Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 11:46   #2491
ewika19
Zadomowienie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!!!!!
Pamiętacie mnie???
Dawno tu nie zaglądałam ale miałam troche na głowie
Muszę się pochwalic ze mamy juz ustaloną godzine,nasz ślub odbędzie się o 15:30 ,wpłacilismy zaliczke kamerzyscie no i kupiłam sukienke:jupi : to Maggie Sottero jest piękna
My tez jeszcze nie mamy całosci kaski odłozonej....ale mysle ze do wrzesnia damy rade
Pozdrawiam
Śliczna ta sukienka

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
nie wiem czy zauważyłyście ale tam na tym filmiku były ich nazwiska i Mikołaj ma na nazwisko SZCZOTKA już teraz wiadomo dlaczego przyjął jej nazwisko :P
U nas nazwisko Szczotka jest bardzo popularne (nawet moi sąsiedzi mają tak na nazwisko) i nigdy nie pomyślałam o nim jako o śmiesznym nazwisku- nazwisko jak nazwisko .

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Tak się zastanawiam nad jakims bolerkiem...nie wiem jaka pogoda we wrzesniu bedzie....a wy co macie???
Ja będę miała na pewno bolerko. Nie chcę kupować, dlatego wypożyczę w moim salonie, ale to dopiero w lipcu będę przymierzać i się zastanawiać

Od jutra z TŻem idziemy na kurs tańca, wprawdzie taki zwykły, standardowy bo mój TŻ nie umie tańczyć ale i tak się baaardzo cieszę, że się zgodził . Za 8 spotkań po 1,5h będziemy płacić 220zł, więc niedużo ;D.
A w środę idziemy na 17:320 spisywać protokół do księdza... Trochę się stresuję co nam tam ksiądz naopowiada no ale... Bez tego się nie obędzie
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 11:48   #2492
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Cześć Zaraz zaczynam was nadrabiać. Nie miałam dostępu do internetu i czułam się jak bez reki. Dobrze, że już wszystko wróciło do normy.

Dziewczyny już chyba wspominałam, że mój TŻ jest stolarzem i zajmuje się robieniem mebli na wymiar. Zawsze kontakty klientów zapisuje w telefonie tak żeby wiedzieć kto to, czego może dotyczyć rozmowa kiedy dana osoba dzwoni, więc nigdy nie są to nazwiska tylko podpisy w stylu: Facet od szafy, Babka od kuchni połysk, Babka od kuchni czerwień itd. Wczoraj TZ poprosił mnie żebym mu coś w telefonie poszukała i jakież było moje zdziwienie kiedy natknęłam się na podpis- "Babka od łózka" Na szczęście szybko zorientowałam się, że to ci nowi klienci, którzy meblują sobie sypialnię
Dobre!

maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 11:49   #2493
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość

Oby nogą się szybciutko wygoiła
też mam taką nadzieję. ..już kilka dni siedze a noga dalej spuchnięta i już mam dosyć.. ehm..
Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
kochana, uważaj i nie forsuj tej nogi
ja miałam w marcu usuwane znamię na wysokości kolana i niestety rozerwałam sobie ranę kucając. Bolało jak cholera, a blizna zamiast smukłej kreseczki przypomina wyrwę
no właśnie też się tego obawiam żeby podczas chodzenia coś mi nie pękło.. raz jak zmieniałam opatrunek to już sobie naderwałam trochę i krew ciągle leciała aż mi się słabo zrobiło myślałam że padnę ale jakoś przeszło..
Cytat:

Odpoczywaj i się nie przemęczaj, a potem będziesz śmiagać
odpoczywam, odpoczywam.. noga na wyciągu:P
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Herbatka do termosu i nie chodź za bardzo
poczekam aż narzeczony przyjedzie to mi zrobi
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Nie nadrobie Was

Ja dziś zaczełam cięzkie treningi i ostra diete..za 3-4 miesiace będę miała same mięśnie. Prowadzi mnie trenerka z Chicago

