|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
miesias przd wesele chyba sie zaszyje w domu zeby nie zachorowac
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się sennie
Potrzebuję kopala na rozpęd, bo robota się piętrzy na biurku, a ja się zebrać nie mogę ![]() Nadszedł w końcu ten moment. ![]() Piękna jedyneczka już jest. Ciekawe co się będzie działo, jak t ajedynka zniknie Będzie popłocho
|
|
|
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poki co to lepiej o tym nie myslec
|
|
#3004 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jestem za granica Cytat:
wymocz nogi w cieplej wodzie z sola, plukanki z sola na gardelko i duzo witaminki C ![]() ![]() Hej podczytuje Was co jakis czas ale malo sie udzielam bo jak chce juz cos napisac to za chwile cos mi wypadnie i nie zdazam i tak w kolko ![]() Teraz mam chwilke wiec sie chwale ze jednak zdecydowalismy sie na takie obraczki ![]() a ze slubnych spraw to: * podwiazka i poduszka na obraczki sie robi - robi mi kobieta na moj projekt ![]() *Zakupilam ostatnio tez tablicze slubne z naszym zdjeciem *tuby z kwiatami bialo-rozowymi *pudelka na ciasta w rozyczki *podziekowania dla gosci frak i suknia z fuksjowa wstazeczka * zamowilam buty slubne w bialebuty.com.pl |
||
|
|
|
#3006 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam t samą
też szukałam delikatnej i dzięki tobie znalazłam i moja też doszła wczoraj ![]() [1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31827912]grunt że masz pracę i kasę ![]() U was też nauki są tylko raz w tygodniu?[/QUOTE] tak Cytat:
mi się podoba Cytat:
dziewczynki brawo u mnie już nie długo jedynka znika aaaaaaaa właśnie sprawdziłam że dokładnie za 16 dni
|
|
#3007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a obraczki śliczne! i jakie serduszko
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski
dla dziewczyn w 1 z przodu ![]() A ja i cała moja grupa nie dostaliśmy dopuszczenia do egzaminu. Mamy przyjść w poniedziałek. Nawet nas nie chciał zapytać. Napisaliśmy kolosa. Dwa pytania żeby zaliczyć trzeba napisać na oba wszystko napisałam na jedno i dupa. Stary zgred
|
#3009 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super ile rzeczy zalatwionych! Cytat:
Ja jeszcze mam troche czasu, ale czytajac ostatnio relacje jednej Pm-ki stwierdzilam, ze musze miec wszystko gotowe do tydzien rpzed slubem, pozniej tylko rozwozenie itd., zebym jeszcze dzien przed slubem nie siedziala i czasem nie dorabiala czegos, jakis tablic z rozsadzeniem gosci, winietek, wykazu piosenek itp.itd. pozniej musi byc juz tylko relaks(chociaz pewnie to bedzie niemozliwe-ale plan dobry )
|
||
|
|
|
#3010 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wczoraj Was wszystkie cytowałam i zasnęłam przed kompem - dziękuję każdej za kciuki, pytania siadły i zaliczyłam egzamin na 5, a prawie nic nie umiałam
A teraz lecę na ruski... |
|
|
|
#3011 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki, wczoraj dostałam kolejne zamówione przesyłki:
Pudełeczka sukienka i frak - to będą pudełeczka dawane dla osób, które by zrobiły ewentualną bramę lub wiedząc, że mamy ślub, przyszliby pod kościół do nas z życzeniami Cukierki krówki ze śmiesznymi napisami (do sukienki niestety mieści się tylko jeden cukierek, do fraka dwa
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3012 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super!---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3014 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
ale drugi bok i spać Cytat:
Powrotu do zdrówka życzę ![]() Cytat:
to serduszko ładnie wygląda Cytat:
w biedronce są takie krówki, które jak się odwinie to w środku jest jakiś tekst
|
||||
|
|
|
#3015 | |||||
|
Zadomowienie
|
U mnie za niedługo też to nastąpi ;D ;D
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
. A swoją drogą zawsze mnie zastanawia czemu niektórzy wykładowcy są tacy obojętni w stosunku do swoich studentów... Przecież oni kiedyś też się uczyli... I pewnie też było ciężko i narzekali na wykładowców... Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3016 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/nowosc-foto-krowki...063473239.html |
|
|
|
|
#3017 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3018 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć PMki!
![]() chocolate muffin, daje czadu ta parka z filmiku. Jak takie klimaty są Wam bliskie, to czemu nie My drugi dzień rozpoczniemy od salsy.Co do fryzury, to ja się całkowicie zdaję na moją fryzjerkę. Mam swoją wizję, ale na próbnej ma mi wyczarować podobno ok. 6 poglądowych fryzur, więc dopiero wtedy będę ostatecznie decydować. Zobaczę, co mi zaproponuje. Welon i podwiązka: ja dostaję to wszystko w komplecie z suknią. Była wczoraj dyskusja o długim welonie - ja też będę miała takowy, ale tylko do kościoła i na plener, a na wesele założę krótki welon, żeby było wygodniej. Dostaję z suknią 2 welony. A podwiązka - jeszcze nie wiem jak będzie wyglądać ![]() Paula, Kozica, gratuluję 1 z przodu ![]() Kasiu, gratuluję ślubnych załatwień! Magdzia, fajne zakupy ![]() Dla wszystkich zaliczających i sesjujących dziewczyn mocne kciuki! Dobrze, że te 5 lat już za mną. Chociaż stres przed egzaminami to nic w porównaniu ze stresem przedślubnym, który mnie złapał już w piątek. Jak zaczęłam sobie myśleć, co po kolei będę robić w tym dniu, to coś mnie aż ścisnęło z nerwów w środku. Mam nadzieję, że jednak w dniu ślubu lepiej będę się czuła.
|
#3019 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej!
Cytat:
Pewnego dnia doktor Rotzer wybrał się na targi medyczne, gdzie wśród różnych przedmiotów odnalazł termometr do mierzenia temperatury ciała kobiety ( ). Podzielił się tą wiadomością z żoną, która powiedziała mu, że zuaważyła u siebie śluz, który w zależności od tego kiedy miała krwawienie przybierał różną postać...no i tak dalej.... Cytat:
A obrączki CUDNE Cytat:
|
|
|
#3020 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Heej!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeju Kochana, przykro mi bardzo TŻ był wczoraj po odbiór wódki, było trochę osób, więc nie miał szans dopytać o ceny przy 100 butelkach, ale zapamiętał, że krupnik po regularnej cenie jest u nich po 17,50. Żubrówka biała dalej po 17,89. Ale żubrówka do końca tygodnia idzie w górę, facet który wydawał alko TŻtowi i mojemu tacie powiedział, że zdążyliśmy na ostatni dzwonek z taką ceną. A przy 100 butelkach tez pewnie obniżą cenę do 40 gr. Cytat:
Cytat:
TŻ chciał się dostać do zawodówki, u nas bardzo ciężko. Zobaczymy jak to się potoczy, ale jak po czasie dowiedziałam się jakie akcje miał jako ochotnik, że schody się na niego zawaliły, że utknął w piwnicy i takie tam, to mi się odechciało. Ale wiem, jak mu na tym zależy i jestem po jego stronie. Cytat:
![]() Cytat:
A te krówki po ile???Za wszystkie sesyjne koleżanki trzymam mocne Dacie radę!!!!!
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
Mam do Was tak na szybkiego sprawe. Musze zapisac sie na seminarium i nie mam pojecia do kogo? Mam do wyboru "kose" i upierdliwych innych.. w sumie zaden wykladowca jako tako mi nie pasuje ten u ktorego sie zapisze to nie bedzie mnie potem pytac? wybaczcie ciemna jestem w tych sprawach :P
|
#3022 |
|
Zadomowienie
|
Tak, krówki zamawiałam na all. Ze zdjęciem naszym nie zamawiałam, bo drożej wychodzi, a to mają być tylko cukierki dla gości tych o których wcześniej pisałam
|
|
#3023 |
|
Rozeznanie
|
Kupiłam Suknię!
Póki co jeszcze to do mnie nie dociera i biję się z myślami czy dobrze zrobiłam Ale ja już tak mam, że szukałabym i szukała aż do dnia ślubu ;p No cóż. Zdecydowałam się na śmietankową biel Herm's Candice. Zdjęcia nie mam :| Zupełnie mi wypadło z głowy żeby zrobić ![]() Ze spraw ślubnych mamy też już załatwione autko - biały Jaguar XJ Premium. A już niedługo wybieramy się po obrączki i strój dla TŻ ![]() A tak w ogóle, to dzień dobry
|
#3024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na obronie będzie i z pewnością będzie Ci zadawać pytania
|
|
#3025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tym pytaniem, to chodzi Ci na obronie? No u nas na obronach i licencjackiej i magisterskiej było tak, że było jedno pytanie od promotora, jedno od recenzenta i jedno ogólne, czyli prezentacja pracy, wniosków itd. Ale to na każdej uczelni, ba! na każdym kierunku, są inne praktyki, więc może warto się dowiedzieć od starszych roczników jak to u was wygląda.
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
|
|
#3027 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3028 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na obronie nie będzie tych pozostałych chyba, że jeden z nich zostanie Twoim recenzentem to też najlepiej się dowiedzieć, recenzent ocenia pracę, a oprócz niego będzie jeszcze jakiś dziekan lub prodziekan, który zazwyczaj w ogóle się nei udziela promotor zazwyczaj n obronie zadaje Ci takie pytania żeby Ci pomóc nie ma zamiaru Cię jakoś pogrążyć
|
|
#3029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ci powiem, że czasem u takiej kosy lepiej się pisze, bo fakt, upierdliwa będzie strasznie, z każda pierdoła będzie odsyłała, ale znowu jej wymagania zmobilizują Cie do pracy i efekty na pewno będą bardzo dobre, współmierne do wysiłku niestety jaki w to włożysz. Cytat:
|
|
#3030 |
|
Zadomowienie
|
Gosza - wysłałam Ci wiadomość na priv
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.

Nadszedł w końcu ten moment.
bo jestem za granica 

i moja też doszła wczoraj
brat mowi, ze wykonana jest dobrze
18.08.2010 - zaręczyny

Dobrze, że te 5 lat już za mną. Chociaż stres przed egzaminami to nic w porównaniu ze stresem przedślubnym, który mnie złapał już w piątek. Jak zaczęłam sobie myśleć, co po kolei będę robić w tym dniu, to coś mnie aż ścisnęło z nerwów w środku. Mam nadzieję, że jednak w dniu ślubu lepiej będę się czuła.
). Podzielił się tą wiadomością z żoną, która powiedziała mu, że zuaważyła u siebie śluz, który w zależności od tego kiedy miała krwawienie przybierał różną postać...no i tak dalej....