Moda, która Cię "rozwala" - część 4 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 13:34   #1051
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ja też nie wiem o co cho z tym kiblem, i jeszcze w skarpetkach a obstawiam, że to nie u niej w domu
ja najpierw myslalam, ze u niej, bo miala sesje w roznych ubraniach, ale jak na ktoryms zdjeciu pojawil sie meski sikawnik, to zwatpilam.
a skarpetki czad.

EDIT
http://bloggfiler.no/tcmn.blogg.no/i...5755846949.jpg
ta mina, gest i otwarte usta O_o.

Cytat:
powinnaś być mi wdzięczna! praca nie zając, a internetu już niedługo nie będzie! kopiujmy póki czas
a teraz powinnas mi zaplacic za opluty monitor.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-01-24 o 13:36
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 13:51   #1052
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
EDIT
Genialne zdjęcie. Gdyby mi nie było szkoda miejsca na dysku chyba bym sobie zapisała w folderze pt. "Inspiracje" W następnym ujęciu mogła włożyć głowę do środka i zrobić minę odkrywcy

Edytowane przez Magdallen
Czas edycji: 2012-01-24 o 13:58
Magdallen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 13:54   #1053
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Cytat:
Jestem w szoku i nie wiem co napisać
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 14:38   #1054
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie dziala to na zasadzie, ze chca tego, czego nie maja w nadmiarze na co dzien .
a z blogow szwedzkich to kojarze glownie Kissie i nie wiem czy dobrze mi z tym .

Cytat:
Napisane przez chocarome Pokaż wiadomość
Według mnie bardziej prawdopodobne jest to, że kupiła sobie facebookowych fanów - 10 000 fanów można kupić za niecałe 2000 zł. Wątpię, żeby zmyślała.. Prawda jest taka, że firmy naprawdę chcą z nią współpracować, być może nie widzą w tym "przekrętu". Właśnie wyczytałam na forum bloggerek, że Glamourina niedawno miała 24 obserwatorów GFC, dlatego usunęła ten gadżet..
jak można kupić fanów na fejsie? Bo ja nie wiem.

Cytat:
http://bloggfiler.no/tcmn.blogg.no/i...6114386558.jpg
te, a o co cho z fotami na tle kafelkow w meskim kiblu?
dlaczego ja nie znam szwedzkiego?

Cherry, zamorduje Cie, nie moge sie na pracy skupic.

Ale paszczur

Edytowane przez natalkaa7522
Czas edycji: 2012-01-24 o 14:40
natalkaa7522 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 15:06   #1055
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
To ostatnio coraz popularniejsze. Ktoś zakłada jakiś atrakcyjny dla ludzi profil na facebooku, prowadzi go, wpisuje coś fajnego na tablicy, ludzie klikają, że lubią ten profil. A gdy jest jakaś odpowiednia liczba osób, które lubią profil, ale już nawet zapomniały, że go polubiły, autor sprzedaje profil np. jakiejś firmie, a ona tylko zmienia dane profilu i ma dużo lajków.
Często spotkałam się też z ogłoszeniami, że ktoś kupi/zamówi profil na fb z odpowiednią liczbą lajków.
Stary 2012-01-24, 15:18   #1056
siarka40
Szef ds. Wymianek

http://bloggfiler.no/tcmn.blogg.no/i...5292126460.jpg
kojarzy mi sie ze strusiem.

o tym, ze gora sukienki o wiele za mala, juz nie wspomne^^.
Stary 2012-01-24, 15:31   #1057
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:
http://bloggfiler.no/tcmn.blogg.no/i...5292126460.jpg
kojarzy mi sie ze strusiem.

o tym, ze gora sukienki o wiele za mala, juz nie wspomne^^.
struś jak struś, ale szkoda biustu...
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 15:41   #1058
siarka40
Szef ds. Wymianek

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3181723 2]struś jak struś, ale szkoda biustu... [/QUOTE]
no, strus ze zniszczonym popiersiem^^.

btw, wlasnie sobie przypomnialam, ze ta panna widzi, skad ma wejscia i pewnie nas juz tu odwiedzila albo zrobi to niebawem. w sumie moglaby mnie wziac za jej fanke, ale emoty, ktorymi okraszam linki z jej bloga, raczej na to nie wskazuja .
Stary 2012-01-24, 15:52   #1059
Nyuna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdallen Pokaż wiadomość
O, i tu mi przypomniałaś coś, co mnie rozwala. Chyba z 1/3 facetów, jakich widuję na mieście nosi prawie identyczne, zółte buty zimowe. Tak na szybko szukałam fotki, to znalazłam takie: http://srvimg08.tablica.pl/images_ta...owe-kalisz.jpg i http://nokautimg3.pl/p-f1-1f-f11f0b7...ther-honey.jpg
Mój brat i TŻ też takie mają. Strasznie mnie rozśmieszyło, jak brat je przymierzał w Streecie, gdzie było mnóstwo czarnych i brązowych butów i jedna półka zastawiona w pełni tymi żółtymi. Zastanawia mnie bardzo, czemu akurat wszyscy producenci uparli się na żółty kolor? Taka moda, czy co? Ogólnie buty nie są złe, ale jak idę ulicą, większość facetów jest ubrana jakoś na czarno-szaro, a do tego wszyscy mają kontrastujące żółte buty, to to jest śmieszne.
zgadzam się pełno jest takich podobnych do siebie żóltych butków

Cytat:
Kalosze są niemęskie? Mi się wydaje, że o wiele lepiej pasują rolnikowi do obory, czy myśliwemu na polowanie, niż jakiejś faszynistce na miasto
nawet k. Karol nosi
Nyuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 15:54   #1060
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
To ostatnio coraz popularniejsze. Ktoś zakłada jakiś atrakcyjny dla ludzi profil na facebooku, prowadzi go, wpisuje coś fajnego na tablicy, ludzie klikają, że lubią ten profil. A gdy jest jakaś odpowiednia liczba osób, które lubią profil, ale już nawet zapomniały, że go polubiły, autor sprzedaje profil np. jakiejś firmie, a ona tylko zmienia dane profilu i ma dużo lajków.
Często spotkałam się też z ogłoszeniami, że ktoś kupi/zamówi profil na fb z odpowiednią liczbą lajków.
Dokładnie Ostatnio słyszałam jeszcze, że można kupić sobie " fanów", którzy polubią istniejący już profil/stronę na facebooku - istnieją od tego specjalne agencje i firmy. Wysyłają do ludzi zaproszenia i prośby, aby polubili daną stronę. Każdy fan kosztuje 20 groszy. Firmy, które się tym zajmują przyjmują zlecenia od ludzi i innych firm, które chcą rozkręcić swój biznes i sporo na tym zarabiają..

Cytat:
EDIT
Jeszcze się nie pozbierałam po tym jak to zobaczyłam
I mówicie, że ta dziewczyna jest popularna i lubiana w swoim kraju?
chocarome jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 16:08   #1061
Magdallen
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie Ostatnio słyszałam jeszcze, że można kupić sobie " fanów", którzy polubią istniejący już profil/stronę na facebooku - istnieją od tego specjalne agencje i firmy. Wysyłają do ludzi zaproszenia i prośby, aby polubili daną stronę. Każdy fan kosztuje 20 groszy. Firmy, które się tym zajmują przyjmują zlecenia od ludzi i innych firm, które chcą rozkręcić swój biznes i sporo na tym zarabiają..
Sama kiedyś podjęłam się jednego takiego zlecenia z ogłoszenia. Oficjalnie to miało być zakładanie profili firm na fb, a okazało się, że przesłali mi 500 imion i nazwisk wirtualnych ludzi, którym miałam założyć profile i polubić jakąś tam stronkę To było dla mnie przegięcie i zrezygnowałam ze zlecenia.
Stary 2012-01-24, 16:31   #1062
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
http://tcmn.blogg.no/
ta platyna mnie przeraża, kiedyś miała ładne, brązowe włosy ;-) no i przesadza z solarium
O mój Boże

Ma bardzo zniszczoną cerę, aż strach pomyśleć jak wygląda bez makijażu ... pomijam pieprzyki i znamiona na ciele, a to wszystko wina nadmiernego opalania ... straszne

Teraz zapewne ma to w nosie, ale przyjedzie dzień kiedy będzie żałować i najgorsze nie będzie można cofnąć czasu.

Edytowane przez fashionismypassion
Czas edycji: 2012-01-24 o 16:36
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 16:48   #1063
anlaya
Zakorzenienie

Podobna rzecz miała się swego czasu z ogłoszeniami "sprzedam konto na NK/FB z dużą ilością znajomych" - ale tu chyba niekoniecznie o cele marketingowe chodziło, tzn. nie bezpośrednio
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 16:49   #1064
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
To dziwne, bo ja sama chciałam zmienić nazwę mojej strony i nie ma takiej opcji. Można to zrobić wyłącznie jeśli fanów jest poniżej 100.
Stary 2012-01-24, 16:57   #1065
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
interesuja mnie jej wpisy anie wyksztalcenie... bosz te blogerki mysla ze sa gwiazdami...
Nooo
Podobają mi się te buty, tzn w tym kolorze
Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
http://bloggfiler.no/tcmn.blogg.no/i...7152983777.jpg
17 lat i taki stan cery, ciekawe co będzie w wieku 30, to aż smutne
Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
O mój Boże

Ma bardzo zniszczoną cerę, aż strach pomyśleć jak wygląda bez makijażu ... pomijam pieprzyki i znamiona na ciele, a to wszystko wina nadmiernego opalania ... straszne

Teraz zapewne ma to w nosie, ale przyjedzie dzień kiedy będzie żałować i najgorsze nie będzie można cofnąć czasu.
Kiedyś była ładniejsza. Ten blond jej nawet pasuje, ale psuje wszystko swoją plastikowością.
Nie ogarniam osób, które uważają taki styl za fajny
Stary 2012-01-24, 17:11   #1066
maggieluke
Przyczajenie

kurczę powiem Wam że czytam Was (i również inne wątki) od dłuższego czasu i założyłam konto aby się wypowiedzieć. Mam duży problem z Kamilą, która często przewija się w Waszych wypowiedziach. Kompletnie nie wiem co myśleć. W kilku innych wątkach czytałam wpisy dziewczyn z Dębicy, które ją widują. Ja też ją często widzę. Ubiera się inaczej niż to pokazuje na blogu, choć czasami się to pokrywa. Raz jest lepiej, raz gorzej, jak w życiu.
Gnębi mnie jednak co innego, bo gust ma każdy swój, i nie mam zamiaru tego komentować.
To co przeszła i to co pisała na innych forach. No prawdą jest że poroniła, moja sąsiadka leżała z nią na jednej sali, i co dziwne ona wpadła w kompletną histerię gdy jej powiedzieli co się stało, to nie była normalna rozpacz, to było wprost chore, wyła z rozpaczy. Jakby jedynym jej celem w życiu było to dziecko. I co jeszcze dziwniejsze, nie było przy niej ani rodziny ani tego jej faceta. Dosłownie nikogo. Była sama.
Sąsiadka mówiła że pielęgniarki między sobą mówiły że ma ciężką depresję i nerwicę. Jest tak znerwicowana że nic nie je, że w tak młodym wieku ma ciężkie problemy z sercem których ciężko się potem pozbyć.
Czy tego jej nie było za mało? Dlaczego wymyśliła całą resztę? Umie mi ktoś to wytłumaczyć?
Ja naprawdę nie rozumiem.
maggieluke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:38   #1067
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Sama kiedyś podjęłam się jednego takiego zlecenia z ogłoszenia. Oficjalnie to miało być zakładanie profili firm na fb, a okazało się, że przesłali mi 500 imion i nazwisk wirtualnych ludzi, którym miałam założyć profile i polubić jakąś tam stronkę To było dla mnie przegięcie i zrezygnowałam ze zlecenia.
Wcale Ci się nie dziwię, że zrezygnowałaś - to faktycznie było przegięcie.. Choć zastanawiające jest to, że jeśli takie zlecenia będą coraz powszechniejsze i będą za to coraz lepiej płacili to w sieci strony z fałszywymi fanami będą się mnożyły jak grzyby po deszczu...
Stary 2012-01-24, 19:05   #1068
6roove
Zakorzenienie

z rok temu użytkownicy pewnej stony wywęszyli która blogerka kupiła na allegro m.in. pozycjonowanie strony,
od dawna wiadomo, że niektóre blogerki chcą zarobić i tyle

mnie też trochę zastanawia f'enomen' glamouriny, trochę już siedzę w blogowaniu, kojarzę mnóstwo blogów starszych i nowopowstałych, przyznam, że glamourina wyskoczyła trochę jak filip z konopi, nigdy wczesniej jej nie kojarzyłam (to było chyba z pół roku temu)

Cytat:

są chyba nawet aukcje na necie

6roove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:39   #1069
natalkaa7522
Zakorzenienie

Poszłam dzisiaj do sklepów w poszukiwaniu czapki zimowej.. a tu zonk Czapek już nie ma. Czyżby lipiec już był
Stary 2012-01-24, 19:55   #1070
DarkChocolate666
Zakorzenienie

Cytat:
Poszłam dzisiaj do sklepów w poszukiwaniu czapki zimowej.. a tu zonk Czapek już nie ma. Czyżby lipiec już był
No Kochana, teraz to już praktycznie sezon wiosna/lato
Stary 2012-01-24, 20:05   #1071
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
O, i tu mi przypomniałaś coś, co mnie rozwala. Chyba z 1/3 facetów, jakich widuję na mieście nosi prawie identyczne, zółte buty zimowe. Tak na szybko szukałam fotki, to znalazłam takie: http://srvimg08.tablica.pl/images_ta...owe-kalisz.jpg i http://nokautimg3.pl/p-f1-1f-f11f0b7...ther-honey.jpg
Zastanawia mnie bardzo, czemu akurat wszyscy producenci uparli się na żółty kolor? Taka moda, czy co? Ogólnie buty nie są złe, ale jak idę ulicą, większość facetów jest ubrana jakoś na czarno-szaro, a do tego wszyscy mają kontrastujące żółte buty, to to jest śmieszne.
Cytat:
Napisane przez Nyuna Pokaż wiadomość
zgadzam się pełno jest takich podobnych do siebie żóltych butków
Oczywiscie kolor nie jest bynajmniej przypadkowy - to dlatego, ze to podrobki slynnych butow roboczych firmy Caterpillar (CAT) - a to ich kolor firmowy.
http://www.catfootwear.com/UK/en-GB/...B?dimensions=0
Byly to w przeszlosci buty do srednio-ciezkich prac w zakladach przemyslowych Tak więc maja bogata historie, w sumie rownie ciekawa, jak dzinsy. Oto czym jeszcze zajmuje sie firma Caterpillar - jest producentem maszyn do ciezkich robot! Nic dziwnego, ze potrzebowano do ich obslugi specjalnego obuwia
http://polska.cat.com/cda/layout?m=37840&x=333
I ze panom sie podoba noszenie butow z "historią"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CaterpillarMiningTruck1-vi.jpg (45,5 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez czarna.noc
Czas edycji: 2012-01-24 o 20:15
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:27   #1072
carmageddon
Pełzanie

Niektóre damskie buty z tej firmy bardzo mi się podobają, wiem, że robią również torby - też w podobnym klimacie. A tych żółtych to rzeczywiście sporo widuję czy to na wystawach czy na stopach menskich.
carmageddon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:35   #1073
Solciuchna
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z Wami co do doczepianych włosów - zazwyczaj wyglądają mało naturalnie i średnio korzystnie..

Choć jeszcze mniej korzystnie wygląda udawanie modelki przez normalną dziewczynę i chwalenie się swoimi zasługami/sukcesami - ostatnio przekonałam się o tym, kiedy natrafiłam na ten artykuł:

ce kin.pl/moda-kazdej-z-nas/hit-blogerka-glamourina-odpowiada-na-nasze-pytania-1664

Nie byłoby w nim nic niepokojącego, gdyby nie odpowiedź na ostatnie pytanie:
Wiele dziewcząt chce na swoim blogu zarabiać lub dostawać darmowe ciuchy. Czy rzeczywiście dla znanych blogerek, dobrze prowadzony blog może dawać tak wiele korzyści?

Nie będę ukrywała – blog daje wiele korzyści. Powiem szczerze, że nie wiedziałam tego, kiedy zakładałam bloga, chciałam tylko dobrze się bawić i realizować się w modzie. Nie chcę nazywać tu konkretnych cyfr, jak robią to niektóre blogerki, bo nie o to chodzi żeby się chwalić, ale powiem tak... Zarobki maja wiele zer na końcu.

Na facebooku Glamourina posiada prawie 10 000 fanów, którzy nie wykazują się absolutnie zadną aktywnością. Jej blog nie jest przez nich komentowany, nie lubią jej wpisów. Jej miesięczne statystyki też wyglądają dosyć kiepsko - 19 000 wejść miesięcznie to dosyć niewiele. Zastanawiające jest więc to skąd u niej tak wysokie zarobki związane z blogowaniem.. Wiem, że to jej sprawa i nie powinnyśmy wtykać nosa w jej portfel, jednak skoro publicznie się nim chwali sprawa wygląda chyba nieco inaczej.

Na początku tego roku jej bloga obserwowało dużo mniej niż 300 osób. Na bloglovin' śledzi ją tylko 8 osób.
Według mnie sprawa wygląda dosyć podejrzanie..
A mnie guzik obchodzi, ile jaka bloggerka ma wejść, sama mam bloga i też mam gdzieś ile mam komentarzy i ile wejść... Nie wiem, drażni mnie to zakładanie sobie fan page'y na twarzoksiążce, to pchanie się z reklamowaniem siebie wszędzie gdzie się da i cała ta afera dotycząca pierdół kto ile zarabia, co dostaje, ile ma wejść, jak bardzo jest popularny. Co to ma wspólnego z przyjemnością prowadzenia bloga? Wygląda to tak jakby każde dziewczątko chciało się dowartościować, więc uważa się za gwiazdę na światowym poziomie i posyła buziaczki do swoich wiernych fanów
Dlatego rzadko już wchodzę na jakiekolwiek blogi modowe
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:03   #1074
chocarome
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 6roove Pokaż wiadomość
z rok temu użytkownicy pewnej stony wywęszyli która blogerka kupiła na allegro m.in. pozycjonowanie strony,
od dawna wiadomo, że niektóre blogerki chcą zarobić i tyle

mnie też trochę zastanawia f'enomen' glamouriny, trochę już siedzę w blogowaniu, kojarzę mnóstwo blogów starszych i nowopowstałych, przyznam, że glamourina wyskoczyła trochę jak filip z konopi, nigdy wczesniej jej nie kojarzyłam (to było chyba z pół roku temu)

są chyba nawet aukcje na necie
Pozycjonowanie strony to w sumie nic takiego - w końcu nie jest to jeszcze przestępstwo, ani nieczyste zagranie. Gorzej wygląda kupowanie fanów na fb.. Według mnie to szczyt chamstwa i niesprawiedliwe zachowanie wobec innych, mniej zasobnych szafiarek.

Fenomen glamouriny jest tymbardziej podejrzany, że Natalia wykazuje OGROMNE parcie na szkło. Pokazuje swoje zjęcia z eventów, na które sama się "wpycha", publikuje zdjęcia w cieniu gabi z Top Model.. Wszystko po to by zdobyć rozgłos.
Podobnie jak Ty śledzę modowe blogi i staram się być na bieżąco z wszystkimi nowymi talentami i sławami. Jednak kiedy 2 miesiące temu wchodziłam na bloga glamouriny widziałam, że ma ona 30 obserwatorów!
Tak więc, to aby 8600 ludzi dobrowolnie polubiło jej profil na fb jest raczej niemożliwe..

PS. Moje najnowsze odkrycie: http://allegro.pl/1000-fanow-faceboo...050497713.html

Fani są jednak całkiem "tani"... Właściwie każdy może sobie na nich pozwolić. Pytanie tylko - po co? Po to, żeby tak jak Glamourina wysyłać zapytania do firm, czy są zainteresowani współpracą z nią, bo posiada ponad 8500 fanów na fb? :<

Edytowane przez chocarome
Czas edycji: 2012-01-24 o 21:05
Stary 2012-01-24, 21:31   #1075
lannya
Raczkowanie

A mnie rozwala, że tata KT pozwala jej prowadzić ten blog...to tylko na niekorzyść dla jej ojca wychodzi, tyle już widziałam komentarzy "tak, tak ubieraj się w drogie ciuchy, jeździj na wycieczki za pieniądze podatników" taka jakoś mało ona polityki nauczona.

a pozytywnie rozwala mnie ten filmik :

http://www.youtube.com/watch?v=nWKTf...layer_embedded
lannya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:41   #1076
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lannya Pokaż wiadomość
A mnie rozwala, że tata KT pozwala jej prowadzić ten blog...to tylko na niekorzyść dla jej ojca wychodzi, tyle już widziałam komentarzy "tak, tak ubieraj się w drogie ciuchy, jeździj na wycieczki za pieniądze podatników" taka jakoś mało ona polityki nauczona.

Zgadzam się z pogrubionym, a filmik bardzo pozytywny
Stary 2012-01-24, 21:42   #1077
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lannya Pokaż wiadomość

ja bardzo lubie bloga advanced style i sledze go na bloglovin
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 22:21   #1078
Unendlichkeit
Raczkowanie

A ja muszę przyznac, że Kissie bardzo ładnie wygląda w najnowszej notce Tam, gdzie trzyma piwo (?) w pomarańczowym topie. Nie rzuca się w oczy ani jej wielki biust, ani przeraźliwa chudośc, ani sztuczne włosy, ani po prostu nic, chyba jej najlepsze zdjęcie A tak szczerze to przyznam, że bardzo lubię czytac jej posty (oczywiście tłumaczone na ang, w polskiej wersji nic nie idzie wywnioskowac) i wydaje się bardzo miłą osobą
Stary 2012-01-24, 22:53   #1079
carmageddon
Pełzanie

Cytat:
Napisane przez Unendlichkeit Pokaż wiadomość
A ja muszę przyznac, że Kissie bardzo ładnie wygląda w najnowszej notce Tam, gdzie trzyma piwo (?) w pomarańczowym topie. Nie rzuca się w oczy ani jej wielki biust, ani przeraźliwa chudośc, ani sztuczne włosy, ani po prostu nic, chyba jej najlepsze zdjęcie A tak szczerze to przyznam, że bardzo lubię czytac jej posty (oczywiście tłumaczone na ang, w polskiej wersji nic nie idzie wywnioskowac) i wydaje się bardzo miłą osobą
alkohol poprawia aparycję
carmageddon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:00   #1080
chocarome
Raczkowanie

A wiecie może ile Kissie ma wzrostu? Bądź też ile waży? Jej sylwetka jest idealna..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości