję ,że się pozytywnie zdziwisz i tego Ci życzę
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2012-01-23 o 11:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:58.

nawet w prawie ciemności
.

naprawdę masz pecha z tymi trollami

Nie zauważyłaś wcześniej, że za lekko może 'chodzi' ?
Moje uzależnienie: