|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
mam 11 stron do nadrobienia wiec nie jestem kompletnie na biezaco. napisze tylko jedno moja córa za parę godzin bedzie półroczniakiem
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
Kajol 1 miarka Nutry na 30 ml. |
|
|
|
|
#933 | ||||
|
Przyczajenie
|
Witam
korzystajac ze dziecina spi postanowilam do was zajrzec ![]() Cytat:
Cytat:
u nas tez zadnej gulki nie bylo... bo i szczepienie bylo w nozki....ale tez mi mowiono ze wrazie czego trzeba rozmasowywac. Cytat:
Wy nie zdazyliscie z kapiela a ja nie zdazylam z mala na wazenie.... oczywiscie potrafi zasnac wtedy kiedy nie trzeba ![]() O rany ale duzo tu piszecie....mam nadzieje, ze dam rade wszystko przeczytac.Chociaz musze sie pochwalic ze do strony 12 wszystko przeczytalam ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
np co ?? ja taka niesmiala jestem ..... ale pytajcie, pytajcie.... zawsze Wam odpowiem....ja tez mam lenia...od rana zrobilam sobie tylko sniadanie i umylam glowe....i potem gnam do kolezanki na pogaduchy
|
||||
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zielona jestem w sprawach mm A jeszcze jedno pytanie alergolog jak pojde prywatnie na wizyte, to mi wystawi to cholerne zaswiadczenie?? Bo zapisalam sie na NFZ ale na 15 marca a pucha nutramigenu na tyle mi nie wystarczy :P
|
|
|
#936 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
nie ma znaczenia czy prywatnie czy na nfz ale przypuszczam że na refundacje to nie będzie miało znaczenia bo nutry juz w liście refundowanych leków nie ma i będzie tylko pełnopłatny Hej - my juz z Marinką po spotkanku - Marinka niebawem wstawi fotki w klubie ![]() ![]() I ogłaszam wszem i wobec - Igorek jest przesłodki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
smutno mi było bez Was
|
|
|
#937 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Zuzia i Kinga ![]() Cytat:
Lili ucaluj Radzia w paluszek. No i chyba ucieklyscie na FB, bo tu cicho...
|
|
|
|
|
#938 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No chyba... Wstrętne małpy |
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Sto lat dla Zuzi z okazji pół roczku ![]()
|
|
|
#941 |
|
Rozeznanie
|
ja tu jestem
kupiłam Zuzi w prezencie gigantyczna pake chrupek kukurydzianych jej mina na ich widok - BEZCENNA
|
|
|
|
#942 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#943 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez tu jestem. Wole jakoś tutaj. Przyzwyczailam sie.
A w ogóle to dobry dzien Zuzia i Kinga Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#944 |
|
Zadomowienie
|
Kingusia i Zuzia - gratki!!!
Baboniku - tule ja juz miesiac temu kupilam MM, zeby dawac Blanie na noc bo kiepsko spi, a ja juz ledwo dycham, ale kurde NIE MOGE sie przelamac! I gdybym byla do tego zmuszona czulabym sie podle..A ja bylam dzisiaj z Blana na szczepieniu i narobila wrzasku jak zwykle ![]() Boli mnie glowa, a zaraz wroci Bambalusia z nadprogramowego zlobka, ech.. Edytowane przez meszsares Czas edycji: 2012-01-24 o 15:40 |
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY PISZĄCE NA FB naprawde nie możecie tego samego pisać tu ![]() Teraz ja zauważyłam mega podział na piszących tu i tam. Ja zostaje tu na FB nie nadążam nie podoba mi się itd. |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to nie jest normalne
|
|
|
|
|
#947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi tez jest przykro... konta tam nie mam i miec nie bede, mam nadzieje, ze to chwilowe i tu wrocicie. |
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
JA TEŻ TU JESTEM
Byłyśmy jednak na spacerze. Ale Sara cuda wyczynia na podłodze. Do Carmelowej Sary jeszcze jej daleko, ale i tak jestem dumna jak paw. ![]() Cytat:
![]() i tak nie ma refundacji. Chyba że ja o czymś nie wiem, ale raczej na 100% ne dostaniesz zniżki. Ja kupuję już jakiś czas bez recepty, ( żeby do lekarza nie latać) bo i tak cena ta sama.
|
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie jestem na fb ale na ciągłe siedzenie na wizażu nie mam sił.
Podczytuję bo tego uzależnienia nie da się leczyć ![]() o własnie mój łobuz sie obudził no to będę wieczorem pewnie na trochę . Sto lat dla naszych solenizantek: Zuzi i Kingi |
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bez kitu ![]() ![]() Zapomniałam i ja: ZUZIA i KINIA najlepszego od cioteczki.
|
|
#951 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Sto lat dla Zuzi Moja dama dzisiaj marudna że hej.. śpi po 20 minut a potem jęczy zmęczona.. zjadła znowu dynię z ziemniakiem z radością a potem maltretowała Tż słuchawki No i oczywiście lęku przed Playskoolem ciąg dalszy
|
|||
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Na Fb dyskusja wre a tu
|
|
|
|
#953 |
|
Rozeznanie
|
Dzieciak mój z okazji półrocznicy przechodzi sam siebie
---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Scio, chodź usuniemy wszystkich z grupy ![]() ![]() |
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cookie |
|
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
ja zostalam zaproszona do grona na Fb po czym usunieta - milo
|
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie nadążam nad samym wizażem i klubem a tu jeszcze teraz fb... o matko kto to nadrobi.. ja nie nadążam..
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Moj dzien z Marysia
8.30 pobudka 9.30 butla MM 150 ml 12.00 spacerek 13.30 powrot 14.00 obiadek i herbatka 15.30 koopa dla taty 15.40 dojadla mleczka 120 16.00 odplynela na lezaczku - transport do lozeczka i jakies 3 h spokoju
|
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
wyobraziłam sobie
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
czasem jak bardzo poprosisz to wydadzą bez recepty.
Cookie tak chyba kupowała pepti na samym początku o ile mnie pamięc nie myli. ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
moja też odpłynęła na łóżku ale raczej nie na 3h może na ok. 40-50min.edit: ups coś mi wizaz świruje i mi nadublowało post pod postem.... wrrrr..
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2012-01-24 o 16:17 |
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem trochę tu trochę na Fb ale nie mam weny na nic.Mysle o tym co mnie czeka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.

Dzisiaj kaszana zupełne, bo zaspaliśmy i nie zdążyliśmy się rano wykąpać 

Wstrętne małpy