Mam zaproszenia..piekne są!!!
ja miałam ten sam problem z nadrobieniem ale jakoś mi się udało

właśnie pokaż te zaproszenia
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:00   #2494
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
poczekam aż narzeczony przyjedzie to mi zrobi
Miał to zrobić przed wyjściem...
Tak co się poprawi, bo będzie dla niego
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:00   #2495
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kessi_86 Pokaż wiadomość

Za obrączki

A jakie te buciki Ci się spodobały i gdzie są takie śliczne buciki

Mi się podobają te pierwsze widziałam je na żywo z białym złotem naprawdę są ładne
buciki widziałam w podziemiach Dworca Centralnego jak szliśmy do Złotych Tarasów nawet nie sądziłam że takie rzeczy mogę tam znaleźć a buciki takie ślicznusie i takie jakie właśnie chciałam więc warto się przjeść podziemiami
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:01   #2496
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny już chyba wspominałam, że mój TŻ jest stolarzem i zajmuje się robieniem mebli na wymiar. Zawsze kontakty klientów zapisuje w telefonie tak żeby wiedzieć kto to, czego może dotyczyć rozmowa kiedy dana osoba dzwoni, więc nigdy nie są to nazwiska tylko podpisy w stylu: Facet od szafy, Babka od kuchni połysk, Babka od kuchni czerwień itd. Wczoraj TZ poprosił mnie żebym mu coś w telefonie poszukała i jakież było moje zdziwienie kiedy natknęłam się na podpis- "Babka od łózka" Na szczęście szybko zorientowałam się, że to ci nowi klienci, którzy meblują sobie sypialnię
To musiałaś mieć zdziwko

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
Od jutra z TŻem idziemy na kurs tańca, wprawdzie taki zwykły, standardowy bo mój TŻ nie umie tańczyć ale i tak się baaardzo cieszę, że się zgodził . Za 8 spotkań po 1,5h będziemy płacić 220zł, więc niedużo ;D.
A w środę idziemy na 17:320 spisywać protokół do księdza... Trochę się stresuję co nam tam ksiądz naopowiada no ale... Bez tego się nie obędzie
Fajnie, że będziecie tańczyć. A protokół to już? Myślałam, że dopiero 3 m-ce przed ślubem, bo tyle ważne są papiery z USC
Stary 2012-01-23, 12:02   #2497
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Myślałam, że dopiero 3 m-ce przed ślubem, bo tyle ważne są papiery z USC
Też tak uważam
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 12:03   #2498
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Chociaż tyle. Poszedł facet po rozum do głowy.
Oby znowu się coś nie odwidziało

Cytat:

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:05   #2499
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć Zaraz zaczynam was nadrabiać. Nie miałam dostępu do internetu i czułam się jak bez reki. Dobrze, że już wszystko wróciło do normy.

Hehehe dobre

Lily ja tez chcialam na poczatku robic, ale chyba tlyko suknie zrobie bo sa latwiejsze, zas garniaki "zlece", jak chcesz to moge Ci pozniej (jak wroce do domu bo tam mam wizytowke) posle PW z linkiem do sklepu internetowego gdzie 10 szt jest w cenie 7 zl - wiesz 0,70zl wychodzi 1 szt - zawsze to taniej niz na allegro(a ten sam sprzedawca)
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:07   #2500
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
buciki widziałam w podziemiach Dworca Centralnego jak szliśmy do Złotych Tarasów nawet nie sądziłam że takie rzeczy mogę tam znaleźć a buciki takie ślicznusie i takie jakie właśnie chciałam więc warto się przjeść podziemiami
To powiedz jeszcze jak cenowo te buciki

Cytat:
To musiałaś mieć zdziwko

Fajnie, że będziecie tańczyć. A protokół to już? Myślałam, że dopiero 3 m-ce przed ślubem, bo tyle ważne są papiery z USC
Ja też tak myślałam że 3 miesiące wcześniej i też idziemy we czwartek spisywać protokół tylko muszę się wybrać po mój akt chrztu a z USC można pewnie potem donieść
Stary 2012-01-23, 12:21   #2501
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Witam się poniedziałkowo

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Nie Kochana po prostu poszukuje piosenki które mam tylko fragment za nic nie mogę dojść co to za piosenka. I ja hiszpańskiego nie znam i nie umiem po hiszpańsku zapisać większości słów. I szukam osoby która by mi pomogła spisać kawałek tekstu może po tekście bym znalazła ją w necie
Jak znajdę tytuł, to nie omieszkam wkleić. Popytam jeszcze koleżanek, które pomieszkiwały w Espanii 2 lata, może akurat znają

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

polecam wersję szwedzką nie widziałam jeszcze amerykańskiej, ale coś czuję ze tamtej nie przebije

U mnie dziś 100-dniówka
A książkę czytałaś??? Coś czuję, że to kolejna obowiązkowa pozycja do ogarnięcia. Chyba się przejdę do biblioteki dziś.
Gratuluję 100 dni

I wszystkim innym PMką gratuluję kolejnych dni i miesięcy do ślubu

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Ciasteczka są maślane i do tego jeszcze ta masa cukrowa jest dosyć słodka. Nie wiem czy to nie jest za bardzo mulące. Ja wolę takie do skonsumowania prezenciki niż np coś co pójdzie u kogoś w domu w kąt, lub głęboko do szuflady. Teraz mam dylemat czy te ciasteczka wybrać czy może czekoladki z wydrukowanym zdjęciem - cenowo wyjdzie tak samo
Pomysł ze słodkościami jest bardzo dobry, my też dajemy kruche ciasteczka w podziękowaniu za prezenty.
Teraz już zależy od Was czy wolicie dać czekoladki czy ciacha, ale ciacha wydają mi się bardziej oryginalne, pomimo zdjęcia na czekoladkach

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość

A czy któraś z Was widziała juz PL film BIG LOVE?
wybieramy się na środy z orange
Nie byłam, z chęcią poczekam na Twoją recenzję, bo chciałabym się wybrać.
A mój TŻ bardzo che iść na " Różę" Smarzowskiego. Co mnie niezmiernie cieszy, lubię polskie ambitne filmy!!! Czekamy tylko do 5 lutego

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
A mogę prosić o namiary na sklepy z wódeczką??
Z naszych obserwacji wynika, że najbardziej opłaca się w Zawadzie koło Wodzisławia- hurtowania Zawadzianka. Jeśli chcesz szczegółową relację co gdzie jak i za ile, wyśle Ci na priv

Zamykam na pocztę. Zaproszenia wysłać

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 12:22   #2502
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Uwaga uwaga!!! dostałam pracę
rozmowa była bardzo przyjemna praktycznie plotkowałyśmy z kierowniczką okazało się że miała praktyki w hotelu którym pracowałam kelnerstwa uczyła nas ta sama nauczycielka siedziałyśmy śmiałyśmy się itd. od razu zaproponowała mi pracę kelnerki które obok stały chyba były w głębokim szoku jak widziały moją rozmowę naprawdę było super jutro pierwszy dzień pracy idę na 9 mam nadzieję że szybko się ogarnę i nadal pracuję w centrum ok. 100m od mojego starego miejsca pracy
GRATULACJE!!!

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:28   #2503
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Hehehe dobre

Lily ja tez chcialam na poczatku robic, ale chyba tlyko suknie zrobie bo sa latwiejsze, zas garniaki "zlece", jak chcesz to moge Ci pozniej (jak wroce do domu bo tam mam wizytowke) posle PW z linkiem do sklepu internetowego gdzie 10 szt jest w cenie 7 zl - wiesz 0,70zl wychodzi 1 szt - zawsze to taniej niz na allegro(a ten sam sprzedawca)
Bedę wdzięczna może zrobię tak samo, garniaki zamówię a suknie zrobię

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Z naszych obserwacji wynika, że najbardziej opłaca się w Zawadzie koło Wodzisławia- hurtowania Zawadzianka. Jeśli chcesz szczegółową relację co gdzie jak i za ile, wyśle Ci na priv

Zamykam na pocztę. Zaproszenia wysłać
Bardzo proszę o priv

Dziewczyny, mój tż dostał wczoraj od siostry kufel do piwa z takim tekstem"

Z internetem przegrały książki, rozmowy, zakupy...Sex jeszcze się broni. I tylko PIWO wciąż zwycięża!!!
Stary 2012-01-23, 12:30   #2504
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny zapodaje temat
te które będą miec winietki powiedzcie mi jak chcecie rozmieścic gości? wg rodzin? czy będziecie mieszac rodziny?
My nie mieszkamy rodzin. Moja jest spora i zajmie jeden dłuuuuuugi stół. Rodzina TŻ to zaledwie 25 osób, więc usiądą przy krótszym stole na przeciwko, będzie odrobina przerwy, dosłownie tylko na przejście i kolejny stół dla znajomych ( w tym samym rzędzie, kolejne 25- 30 osób), więc długość po dwóch stronach się zrówna.
Cytat:
Mamy zamówione obrączki
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
hej kochane

niestety mam smutną wiadomość...mój kotek nie przetrwał i wczoraj wieczorem zmarł na moich kolanach. Przepłakałam całą noc. To takie niesprawiedliwe, był młody, zdrowy i silny - a odszedł tak po prostu w 3 dni. Mam nadzieję, że jest teraz w jakimś kotkowym niebie, bo bezsprzecznie na to zasługiwał - był najlepszym kotem na świecie, mimo że chodził własnymi drogami, miał niezły charakterek i obrażał się jak wyjeżdżałam na dłużej. Dziękuję Wam za kciuki, bo dzięki nim odszedł łagodnie i w spokoju.
Bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Pochwale sie naszymi fotkami z dzisiejszej sesji zmowej
Ależ szczęśliwi wy i piękni

Cytat:
Pamiętacie jak Wam pisałam, że babcia do mnie dzwoniła?
Już wiem o co chodzi. Jak mój tata był jeszcze mały i w wózeczku jeździł, to była taka historia, że Panna Młoda zmarła. Kupiła on w komisie suknie ślubną. Jak się później okazało, była to suknia ściągnięta z trupa. Pochowali dziewczynę w sukni ślubnej, a kopidół (grabarz) jak zakopywał to wziął tą suknię i oddał ją do komisu... Ta PM się zraniła i tupi jad... Nie mogę, jak o tym myślę...
Oooo! Nie wiem nawet jak skomentować.

Cytat:
a ja się pochwalę moimi dzisiejszymi zakupami, to już chyba ostatnie zimowe przeceny w tym roku
- sweter cubus 49 zł (ze 179). przyznam że polowałam na niego, bo 179 zł to za dużo jak dla mnie, ale byłam w siódmym niebie kiedy dzisiaj dorwałam ostatnią xs'kę
- botki New yorker 39 zł (ze 129)
- kamizelka h&m 30 zł (z 79)
Piękny ten sweterek. I jaka obniżka. WOW

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Miesiac z UK??? No to faktycznie jakas sciema. Bo ja ostatnio stroj kapielowy z UK zamowilam i byl u mnie w 3 dni, i to w dodatku przed samymi swietami...
A skoro juz o torebkach rozprawiacie, to musze wam pokazac moja ostatnia milosc...

http://www.marcjacobs.com/product/de...-hillier-hobo#

Cena jest oczywiscie kosmiczna, ale wy takie obtrzaskane jestescie w swiecie mody to moze napotkalyscie gdzies cos co wyglada podobnie i kosztuje nie wiecej niz 25% tej ceny (bo wiecej za torebke nie dam)
Rewelacyjna torebka. Zakochałam się w niej, ale cena rzeczywiście miażdży
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:34   #2505
sloneczko740
Rozeznanie

Cytat:
Miał to zrobić przed wyjściem...
Tak co się poprawi, bo będzie dla niego
hehe dobre no będzie bacik będzie jak wróci
Cytat:
Bedę wdzięczna może zrobię tak samo, garniaki zamówię a suknie zrobię

Bardzo proszę o priv

Z internetem przegrały książki, rozmowy, zakupy...Sex jeszcze się broni. I tylko PIWO wciąż zwycięża!!!
dobre:P
a co do sukienki i garniaka to myślałam żeby samej zrobić bo nie chce komuś płacić za kawałek kartonika a macie szablony???
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 12:37   #2506
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też tak myślałam że 3 miesiące wcześniej i też idziemy we czwartek spisywać protokół tylko muszę się wybrać po mój akt chrztu a z USC można pewnie potem donieść
O proszę. Nam kazali przyjść dopiero po Wielkanocy.

Cytat:

Dobre

Cytat:
My nie mieszkamy rodzin. Moja jest spora i zajmie jeden dłuuuuuugi stół. Rodzina TŻ to zaledwie 25 osób, więc usiądą przy krótszym stole na przeciwko, będzie odrobina przerwy, dosłownie tylko na przejście i kolejny stół dla znajomych ( w tym samym rzędzie, kolejne 25- 30 osób), więc długość po dwóch stronach się zrówna.
U nas wszystkich będzie mniej więcej po równo tzn. rodziny mojej, rodziny TŻ i znajomych. Ale też nie będziemy mieszać. Myślę, że za sprawą DJa rodziny zintegrują się na parkiecie, natomiast wolę, żeby przy stole każdy siedział obok kogoś z kim ma wspólne tematy, anie obok kogoś zupełnie obcego
Stary 2012-01-23, 12:40   #2507
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

Nie byłam, z chęcią poczekam na Twoją recenzję, bo chciałabym się wybrać.
A mój TŻ bardzo che iść na " Różę" Smarzowskiego. Co mnie niezmiernie cieszy, lubię polskie ambitne filmy!!! Czekamy tylko do 5 lutego

jak padnie w środę na big love to zdam relację
na "Różę" też chce, z resztą lubię Smarzowskiego, wiec na pewno będzie dobry
A poza tym na pewno pójdziemy na "W ciemności" Holland, po 1 uwielbiam A.Holland wg mnie jest genialna, a po 2 ja zaczytuje się w literaturze holocaustu i oczywiście "Dziewczynkę w zielonym sweterku" też pochłonęłam więc " w ciemności" to mój must see
Stary 2012-01-23, 12:41   #2508
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
własnie ja tez mam dlugie i chcialam je zaprezentowac ale mam wlosy naturalnie bardzo proste i momentalnie sie loki rozkrecaja wiec nie wiem jaka fryzura bylaby dobra... i zeby cala noc wytrzymala
No właśnie - u mnie loki odpadają, bo zaraz mi się włosy prostują, mam swoje lekko falowane i nie ma szans nawet na fale

Cytat:
Beton do włosów i jedziemy
Chciałabym go kupić i przetestować, ale nie znalazłam w bielskich drogeriach - jest tylko żel w sprayu...

Cytat:
U nas też jest podobny podział, z tym, że my i za wódkę sami płacimy. Jeśli masz taki komfort, że możecie sobie sami sfinansować drugi dzień, to realizuj swoje marzenia, a nie patrz na teściową.
Moi rodzice wczoraj powiedzieli, że jak coś to oni zapłacą za drugi dzień, bo tak się wkurzyli na mamę TŻa - ale wstyd...

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Współczuję Ale nie dajcie się. Tym bardziej, że 200 zł za dwa dni to jest super oferta.

Kindzia: fajne masz plany Ja chcę w piątek zamienić się zmianą i iść z TŻem na spotkanie do Poradni Planowania Rodziny...
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:42   #2509
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
To powiedz jeszcze jak cenowo te buciki
cena to 120zł więc myślę że przyzwoicie
19.05.2012

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 12:43   #2510
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny zapodaje temat
te które będą miec winietki powiedzcie mi jak chcecie rozmieścic gości? wg rodzin? czy będziecie mieszac rodziny?
Cytat:
Mamy zamówione obrączki
Gratulacje

Cytat:
hej kochane

niestety mam smutną wiadomość...mój kotek nie przetrwał i wczoraj wieczorem zmarł na moich kolanach. Przepłakałam całą noc. To takie niesprawiedliwe, był młody, zdrowy i silny - a odszedł tak po prostu w 3 dni. Mam nadzieję, że jest teraz w jakimś kotkowym niebie, bo bezsprzecznie na to zasługiwał - był najlepszym kotem na świecie, mimo że chodził własnymi drogami, miał niezły charakterek i obrażał się jak wyjeżdżałam na dłużej. Dziękuję Wam za kciuki, bo dzięki nim odszedł łagodnie i w spokoju.
Bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Pochwale sie naszymi fotkami z dzisiejszej sesji zmowej
Ależ szczęśliwi wy i piękni

Cytat:
Pamiętacie jak Wam pisałam, że babcia do mnie dzwoniła?
Już wiem o co chodzi. Jak mój tata był jeszcze mały i w wózeczku jeździł, to była taka historia, że Panna Młoda zmarła. Kupiła on w komisie suknie ślubną. Jak się później okazało, była to suknia ściągnięta z trupa. Pochowali dziewczynę w sukni ślubnej, a kopidół (grabarz) jak zakopywał to wziął tą suknię i oddał ją do komisu... Ta PM się zraniła i tupi jad... Nie mogę, jak o tym myślę...
Oooo! Nie wiem nawet jak skomentować.

Cytat:
a ja się pochwalę moimi dzisiejszymi zakupami, to już chyba ostatnie zimowe przeceny w tym roku
- sweter cubus 49 zł (ze 179). przyznam że polowałam na niego, bo 179 zł to za dużo jak dla mnie, ale byłam w siódmym niebie kiedy dzisiaj dorwałam ostatnią xs'kę
- botki New yorker 39 zł (ze 129)
- kamizelka h&m 30 zł (z 79)
Piękny ten sweterek. I jaka obniżka. WOW

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Miesiac z UK??? No to faktycznie jakas sciema. Bo ja ostatnio stroj kapielowy z UK zamowilam i byl u mnie w 3 dni, i to w dodatku przed samymi swietami...
A skoro juz o torebkach rozprawiacie, to musze wam pokazac moja ostatnia milosc...

http://www.marcjacobs.com/product/de...-hillier-hobo#

Cena jest oczywiscie kosmiczna, ale wy takie obtrzaskane jestescie w swiecie mody to moze napotkalyscie gdzies cos co wyglada podobnie i kosztuje nie wiecej niz 25% tej ceny (bo wiecej za torebke nie dam)
Rewelacyjna torebka. Zakochałam się w niej, ale cena rzeczywiście miażdży
Stary 2012-01-23, 12:43   #2511
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Kindzia: fajne masz plany Ja chcę w piątek zamienić się zmianą i iść z TŻem na spotkanie do Poradni Planowania Rodziny...
o kochana dobrze, że przypomniałaś bo o to też musimy się dowiedzieć
kurna tyle tych dupereli że zaczynam się gubić
19.05.2012
Stary 2012-01-23, 12:44   #2512
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
O proszę. Nam kazali przyjść dopiero po Wielkanocy.

Dobre

U nas wszystkich będzie mniej więcej po równo tzn. rodziny mojej, rodziny TŻ i znajomych. Ale też nie będziemy mieszać. Myślę, że za sprawą DJa rodziny zintegrują się na parkiecie, natomiast wolę, żeby przy stole każdy siedział obok kogoś z kim ma wspólne tematy, anie obok kogoś zupełnie obcego
To zależy jaki ksiądz i jaka parafia bo u mnie też jest że 3 miesiące wcześniej, a jak poszliśmy do TŻ to powiedział że jak się ferie zaczną to żeby przynieść akt chrztu i kurs przedmałżeński i spiszemy protokół, też się zdziwiłam i pytam się jego "to teraz spiszemy już", a proboszcz mówi "a po co czekać" także idziemy
Stary 2012-01-23, 12:46   #2513
malwus20
Wtajemniczenie

Witam po weekendowej przerwie

My jesteśmy juz po rozdawaniu pierwszych zaproszeń, w dwa dni udało nam sie ich rozdać aż 15 więc nie jest tak źle choć herbat mam już dosyć Większość osób nam potwierdziła a reszta ma czas do połowy marca

Madziu gratuluje świadkowania Będzie niezła impra jak widzę

Gratuluję tez reszcie PM dni do ślubu i ślubnych zakupów Ja nie patrze na dni bo mnie zaraz stres łapie

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 12:47   #2514
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
cena to 120zł więc myślę że przyzwoicie
No cena w miarę i potem jeszcze można z nich skorzystać nie to co z białych
Stary 2012-01-23, 12:49   #2515
Anulka_p
Zakorzenienie

Ups, znowu mam jakąś internetową awarię i odpowiedziałam dwukrotnie. Jak mogę usnąć zdublowany post?
Stary 2012-01-23, 12:53   #2516
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley;31789933

[B
Z internetem przegrały książki, rozmowy, zakupy...Sex jeszcze się broni. I tylko PIWO wciąż zwycięża!!![/B]
Tekst dobry

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Witam po weekendowej przerwie

My jesteśmy juz po rozdawaniu pierwszych zaproszeń, w dwa dni udało nam sie ich rozdać aż 15 więc nie jest tak źle choć herbat mam już dosyć Większość osób nam potwierdziła a reszta ma czas do połowy marca

Madziu gratuluje świadkowania Będzie niezła impra jak widzę

Gratuluję tez reszcie PM dni do ślubu i ślubnych zakupów Ja nie patrze na dni bo mnie zaraz stres łapie
Nieźli jesteście sporo zaproszeń rozdanych jak na 2 dni

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 12:53   #2517
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

pisalyscie o wierszykach ja bede miec tylko taki o kwiatkach

wymyslalam co takiego

Przy zyczeniach zamiast kwiatka lepszy kupon totka albo zdrapka

Cytat:

U mnie dzisiaj 180 ddś!
ooooooooo u mnie tez

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 12:58   #2518
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Nieźli jesteście sporo zaproszeń rozdanych jak na 2 dni
Jakos tak wyszło ze sporo osób było w obrebie 10-15 km od Tż i nie wypadało tak ze tylko jedno zaproszenie a kilka w jednym miejscu wiec sie uzbierało szybciutko ich aż tyle
Stary 2012-01-23, 13:00   #2519
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
To musiałaś mieć zdziwko

U nas ksiądz ogłosił, że minimum pół roku trzeba się zgłosić bo zmieniły się zasady. I mamy mieć tylko dowód, świadectwo chrztu i bierzmowania oraz ostatnie świadectwo z religii... Strasznie mnie to zdziwiło, ale w parafii u mojego TŻa tak samo głosił ksiądz na ogłoszeniach.

Edytowane przez ewika19
Czas edycji: 2012-01-23 o 13:02
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 13:00   #2520
bluesky89
Zakorzenienie

Witam się poniedziałkowo
I mam dziś wolne
Wczoraj w końcu mieliśmy razem z TŻ wolną niedziele i strasznie mi brakowało już wspólnego poranka, śniadania i w ogóle. Chce jeszcze!
Poczytałam Was i jestem z siebie dumna
Zaraz lecę na pocztę wysłać paczkę dla bratanicy, bo ma urodziny
Marylko, jak dla mnie zestaw nr 1 zdecydowanie
I my w przyszłym tygodniu, może w niedziele damy pierwsze zaproszenia bratu TŻ i rodzicom jego narzeczonej Tylko muszę je wypisać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości