Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 00:47   #1381
mindless
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Też jestem na hormonach a PMS jest a może to ja sama po prostu daje sobie przyzwolenie na wpierniczanie wszystkiego i krzyczenie na otoczenie? Oto jest pytanie!
Ja się staram hamować. Choć czasem sobie tłumaczę, że ta czekolada to przedokresowa taka.
mindless jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 08:18   #1382
aniabaniaa
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Cytat:
W ogóle! Opowiadałam Wam o moim najbardziej zrytym śnie ever? Ale to chyba tylko dla fanek pamiętników wampirów. Jechałam samochodem ze Stefanem i prawie się całowaliśmy, podczas kiedy gonił nas Klaus. Ale my musieliśmy jechać, bo śpieszyliśmy się na ślub Belli i Edwarda ze Zmierzchu! Nie było zmiłuj, tego samego dnia poszłam z Tżtem do kina obejrzeć najnowszą część

2. Wstępuję do wojska, czapkę już mam!

3. Ja właśnie wiem o co chodzi! Myślę, że Laura to wszystko tu opisze bo szczerze mówiąc ciężko mi w to wszystko uwierzyć noo i organizujemy wsparcie!

Ej, przecież Ty jesteś rodziną z Grycankami! Dlaczego Ty jesteś taka piękna i szczupła, a one nie?
1. zartujesz, hahahaa! mi się dzis sniło coś mniej widowiskowego, chłopak koleżanki miał sie przebrac za gorala

2. ale Ty jesteś piękna! i w ogole tak młodo wyglądasz! chyba jeszcze nie widzialam Twojej twarzy takiej wyraźnej i uśmiechnietej picie Ci służy!

3. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! nie chodzi przypadkiem o studniowke Laura! raz dwa nam sie zwierzaj!!!!!!!!!!!!!!!! i nie bucz w kacie!

4. właśnie nie wiem i one chcą być modelkami
teraz wyraźnie widać, że nasze pokrewieństwo to jakaś urojona babcina schiza
Cytat:
Napisane przez mindless Pokaż wiadomość
Nóg nie mierzyłam, ale rurki dość szybko zrobiły się luźne w łydkach. Też się napaliłam na bieganie, chyba znowu zacznę! To miłego zrzucania cm o 5.30 (środek nocy jak dla mnie).
zaspałam
Cytat:
to ja tym bardziej wracam do biegania mam straszne nogi Ale ja nigdy nie łączyłam biegania z dietą, więc pewnie dlatego nigdy nic nie leciało w dół
ejj bo jak się biega, to milka jest wrecz wskazana, trzeba pamiętać o dostarczaniu organizmowi odpowiedniej ilości kcal!
Cytat:
Ja się staram hamować. Choć czasem sobie tłumaczę, że ta czekolada to przedokresowa taka.
a jesz nussmilka tą biało mleczną czekoladę w słoiku z biedry tu śmiało możesz opowiadać o swoich slodyczowych nałogach

moja mala kuzynka juz wstala i zazyczyla sobie skrzydelka na sniadanie jajko n ie, platki nie, skrzydelka maja byc! garfield nie, arielka nie, czak noris nie, ona chce pingwiny z madagaskaru, oszalejeeeee!~a ja sie spiesze.

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 08:51   #1383
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

Hej Wam

Wczorajszy dzień spędziłam w sklepach i w kuchni. Przyjechał do Nas znajomy więc zrobiłam same pyszności do wódki kurczak, sałatka gyros, faszerowane jajeczka, szyneczka, pomidorki i same rarytasy obżarłam się, wypiłam 3 drinki, zakręciło mi się w główce, ale szybko przeszło. świadomość,że jestem mamą(ale to poważnie brzmi ) i ,że obok jest mała Oli szybko stawia mnie na nogi

Dzisiaj zaczynam 3 tydzień Turbo Jam i mam nadzieje,że dam radę, bo w tym tyg. ćwiczenia są dłuższe i trwające 45 minut.
na śniadanie wciągnę wieśniaka, napiję się Coli i zacznę od ogarnięcia mieszkanie po wczorajszym. czeka mnie góra naczyń, yh

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
zdjęcia Agnesuk zmobilizowały mnie do działania!
Och, achhh ale mi miło

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
No to ja tak miałam, gdy TŻ mieszkał w Niemczech. Bo co przyjeżdżał to miałam @ Po prostu nawet nie musiałam pytać kiedy przyjeżdża, bo wiedziałam, że i tak będę miała swoją koleżankę!
o nieeeee! załamałabym się

Cytat:
Mnie nie piecze, ale czasami robią mi się pęcherzyki z ropą w okolicy bikini - wiadomo, bielizna podrażnia skórę i efekt murowany! No i właśnie po depilacji nakładam maść z wit. A i nie mam problemu!
mam ten sam problem. pecherzyk z ropką. zawsze mnie kusi żeby je wycisnąć
wit A pomaga? musze zacząć próbować.
Cytat:
Będziecie trzymały kciuki za mój jutrzejszy egzamin? proszęęęęęę
oczywiście! dasz sobie radę!!

Cytat:
dziewczynyyyyyyyyyyyyyyy! orientujecie sie, od jakiego wieku można iść na lyżwy
wlasnie przyjechala do nas moja mini kuzynka, ma nie wiem, ze 4 lata
czyżbyś wybierała się do mnie na lodowisko?
dzieci w wieku 2-4 potrafią być straszne. Ciekawe co mnie czeka z Oli...
Cytat:
Witam. Można dołączyć?
no pewnie, witaj
Cytat:
Wypiłam dzisiaj 3 kawy i 2 litry energetyka, jestem zombie!
haha, uwielbiam energetyki szkoda,ze boli mnie po nich żołądek

Cytat:
wooooow 1cm /tydzien to duzo! z nog tez tak szybko znikaja?
z Turbo Jam z tyg. na tydzień znika mi po 2cm to tak przy okazji.
Cytat:
W ogóle! Opowiadałam Wam o moim najbardziej zrytym śnie ever? Ale to chyba tylko dla fanek pamiętników wampirów. Jechałam samochodem ze Stefanem i prawie się całowaliśmy, podczas kiedy gonił nas Klaus. Ale my musieliśmy jechać, bo śpieszyliśmy się na ślub Belli i Edwarda ze Zmierzchu! Nie było zmiłuj, tego samego dnia poszłam z Tżtem do kina obejrzeć najnowszą część

2. Wstępuję do wojska, czapkę już mam!
no sen świetny po prostu jak Ci się podobała ost. część? Ja wszystkie części obejrzałam a teraz wzięłam się za książkę i jestem zachwycona. Film przy książce, to dno
Pierwszy raz odkąd piszę na tym wątku widzę BŚ!
śliczna jesteś!! aaaaaaaa!
Cytat:
moja mala kuzynka juz wstala i zazyczyla sobie skrzydelka na sniadanie jajko n ie, platki nie, skrzydelka maja byc! garfield nie, arielka nie, czak noris nie, ona chce pingwiny z madagaskaru, oszalejeeeee!~a ja sie spiesze.
aaaaaaaa! oszalałabym!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 10:09   #1384
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
Oj PSyhe, ale Ty pyskujesz :P Jak pytalam co zrobilas na dzien babci, to nawet mi nie odpowiedzialas Wredna dziewczyno

Właśnie, dlatego napisałam tak Anibani, bo widać, że ona się zapiera rękami i nogami przed mieszkaniem z facetem Ja bym na studiach też nie chciała, mój TŻ chyba jeszcze bardziej, bo w sumie... Jesteśmy związkiem na odległość, nie chcemy z momentem studiów kończyć okresu randkowania. Chociaż moja mama pytała mnie czy będziemy razem mieszkać, ale ja mówię, że nieeee Może na ostatnim roku? Na pewno nie teraz...

Jak się dostanę na studia do Poznania, to poszukasz ze mną fajnej stancji?
1. Nie mogę się nie zgodzić, kilka dziewczyn, lącznie ze mną rozpisało się bardzo na Twój temat, żeby Cie jakoś wesprzeć na duchu i poradzić... a z Twojej strony żadnej reakcji

2. Wiadomo!!! Daj tylko znac, bedziemy szukac!

Cytat:
laski, paczcie na bloga kasi tusk :d
nawet portale informacyjne dały się nabrać

Cytat:
Na dzień dzisiejszy nie chcę widzieć TŻ, słyszeć o Nim, ani mieć z Nim cokolwiek do czynienia. Dziękuję, dobranoc.
heeej... co jest?

Cytat:
Kto od jutra idzie ze mną na dietę?
Nie ma dietyyyy! Każda z nas wie, że dieta i tak ostatecznie doprowadza do powrotu do normalnego odżywiania. Jemy normalnie ale zdrowo i z umiarem )

Cytat:
jaa zdecydowanie! muszę przestać jeść syf!
O, to już bardziej

Cytat:
to ma być główny element naszej nowej diety.
ja myślę, żeby zacząć biegać , ale nie stać mnie aktualnie na buty do biegania
W ten syfilis na dworze nikt by mnie nie zmusił do biegania

Cytat:
ojooooj... cierpliwości życzę

Cytat:
napisano o 14:30 ----------

Ach! Karolka- raczej do towarzystwa, ale jak waga wzrasta o 2/3 kg to tu beczę, narzekam i przechodzę na dietę.
i do towarzystwa i w celu utrzymania wagi
No to dobrze, bo już myślałam że tu chcesz zrzucić wagę, a wtedy już byś nam chyba zniknęła!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 11:42   #1385
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
To może ja? Poćwiczyłybyśmy coś, nie?
Cytat:
to ma być główny element naszej nowej diety.
ja myślę, żeby zacząć biegać , ale nie stać mnie aktualnie na buty do biegania
Ja już dzisiaj jeździłam godzinę na rowerku stacjonarnym, w sumie to nie mam zamiaru nic więcej robić, ponieważ okres mnie dopadł wczoraj o północy. A biegać nienawidzę Dobrze, że mam zwolnienie z wf-u. W sumie to nawet mam ku temu podstawy, mam straszne problemy z kolanem- tylko, że do ortopedy mi nie po drodze. Obiecuję sobie, że po maturze się tym zajmę. W ogóle moje noworoczne postanowienie- przestać pieprzyć, że nie mam czasu iść do lekarza. Już zaczęłam- 13 lutego mam stomatologa

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
ja tez
spoźnia mi sie tydzien i w zwiazku z tym ciagle mam pms
Mi się nie spóźnia, bo biorę pigułki, co nie zmienia faktu, że wczoraj w ramach PMS chyba płakałam ze trzy razy Pokłóciłam się z TŻ, wkurzył mnie i musiałam trochę wzbudzić litość. Jak płaczę, to jest taki kochany

Cytat:
Witam. Można dołączyć?
.
O hej hej

Cytat:

Ja nie idę z Wami jutro na dietę, ooo nie. Jutro będę się obżerać z rozpaczy! I pójdę na zakupy!
Ja wczoraj miałam tłusty czwartek

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
1. Nie mogę się nie zgodzić, kilka dziewczyn, lącznie ze mną rozpisało się bardzo na Twój temat, żeby Cie jakoś wesprzeć na duchu i poradzić... a z Twojej strony żadnej reakcji

2. Wiadomo!!! Daj tylko znac, bedziemy szukac!

Nie ma dietyyyy! Każda z nas wie, że dieta i tak ostatecznie doprowadza do powrotu do normalnego odżywiania. Jemy normalnie ale zdrowo i z umiarem )
Ale to chyba o sytuacji Psyhe? Bo ona się nam żaliła

Ok, to trzymam Cię za słowo

Tak jest
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 13:03   #1386
psyhe666
Zakorzenienie

Ależ ja odpisałam na wasze posty...
Niepotrzebnie wprowadzam nerwową atmosferę tutaj... Przepraszam.
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 13:41   #1387
Loriette
Zakorzenienie

Jest okres, więc już wiem skąd przyrost wagi. Tyle dobrego!

Bania - w kącie nie buczałam! Wygarnełam wszystko BŚ na fejsie, wyklnęłam, a potem uznałam, że płakać nie będę, bo mam za ładne oczy!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 14:23   #1388
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

Bania - w kącie nie buczałam! Wygarnełam wszystko BŚ na fejsie, wyklnęłam, a potem uznałam, że płakać nie będę, bo mam za ładne oczy!
I dobrze! żaden facet nie jest tego warty
a tak wgl to co się dzieje? tak jak dziewczyny pisały chodzi o studniówkę?
alexis77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 14:32   #1389
Loriette
Zakorzenienie

A tam studniówka To nie jest problem. W sumie też jest, bo marudzi co do garnituru.. Bo taki co On chce to kosztuje kilka tysi czy nie może iść po prostu elegancko ubrany ble ble ble )
Po prostu zaszedł mi za skórę i to bardzo..

Stary 2012-01-23, 14:33   #1390
adusia1554
Rozeznanie

:hej:
Agnes jak patrze na swój brzuch a na Twój to mam deprechę Jak już zaklimatyzuję się w pracy i wejdę w rytm to biorę się za to turbo jam Obiecuję

BŚ picie zdecydowanie Ci służy

Ja też nie mam PMS ale jestem ciągle na pigułach.

Mindless witamy!!!

Chciałam powiedzieć że przyjechała do mnie koleżanka i zaprosiła mnie do McDonald i uwaga uwaga wypiłam tylko kawę Dziś na wadzę 58,8 kg

Aha AniaBania pytałaś jak wytrzymywałam w przedszkolu otóż bardzo łatwo ale ja wręcz kocham dzieci a ich mamy no cóż czasami są gorsze jak te dzieci>bo przecież nie możliwe że jej synek był niegrzeczny przecież to aniołek jakich mało.
Najlepsza była dziewczynka o imieniu Wiktoria która zawsze skarżyła na chłopców i zamiast mówić a Kamil powiedział brzydkie słowo na s. Mówiła a Kamil powiedział brzydkie słowo na spier.dalaj

Zaraz rzucę jakieś swoje foty do albumu co byście mnie też zobaczyły

adusia1554 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 15:16   #1391
mindless
Zakorzenienie

Cytat:
a jesz nussmilka tą biało mleczną czekoladę w słoiku z biedry tu śmiało możesz opowiadać o swoich slodyczowych nałogach
Nussmilka nie jem, ale jem milkę! W weekend zjadłam dwie tabliczki, ale to było tak na pożegnanie rozpustnego życia bez diety więc wybaczone. Od dziś koniec!

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
no pewnie, witaj

Cytat:
O hej hej
Hej-ho na dietę by się szło!

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Mindless witamy!!!
Witam i ja.
Stary 2012-01-23, 15:54   #1392
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Nussmilka nie jem, ale jem milkę! W weekend zjadłam dwie tabliczki, ale to było tak na pożegnanie rozpustnego życia bez diety więc wybaczone. Od dziś koniec!
Tak, tak.. My codziennie się z czymś żegnamy A to z czekoladą, a to z chipsami, CODZIENNIE WIECZOREM kilka dziewczyn żegna się z piwkiem

Stary 2012-01-23, 16:01   #1393
mindless
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, tak.. My codziennie się z czymś żegnamy A to z czekoladą, a to z chipsami, CODZIENNIE WIECZOREM kilka dziewczyn żegna się z piwkiem
Same rozstania i pożegnania.
Stary 2012-01-23, 16:06   #1394
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Same rozstania i pożegnania.
Weź mnie nie strasz

Moja mama ma dzisiaj urodziny.. Cały dół żarcia, ja tam nie pójdę. A na pewno nie na camembera w panierce..

Stary 2012-01-23, 16:13   #1395
alexis77
Zadomowienie

Cytat:

Moja mama ma dzisiaj urodziny.. Cały dół żarcia, ja tam nie pójdę. A na pewno nie na camembera w panierce..
Laura ale pomyśl taka okazja może się długo nie powtórzyć
Nie będzie Ci żal że nawet nie spróbowałaś?
Stary 2012-01-23, 16:23   #1396
Loriette
Zakorzenienie

Nie, bo za niecały miesiąc są moje urodziny, potem TŻ, a potem to już leci z górki.. W maju młody ma komunię Ale czuję, że po maturze będę o 10kg mniejsza, haha

Stary 2012-01-23, 16:40   #1397
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:

A co Ci Śmietana zrobiła?

Przede wszystkim, to powinnaś porozmawiać ze swoim facetem- czasem mam wrażenie, że Wy to jak pies z kotem.

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-01-23 o 16:41
Stary 2012-01-23, 17:00   #1398
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
A co Ci Śmietana zrobiła?

Przede wszystkim, to powinnaś porozmawiać ze swoim facetem- czasem mam wrażenie, że Wy to jak pies z kotem.
Nie BŚ Po prostu jej wygarnęłam na TŻ

Agnieszka wiem, że musimy pogadać. Ale nie umiem się z Nim połączyć.. albo siedzi w warsztacie i nie ma zasięgu, albo wyłączył telefon, bo nie wie co mi powiedzieć i jak przeprosić

Stary 2012-01-23, 17:18   #1399
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Nie BŚ Po prostu jej wygarnęłam na TŻ

Agnieszka wiem, że musimy pogadać. Ale nie umiem się z Nim połączyć.. albo siedzi w warsztacie i nie ma zasięgu, albo wyłączył telefon, bo nie wie co mi powiedzieć i jak przeprosić
Skoro to faktycznie jego wina, to weź Ty go przytrzymaj, nie kontaktuj się z nim- może sam zrozumie, jak przez tydzień nie odezwiesz się do niego.
Stary 2012-01-23, 17:30   #1400
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Skoro to faktycznie jego wina, to weź Ty go przytrzymaj, nie kontaktuj się z nim- może sam zrozumie, jak przez tydzień nie odezwiesz się do niego.
Aga nie mam czasu, bo w sobotę studniówka

Piję sobie czerwonego winiacza z rodzinką, aż mi nerwy zeszły. Tego potrzebowałam

Stary 2012-01-23, 17:52   #1401
adusia1554
Rozeznanie

Melduję że na obiad zjadłam placek po węgiersku

Aha TŻ piecze ciasto z jabłkami

Stary 2012-01-23, 18:16   #1402
mindless
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adusia1554 Pokaż wiadomość
Aha TŻ piecze ciasto z jabłkami
A to niedobry Tz.
Stary 2012-01-23, 18:31   #1403
Loriette
Zakorzenienie

Mam takie skurcze, że zaraz zejdę Dzisiaj nawet ketonal zawiódł!

Agniesik, TŻ jest w polu zasięgu, ale nie dzwonię. Jesteś dumna?

Stary 2012-01-23, 18:58   #1404
alexis77
Zadomowienie

Zgadnijcie kto nie ruszał dzisiaj słodyczy i właśnie zszedł z orbiterka po 30 min ćwiczeń?
Stary 2012-01-23, 19:13   #1405
agniesikk
Zakorzenienie

Cytat:
Mam takie skurcze, że zaraz zejdę Dzisiaj nawet ketonal zawiódł!

Agniesik, TŻ jest w polu zasięgu, ale nie dzwonię. Jesteś dumna?
Pewnie, że jestem Niech on się stara i tak narozrabiał. Pod żadnym pozorem mu nie nadskakuj! A studniówką się nie martw i tak przyjedzie- nawet jakby co, to w sobotę się pogodzicie.
Stary 2012-01-23, 20:19   #1406
moooniaaaa
Zakorzenienie

Laura, ja wiem że miłość, uczucie i w ogóle,ale czy Ty nie uważasz,że to nie ma sensu
Nie wiem,może jestem do niego uprzedzona,ale jak dla mnie to on zachowuje się jak gówniarz,ma takie same odzywki,jakby jakiś nieprzystosowany do związku? A Ty zamiast cieszyć się życiem płaczesz u jego boku.
Wypisz sobie na kartce wszystkie jego krzywe numery i powiedz sobie czy na prawdę warto marnować kolejne dni i tygodnie na taki związek?

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Monia, nie jest żonatym facetem z 2ką dzieci i na 100% nie ma 40 lat
To może w końcu powiesz co jest z nim nie tak?!
A co do Twojego doła to moim zdaniem powinnaś zmienić otoczenie,zrobić coś żeby poznać nowych ludzi. Może kurs tańca, fitness?

Cytat:
ja wlasnie dzis kupilam ta zachwalana przez was herbatke zaraz sobie wypije i jutro bede wklesla ;p
Wszystkie piją senesa,ale fajnie

Cytat:
2. slyszalam nawet zablokowali okna hostingujace filmy
myslicie ze dobiora sie nam do forum i odnajda posty zachęcające pana Tuska do wspolnej walki z dniami paszteta
O nieee cała Polska wiedziałaby wtedy o dniach smakołyczków pana D.T.

Cytat:
Dziewczyny!
Będziecie trzymały kciuki za mój jutrzejszy egzamin? proszęęęęęę
I jak i jak? <kciuki>

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
a sudocrem nie jest na receptę??
Sudocremem się małym dzieciom tyłki smaruje

Cytat:
dziewczynyyyyyyyyyyyyyyy! orientujecie sie, od jakiego wieku można iść na lyżwy
wlasnie przyjechala do nas moja mini kuzynka, ma nie wiem, ze 4 lata a mam w ciągu tygodnia kilka wolnych popoludni, tak się zastanawiam, jakby jej urozmaicic czas pomyslalam nad tymi kulkami i innymi tego typu atrakcjami, no i wlasnie nad lodowiskiem..
Mi kiedyś taki kilkuletni smark powiedział "jak się nie puścisz barierki to się nigdy nie nauczysz jeździć" Więc niestety-tych bardzo nieletnich też wpuszczają

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Na dworze pada i jest chlapa, ale chyba się bujnę do osiedlaka
Psyyyche jaki rym

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-01-23 o 20:20
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 20:20   #1407
traicionera
Zakorzenienie

hej, pamietacie mnie jeszcze?
nie zaglądałam, bo najpierw córcia sie pochorowała, potem ja i nie mialam weny na siedzenia na wizazu.
dietka i ćwiczenia oczywiście trwają
pomierzyłam sie i wyszło mi, ze od 5 stycznia spadło mi
  • 1,5 cm w talii,
  • po 2 w udach,
  • 2 kiloski,
  • 1 cm w oponie
  • nadprogramowo 2 w zadku

zakończyłam 10 min trainera i od wczoraj cwicze z Mel B
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-01-23, 20:23   #1408
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Laura, ja wiem że miłość, uczucie i w ogóle,ale czy Ty nie uważasz,że to nie ma sensu
Nie wiem,może jestem do niego uprzedzona,ale jak dla mnie to on zachowuje się jak gówniarz,ma takie same odzywki,jakby jakiś nieprzystosowany do związku? A Ty zamiast cieszyć się życiem płaczesz u jego boku.
Wypisz sobie na kartce wszystkie jego krzywe numery i powiedz sobie czy na prawdę warto marnować kolejne dni i tygodnie na taki związek?

Warto, bo ja nie uważam, żebym cokolwiek marnowała przy Nim. On ma ciężki charakter i jest uparty, a ja jestem nerwusem i tak się dobraliśmy.. Gdybym miała obok siebie lelum polelum to nie byłoby problemu, a tak musimy się oboje ścierać.
Wczorajsza sprawa nie była aż taka zła, po prostu emocje wzięły górę i miałam w☠☠☠☠. Nie usprawiedliwiam Go, bo swoje za uszami ma. Ale jakby nie patrzeć to mój M i daliśmy radę na odległość to miałoby nam nie wyjść, gdy jesteśmy oboje w PL? To byłoby żałosne

Stary 2012-01-23, 20:30   #1409
adusia1554
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
hej, pamietacie mnie jeszcze?
nie zaglądałam, bo najpierw córcia sie pochorowała, potem ja i nie mialam weny na siedzenia na wizazu.
dietka i ćwiczenia oczywiście trwają
pomierzyłam sie i wyszło mi, ze od 5 stycznia spadło mi
  • 1,5 cm w talii,
  • po 2 w udach,
  • 2 kiloski,
  • 1 cm w oponie
  • nadprogramowo 2 w zadku

zakończyłam 10 min trainera i od wczoraj cwicze z Mel B
Pewnie że pamiętamy! Brawo wyniki super
Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

To może w końcu powiesz co jest z nim nie tak?!
A co do Twojego doła to moim zdaniem powinnaś zmienić otoczenie,zrobić coś żeby poznać nowych ludzi. Może kurs tańca, fitness?

Wszystkie piją senesa,ale fajnie

O nieee cała Polska wiedziałaby wtedy o dniach smakołyczków pana D.T.

I jak i jak? <kciuki>

Sudocremem się małym dzieciom tyłki smaruje

Mi kiedyś taki kilkuletni smark powiedział "jak się nie puścisz barierki to się nigdy nie nauczysz jeździć" Więc niestety-tych bardzo nieletnich też wpuszczają

Psyyyche jaki rym
1. Laura ja uważam podobnie jak monia z tym Twoim TŻ, może rzeczywiście zrób z tą kartką tak ja monia pisze

2. Właśnie Psyhe co z tym Twoim nowym obiektem westchnień zdradzisz nam kim on jest????

3. Ja nie piję senesa bez tego siedze w wc 3 razy dziennie

4. Dzieciaki są niesamowite
5. ten rym jest świetny pewnie Psyhe nie czuje kiedy rymuje

Stary 2012-01-23, 20:40   #1410
psyhe666
Zakorzenienie

Ja wypiłam senesA o 13 ciekawe kiedy mnie przyciśnie

Nieee, wolałabym jednak nie mówić kim on jest
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości