|
|
#2251 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Cytat:
|
|
|
#2253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też, się już zbieram i tak mało co przyswajam. Dobranoc
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
cienkie bolki jesteście!
ja Wam powiem, ze przerobiłam do egzaminu wszystko! Zostały mi dwa zagadnienia: historia EU i portal Europeana ale i o jednym, i o drugim cos juz wiem, wiec zaraz tylko poczytam i bedzie ![]() ha niczym mnie ten babsztyl nie zaskoczy ![]() macie na wieczór tudzież dla niektórych ranek ![]() Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-01-24 o 01:44 |
|
|
|
#2255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2256 |
|
Zakorzenienie
|
Co do zboczeństw, to ostatnio babka od muzyki puściła nam "karnawał zwierząt" i na końcu stwierdziła, że "utwór 11 kończy się palcówką"
i dziwi się, dlaczego pół sali brechta, bo dla niej to nie ma w tym nic śmiesznego
|
|
#2257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w sensie że fragment szarpany pojedynczymi paluchami po strunach,a nie normalnym biciem
|
|
|
|
|
#2258 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że Wy pewnie jeszcze słodko śpicie
ja już niestety muszę zbierać się na uczelnie, a nie wyspałam się ![]() Trzymam za wszystkie potrzebujące ![]() Mój sernik jednak jest ok
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() niestety nie nadrobiłam - ostatnio mam mało czasu w pracy a w domu nie chce mi się siedzieć przed kompem ![]() może dzisiaj będzie lepszy dzień
|
#2261 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Tak się socjalizowały na fejsie, że żadna do mnie nie dotarła ![]() osz ![]() Zuzia, bardzo lubię Skinn Love, słuchałam ostatnio ![]() Dobry początek dnia. W. się wyspał, J. rozwiązała swoje problemy, a mi po ciepłych okładach zeszła opuchlizna z policzka!
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Padam na... twarz
|
|
|
|
#2263 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ale napisałyście postów przepraszam że nie nadrabiam ale cały czas czasu brak![]() ja dziś jadę do lekarza a później nauka nauka nauka w czwartek mam zarówkę a nic nie umiem |
|
|
|
#2264 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() zacznę od tego, że jestem wkurzona. Umawiałam się z koleżanką na jutro na kolokwium z andrologii (mieliśmy na zdanie czas od czwartku do jutra włącznie). Z racji tego, że ja miałam w piątek egzamin i S. też coś tam miała, uznałyśmy, że środa będzie ok. Umówiłyśmy się, bo facet nie pyta pojedynczych osób. W ostateczności pewnie by pytał, ale chciał, żeby przychodzić do niego po 2-3 osoby. No i fajnie. Ja miałam zaplanowane, że dzisiaj zaliczę nieobecność z andro, bo bez tego nie mogę podejść do zaliczenia, a z kolei facet, u którego mogę to zrobić, ma konsultacje we wtorki koło 11. Chciałam też dzisiaj podejść do drugiego etapu egzaminu z anatomii patologicznej. I co? W nocy, koło 12 dostaję smsa od S "siema, ja idę jutro z P. na zaliczenie, sorry ale mi się odmieniło". No....super. Wkurzyło mnie to. Dobrze wie, że facet nie lubi pytać pojedynczych osób a mnie teraz zostawiła samą. Nie lubię takich nieodpowiedzialnych ludzi. Szczerze? odechciało mi się w ogóle iść na egzamin. Nie pójdę dzisiaj na andro, bo nawet tego nie przeczytałam....zresztą koło ma być o 9 a ja dopuszczenie dostanę dopiero o 11 więc.... mam przez to zepsuty humor ![]() Niby nic wielkiego, ale ja mam tak, że jak się z kimś umawiam na konkretny dzień i konkretną porę, to albo tej umowy dotrzymuję, albo jak coś chcę zmienić, to konsultuję odpowiednio wcześniej ![]() I tak oto po raz kolejny się przekonałam, że na ludzi nie można liczyć. A poza tym.... otrzymałam przed chwilą bardzo dziwny telefon od TŻa M: dzień dobry kochanie, przepraszam że tak wcześnie, ale powiedz mi, o której jesteś dzisiaj dostępna ja: nie wiem, wieczorem na pewno jestem a w ciągu dnia to zależy ile mi zejdzie na uczelni M: kurcze, masz jakieś zajęcia dzisiaj? ja: mam, od 11 do 12.30 M: i po będziesz już w domu? ja: coś się stało? M: mam sprawę ja: jaką? M: nie na telefon ja: coś ważnego? M: tak, ale to nie na telefon. będziesz koło 14 w domu? ja: no... tak, będę. Mam się martwić? M: (tu słyszałam uśmiech) nie, paaaaaaaa Cytując naszą koleżankę "łotafak?!"
|
#2265 |
|
Zakorzenienie
|
Coraz bliżej przyklęk, coraz bliżej przyklęk
![]() A co do koleżanki to wcale się nie dziwię, że jesteś wkurzona
|
|
|
|
#2266 |
|
Zakorzenienie
|
hellooo
![]() mam tutaj znowu takie zaległości jak nie wiem co - ale przelecę Was pooowoooli dzisiaj mam dużo czasu
|
|
|
|
#2267 |
|
Zakorzenienie
|
Stygmatek koleżanka zachowała się nie ładnie
koniecznie napisz o co chodziło![]() ja o 16 mam dziś księdza
|
|
|
|
#2268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko powiedziałam co o tym myślę, czyli, że mnie w **uja zrobiła- bo taka prawda. A szkoda, bo to była jedna z nielicznych osób na tej uczelni, na której można było polegać. Cytat:
|
|
#2269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejki są dłuugie
|
|
|
|
|
#2270 |
|
Zakorzenienie
|
3 tygodnie to trochę mało
Ale życie jest krótkie hehe![]() Wyobrażasz sobie co by było gdyby ? Ja bym miała 1000 myśli na minutę![]() Pomóżcie mi z suwaczkiem proszę !! Chciałabym wstawić tam coś innego zamiast linku
|
|
|
|
#2271 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mnie zastanawia o co chodzi... no, chyba, że chce ze mną w piątek jechać do domu, przedstawić się rodzicom
|
|
#2272 |
|
Zakorzenienie
|
Olka, też bym się wkurzyła, koleżanka postąpiła nieodpowiedzialnie.
Zuken: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1327257565 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1327257650 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1327257236 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1327257496 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1327257751 Jak mam Cię przekupić?
|
|
#2273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2274 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
![]() witam was pozytywna nuta "za tyłek", ktora mi siedzi w głowie od kilku dni ![]() BYou, przepis wrzuce dzisiaj Wczoraj musialam go przetestowac, zeby nie było wtopy :F bo to nowy
|
#2275 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tż mnie namówił do złego i zjadłam na noc kawałek pizzy, przez co nie mogłam spać (bynajmniej nie z powodu wyrzutów sumienia). No i miałam głupie sny. Śniła mi się Capri, a potem całą noc śniłam, że sporządzam wnioski do Prezesa o dofinansowanie różnych rzeczy, w tym zespołu na studniówkę, który kosztował 57 tys. zł. I się stresowałam, że zostanę zwolniona przez te wnioski. Pokarało mnie ![]() No właśnie gdzie? W moim śnie napisałam do niej smsa "Pijesz czy się uczysz, bo nie ma Cię na wizażu", a ona strzeliła focha
|
|
|
|
#2276 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny - mówię do tych co w Wawie siedzą - czy dzisiejsze spotkanie jest aktualne??
jeżeli tak, to gdzie i o której??
|
|
|
|
#2277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Maya wypoczywasz dzisiaj? |
|
|
|
|
#2278 |
|
Zakorzenienie
|
a ja tez myslalam sobie dzisiaj o caprii, ze jej nie bylo dlugo... zbiorowe zazdrosnicowe myslenie normalnie
|
#2279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ocZywiscie,ze Cię pamietam ni za Zelka abym przecież obcych Rusalek zostań z nami ![]() Zuza, super, ze tak pogadal iście Pady ze wstrzasami tez mamy coś miałam apropos tych konsol napisać jeszcze, ale nie wiem co ja to jednak jestem z pokolenia, które grało na C64 i Amidze 500 i na pamięć mi sie rzuca![]() Cytat:
![]() Sie nie wyspalam..... I właśnie, co z Capri? I co z Rem? ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
poza pomysłem zeby iść zarzucić biodrem ja mam zakaz powrotu do domu przed 24 ![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- No i miałam nam zacząć dzień, a tu mi Mrowa usnela właśnie
|
|
#2280 |
|
MBZ♥
|
dzień dobry
![]() znowu pada śnieg:/ byłam rano na badaniach, upuscili mi mnóstwo krewki, TŻ mnie obudzil o 5 i ma szczęście że Go kocham bo za takie nocne budzenie![]() Rem pisała mi, ze wróci jak sobie pukłada ![]() a co z Grape? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.

Gdzieś tam podałam adres, gdzieś tam podałam datę urodzenia, gdzieś tam numer buta, gdzieś tam coś tam i tak Med znalazła moją koleżankę i po nicku wiedziała, że to ja bo mam podobne nazwisko

za wszystkie potrzebujące 

!! Chciałabym wstawić tam coś innego zamiast linku