Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 11:26   #151
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.II.

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;31811201]

ja niestety też nie potrafię wybaczyć kwestii wypadku i nie potrafię wybaczyć nawet osobom, które nie brały udziału w wypadku a są spokrewnione z winowajcą, więc nie pomogę.... to siedzi już we mnie 11 lat

uświadomiłaś mi, że ja ograniczam swoje życie jedynie do pracy i studiowania, a zapominam, że jest sfera domu, do której kompletnie komputer i internet nie jest potrzebny.... ja wiecznie pracuję, albo udaję, że pracuję.... a gdy sprzątam, to mam wrażenie, że najzwyczajniej marnuję czas!!!

nie wiem, czy Ci życzyć zostania w pracy, czy zwolnienia mam nadzieję, że cokolwiek się zdaży zmobilizuje Cię do dalszego działania![/QUOTE]
a now lasnie. ale akurat to tylko jeden z niewielu bardzo dramatycznych przykladow, inne sa bardziej...personalne. ktos cos powiedzial, cos zrobil itd. ech

dobrze jest sobie uswiadomic, ze to tez sa czynnosci, ktore sa wazne i ich wykonanie powinno liczyc sie jako 'dodatkowy punkt na plus'. nie kazdy sprzata, serio. np moj byly facet to byl czlowiek, ktory czego nie dotknal zamienial to w balagan. totalny. i oczywiscie nigdy nie sprzatal. sprzatniecie to bylo zamkniecie drzwi do pokoju do ktorego wszystko wrzucil. masakra
Stary 2012-01-24, 11:26   #152
aako
Zakorzenienie

[1=78ec78392a9e84b50fa9c61 260c26510682869d7_6517570 db0492;31811201]iść!!! nie można marnować szansy zdania egzaminu- chyba, że jeśli podejdziesz teraz to już nie będziesz mogła podejść jeszcze raz... też zdarzają się wykładowcy, którzy nie lubią, jak studenci przychodzą na takie próbu-róbu
ja na Twoi miejscu zrobiłabym:
a- jeśi nie masz innej nauki- uczyć się do egzaminu, w piątek zadecydować, czy wiedza jest wystarczająca, jeśli nie, to przynajmniej już część materiału masz opanowaną i łatwiej będzie na drugi termin się nauczyć
b- skupić się nad innymi zadaniami do wykonania, które możesz teraz zaliczyć i zapomnieć, a następnie skupić się na tym jednym przedmiocie
[/QUOTE]

dziękuje za radę. jest drugi termin a po drodze mam jeszcze jeden egzamin. chyba bede sie uczyc i zobacze co potem. nie wolno odpuszczac nie?

aako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 11:31   #153
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nebula Pokaż wiadomość
a now lasnie. ale akurat to tylko jeden z niewielu bardzo dramatycznych przykladow, inne sa bardziej...personalne. ktos cos powiedzial, cos zrobil itd. ech

dobrze jest sobie uswiadomic, ze to tez sa czynnosci, ktore sa wazne i ich wykonanie powinno liczyc sie jako 'dodatkowy punkt na plus'. nie kazdy sprzata, serio. np moj byly facet to byl czlowiek, ktory czego nie dotknal zamienial to w balagan. totalny. i oczywiscie nigdy nie sprzatal. sprzatniecie to bylo zamkniecie drzwi do pokoju do ktorego wszystko wrzucil. masakra
oj sprzątać nie lubię.... chociaż jako dziecko moja mama zmuszała mnie do sprzątania co tydzień i przez to nie miałam ani jednej wolnej soboty, bo do 8-22 było sprzątanie i prace w ogródku.... później jak już nie mieszkałam z mamą to poczułam się wolna i frywolna i tak mi zostało, a teraz mega mi ciąży

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
dziękuje za radę. jest drugi termin a po drodze mam jeszcze jeden egzamin. chyba bede sie uczyc i zobacze co potem. nie wolno odpuszczac nie?
nie wolno odpuszczać! zrób sobie plan i po kolei wkuwaj wiedzę, nie skacz po rozdziałach, tylko systematycznie lepiej się poczujesz- zobaczysz!
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 11:33   #154
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

o pracy:
http://demotywatory.pl/3657349/Najgorsza-praca

A wiecie co właśnie robię?
CZEKAM AŻ TŻ WYJDZIE Z DOMU.
W szlafroku na demotach, kur...., jego obecność mnie po porstu denerwuje.
Idź juz człowieku bo wieczór mnie przy kompie zastanie!!!!!!!!!!!
Patri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 11:39   #155
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
o pracy:

miałam ostatnio TO SAMO!!!
siedziałam i czekałam, aż sobie pójdzie... poszedł... a za godzinę wrócił!!! i znowu dziumdzianie masakara
78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 12:52   #156
fairytale
Raczkowanie

