|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Cytat:
Co do piersi-podziwiam i chyle czola
|
|
|
#1862 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci pięknie nam się rozwijają i mamuśkom nudzić się nie dają. Mamy IX-X 2011
Cytat:
![]() A dzieci - sama wiesz różny humor mają. Może jakiś skok, albo mała odmiana, żeby za nudno nie było ? Mój od kilku dni też budzi się w nocy, jak nigdy ![]() A poza tym co za noc miałam. Obudziłam się bo mi marudził mały. Tak mi niedobrze było... masakra. Do tego paląca zgaga przy odbiciu i pobolewanie nerek. A jak pomyślałam o jedzeniu to aż mną trzęsło. Mały spał koło nas więc jakieś wygibasy musiałam robić żeby spać z głową wyżej. W efekcie jestem połamana, dalej mi niedobrze, a rano jeszcze test robiłam i aż mi się ręcę trzęsły Niby jak patrzę na Fisia to miło wspominam i wszystkim mówię, że jeszcze jedno, jeszcze jedno!Ale w nocy jak zasnąć nie mogłam i pomyślałam... to mi się te gorsze strony przypomniały ![]()
|
|
|
|
|
#1863 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe jak się będą dzisiaj wspaniale rządzący z tego tłumaczyć![]() ja o tej stronie nie słyszałam, a czasem ogladam tu |
|
|
|
|
#1864 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i bardzo dobrze.... caly sejm powinni zamknac.... ![]() Moonik a sprawdz sobie ta stronke.... ja na niej ogladalam chirurgow... ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
|
|
#1865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzialam taki maly sabotaz![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
ale ostatnio czytalam gdzies ze maluszki przysypiajace noc potrafia sie budzic po paru mc znowu pare razy bo wlasnie jest wtedy czas zabkowania, moze to jest to?Cytat:
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za Twoje karmienie, zeby lekarze umieli Ci pomoc Ubuziakuj Bzika w czółko od ciotki
|
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
Moniczko
)Caltea za wagę Leonka!!! Dobrze, że jesteście w domku kochaniMałgosiu możliwe, że Staś w ten sposób demonstruje swoje zniecierpliwienie i zdenerwowanie spowodowane bólem dziąseł, a możliwe, że to ta olejuszka... A poważna jeszcze ta ciemieniucha?? Musisz to stosować? |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nocy wspolczuje Cytat:
to tak żałosne tłumaczenia ze aż śmieszne ![]() dzieki za iitv zapomniałam o niej. Kiedyś tam gossip girl ogladalam ale z dna na dzień zaczęła się dziwnie mulic i nie dało się normalnie obejrzeć odcinka. Poki co ost odc chirurgów mam a desperatki ściąga m teraz z innego serwera
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ejjjjjjjjj pomocy jak ktoś mi powie kto śpiewa kotka kłopotka to ucałuje ![]() wiecie póki mozna zaopatrzam sie w piosenki dla dziecka a ni emoge znalesc nigdzie kotka bo ni ewiem kto wykonuje buuuuu ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Caltea witaj kochana współczuje przejsc szpitalnych no i piersiowych
|
|
|
|
|
#1870 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dybry
![]() Nie było mnie cały weekend, bo mieliśmy taki wyjazdowy- babcino-dziadkowy W sobotę pojechaliśmy do moich rodziców, a na wieczór pojechaliśmy do znajomych. A dziadki, z okazji ich święta dostali Młodą do pilnowania Wczoraj obiad, drudzy dziadkowie i tak zleciało W prezencie daliśmy ramkę z wklejonym odbiciem stópki Kamilki (jak miała 2 tygodnie) i obok zdjęciem naszej trójki.Na razie moje dziecię leży na brzuszku i uśmiecha się do żabki, ale znając życie zaraz będzie nerw... Ubierzemy się i lecimy na dwór, wieczorkiem poczytam co tam u Was się działo |
|
|
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale 1 kreska , więc to chyba znowu nerki ;(
|
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
Asia a to? http://www.youtube.com/watch?v=llMYvhg1EvE
zespol hula hop
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ladnie, tescik ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ---------- Niech mnie ktos wykopie do prasowania i sprzatania bo mi sie nie chce
|
|
|
#1875 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
se pospałam może z 5 minut , mały ma inne plany wobec mnie ![]() obudził się z płaczem, posmarowałam dziąsełko, usnał bez smoka na 5 minut i obudził się z uśmiechem ![]() teraz sobie w najlepsze guga w leżaczku Cytat:
Widać ewidentnie że małemu olejuszka nie pomoże muszę poprosić pediatrę o skierowanie do dermatologaCotka bałaś się ciąży
|
|
|
#1876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to mi cos przypomnialo, idę zapytać a mialas juz z nerkami problemy? Asia jakie piosenki kompletujesz? moze i ja bym cos dla malej pozgrywala bo nie mam nic takiego. a tego kotka to szczerze mowiac pierwszy raz odsluchalam ![]() Lulla to Ty mnie a ja Ciebie, bo tez mam prasowanie do ogarniecia ![]() madzialena milego dnia!
|
|
#1877 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale neistety nia ma do pobrania bede musiała sama spiewac
|
||
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Asia napisz mi maila
wysle CI
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Musze to powiedziec-ost Mikul do perfekcji opanowal przekrecanie sie na brzuszek ale przed minuta przekrecil sie z brzuszka na plecki
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- To ja tez poproszem
|
|
#1880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a jakim kremikiem smarujesz? może tez by ten f18 pomógł? super Miki napiszcie mi w k kochane mejliki ![]() chyba, ze jeszcze ktos ma ochotę to oczywiscie sie podziele
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2012-01-23 o 11:34 |
||
|
|
|
#1881 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
ale u nas dzis piękne słoneczko![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1882 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam poniedziałkowo
noc uznana za dobrą, pobudka o 6 na mleko i potem jeszcze pospałyśmy do 7.30 i trzeba było wstać wyrobić sie na masaż. Teraz dziecię drzemie, mama wypiła kawę i ma czas chwilę na wizaż .Może trochę do tyłu z wypowiedziami jestem, też pamiętam, że najsmaczniejsze było to, co się samemu zerwało lub wyrwało z ziemi i nikt sie nie przejmowal tym, że to brudne albo trzeba dobrze wyczyścić...teraz jest taka mania czyszczenia wszystkiego i dbania o to, żeby dziecko nic nie złapało, tak samo z cukrem i solą - nie da się tego uniknąć, bo zawsze gdzieś to się znajdzie; nawet w tych słoiczkach dla dzieci coś napewno w jakichś ilościach jest - tzw normy unijne....wrrr...ale i tak każdy robi tak, jak uważa i jak mówi instynkt ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- [QUOTE=lullaby_ml;31788620]Musze to powiedziec-ost Mikul do perfekcji opanowal przekrecanie sie na brzuszek ale przed minuta przekrecil sie z brzuszka na plecki ![]() ![]() Caltea dobrze,że już w domku i że wszystko ok z Leosiem a problemów z piersiami to współczuje..Poczytałam właśnie o tym ACTA - i mamy totalną inwigilację...jak w jakichś starszych książkach science-fiction..
Edytowane przez agus1978 Czas edycji: 2012-01-23 o 12:09 |
|
|
|
#1883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jak nie skoki to żębole ale przeżyjemy i to![]() Małgoś a może spróbuj zamiast olejuszki wysmarować główkę Stasia Emolium... nam to pomogło zlikwidować ciemieniuche (no jakieś minimalne krosteczki na czubku czasem się pojawiają) |
|
|
|
|
#1884 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
strasznie mi muli internet wiec niestety nie pocytuje wszystkiego co bym chciała
Cytat:
ale raczej przelewam wrzątkiem ze 2-3 razy dziennieCytat:
Cytat:
tez jakos specjalnie nie bede unikaćCytat:
zębole jak najbardziej mogą sie zaczynać Cytat:
u nas tez mały szpitalik, ja prawie straciłam głos ale juz sie przynajmniej dobrze czuje a Olga smarka Cytat:
ciesze sie bardzo, ze wszystko ok. A tobie współczuje tego Raynauda...że też musiało na ciebie trafićno to porządna nocka Edytowane przez danika Czas edycji: 2012-01-23 o 12:26 |
||||||
|
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez lullaby_ml Czas edycji: 2012-01-23 o 12:53 |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zadomowienie
|
świat się kończy, moje dziecię po raz pierwszy nie chciało słoiczka i jak jej próbowałam dać, to był płacz, wolała butle, nie poznaję jej
![]() Danika zdrówka dla Ciebie i Olgi |
|
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może się Kai chciało pić
|
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co ja bym bez was zrobiła
|
|
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Mamiszcza bardzo proszę mi poradzić
co sie teraz kupuje chłopakowi na komunię? chrzeniakowi znaczy... a przynajmniej ile kasy powinnam sobie szykować
|
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem o co szło, ale wtrąbiła 150ml mleka z kaszką co jej się rzadko zdarza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

.
. Dziękuję za wszystkie wyrazy współczucia i sympatii
i zastosowane leczenie nasivin
. Same wiec widzicie, że przezwisko Bzik jak najbardziej pasuje do mojego syna. Ale nie ma tego złego... jakby Leone nie zaczął się dusić przy pediatrze, to nie dostałby skierowania do szpitala tylko zastrzyki z zinatu przez co najmniej tydzień, bo już wypisywała nam receptę.
. Na razie ładuję wit. B6 do końca lutego, a potem zobaczymy. Ponieważ w mojej miejscowości mam wątpliwy zaszczyt być pierwszą zdiagnozowaną osobą, to nasi specjaliści nie wiedzą jak sobie ze mną poradzić. Dlatego laktatorka ma nawiązać kontakt z laktatorką krakowską i obie chcą mnie wysłać do kardiologa, który miał do czynienia z kobietami karmiącymi cierpiącymi na objaw R. Zasugerowała przejście na butlę, ale ja się jeszcze nie poddaję. Smiala się, ze lubi takie...zdesperowane

)
za wagę Leonka!!! Dobrze, że jesteście w domku kochani

muszę poprosić pediatrę o skierowanie do dermatologa