|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
brumku nic sie nie stalo - macie swoj klub i swoje jakies tam zasady, jedna z Was mnie dodala, reszcie sie nie spodobalo i fru wylecialam - tylko mogly choc napisac czemu. Nie jest to juz wazne, jestem tu z Wami i stad mnie, nie usuniecie ![]() lili nie smetarz zwierzat tak jest w oryginale - bo to tytul nadany przez dzieci i temu - ten kto czytal wie czemu tak sie pisze
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamiar je przeczytać
![]() Cytat:
Mi przebijała sąsiadka ![]() Jedną dziurkę mi krzywo przebiła i czasem mam problem z różnymi kolczykami. Niektóre nie chcą wejść. Mam po jednej w każdej dziurce. |
|
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
film do bani, zawiodlam sie strasznie jak go obejrzalam, wszystkie najwazniejsze rzeczy, skladajace sie na calosc nie zostaly ujete. Ksiazka the best. A kolejna ksiazke jego ktora uwielbiam - reka mistrza - fenomen ![]() miasteczka salem do tej pory nie czytalam |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No po kingu, to się niczego innego niż straszenia, nie mogło spodziewać ![]() Uwielbiam czytać horrory, przeczytałam ich tyle, że tytuły i autorzy mi się mylą. Jak dzieciaki podrosną, to nadrobię braki
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
ha ha ha ale ta chyba najbardziej mi zapadla w pamieci - jak bylam na zwolnieniu non stop cos czytalam - poprostu. Zreszta ja od dziecka ksiazki uwielbiam.
ja za horrorami srednio przepadam, ale Kinga ubostwiam ![]() A Jezdzca miedzianego - pochlonelam i kolejne dwie czesci rowniez
|
|
|
|
#1117 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wracaj!!!To już jutro, ok? ![]() Cytat:
Takie ma skłonności od małego ![]() O nie, jednak... ![]() Cytat:
A potem Tymek płakał w łóżeczku i przez pół godziny go uspokajałam. Tłumaczę się żebyś nie myślała, że zdradziłam forum dla FB Jeszcze mnie tam ani razu nie było Cytat:
Cytat:
![]() Będzie dobrze, nie martw się Cytat:
![]() Pewnie że tak. W końcu jesteśmy z Telikiem zakochaną parą O nie! Wydałaś nas ![]() ...jeszcze tylko 1,5 strony
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1119 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
A co do uszu to przebij, na pewno nie będziesz żałować i wpadniesz w szał kupowania kolczyków ja cykor jakich mało się dałam namówić i nie żałuję, mimo, że bolało jak cholera (no ale mi babcia na ziemniaka przekłuwała )Cytat:
![]() Cytat:
No i poprasowałam Haniowe ciuchy Durna ja.. już kiedyś też tak załatwiłam ulubioną bluzkę, kiedy prasowałam szybcikiem na dywanie i mi się on odbił na drugiej stronie |
||||
|
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle byłam dziś w restauracji zapłacić za chrzciny, wszystko ustalone ( to już w niedzielę), potem pojechałam do księdza bo się z nim tak umawiałam a jego nie było
musze więc jutro go ścignąć
|
#1121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też sie niezbyt podobał,bajka i tyle. a co do wychowawczego to faktycznie macie wydatki no i szkoda stanowiska. Cytat:
kocham horrory, thillery medyczne filmy tego gatunku wiadomo oglądam, ale co książka i wyobraźnia to wiadomo |
||
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
brumku
nie czytasz uwaznie, juz sobie poradzilam![]() youyou jak tak mozna - umawiac sie i nie stawic sie - chamstwo dziubek thillery medyczne - czyli Robina Cooka lubisz - ja tez go uwielbiam, bardzo wiele ksiazek jego czytalam, chyba nie wszystkie o tych nowszych nie ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- dobranoc - ja tez zaraz spadam bo TZ i w koncu mi lapka za okno wywali
|
|
|
|
#1124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kocham to co ta pani pisze Tess Gerritsen |
|
|
|
|
#1125 |
|
Raczkowanie
|
Mój macierzyński kończy się 1 lutego, potem jeszcze urlop na cały luty i 1 marca melduję się w robocie. Też nie mogę sobie pozwolić na wychowawczy - my już ruszyliśmy z budową...
|
|
|
|
#1126 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za szczepienie.Cytat:
Ale tak to już często jest że ukazują się jednocześnie publikacje potwierdzające coś i temu samemu przeczące. Gdzie leży prawda okaże sie za parę lat. Ale pojedynczym badaniom nie ma co wierzyć od razu. Mało szkody narobiło niekompetentne badanie, opublikowane w równie prestiżowym piśmie, że szczepionki powodują autyzm ![]() Ten temat to mój konik, bo pracuję (-wałam ) jako dziennikarz naukowy i czytanie i streszczanie takich publikacji to było moje zadanie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Telik, a kiedy Ty zaczynasz pracę nad rodzeństwem Jana? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jeszcze genialna, choć zupełnie inna gatunkowo, jest Wielki Marsz. Szokująca! Się wypowiedział
|
|
#1127 | ||
|
Zakorzenienie
|
I ja, i ja!
![]() Cytat:
![]() Buziaki od nas! Cytat:
Mojego nie ma w domu i na szczęście nie widzi co robię ( bo on tez już ma alergię na wizażowanie )Laski ja ustawiłam ukryty, już dawno, jak kiedyś zanka pokazywała w klubie, a teraz nie umiem odblokować...Nie wiem, chyba już nie ma tamtej instrukcji ![]() dziubku Igi również całuje I poszedł spać po M jak miłość, tak jak chciałaś ![]() piwnoooka dziewczyny mają rację - jak przebijesz, to pewnie zaczniesz kupować hurtowo kolczyki, niektóre są takie piękne... A jeśli chodzi o FB - ja nie mam i nie chce mi się tworzyć konta. Mi jest dobrze tak jak jest - tu i teraz ![]() Poza tym nie mam czasu na wizaż, a co dopiero na fejsa. Szkoda tylko, bo ta społeczność fejowych-grupowych mam może nas już podzielić, ale tak naprawdę. Spać mi się chce... ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Aha - Jula i Igor w K.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
|
||
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
jutro mój sądny dzień
o 10.20 egzamin, więc proszę o kciuki
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1130 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wybieram stary urlop po 4 h dziennie. Może pociągnę tak cały luty.
Cytat:
Cytat:
Brumku a Wielki Marsz to jedna z moich ulubionych.
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
2) Ty zboczuchu Uwzgledniając ze miałam CC miniumum rok muszę poczekaćmyślęże róznica 3 lat byłaby najfajniejsza-zobaczymy tylko jak z możliwościami bo ja mam PCO i z tą ciążką kilka miesięcy mi zajeło 3)telik podziekowal coockie swoją droga taki niczego sobie ten mój gin
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się nie gniewasz ?? ![]() Cytat:
jakby mi mój zaczął robić problemy to by się działo ![]() nie no serio jakieś dziwne mi się wydaje takie zachowanie
|
||
|
|
|
#1133 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gdzie jest Sweet?? ja scigam ksiedza od piatku :/
Ale jesteś prawdziwy jak ja..." Edytowane przez Kajool Czas edycji: 2012-01-24 o 22:40 |
||||
|
|
|
#1134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zanka
Edytowane przez piwnooka77 Czas edycji: 2012-01-24 o 22:49 |
|
|
|
|
#1135 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ale przerażające, prawda? ![]() Cytat:
![]() 2. Pytam bo nie wiem, czy nie zaczekać na Ciebie ALe 3 lata to dla mnie za dużo. Zaczynamy w te wakacje ![]() To teraz skrobnę, czy tego chcecie czy nie, co u nas Oprócz tego hiper ślinienia ciąg dalszy i coś czuję że lada dzień drugi ząbek powitamy Do tego po kąpieli i jedzeniu, TYmek jak zwykle cudnie zasnął, aby po 15 minutach obudzić się z wielkim płaczem. I nie dał sie uspokoić. Tylko masaż dziąsełek na chwilę ulgę przynosił, a potem syrena od nowa się włączała. W końcu po 30 minutach u mnie na rękach zasnął i dał się odłożyć. Okropnie sie wymęczył, tchu nie mógł złapać, tak krzyczał A mi aż się coś ściskał w środku. I teraz niby śpi, ale parę razy słyszałam takie cicha jęknięcie. Na 99% to kolejne zębisko.
|
|
#1136 | |
|
Wtajemniczenie
|
A możecie mi bardzo pobieżnie streścić tego Jeźdźca Miedzianego?
Kajool a pamiętasz rogatą babę na suficie ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#1137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za zainteresowanie Agata ma kilka krostek wokół ust. W sumie ostatni raz jadła kaszke na mleku przedwczoraj. ALe mam jeszcze dwóch podejżanych. Krem z Ziajki,którym ją posmarowałam przedwczoraj, albo po prostunadmiar śliny. Bo z nowości raczej nic nie wprowadzałam ![]() I teraz mam zagwostke, czy dosypać jej hippa do Nutry i zobaczyć czy się nasili, czy poczekać az zejdzie i dopiero wtedy spróbować z hippem ![]() Dodatkową zagadką jest to, ze Agata nie miała żadnych krostek jak była napiersi czy Bebiko ![]() Beatko Agata piła pepti tydzień czasu i miała po nim mega zatwardzenia. :kciukki: Cytat:
![]() Cytat:
Co do FB ja wyraziłam swoje zdanie. Nie mam zamiaru tam zagościć |
|||
|
|
|
#1138 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj tak
Małpa
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nikt nie jest pokrzywdzony ![]() Scio pytam bo kurcze pediatra nam powiedziała,żeby sprawdzać czy minęła skaza zmieniając mleko a nie podawać mleczne produkty typu kaszki czy jogurty. nie wiem czy to słuszne i nie wiem w czym tkwi różnica ale my tak zrobiliśmy i tfu tfu odpukać , w czwartek miną dwa tygodnie jak Szymek pije zwykły bebilon i jest ok . Oby to faktycznie był krem winowajcą Edytowane przez dziubek79 Czas edycji: 2012-01-24 o 22:57 |
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Kolino ja tez jestem mega strachliwa. Więc jak się zaczną historie o ducham to ja się pożegnam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:42.

wiesz o co

musze więc jutro go ścignąć

za szczepienie.