CandyShopGirl i Nebula - może jako singielka nie powinnam się wypowiadać, ale miałam w przeszłości okazję użerać się z chłopami i stwierdzam, że oni tacy już są i nie warto sobie głowy zawracać.
Myślę, że nawet najbardziej oddany i kochający facet ma serduszka z marchewski w głębokim poważaniu, nawet jeśli to pomysł jego ukochanej.
Tak samo facet powie co mu się nie podoba w stronie, bo wg niego to jest zadanie, które należy wykonać jak najlepiej, a nie okazja do umacniania więzi z partnerką. Są tacy, którzy bywają delikatniejsi, ale większość nie bywa.

Od kilku dni nie mogę się ogarnąć. Nuży mnie siedzenie w domu. Chcę już robotę! :/
fairytale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 14:24   #157
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez fairytale Pokaż wiadomość
CandyShopGirl i Nebula - może jako singielka nie powinnam się wypowiadać, ale miałam w przeszłości okazję użerać się z chłopami i stwierdzam, że oni tacy już są i nie warto sobie głowy zawracać.
Myślę, że nawet najbardziej oddany i kochający facet ma serduszka z marchewski w głębokim poważaniu, nawet jeśli to pomysł jego ukochanej.
Tak samo facet powie co mu się nie podoba w stronie, bo wg niego to jest zadanie, które należy wykonać jak najlepiej, a nie okazja do umacniania więzi z partnerką. Są tacy, którzy bywają delikatniejsi, ale większość nie bywa.

Od kilku dni nie mogę się ogarnąć. Nuży mnie siedzenie w domu. Chcę już robotę! :/
dokladnie to rozumiem, dlatego chcialam wyjasnic tez CandyShopGirl. roznimy sie pod tym wzgledem, wiec wiadomo, ze nie mozna oczekiwac reakcji takich jak sobie wymarzymy. co nie zmienia faktu, ze entuzjazm potrafia skutecznie nam odebrac.

bosz....mam taki brak energii, totalnie. nawet nogami ledwo ruszam. a za moment zajecia. ;/;/

Cymemont, bylas kiedys w Indiach?
Stary 2012-01-24, 14:36   #158
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
dokladnie to rozumiem, dlatego chcialam wyjasnic tez CandyShopGirl. roznimy sie pod tym wzgledem, wiec wiadomo, ze nie mozna oczekiwac reakcji takich jak sobie wymarzymy. co nie zmienia faktu, ze entuzjazm potrafia skutecznie nam odebrac.
Tak na szybko napiszę, że moja reakcja na małoentuzjastyczne zachowania TŻta jest pouczającconapastliwa. Informuję go o tym, że pozbawia mnie radości i roztaczam czarną wizję, że jak będzie tak reagował, to nie będzie mi się chciało niczym z nim dzielić, będę smutna, wycofana, będę dzielić się z kimś innym itp.

Zawsze dodaję, że nie chodzi mi o to, by go na siłę zmienić (choć chciałabym innych reakcji), ale informuję go o możliwych skutkach takiej wzajemnej relacji.

Parę razy coś takiego ode mnie usłyszał i muszę powiedzieć, że jest bardziej uważny i skoncentrowany na mojej perspektywie, nawet jeśli czasem sama materia mało go interesuje.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 15:02   #159
Konto usunięte

Cytat:

Cymemont, bylas kiedys w Indiach?
nie ja w ogóle niedużo podróżuję
Stary 2012-01-24, 15:05   #160
CandyShopGirl
Raczkowanie

Słowa otuchy, że nie tylko ja tak mam, że mi to podcina skrzydła, i nie tylko mój facet jest taki empatycznie nieudany, pomagają się pozbierać po takim malutkim niemiłym epizodzie...
Obiecałam sobie, w ramach bycia dziewczyną idealną, wyrozumiałą i taką, o której chce się powiedzieć 'jest super, nie jak inne baby', będę dziś dla niego miła i dobra - wysłał mi maila w którym rękę na zgodę wyciąga, ale i tak jestem wielce urażona, że mnie po stopach za ten projekt nie całował, więc mimo szablonowej wręcz wiadomości 'na zgodę' (bo nie przepraszającej oczywiście), i mimo tego, że napisałam mu wręcz cytat z wiadomości Fairytale ("ja wiem, że podchodzisz do strony jak do zadania (...) które należy wykonać jak najlepiej, a nie jako okazji do umacniania więzi z partnerką i ja to rozumiem...") usiłując samą siebie przekonać, że to moje słowa i dokładnie to powinnam powiedzieć, powinnam zachować się profesjonalnie, rozsądnie, wyrozumiale, nie strzelać fochów... I po tym, kiedy to mu napisałam, ucieszył się, a potem... A potem nie wytrzymałam i zaczęłam wyrzucać brudy, walić smuty i kompletnie przeczyć temu, co napisałam chwilę temu... Najzwyczajniej na świecie nie chce mi się z nim gadać, wreszcie udało mi się coś fajnego zrobić samej, bez wiszącego nade mną deadline'a, z czystej satysfakcji, z nadzieją że doceni te moje serduszka z marchewek... I dupa. Więc za karę foszę się po żałosnemu i najchętniej to bym chciała żeby w ogóle zniknął, bo już nawet to jego wyciąganie ręki na zgodę mnie denerwuje i przeszkadza mi w byciu jeżem, a na to mam teraz największą ochotę. Najgorsze jest to, że nikt w tej sytuacji nie wygrywa - ja mam zrąbany humor, marnuję energię na emanowanie złością i gniewem, a on otrzymuje jasny i prosty komunikat, że ma nieudaną dziewczynę, która nie potrafi poradzić sobie z krytyką i jest dzieciuchem nie tylko według metryki i jedyne, co potrafi, to tkwić w swoim świecie kolorowych i kompletnie niefunkcjonalnych stron internetowych... Pięknie

Jak ktoś ma jakieś dobre słowo na zbyciu, albo nie ma i chce się pośmiać, albo ma ciepłe serducho i chce posympatyzować ze mną, albo chociaż zobaczyć o co ja głupia kopie kruszę - to proszę, oto obrazek strony (to ma być marka w przyszłości, dla konkretnej rasy psów ale i innych sportowych psów też, z póki co jednym rodzajem frisbee, a docelowo cały portal...) - http://imageshack.us/f/717/borderprolayout1.jpg/

Ale jest z tego plus, jestem taka zła, że się poszłam pouczyć właśnie.

CandyShopGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 15:06   #161
lasubmersion
Rozeznanie

No to dziewczyny muszą Was bardzo zdziwić:P
Mój nieidealny, aczkolwiek oddany i kochający mężczyzna bierze czynny udział w naszych dyskusjach.
Obydwoje mamy potrzebę dyskusji na tematy dotyczące naszego życia(studia, praca, przyszłość itp itd). Czasem zdarza się,że któreś za bardzo tłucze temat, ale wtedy ta druga osoba delikatnie mówi ''stop''.

Ale może ja po prostu mam nietypowego Tż?
Mężczyzna mego życia nie spotyka się za bardzo z kolegami(raptem dwa czy trzy razy w miesiącu).
Nie pije alkoholu, innych ciągotek w stylu używki również nie ma.
Tż jest śpiochem(czasem i 11 godzin to za niego za mało), uparty jak osioł i wielbiający Demotywatory i inne ''bardzo mądre'' portale.
No i jest bałaganiarzem.

Jednocześnie cierpliwie towarzyszy mi w zakupach, przyjmuje moje ''marudzenie'' na klatę i co parę dni mówi komplementy, które podniosłyby umarlaka z grobu.

Więc chyba jednak jest idealny(jak dla mnie:P).

Słucham: VIDEO ''Dobrze, że jesteś''
lasubmersion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:33   #162
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aako Pokaż wiadomość
ja jestem załamana, do tej pory wszystko szkło mi w miare ok ale ten egzamin co mam w piatek przerósł mnie. egzamin jest ustny trzeba umiec praktycznie wszystko na pamieć (z 400 stron) i facet i tak jak bedzie chciał to udupi. a ja co ? jestem na początku nauki:/ nie wiem czy isc. płakać mi sie chce na samą myśl jak bede przed nim siedzieć:/ ze 100 osob co roku zalicza 10
ja właśnie dziś się dowiedziałam, że też uwaliłam egzamin. Choć system sprawdzania zacnej Pani dr jest trochę dziwny wygląda to tak jkaby co 2ga osoba miała niezaliczone. Bo dziwi mnie fakt, że ja i jedna osoba miałyśmy to samo napisane ona zaliczyła ja nie... dziwny ten świat. Mam doła i nawet nie chce mi sie przygotowywać do poprawki wątpię, że ogarnę fale tego materiału.

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:14   #163
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lasubmersion Pokaż wiadomość
Mój nieidealny, aczkolwiek oddany i kochający mężczyzna bierze czynny udział w naszych dyskusjach.
Obydwoje mamy potrzebę dyskusji na tematy dotyczące naszego życia(studia, praca, przyszłość itp itd). Czasem zdarza się,że któreś za bardzo tłucze temat, ale wtedy ta druga osoba delikatnie mówi ''stop''.

Mężczyzna mego życia nie spotyka się za bardzo z kolegami(raptem dwa czy trzy razy w miesiącu).
Tż jest śpiochem(czasem i 11 godzin to za niego za mało), uparty jak osioł i wielbiający Demotywatory i inne ''bardzo mądre'' portale.
No i jest bałaganiarzem.

Jednocześnie cierpliwie towarzyszy mi w zakupach, przyjmuje moje ''marudzenie'' na klatę i co parę dni mówi komplementy, które podniosłyby umarlaka z grobu.

Jesteś pewna, że nie spotykasz się z moim facetem? Nie no, żartuję Mój potrafi uprzątnąć pomieszczenie w tym czasie, w którym ja miauczę jak bardzo mi się nie chce Ale tak poza tym to też jest jedyny facet, z którym można zupełnie spokojnie i bez kłótni zrobić zakupy, też prawi mnóstwo komplementów i w ogóle lubi takie przymilności różne, a potrzebę mówienia o przyszłości ma większą niż ja

Byłam na egzaminie...nie wiem czy zaliczę czy nie. Za objętość pracy powinnam mieć 5 Za treści merytoryczne 2... Także zobaczymy czy jakaś średnia z tego wyjdzie czy nie

Nebula - względem tego rozpamiętywania...przesta ń o tym myśleć. No przecież wypadki chodzą po ludziach, to nie jest jego wina - co tu przebaczać albo nie przebaczać? Trzeba zwyczajnie zapomnieć....wyrzucać te myśli z głowy.
Wiem, że ciężko...ja mam ogromny problem z zapominaniem dawnych krzywd - pamiętam jeszcze te z podstawówki, aczkolwiek nie okazuję z tego powodu zawiści...ot, pamiętam - żeby mieć w głowie jaka dana osoba potrafi być

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
ja właśnie dziś się dowiedziałam, że też uwaliłam egzamin. Choć system sprawdzania zacnej Pani dr jest trochę dziwny wygląda to tak jkaby co 2ga osoba miała niezaliczone. Bo dziwi mnie fakt, że ja i jedna osoba miałyśmy to samo napisane ona zaliczyła ja nie... dziwny ten świat. Mam doła i nawet nie chce mi sie przygotowywać do poprawki wątpię, że ogarnę fale tego materiału.
Dasz radę Chociaż każdego dopada w trakcie sesji zwyczajne zmęczenie materiału...też to właśnie mam. Ledwie wróciłam z jednego egzaminu, a tu już powinnam się uczyć, bo w czwartek mam dwa! Już i tak czuję się jak filtr do kawy...serce mi zaczyna dziwnie bić

bura kocurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:36   #164
Konto usunięte

jestem u mamy z laptopem, miałam sobie pracować i co??? i jest tutaj net!!! i co??? i nico..... i zamiast pracować to klikam i klikam w necie
Stary 2012-01-24, 18:44   #165
Dilayla
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Patri Pokaż wiadomość
o pracy:

ja ma dokladnie to samo!!teraz tz w domu bo przestuj w robocie ma i normalnie nie umiem przy nim nic robic
kreci mi sie pod nogami i zadaje multum dziwnych pytan....

Dilayla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 18:58   #166
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Napisane przez armania82 Pokaż wiadomość
Patri, niedawno umieściłaś fotkę planu rysunkowego, który absolutnie mnie rozczulił! Dla mnie to inspiracja, jeśli dorobię się potomka.
Dzięki, czuję się doceniona!!!!
Cytat:
Napisane przez Patri
Planuje dziś:
-przewietrzyć dziecko na spacerze
-uszyć torbę (ile to już ją szyję? miesiąc?)
-posprzątać w moim pokoju porządnie - przede wszystkim zyskać miejsce na stole, no i nieszczęsne ubrania....
-dziecko się nie dało wyciągnąć, ale nie starałam się nadzwyczaj żeby ją zmusić do tego.
-nie....
-zrobiłyśmy z Julią porządek w moich trzech pudłach - posegregowałyśmy wszystkie koraliki, znalazło się pudlo na wlóczki, pudlo na kordonki, pudlo na koraliki, te z kolei w oddzielnych pudełeczkach po kremach.
Zyskałam miejsce na biurku, bo wiekszość rzeczy leży teraz na podłodze ...
Ale serio, to uporządkowałyśmy sporo. Rzeczy z takich, które są zbyt pracochłonne, zeby się za to zabierać, ale nadal odłożone jako te do zrobienia. Ona uwielbia segregować. Zrobiła to do ostatniego ziareneczka i była w tym znakomita!! Bardzo mi pomogła!!

Edytowane przez Patri
Czas edycji: 2012-01-24 o 19:06
Stary 2012-01-24, 19:09   #167
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
Napisane przez lasubmersion Pokaż wiadomość

No i jest bałaganiarzem.

owszem, zgadza sie, to jest bardzo dobry wzor mezczyzny. ale to nie o to chodzilo CandyShopGirl

my tez rozmawiamy o swojej pracy, studiach, planach itd. nawet on wysuwa czesciej takie tematy niz ja. ale gdy przychodzi o kwestii organizacji, robienia czegos konkretnego razem nie potrafi okazywac entuzjazmu w tych momentach, w ktorych rzec by mozna bylo najbardziej tego potrzeba.

Kocurko - dokladnie o to pytam - jak przestac myslec? jak wybaczyc komus krzywde, jezeli ona robi to caly czas? nawet nie wiedzac, ze mnie rani... nie da sie tego wyjasnic. nie bedzie z nia zadnej rozmowy na ten temat. zapomniec sie nei da, bo co chwila wywala te same zachowania prosto na mnie. ech... nie wiem... zawile toto.

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Candy, podoba mi sie to co zrobilas. Fajny lajtowy layout, przejrzyste, proste, fajna 'kreska' o ile mozna tak nazwac grafiki. Podoba mi sie PRO-mocja, rozumiem ze PRO jakos bedzie wiazalo sie z nazwa firmy ? Jezeli nie, to nie wiem czy bym slowa promocje i kontakt nadal trzymala takie rozdzielone. to jakas koncepcja, czy po prostu chec zachowania stalej wielkosci czcionki?
Stary 2012-01-24, 19:28   #168
CandyShopGirl
Raczkowanie

Nebula - strona nazywa się border.pro, w sensie, w domenie .pro, więc jakoś tak to chciałam wpleść... Akurat to jedyny punkt programu, który się mu spodobał ... No ale zostawiam już skomlenie, trudno. Przejdzie mi i będzie znowu ok, tylko nie wiem, kiedy się znowu za coś zabiorę, bo teraz siedzę w głębokim dole. Zabieram się za jakieś ogarnianie, jeszcze trochę można zrobić, dopiero dziewiętnasta...

Stary 2012-01-24, 19:36   #169
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CandyShopGirl Pokaż wiadomość
Nebula - strona nazywa się border.pro, w sensie, w domenie .pro, więc jakoś tak to chciałam wpleść... Akurat to jedyny punkt programu, który się mu spodobał ... No ale zostawiam już skomlenie, trudno. Przejdzie mi i będzie znowu ok, tylko nie wiem, kiedy się znowu za coś zabiorę, bo teraz siedzę w głębokim dole. Zabieram się za jakieś ogarnianie, jeszcze trochę można zrobić, dopiero dziewiętnasta...
Właśnie, wiedziałam, że o czymś zapomniałam napisać...też zobaczyłam sobie tą Twoją stronkę i mnie się podoba tak wizualnie Aczkolwiek nie bardzo się na tym znam, żeby jakoś oceniać...Z wyglądu super

Stary 2012-01-24, 19:58   #170
Konto usunięte

a gdzie można zobaczyć to dzieło stronkowe www???? halo?

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

ha!!! już zobaczyłam
bardzo mi się podoba- jeszcze jak się wprawi niektóre elementy w ruch to będzie super
jedna tylko mała uwaga: "kontakt"- nie dzieliłabym wyrazu - może chmurkę powiększyć albo napis zmniejszyć?
Stary 2012-01-24, 20:04   #171
Patri
Zakorzenienie

GG do Patri

Cytat:
Candy, podoba mi sie to co zrobilas.
Mi też. Bardzo. Przejrzyste, czyste, eleganckie, przyjemne dla oka, spójne.
Stary 2012-01-24, 20:10   #172
CandyShopGirl
Raczkowanie

Dziękuję, od razu jakoś tak przyjemniej Ja też bym widziała w tym ruch, ale facet zaczął jęczeć, że to by musiało być we flashu, a to dużo roboty i w ogóle... A potem już nie chciało mi się z nim gadać. Teraz u niego środek nocy, może jutrzejszego dnia będę miała lepszy humor. Strona zostanie jako obrazek, skoro się nie podoba, trudno. No, ale zdążył mi wydać listę graficznych dyspozycji zawierającą listę małych rzeczy, które mogę zrobić, więc nie jest tak źle... Jestem przydatna, prawdaż... No trudno, nie jest powiedziane, że musi przyklaskiwać wszystkim moim infantylnym pomysłom. Tylko że ich jest jak mało, że już kurdę mógłby...
A jak tam u Was walka?

Stary 2012-01-24, 20:14   #173
Konto usunięte

we flashu dałoby to zrobić i za dużo kodów nie trzeba by było... ja tam flasha nie ogarniam, ale muszę stronkę zrobić w tymże programie.... zostały mi 3 dni..... dam radę
Stary 2012-01-24, 21:36   #174
NoLQa
Zakorzenienie

GG do NoLQa Wyślij wiadomość przez MSN do NoLQa

Dziewczyny melduje sie. Jutro egzamin - jestem prawie pewna, ze nie zdam Jestem wsciekla bo jesli tylko zorganizowalabym sie lepiej to na pewno dalabym rade! Teraz odprezam sie przy gossip girl i jeszcze pozniej troszke powtorze i niech sie dzieje co chce jutro popoludniu.
Mam dla was kilka pomyslow jesli chodzi o walke z prokrastynacja - te, ktorych wlasnie probuje i poki co spisuja sie u mnie (zobaczymy na jak dlugo)...
No nic, wpadne jutro wieczorem to doczytam co tam u was Buziaki kochane i trzymajcie kciuki

Studentka!

BLOG - zapraszam
NoLQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 21:40   #175
Halimaa
Rozeznanie

Wstałam dziś o 13.30! Miałam wstać rano, mogłam się jeszcze dużo pouczyć przed egzaminem. Wrócił mój stary nawyk, nie chciało mi się wstawać. Zastanawiałam się też czy w ogóle iść na egzamin, zarówno w domu, jak i w drodze na niego, tuż pod uczelnią. Ale w końcu poszłam. Ciekawe czy zdam, słabo wykorzystałam czas, który miałam na naukę.
Potem byłam u psychiatry, który zastanawiał się czy nie zwiększyć mi dawki leku, ale w końcu stwierdził, żeby poczekać po sesji jak będę funkcjonować. Ja też się zastanawiam nad tym, jaka dawka byłaby lepsza. Nie śpię za dobrze ostatnio.
Zrobiłam zakupy spożywcze, zjadłam kolację i siędzę tu. Kolejny egzamin w czw. W miarę prosty podobno. Niestety moje dwie żaby, o których pisałam już jakiś czas temu, nadal nietknięte....
To musi się zmienić do końca tygodnia!!!!!
Jutro uczę się do czwartkowego egzaminu!

Piszecie, że komputer nie pozwala Wam się skupić. Ja jak już zacznę to jakoś mi idzie, materiał mnie interesuje, nie jest jakiś trudny. Najgorzej, że wpadł mi w oko znajomy, wydawało mi się, że ja jemu też. Okazało się, że zajęty :/ To jest mój dystraktor. Może macie jakieś rady? Na to niestety odłączenie kabla nie działa.
Halimaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 22:09   #176
bura kocurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Halimaa Pokaż wiadomość
Wstałam dziś o 13.30! Miałam wstać rano, mogłam się jeszcze dużo pouczyć przed egzaminem. Wrócił mój stary nawyk, nie chciało mi się wstawać. Zastanawiałam się też czy w ogóle iść na egzamin, zarówno w domu, jak i w drodze na niego, tuż pod uczelnią. Ale w końcu poszłam. Ciekawe czy zdam, słabo wykorzystałam czas, który miałam na naukę.
Potem byłam u psychiatry, który zastanawiał się czy nie zwiększyć mi dawki leku, ale w końcu stwierdził, żeby poczekać po sesji jak będę funkcjonować. Ja też się zastanawiam nad tym, jaka dawka byłaby lepsza. Nie śpię za dobrze ostatnio.
Zrobiłam zakupy spożywcze, zjadłam kolację i siędzę tu. Kolejny egzamin w czw. W miarę prosty podobno. Niestety moje dwie żaby, o których pisałam już jakiś czas temu, nadal nietknięte....
To musi się zmienić do końca tygodnia!!!!!
Jutro uczę się do czwartkowego egzaminu!

Piszecie, że komputer nie pozwala Wam się skupić. Ja jak już zacznę to jakoś mi idzie, materiał mnie interesuje, nie jest jakiś trudny. Najgorzej, że wpadł mi w oko znajomy, wydawało mi się, że ja jemu też. Okazało się, że zajęty :/ To jest mój dystraktor. Może macie jakieś rady? Na to niestety odłączenie kabla nie działa.
Nie...na zadurzenie nie ma rady Przechodziłam kilkukrotnie i nic z tego...w sumie to sama się dotąd zastanawiam jak ja maturę zdałam, bo wtedy miałam największe perturbacje miłosne

Stary 2012-01-24, 22:24   #177
czerwieclipiec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bura kocurka Pokaż wiadomość
Ledwie wróciłam z jednego egzaminu, a tu już powinnam się uczyć, bo w czwartek mam dwa! Już i tak czuję się jak filtr do kawy...serce mi zaczyna dziwnie bić
...filtr do kawy... to o mnie...
wszystko o mnie.
czerwieclipiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 22:26   #178
isza89
tree hugger

Cytat:
Isza, jak sie czujesz? jestes tu z nami ? ja tak sie zastanawiam co sie z Toba dzieje
Bywam, czytam, ale głupio mi pisać o moich 'wielkich' wyzwaniach pokroju umycia się.

Cytat:
ale wiesz co? przypomnialam sobie, ze jest przeciez zawsze druga tura rekrutacji. Na nia tez nie uda Ci sie zalapac ?
Jest tylko jedna tura rekrutacji.

Cytat:
U mnie pomogło znalezienie obciachowego zdjęcia i wrzucenie go na tapetę. Po nocy z takim obrazkiem przed oczami przeszło mi zupełnie. Podziałało na tyle skutecznie, że do dziś nie mogę na niego patrzeć (choć od dawna jest już wolny). Polecam.

Edytowane przez isza89
Czas edycji: 2012-01-24 o 22:32
isza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 22:53   #179
Halimaa
Rozeznanie

No jakieś stare obciachowe by się znalazło. Aktualne zdjęcia są same ciachowe.
Jakoś tu inaczej na wątku ostatnio....
Halimaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 23:06   #180
Nebula
Zakorzenienie

GG do Nebula

Cytat:
No jakieś stare obciachowe by się znalazło. Aktualne zdjęcia są same ciachowe.
Jakoś tu inaczej na wątku ostatnio....
co masz na mysli ?
na mnie najczesciej dziala klin. inna opcja raczej nie, bo mam tendencje do wyolbrzymiania, idealizowania itd :/

Isza a myslalas, zeby jednak sie obronic i isc na mgra gdzie indziej? Wawa, Gdansk? w Wawie rekrutacja jest do wrzesnia...

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości