|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
A to ze śniadaniem mnie rozłożyło Skąd ona bierze takie teksty? ![]() A z Panami nie dałaś jej się w końcu wykąpać? ![]() Cytat:
A tak serio, to bardzo, bardzo mi miło
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
meszsares Klarusia Bambalusia jest świetna!
Ja sobie już Ciebie wyobrażałam w basenie z takim towarzystwem
|
|
|
|
#843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ciocia, ciocia ![]() Cytat:
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
A który kleik ryżowy jest najlepszy?
Który podajecie? Czy to be znaczenia?
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
przeważnie tak, choć bywają dni bez deserku, jak np dziś, bo przed 18 było jeszcze UU i nie chciałam jej dawać jeszcze deserku bo by mi po kąpieli za dużo nie zjadła
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ACTA nie tyle polityczna. Dotyczy wlasciwie kazdej z nas. Kontrola internetu.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#848 |
|
Przyczajenie
|
witam jeszcze raz
![]() Moja corcia ma 5 miesiecy..... podczytywalam Was czasami i jest tu u Was tak milutko i cieplutko, ze postanowilam do Was sie przylaczyc.Oczywiscie o ile mnie zechcecie ![]() Widze po postach ze jestescie bardzo zzyte i chyba dlugo ze soba piszecie.Mam nadzieje, ze jakos sie wbije i zzyje z Wami. Zauwazylam ze cytujecie sie nawzajem, wiec i ja tez bede sie starala . |
|
|
|
#849 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle dziewuchy to chyba mnie nie zrozumiałyście . Bo jak napisałam, że ostatnio miałam @ w listopadzie to miałam na myśli tą po porodzie, a nie przed. Tak więc 2 miesiące minęły i nadal cisza, ale mam nadzieję że to z racji szalejących hormonów (w końcu karmię piersią), a nie ciąży (chociaż to już musiałby być cud jakiś ).Cytat:
|
||
|
|
|
#850 |
|
Przyczajenie
|
witam jeszcze raz
napisalam wczesniej ale wyskoczyla mi wiadomosc ze najpierw moderator musi ja przeczytac....? Wy tez tak macie ? |
|
|
|
#851 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no własnie nie wiem ani skok mi nie pasuję i ząbki tez niekoniecznie ![]() Ad2) ![]() Ad3) ![]() Ad4)no to żyjecie wspomnieniem PRLu jak byłam dzieckiem czesto pamietam jak wody brak w bloku Cytat:
potwierdzam pyyyycha dawałam surową pierś w całości Cytat:
A jak niedaleko mieszkasz Kajoolku przełączyłam na lisa za późno a teraz oglądam "czas na dokument" na tvp1 Cytat:
Ide spać bo niewiem ile snu mi jeszce tej nocy dane
|
|
#852 |
|
Przyczajenie
|
ok wiec jeszcze raz....
![]() Jestem mama 5-miesiecznej Olivki Podczytywalam Was czasami i zauwazylam ze jestescie ze soba bardzo zyte.Pewnie dlugo ze soba piszecie. Zauwazylam rowniez ze cytujecie sie nawzajem wiec i ja sie bede starala cytowac Was. I mam nadzieje ze mnie tez jakos polubicie....
|
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Vaniliowa - widzę że nawet zleciał Ci ten dzień w pracy.
Kajool, a co dokładnie masz do zrobienia przy samochodzie, żeby przeszedł badania techniczne? Elika - spodobało mi się Twoje nastawienie i cyfrowe uszy. Z pewnością poradzicie sobie z małą. Chciałam się oficjalnie wypisać z konkursu na ostatni pierwszy ząbek na forum. Dziś zauważyłam dwie białe kreseczki na dole, także ten wielki dzień jest już blisko A na koniec jeszcze dowcip, akurat jakby o mnie i mojej córce: - Lusia, coś taka wnerwiona? - Wyobraź sobie: 9 miesięcy w ciąży, 5 godzin rodzenia, pół roku nieprzespanych nocy, a ona i tak podobna do ojca! No i dobranoc wszystkim. Już uciekam. |
|
|
|
#854 |
|
Przyczajenie
|
Juz 2 razy napisalam do Was i znowu to samo.
![]() Chyba zaatakowano moj komputer Ciekawe czy teraz mi sie uda ?
|
|
|
|
#855 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dobranoc.
Miłych snów i miarę przespanych nocek
|
#857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawałam kilka razy i w końcu wyrzuciłam połowe bo stał otwart uz 3 tygodnie nie , nie zaatakowało. Tak jest jak nowa osoba się loguje, moderator sprawdza..
|
|
#858 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello wieczorową pora
![]() Cały dzien jakoś nie miałam jak wejść i poczytać. W koncu teraz sie udało jak Wicia Zasnela. Tak wiec: Brumku, noc Spędziłam w aucie i pilnowalam by go nam nie gwizdneli dlatego nie zaszczycilam Was wczoraj wieczorem swoją obecnością. Przy okazji gratki dla Tymka za zjadane nóżki moja cora zaczyna Juz łapać ale do buzi jeszcze jej daleko. Kornelcia, Malwinka są skończone 5 m-cy dla Szymka i Zbika za 7 m- cy i Shirko sto lat dla Ciebie Ellika : glasiu: Nerolka Bartessa zdrowka dla Karolka Madzia1k1, Natka lacze sie w bólu, Wicia tez nie chce jesc. Na spiocha tez mi sie nie udaje. Lili ja codziennie daje deserek, staram sie codziennie inny smak. CrazyMachine gratulacje za Kropkowe zabki Adrji witaj, zapraszamy Sunny77 witaj również, ja nie mam problemu z moderatorem Ufffff nadrobilam, wracam do auta ![]() Bella dobranoc. Sliczny avatar Gdzie jest DaKaro i Iustyna????? Baby odzywać sie Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#860 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za odp na moje pytanie co do deserków
Zrobiłam dzisiaj zapas bo na promocji w Tesco było 2szt za 4zł. Uciekam spać. Jestem totalnie niezorganizowana, muszę nad sobą popracować. Dobranoc. ---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- A i jutro idziemy z Radziem na pobranie krwi... sami. Wolę jak Tż z nami jest, łatwiej. Proszę o kciuki |
|
|
|
#862 |
|
Wtajemniczenie
|
Lili
masz jak w banku. Dobranoc Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#863 |
|
Wtajemniczenie
|
witam sie nocną porą
nadrabiam Was i póki co jestem na 26 stronie a tutaj wpadam tak w połowie czytania co by jeszcze dzisiaj złożyć najlepsze życzenia dla shirki!!!kochana sto latek !!!!!!!!!!! no i nieśmiało o kciuki proszę bo jutro mamy szczepionko ![]() a teraz wracam na 26 stronę.... |
|
|
|
#864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rozsądne podejście
![]() Cytat:
Fajnie Odkąd mamy zęba u Tymcia w buzi (od wczoraj), to stałam się gorącą wielbicielką wszystkich zębów ![]() Wzajemnie Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
Ha po dwóch dniach nadrobiłam główny! Pieleszka goń mnie
Buziaki za kolejne miesiące. Kciuki dla potrzebujących. Najlepszego dla Shirki!!! Dziękuję za uwagę .
|
|
#866 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis maz ma dyżur w aucie a ja w łóżku
![]() O Iustyna Jestes. Rodzice szczęśliwie dotarli ? Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#867 |
|
Wtajemniczenie
|
Stronczek a dlaczego dyżurujecie w aucie?
A rodzice właśnie dotarli i dlatego nie mam czasu na wizaz. Głupio mi na necie siedzieć zamiast z nimi rozmawiać
|
|
#868 |
|
Wtajemniczenie
|
iustyna mam Cie
nadrobiłam kochane więc lecę spać bo juz nic na oczy nie widzę.... |
|
|
|
#869 |
|
Wtajemniczenie
|
Iustyna z tym autem to taki żart. Brumek zaczęła wczoraj. Spimy normalnie w domu.
Rozumiem ze głupio przy gościach Ide Juz spać. Muli mnie. Dzis pobudka była o 5.30 i do 7 tak jednym okiem przysypialam, a po 7 rozpoczęlysmy dzien. Stosunkowo udanych nocy zycze
|
|
|
|
#870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, coś mi się z poczuciem humoru niedobrze dzieje Pieleszko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.

ledwo zdazylam..
stala nad tym jakuzzi i ciagnela mnie do srodka. wyobrazilam sobie moja malutka dziewczynke posrod nich...
). na zyczenie panny wsadzilam ja do tego krzeselka i w pewnym momencie przechodzi taka smutna starsza pani, a Klara do niej z usmiechem: POPROSZE SNIADANIE!
pani sie dzwnie popatrzyla i poszla zakladac suche majtasy..
Skąd ona bierze takie teksty? 

wiem - to nie jest odpowiedz na Twoje pytanie
. Bo jak napisałam, że ostatnio miałam @ w listopadzie to miałam na myśli tą po porodzie, a nie przed. Tak więc 2 miesiące minęły i nadal cisza, ale mam nadzieję że to z racji szalejących hormonów (w końcu karmię piersią), a nie ciąży (chociaż to już musiałby być cud jakiś 
A zła jestem, bo to nie żadna awaria, tylko "renowacja zaworów". W środku zimy