Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-24, 12:18   #2821
Kamikadze1706
Raczkowanie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Aha zaliczyłam zarzadzanie, makroekonomie i rachunkowość
teraz tylko 2 poprawki w weekend i koniec zaliczen
czekaja mnie w lutym egzaminy:makro, zarzadzanie, rachunkowośc, prawo
WALCZYMY
Kamikadze1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 12:26   #2822
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Kamikadze1706 Pokaż wiadomość
Zelka ja właśnie wróciłam z zakupow i nie widziałam tej kołyski.ide dzis do pracy na 14 to wwybadam sytuacje co z nimi.
Eldo mam fotke tylko muszę zrzucić na laptopa.od jutra mam urlop to sie Wam zaprezentuje

właśnie Mama tez była za kołyska w biedro , i też nie widziała.;/ prawdopodobnie dostali na każda biedro po 2 kołyski lub wcale i juz brak

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Cytat:
o jaaaaaaaaa gratuluje !! i ciesze się wraz z Tobą
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 12:32   #2823
meeedzik
Zakorzenienie

Eldo dokładnie mam takie samo zdanie. Zawsze musiałam jeździć do Rossmanna do sąsiedniego miasta 20km dalej, a teraz będę miała w okolicy już nie mogę się doczekać kiedy się tam wybiorę

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Kamikadze cieszę się, że dobrze się bawiłaś i z niecierpliwością czekam na zdjęcia
No i super, że zaliczyłaś
Stary 2012-01-24, 12:39   #2824
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
ulala! ale zdolna jesteś, super

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
właśnie Mama tez była za kołyska w biedro , i też nie widziała.;/ prawdopodobnie dostali na każda biedro po 2 kołyski lub wcale i juz brak
u mnie też nie było
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 13:14   #2825
sweet__chocolate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamikadze1706 Pokaż wiadomość
aha zaliczyłam zarzadzanie, makroekonomie i rachunkowość
Teraz tylko 2 poprawki w weekend i koniec zaliczen
gratulacje!!!

Start: 03.12.2012r.
Cel: -10,1kg

71,1 ---> 66,7 ---> 60

Za mną już: -4,4kg
sweet__chocolate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 13:52   #2826
_Baletnica_
Zadomowienie

AJa Kochane siedze w pracy. Juz po sniadanku, platki fitness z mlekiem i otrebami
Teraz zjadlam duzy talerz rosolku z niewielka iloscia makaronu
Na pozniej mam jeszcze gotowane udko banan i jablko
Nad kolacj sie jeszcze nie zastanawialam, macie jakies propozycje?

A w jakiej cenie byly te kolyski w Biedronce?

Edytowane przez _Baletnica_
Czas edycji: 2012-01-24 o 13:54
_Baletnica_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 15:17   #2827
sanderaM
Rozeznanie

Hej
Wróciłam właśnie ze szkoły i zjadłam na obiadek pierożki
kolejny egzamin za mną i myślę że zaliczony idę uczyć się dalej bo w czwartek kolejny i tydzień przerwy wracam do domku i będę świętować z Tż jutro mamy rocznicę
Byłam dzisiaj w biedronce ale też nie widziałam kołysek..
Monia Kamikadze czekamy na zdjęcie
Kamikadze czyżbyś studiowała Finanse i Rachunkowość??
Bo ja tak i mam podobne przedmioty w przyszłym semestrze:P

A co myslicie o naleśnikach moja koleżanka będzie smażyć i nie wiem czy jeść
Stary 2012-01-24, 16:34   #2828
linuska33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
Hej

A co myslicie o naleśnikach moja koleżanka będzie smażyć i nie wiem czy jeść
widze tez sesja..mnie juz dobija...dzisiaj facet mnie tak wkurzyl..chyba pierwszy raz bylam taka wsielka..az wyszlam z uzelni z placzem...ech..

a jeden nalesnik ma ok170kcal...jeden mozesz zjesc..ale wiadomo ze samego sie nie ja..a ja nie wie czy bym potrafila powstrzymac sie na jednej sztuce
http://www.ilewazy.pl/nalesnik-z-maki-pszennej
linuska33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 16:43   #2829
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _Baletnica_ Pokaż wiadomość
AJa Kochane siedze w pracy. Juz po sniadanku, platki fitness z mlekiem i otrebami
Teraz zjadlam duzy talerz rosolku z niewielka iloscia makaronu
Na pozniej mam jeszcze gotowane udko banan i jablko

59 ileś tam

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
ulala! ale zdolna jesteś, super

u mnie też nie było
ehhh Mama była chyba w 3 i w każdej już nie mieli albo wogole nie dostali trudnooo zamówię na necie
Stary 2012-01-24, 17:07   #2830
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Czesc Dziewczynki :P

Witam Heroine, tez jestem tu nowa i podzielam Twoje zdanie, ze tutaj jest tak przyjemnie, ze az zaczelam wierzyc w to ze wreszcie schudne

Linuska, spokojnie sesja sejsa i po sesji :P ja jutro mam ostatni egzamin z Historii Wlk Brytanii, umiem jako tako polowe materialu a druga polowe musze sobie solidnie powtorzyc. Jestem tak zmeczona bo nas d0 15 30 trzymali na uczelni bezcelowo ;(

A propos rossmana- zawsze mialam problem z tym ze malowalam sie fluidem i pudrem w kamieniu i po 3 godzinach ani jednego ani drugiego nie bylo. Poszlam do rossmana, kupilam tam ten rossmanowski puder w kamieniu za bodajze 8 zl do tego fluid maybelline affinitone i trzyma sie super, caly dzien :P i nie ten rossmanowski nie zatyka mi porow :P a np max factor creme puff tak mi zatkal ze mialam cala buzie w wagrach a i jak juz mam slowotok nt kosmetykow- polecam Loreala , taki zel do czyszczenia twarzy z taka gumowa lapka (kosztuje ok 22zl i jest superwydajny), jak nim czyszcze twarz co drugi dzien (za wrazliwa mam skore na codziennie szorowanie) to az czuje ze moje pory sa odetkane i buzia jest niesamowicie swieza. I jeszce moje ostatnie odkrycie, ale jestem w fazie testowania, odzywka 8w1 eveline do paznokci. stosuje ja dopiero tydzien, ale juz czuje poprawe, pazury przestaly sie lamac

Baletnica, moja kolezanka kupila kiedys bieznie za 600zl. Sprzedala po tygodniu bo 1) nie biegala na niej 2) jakas dziwna byla, z tego co mowila. nie pamietam dokladnie o co chodzilo :P
a nie lepiej tak jak bialaczekolada mowi kupic sobie karnet na pozadna silownie, tam jest sprzet swietny, nowe bieznie, z programami cardio, fat burn i co jeszcze sobie zazyczysz ;P plus orbiterki tez taki porzadne - raj dla odchudzajacych sie ;d

ehhh dzisiaj z moim zarciem srednio. bo zazwyczaj mam rozlozone posilki 7.00, 10.00, 13.30, 16.00, 19.00 . a dzisiaj mialam tak rozwalony dzien, ze zjadlam sniadanie (owsianka) o 8.00, pol bulki gdzies z szynka i warzywami 9.20, pozniej gdzies ok 10.45 koktajl jablkowo-cynamonowy z siemiem (?) lnianym... pozniej ok 13 kolejne pol bulki z warzywami i po 16 SLEDZIA w oleju i kawalek kanapki. jestem wsciekla, to przez uczelnie! tzn normalnie jem nauczelni jedna bulke z warzywami itp ale to o 10! zeby nie jesc chleba pozniej! i o 13 30 jakas salatke , koktajl, owoc i jogurt...cokolwiek. i porzadny obiad a nie takie go*** strasznie zla jestem, nawet dzisiaj odpuszczam sobie gotowanie, wieczorem wiesniaka z szynka i cebula i czyms bo sie po prostu zalamalam... :/
zeby nie bylo, bulka i koktajl i owsiana byly w planach , mialam je zjesc ale o tych godz ktore wyznaczylam. a obiad.. poprosilam mame zeby pojechala kupic mi piers z kuraka bo kolezanka dala mi fajny przepis i nie kupila :/ dlatego obiadek do kitu

cel I: 55kg

mż-wr

Edytowane przez kamilon
Czas edycji: 2012-01-24 o 17:12
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:16   #2831
monika01011986
Zakorzenienie

hej dziewuszki
Ja dzisiaj cały dzień nie miałam internetu znowu im sie coś chyba popsuło... no ale najwazniejsze, że już wszystko działa
Była dziś u mnie kuzynka pół dnia, później o 15 poszłam do przedszkola na zebranie z rodzicami. Nie dawno wróciłam. Kurier przywiózł mi dzisiaj jedzenie i drapak dla kota - ale jest szczęśliwy
Co do włosów to kolorek wyszedł śliczny! Taka gorzka ciemna czekolada Faktycznie ta pianką łatwiej sie farbuje ale nie da się tak dokładnie nałozyć ją aby nie pofarbować czoła. Ogólnie jestem bardzo zadowolona tylko muszę umyć jeszcze z 5 razy głowę aby uszy i czoło znów były czyste
Zrobiłam fotki więc zaraz wam wkleje. Jutro postaram się zrobić przy świetle słonecznym zdjęcia to lepiej będzie kolorek widać.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:24   #2832
kselijka
Raczkowanie

Witajcie Kochane
Dawno nie pisałam, ale staram się tutaj zaglądać i was czytać Was na bieżąco. Dziś siedzę w domu z moim kociakiem, ktory rano miał operacje przepukliny i kastracje. Trochę to dziwne, że po tylu godzinach od zabieg, glupawa dalej go trzyma
Mam nadzieje, że znajdę trochę więcej czasu w zbliżających się tygodniach, bo reaktywuje moje postanowienie : 21 dni - 3,5kg Postaram się codziennie pisać jak u mnie z dietką, ćwiczeniami i kg

Chudniemy! ... 6-5-4-3-2-1-0

kselijka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 17:40   #2833
monika01011986
Zakorzenienie

no dobra to wrzucam fotki moich kudłów które w sumie to wyglądają jak czarne :

Obraz 014.jpg

Obraz 015.jpg

Obraz 016.jpg

Obraz 017.jpg

a ponieważ dawnoo nie wklejałam Wam zdjęć mojej strasznej figury to wrzucę Wam jedną aktualną, różnica jest straszna... 2 kilo więcej i widać to bardzo! Same zobaczcie! p.s brzuch mam ciut większy bo byłam chwilę po obiedzie :P

Obraz 020.jpg

a tu mój kociak :
Obraz 011.jpg

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2012-01-24 o 17:43
Stary 2012-01-24, 18:35   #2834
sanderaM
Rozeznanie

No się poddałam zjadłam 2 nalesniki... ehh zła jestem
Moje menu :
ś: płatki + mleko
2ś: jogurt
0: 5 pierogów
p: banan
k: 2 naleśniki
kurcze gdyby nie ta kolacja no ale nic juz trudno i tak wyszło max 1500 kcal więc nie najgorzej schudnąć nie schudnę ale i nie przytyję . A jutro cały dzień w domu i nauka nie lubię takich dni bo ciągle bym coś jadła ...

Monia śliczny kociak i śliczna właścicielka Kolor super

Edytowane przez sanderaM
Czas edycji: 2012-01-24 o 18:41
sanderaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:06   #2835
asiatt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki
Ja dzisiaj cały dzień nie miałam internetu znowu im sie coś chyba popsuło... no ale najwazniejsze, że już wszystko działa
Była dziś u mnie kuzynka pół dnia, później o 15 poszłam do przedszkola na zebranie z rodzicami. Nie dawno wróciłam. Kurier przywiózł mi dzisiaj jedzenie i drapak dla kota - ale jest szczęśliwy
Co do włosów to kolorek wyszedł śliczny! Taka gorzka ciemna czekolada Faktycznie ta pianką łatwiej sie farbuje ale nie da się tak dokładnie nałozyć ją aby nie pofarbować czoła. Ogólnie jestem bardzo zadowolona tylko muszę umyć jeszcze z 5 razy głowę aby uszy i czoło znów były czyste
Zrobiłam fotki więc zaraz wam wkleje. Jutro postaram się zrobić przy świetle słonecznym zdjęcia to lepiej będzie kolorek widać.

Wtrącę się troszkę, codziennie was czytam. Szczególnie lubię posty Moniki i mam taką radę, żeby uszy i czoło się nie zafarbowały trzeba je posmarować tłustym kremem (np. nivea). Ja tak robię i nie ma śladu po farbie.
asiatt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:12   #2836
meeedzik
Zakorzenienie

Monia Ty ślicznotko a brzuch to faktycznie taki wielki jest, że ledwo mi się zmieścił na monitorze chudzino jedna! Ja widzę piękny i płaściutki brzuszek
A kociak słodziutki
Stary 2012-01-24, 19:13   #2837
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

hej
heroine86 witaj a gdzie w ta podroz sie wybieracie jesli mozna wiedziec?

meeedzik super, w rossmanie mozna duzo fajnych kosmetykow dorwac w normalnych cenach

Kamikadze1706 fajnie, ze poszlas na imprezke i sie wybawilasi pokaz koniecznie foto

kamilon tez ma ta odzywke z eveline rewelacyjna jest, dawno nie mialam takich dlugich paznokci jak po niej

monika01011986 super wygladasz a jakie te włoski juz dluuugie masz

Wogole postanowiłam, ze nie wydaje juz kasy na ciuchy i na niepotrzebne kosmetyki, pooszczedzam i na wiosne jak sie cieplo zrobi i bede widziala efekty dietki wybiore sie na takie mega zakupy

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 19:34   #2838
zelka9o
Zadomowienie

Moniaa jestem pod wrażeniem ! Poprostu cudooo a Kotek słodziutki
Stary 2012-01-24, 19:58   #2839
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
może jajka na miękko?

Cytat:
Napisane przez linuska33 Pokaż wiadomość
widze tez sesja..mnie juz dobija...dzisiaj facet mnie tak wkurzyl..chyba pierwszy raz bylam taka wsielka..az wyszlam z uzelni z placzem...ech..
ojojoj... a czym Cię tak wkurzył? nie martw się, sesja nie trwa wiecznie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Mama była chyba w 3 i w każdej już nie mieli albo wogole nie dostali; trudnooo zamówię na necie
no właśnie u mnie to samo ja się czaję na orbitreka, ale od przeglądania stron to aż mnie łeb rozbolał nie znam się na tym za bardzo, a chcę kupić coś solidnego
polecacie coś?

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Witam Heroine, tez jestem tu nowa i podzielam Twoje zdanie, ze tutaj jest tak przyjemnie, ze az zaczelam wierzyc w to ze wreszcie schudne
no dokładnie a jak widzę zdjęcia Moniki to tym bardziej utwierdzam się, że warto

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
A propos rossmana- zawsze mialam problem z tym ze malowalam sie fluidem i pudrem w kamieniu i po 3 godzinach ani jednego ani drugiego nie bylo. Poszlam do rossmana, kupilam tam ten rossmanowski puder w kamieniu za bodajze 8 zl do tego fluid maybelline affinitone i trzyma sie super, caly dzien :P i nie ten rossmanowski nie zatyka mi porow :P a np max factor creme puff tak mi zatkal ze mialam cala buzie w wagrach a i jak juz mam slowotok nt kosmetykow- polecam Loreala , taki zel do czyszczenia twarzy z taka gumowa lapka (kosztuje ok 22zl i jest superwydajny), jak nim czyszcze twarz co drugi dzien (za wrazliwa mam skore na codziennie szorowanie) to az czuje ze moje pory sa odetkane i buzia jest niesamowicie swieza. I jeszce moje ostatnie odkrycie, ale jestem w fazie testowania, odzywka 8w1 eveline do paznokci. stosuje ja dopiero tydzien, ale juz czuje poprawe, pazury przestaly sie lamac
ten rossmanowski puder w kamieniu jest bardzo dobry, potwierdzam a do tego tani!
ja teraz używam tego:

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...#review-595854

dostałam na Gwiazdkę i jest rewelacyjny a taki puder starcza na dłuuuugo

wiesz co, ostatnio zastanawiałam się nad tą odżywką eveline; skoro mówisz, że fajna i poprawiła się kondycja paznokci to kupię bo moje paznokcie wołają o pomstę do nieba
odkąd zrobiłam sobie żelowe na mój ślub 3 miesiące temu (pierwszy i ostatni raz ) nie mogę ich doprowadzić do ładu... łamią się i rozdwajają a miałam takie mocne wcześniej...

Cytat:
hej dziewuszki
a ja jeszcze nigdy nie farbowałam włosów :P ale chyba przyszedł mój czas, bo zaczynam mieć siwe
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-01-24, 20:08   #2840
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kselijka Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane
Dawno nie pisałam, ale staram się tutaj zaglądać i was czytać Was na bieżąco. Dziś siedzę w domu z moim kociakiem, ktory rano miał operacje przepukliny i kastracje. Trochę to dziwne, że po tylu godzinach od zabieg, glupawa dalej go trzyma
Mam nadzieje, że znajdę trochę więcej czasu w zbliżających się tygodniach, bo reaktywuje moje postanowienie : 21 dni - 3,5kg Postaram się codziennie pisać jak u mnie z dietką, ćwiczeniami i kg
łoj, biedny kotek mam nadzieję, że wydobrzeje
no i trzymam za reaktywację postanowienia

Cytat:
no dobra to wrzucam fotki moich kudłów które w sumie to wyglądają jak czarne
ślicznie Ci to wyszło

Cytat:
a ponieważ dawnoo nie wklejałam Wam zdjęć mojej strasznej figury to wrzucę Wam jedną aktualną, różnica jest straszna... 2 kilo więcej i widać to bardzo! Same zobaczcie! p.s brzuch mam ciut większy bo byłam chwilę po obiedzie :P
weź chciałabym mieć taki brzuch jesteś taka chudziutka, a ten brzusio to po prostu rewelacja! nie narzekaj, bo wyglądasz bosko!

Cytat:
a tu mój kociak

Cytat:
No się poddałam zjadłam 2 nalesniki... ehh zła jestem
Moje menu :
ś: płatki + mleko
2ś: jogurt
0: 5 pierogów
p: banan
k: 2 naleśniki
kurcze gdyby nie ta kolacja no ale nic juz trudno i tak wyszło max 1500 kcal więc nie najgorzej schudnąć nie schudnę ale i nie przytyję . A jutro cały dzień w domu i nauka nie lubię takich dni bo ciągle bym coś jadła ...
nie jest tak źle fakt, kolacja nie za specjalna, no ale zdarza się jutro będzie lepiej

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
heroine86 witaj a gdzie w ta podroz sie wybieracie jesli mozna wiedziec?
Jeszcze się zastanawiamy, ale na pierwszym miejscu jest Madera ale myśleliśmy też o Cyprze, Dominikanie, Chorwacji zobaczymy

Cytat:
Wogole postanowiłam, ze nie wydaje juz kasy na ciuchy i na niepotrzebne kosmetyki, pooszczedzam i na wiosne jak sie cieplo zrobi i bede widziala efekty dietki wybiore sie na takie mega zakupy
Mam takie samo postanowienie

No to moja spowiedź

ś: garść płatków http://www.tabele-kalorii.pl/kalorie...tive-Obst.html z połową dużej maślanki+ małe jabłko+ łyżka otrębów+ łyżka żurawiny; kawa
2 śn: pomarańcza
o: mała pierś z kurczaka pieczona w ziołach w piekarniku+ mix sałat z pomidorem i kilkoma oliwkami (z sosem greckim na bazie samej wody)
p: kawa z mlekiem; 1 ziemniak
k: pół wieśniaka light+3 plasterki szynki; 1 kromka pieczywa chrupkiego pełnoziarnistego; 3 łyżki buraczków z łyżeczką chrzanu
szklanka coli light (niezdrowe jak nieszczęście ale małokaloryczne i dobreeee )

i jak?

A ja dzisiaj kupiłam sobie w Rossmanie krem do twarzy i mleczko do ciała o takie: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ajace-25-.html

ogólnie nie lubię kosmetyków Soraya, ale pozytywne recenzje i niska cena w stosunku do objętości skłoniły mnie do kupna wypróbuję i powiem czy warto

Edytowane przez heroine86
Czas edycji: 2012-01-24 o 20:10
Stary 2012-01-24, 20:46   #2841
sanderaM
Rozeznanie

Kamilon a gdzie kupiłas odzywke i ile kosztuje? Ja do tej pory używałam Nail Tek bardzo dobra ale 30 zł i na allegro musiałam zamawiać więc dochodzi jeszcze koszt przesyłki a teraz bym w coś innego zainwestowała
Stary 2012-01-24, 20:48   #2842
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

heroine86 super miejsca wybraliście na podróż Chorwacja jest przecudowna
Ja tez czasami pije cole light albo zero lepsza taka niz zwykła raz na jakis czas mozna sobie pozwolic widzialam ostatnio to mleczko do ciała daj znac koniecznie jak wypróbujesz czy warto kupic

Jakos mi dnie szybko leca niby nic nie robie a juz 21 prawie czas na rowerek

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:52   #2843
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Eldo dokładnie mam takie samo zdanie. Zawsze musiałam jeździć do Rossmanna do sąsiedniego miasta 20km dalej, a teraz będę miała w okolicy już nie mogę się doczekać kiedy się tam wybiorę

Ale Ci zazdroszczę tego Rossmanna Ja muszę 20 km jechać żeby zrobić zakupy w Rossmannie. A zazwyczaj jest to tylko tusz i podkład :P

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:

59,90 prawdopodobnie

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Napisane przez asiatt Pokaż wiadomość
Wtrącę się troszkę, codziennie was czytam. Szczególnie lubię posty Moniki i mam taką radę, żeby uszy i czoło się nie zafarbowały trzeba je posmarować tłustym kremem (np. nivea). Ja tak robię i nie ma śladu po farbie.
Dziękuję za radę Następnym razem na pewno posmaruję Chodzi o to, że ja zawsze farbowałam zwykłymi farbami w kremie i nakładałam farbę starą szczoteczką do zębów więc nie ubrudziłam sobie czoła i uszu, a tym razem kupiłam farbę w piance i ją się nakłada normalnie rękoma i myślałam że jakos uda się nie ubrudzić ale nie dało rady ;p następnym razem sie wysmaruję kremem

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-24, 20:54   #2844
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine86 super miejsca wybraliście na podróż Chorwacja jest przecudowna
Ja tez czasami pije cole light albo zero lepsza taka niz zwykła raz na jakis czas mozna sobie pozwolic widzialam ostatnio to mleczko do ciała daj znac koniecznie jak wypróbujesz czy warto kupic

Jakos mi dnie szybko leca niby nic nie robie a juz 21 prawie czas na rowerek
Ja na Chorwację choruję od dawna ale teraz zachwycam się Maderą nasi znajomi tam byli i gorąco polecają zresztą jak zobaczyłam zdjęcia to

no wiadomo, że cola light lepsza od zwykłej tylko mnie ciężko potem od niej oderwać

jak wypróbuję to mleczko to podzielę się wrażeniami

mi też dni szybko upływają... dopiero co były święta, a już miesiąc po
Stary 2012-01-24, 20:55   #2845
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Cześć

Postanowiłam i ja w końcu do Was dołączyć, jeśli mogę oczywiście podczytuję Was już drugi wątek; jestem na bieżąco no i muszę tu pogratulować sukcesu przede wszystkim Madzi i Moni jesteście moimi motywatorami reszcie oczywiście też gratuluję
Witaj Justynko miło Cię poznać fajnie, że do nas dołączyłaś - z nami nie będziesz się na pewno nudzić i schudniesz moment :P

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:

Super!!!!!! Gratuluję! Wiedziałam że Ci się uda

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-24, 20:55   #2846
Janetkaaa
Przyczajenie

Hej

Moje dzisiejsze menu:

Śniadanie: owsianka z jabłkiem i cynamonem
II Śniadanie bułka pełnoziarnista z almette i szynką
Przekąska jabłko
Obiad: makaron pełnoziarnisty + warzywa na patelnie + jajko sadzone
Kolacja jogurt truskawkowy

Może być?
Janetkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 20:58   #2847
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej chudzinki
U mnie nadal na wadze bez zmian, Monia heh u mnie tak samo jak u Ciebie od paru dni na wadze równo 48,0 kg
A wczoraj na wieczór znów się chipsów najadłam to wszystko przez Tż, co chwila chipsy kupuje i orzeszki w zeszłym roku jakoś udawało mi się powstrzymać, a teraz :dupa:
Monia pokaż koniecznie zdjęcie włosków no i napisz czy zadowolona jesteś
U mnie dzisiaj na wadze to w ogóle było ciekawie wchodzę rano na wagę a tam 56,9 !!!! , zeszłam, weszłam i znowu 56,9 i tak z 3 razy jeszcze. Oczywiście wiedziałam, że to nie możliwe więc zresetowałam wagę. Weszłam znowu i pokazało jak ZWYKLE 59,2. Głupia ta waga i chyba się psuje

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

Cytat:

Monia śliczny kociak i śliczna właścicielka Kolor super

Dziękuję Kolor na zdjęciu wyszedł jak czarny :/ a w rzeczywistości jest ciemno brązowy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-01-24, 20:58   #2848
sanderaM
Rozeznanie

Murka co u ciebie?
Stary 2012-01-24, 21:00   #2849
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Justynko miło Cię poznać fajnie, że do nas dołączyłaś - z nami nie będziesz się na pewno nudzić i schudniesz moment :P
dziękuję mam nadzieję, że tak będzie

Cytat:
Napisane przez Janetkaaa Pokaż wiadomość
Hej

Moje dzisiejsze menu:

Śniadanie: owsianka z jabłkiem i cynamonem
II Śniadanie bułka pełnoziarnista z almette i szynką
Przekąska jabłko
Obiad: makaron pełnoziarnisty + warzywa na patelnie + jajko sadzone
Kolacja jogurt truskawkowy

Może być?
fajnie, ale ten jogurt na kolację nie bardzo; moim zdaniem lepszy byłby serek wiejski
Stary 2012-01-24, 21:01   #2850
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia Ty ślicznotko a brzuch to faktycznie taki wielki jest, że ledwo mi się zmieścił na monitorze chudzino jedna! Ja widzę piękny i płaściutki brzuszek
A kociak słodziutki
na brzuch na prawdę nie narzekam, ale na zdjęciu byłam dopiero co po obiedzie więc taki lekko wypukły wyszedł na zdjęciu. Z rana jest przepiękny
Uda to masakra! Tak mi przytyły że szok. Porównaj sobie na zdjęciach w albumie które mam z wakacji to porażka na maksa Muszę coś z tym zrobić koniecznie do wakacji.......

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości