|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3391 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Czesc dziewczyny!
Głownie udzielam sie na watku PM 2012, ale mam pytanie do dziewczyn z okolic Rybnika - czy mialyscie juz gdzies probny makijaz? Jesli tak to gdzie i czy polecacie? A w ogole nie wiem do kogo isc... moze ktoras pomoze?
|
|
|
|
#3392 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam makijaż robiony przez koleżankę - kosmetyczkę ale byłam bardzo zadowolona wytrzymał całą imprezę, co u mnie jest bardzo ciężkie bo byłam już u wielu kosmetyczek i zawsze makijaż mi spływał. Najlepiej spróbuj w kilku salonach,próbny makijaż zazwyczaj jest darmowy
|
|
|
|
#3393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile kosztowały? wiesz co ja ślubny od razu robiłam u tej mojej kosmetyczki i za 80 zł miałam makijaż (jak ją pytałam o cenę próbnego to mi powiedziała że to jest wszystko w cenie) A jak kiedyś pytałam w salonie w Wodzisławiu to mi powiedzieli że próbny jest darmowy więc byłam pewna, że tak już jest wszędzie. Przepraszam za wprowadzenie w błąd |
|
|
|
|
#3395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przeczytaj watek, temat makijażystki przewijał się juz wiele razy.
|
|
#3396 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co takiego ????? :O :O : O:O :O :O Teraz to mnie zdenerwowałas, jak ksiądz może oceniać ludzi ;/ i mówić kto zasługuje na pogrzeb a kto nie Na szczęście nie wszyscy księża tacy sa, bywają tez normalnie tylko szkoda że tak mało. ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Cytat:
Ja niestety nie wiem ile może kosztowac próbny, bo jescze nigdzie się nie zapisałam, nie wiem od czego zacząć i jaką kosmetyczkę wybrać. |
||
|
|
|
#3397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na forum była dziewczyna która zachwalała swoja makijażystkę i zapłaciła niedrogo ale jak wkleiła zdjęcia to było tylko widać jej świecącą twarz ![]() Więc ja się cieszę, że zapłaciłam niby więcej ale nie widać mojej świecącej twarzy nigdzie
|
|
#3398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3399 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3400 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i w sumie u każdej do której pisałam tyle kosztował
|
|||
|
|
|
#3401 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy obrączki
I zgodnie z obietnicą wklejam zdjęcia ![]() A to szczegóły techniczne obrączek ![]() Próba: 585 Waga: 7,39 g Cena: 1400 zł w cenie mamy jeszcze grawer jeśli się zdecydujemy i czyszczenie![]() A oto one )
|
|
|
|
#3402 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Wielkie ![]() ![]() klask i:![]() za zakup obrączek bardzo ładne No a na grawer się decydujecie??Już nie mogę się doczekać kiedy my będziemy wybierać
|
|
|
|
|
#3403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obrączki masz śliczne ![]() Tak teraz patrze na swoje i jak byłam nimi zachwycona (w sumie nadal mi się podobają) ale strasznie się rysują i po pół roku wyglądają gorzej niż moi rodzice maja po 20 latach, nie wiem od czego to zależy... może powinniśmy zamówić matowe , może wtedy nie byłyby tak zniszczone.Grawer chcieliśmy imię i data ślubu a salon nam tam oprócz tego wcisnął serduszka połączone ze sobą może to i fajne ale ja lubię to co proste i gdybym chciała jakieś serduszka to pewnie bym im o tym powiedziała a tak wyszła afera no i z obrączek za 2400 wyszły obrączki za 2000. |
|
|
|
|
#3405 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety w Polsce panuje jeszcze przekonanie co ludzie powiedzą a według mnie jest to indywidualna sprawa jaki kto ślub bierze. Jeżeli jedna ze stron jest bardzo wierząca a 2 nie do dlaczego nie wziąść mieszanego ślubu A jeżeli ktoś nie praktykuje a robi wielkie halo przed ślubem to dopiero jest straszna porażką . A moja szwagierka szła do cywilnego w białej pieknej sukni a szwagier po 4 latach dostał unieważnienie ślubu koscielnego i wzieli w kościele i była ubrana w szykowną garsonkę ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
|
#3406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podobają mi się
|
|
|
|
|
#3407 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kolejne rzeczy do odznaczenia na mojej liście: buty i obrączki. Buty kopiłam w Katowicach na Wojewódzkiej w takim małym nie pozornym sklepiku polecony przez panią z salonu Sarah której za to bardzo dziękuje bo już byłam załamana. A obrączki na Mlyńskiej
|
|
|
|
#3408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3409 |
|
Raczkowanie
|
oks jutro zrobie zdjęcie butów i wrzuce
|
|
|
|
#3410 |
|
Zakorzenienie
|
super
zdecydowałaś się na białe czy może jakiś kolorek?
|
|
|
|
#3411 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3412 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3414 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
nie było mnie przez cały wekend ![]() Wielkie brawa za kolejne załatwione sprawy
|
|
|
|
#3415 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mysle ze na wiosne wybiore sie do tej Pani i moze do Żor do jednego z gabinetów, chyba ze juz 1 makijaz mnie zadowoli to byloby super! |
|
|
|
|
#3416 |
|
Przyczajenie
|
też szukam makijażystki do ślubu i nie mam pojęcia która jest naprawdę dobra... Polecacie tu M.Magdziak zacznę od niej w sumie to już napisałam do niej maila z 1000 pytań
szkoda tylko ze na jej www nie ma galerii z makijażami które wykonała ;/ a znacie może jakoś godna polecenia makijażystkę z żor?? albo czy ktoś wie jak malują w hotelu dąbrówka w spa bo wiem że tam też wykonują ale jakie... ??
|
|
|
|
#3417 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A najlepiej jakbyś zadzwoniła, może urlop sobie zrobiła? Na fb ma kilka zdjęć makijaży: http://www.facebook.com/pages/Maja-M...3569403?ref=ts
|
||
|
|
|
#3418 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny a możecie polecić jakąs makijażystkę z okolic Chorzowa, Katowic ?? Bo ja nie mam pojęcia od czego zacząć...
|
|
|
|
#3419 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze zaczyna to być troszkę wkurzające. Temat makijażystek wałkowany od kilku stron. Czy tak ciężko jest się cofnąć w tył i poczytać.
|
#3420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma sprawy ![]() Cytat:
![]() Tutaj kilka fotek mojego makijażu w dniu ślubu => https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=51 Z wizażystek polecam jeszcze p.Michalinę Skupień-Pochwyt ( http://carmenmichaelle.pl/index.html ) i p.Maję Magdziak ![]() Cytat:
...
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

)

klask i:

mysle ze na wiosne wybiore sie do tej Pani i moze do Żor do jednego z gabinetów, chyba ze juz 1 makijaz mnie zadowoli to byloby super!
A najlepiej jakbyś zadzwoniła, może urlop sobie zrobiła? Na fb ma kilka zdjęć makijaży:
...