|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
No to na pewno wezme ten Pink ..i pewnie jeszcze jakis.. Ten Icy mnie intryguje - lubie turkus, dlatego jesli to jest turkus, to ), a fioletow mam kilka, wiec go raczej nie wezme, bo to byloby przegiecie Ale Limestone wyglada kuszaco.. ![]() A w ogole to wezme tez chyba Crystal Waters z tych pielegnujacych cieni (mam 3 kolory i bardzo je lubie), a ten podobno fajnie mieni sie na zloto Mi tak w ogole nie jest dobrze w niebieskim, ale mam ochote zaszalec Najwyzej wymysle reszte makijazu tak, by niebieski mi pasowal |
|
|
|
|
#17162 |
|
Zakorzenienie
|
Ze względu na trwające w dalszym ciągu sprzątanie w KWC zwracam się z prośbą do osób, które posiadają nowe kosmetyki Foot Works, zwłaszcza krem do pięt.
Czy skład jest inny w porównaniu ze starą wersją? Jeśli tak to jaki (proszę o PW) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=2127 Z góry dziękuję
|
|
#17163 | |
|
Rozeznanie
|
Pare stronek wcześniej pisałyście o zapachu Prowl
![]() Mam jeszcze ten zapaszek na około 5 psiknięć..trzymam na special okazje ![]() Kurde mogliby wznowić produkcje albo chociaż roletki Prowl dać ![]() Cytat:
![]() [quote=Ulaczek;3173515]Ja dopóki zajarzyłam jakzrobić tak żeby w jednym poście zacytowac pare osób to też się namęczyłam :P Musze się pochwalić z całego K13 mam w sumie na 802 zł ![]() Pierwszy raz taka kwota i opust 25% mimo iż konsultantką jestem 4,5 roku.
|
|
|
|
|
#17164 |
|
Raczkowanie
|
Witam wieczorową porą
![]() Proszę o pomoc - demo można zamawiać tylko raz podczas kampani, czy na każdy termin po jednej sztuce?? ![]() Dziękuje za odpowiedź z góry, bo nie wiem gdzie szukać na stronce avonu
|
|
|
|
#17165 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam pytanie - czy kosmetyczka, która jest w zestawie Skin So Soft (oraz Solutions) w K13 jest godna uwagi, czy takie sobie 'byle co'?... Ma jakieś kieszonki, przegródki w środku?
|
#17166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma nic. w środku różowa, "zmywalna" podszewka, z wierzchu trochę mniej praktyczny materiał... |
|
|
|
|
#17167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#17168 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#17169 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje
![]() tak ostatnio kusi mnie zakup cieni z avonu dokładnie rozmyślam nad złociście połyskującym cieniem do powiek a roziskrzonym cieniem do powiek w kulce, nie wiecie które lepiej się spisują i ładniej na powiece się prezentują? Z góry dziękuje za odpowiedzi |
|
|
|
#17170 |
|
Zakorzenienie
|
ktoras z was miala moze ten puder??
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=15585 interesuje mnei ten ciemniejsyz kolorek i jak go oceniacie???nie wiem czy wziasc
|
#17171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
mam już zamówienia- 950zł ![]() kutro lub dziś wieczorem będe składać-ciekawa jestem czy dostanę mleczko ![]() no i szlafroczek oczywiście
|
|
|
|
#17172 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#17173 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja ledwo na razie do 150 zł dobijam - jestem konsultantką od ponad 6 lat i to moje najmniejsze zamówenie jakie składam ![]() jeszcze czekam na meila od avonu czy są już dostepne te paletki szminek.... oooo udało mi się zacytowac
|
|
|
|
|
#17174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja właśnie muszę odmówić paletkę szminek bo klientka się rozmyślila(w k13 była w brakach)muszę ją odmówić zanim złoże zamówienie? nie dam rady pojść dzisiaj do COK a wczoraj wpadłam tylko na chwilkę i było strasznie dużo ludzi. Napisałam im wczoraj rano maila i jeszcze nie odpisali Myślicie że mogę zadzwonić do OMS i poprosić ją żeby to załatwiła?
|
|
|
|
|
#17175 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też poluję na złociście połyskujące cienie. Myślę nad kolorem Icy i Powder Pink i nie wiem który lepszy
. Skoro różowy połyskuje na złoto to znaczy że ten niebieski też?? Fajnie by było gdyby to był turkus.... Jeśli ktoś je będzie miał to byłabym wdzięczna o foteczki .
|
#17176 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
albo poczekaj jak dostanę meila to napisze czy są czy nie są najwyżej opust sobie podniesiesz |
|
|
|
|
#17177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i także przyłanczam się do prośby o fotki
|
|
|
|
|
#17178 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17179 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17180 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jeśli znowu zrobią obsuwę 6-go to W dodatku nie dostałam w drugim terminie perfum w kompakcie Tomorrow Wiem że też są na prezent. Zaczynam się złościć Cytat:
![]() Napisz do nich z pytaniem jak to rozwiązują, bo wg mnie nie odejmą Ci tego. Cytat:
![]() Może one są jak dobre wina - muszą leżakować
|
||||
|
|
|
#17181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17182 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, macie wode BE SPONTANEOUS?? Możecie coś o niej powiedzieć ? Długo się utrzymuje?? Bo się właśnie nad nią zastanawiam...
Pozdra |
|
|
|
#17183 |
|
Przyczajenie
|
Według mnie lepiej się prezentuje w katalogu niż w rzeczywistości. Nie ma żadnych przegródek ani kieszonek. Wolę kosmetyczki ze śliskiego materiału, które można przecierać wilgotną ściereczką, a ta jest z jasnego miękkiego materiału, więc trzeba ją będzie prać. Osobiście się rozczarowałam.
|
|
|
|
#17184 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale pogadaj z klientką, może zdecyduje się jeszcze te parę dni zaczekać, a jak znów przesuną termin to najwyżej wtedy zrezygnuje...ooooo, niedobrze jak mi nie przyślą szkatułki w paczce to będę musiała ją upolować w Gliwicach lub Wrocławiu
|
|
#17185 |
|
Raczkowanie
|
hej! mam pytanko- czy któraś z Was płaci fakturki przez konto na internecie? jeśli tak to bardzo proszę o pomoc- co tzreba wpisać w "tytułem przelewu" - moje dane? bardzo prosze
|
#17186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jej, tak się czaiłam na puder matujący przeciw wypryskom w katalogu 01 bo jest tańszy niż zwykle, mojego oszczędzałam jak się dało żeby tylko starczyło do dostawy a tu co? pokruszył się i zostalo go już tak malutko, że nie było szans. Musiałam iść do biura i kupić za cenę kat 13 ale sądzę, że jest kapitalny świetnie matuje
|
|
|
|
|
#17187 |
|
Raczkowanie
|
VARDA dziękuje bardzo. dla ścisłości to to obok kodu kreskowego np 200613/577458 ?
wiem, że jestem rochę nierozgarnieta, ale wybaczcie, trochę w ciąży jestem
|
#17188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heh stwierdzenie, że TROCHE w ciąży jesteś zwaliło mnie z nóg:P
|
|
|
|
|
#17189 |
|
Raczkowanie
|
miło mi że mogłam Cie rozśmieszyć
w sumie to nie trochę... juz 8 miesiąć. pozdrawiam i dziękuję na wizażanki zawsze mozna liczyć
|
#17190 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

No to na pewno wezme ten Pink
..i pewnie jeszcze jakis..
Ale Limestone wyglada kuszaco.. 

dokładnie rozmyślam nad złociście połyskującym cieniem do powiek a roziskrzonym cieniem do powiek w kulce, nie wiecie które lepiej się spisują i ładniej na powiece się prezentują? Z góry dziękuje za odpowiedzi

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)