|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Hart of Dixie
|
|
#62 |
|
Zakorzenienie
|
Jest wkurzająco-uroczo-seksowny
|
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() fajny
Edytowane przez zla panienka Czas edycji: 2012-01-23 o 12:30 |
|
|
|
|
#64 |
|
BAN stały
|
W pracy jestem, więc nie mogę obejrzeć wideo, ale podejrzewam, że jest dobre
![]() Ahhh, jakież ciacho! Aż mi się ciepło zrobiło! Dawajcie mi tu juz nowy odcinek, stęskniłam się z jego tekstami ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Idealnie powiedziane! |
|
|
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
Mój małżonek z rana ponastawiał mi ściąganie seriali poniedziałkowych, więc teraz dzięki niemu idę robić sobie czekoladę i zasiadam do obejrzenia odcinka
![]() Będę się ślinić na widok seksownego Wade'a
|
|
#66 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
heheh
wie że oglądam, to ściąga on ma swoje ja mam swoje![]() i chyba podejrzewa że ślinię się na widok Wade'a ![]() Chociaż podszedł kiedyś i mówi - " ja i tak lepszy od niego" oczywiście potwierdziłam - bo głupio było tego nie robić
|
|
#68 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalyscie nowy odcinek ?
lekko przeslodzony jak dla mnie zwlaszcza ten watek z ojcem Wade'a. <3 uwielbiam Lavon'a jest najslodszy( + fajnie wyglada z Deedee) Lemon ma slicznie zrobione oczy zawsze- myslicie ze to sztuczne rzesy?
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Odcinek jak odcinek jak wszystkie inne
![]() Fajny słodki, jak zawsze ![]() Mi szczerze mówiąc szkoda się zrobiło ojca Wade'a ![]() Ale jak pieniążki bunkrował dla synka co mu Wade dał ten chował
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie ona jest taka słodko-mdląca, w ogóle jej nie lubię
|
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
Ale robicie kiszke! Ja jeszcze nowego odcinka nie widziałam!
|
|
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
i dlatego robimy kiszkę? co ma piernik do wiatraka?
|
|
#74 |
|
BAN stały
|
Chyba chodzi o spojlerowanie, ale w sumie nie napisałyście nic co naprawdę mogłabym nazwać spojlerem.
Ja też jeszcze nie widziałam odcinka, mam nadzieję, że dzisiaj nadrobię. |
|
|
|
|
#75 | |
|
Zakorzenienie
|
A co ma śnieg do masła?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież tu nie ma żadnych spoilerów, ja też nie obejrzałam jeszcze odcinka, a jakoś niczego się nie dowiedziałam
![]() Naprawdę, ten wątek ma dopiero 3 strony, po co już psuć atmosferę z powodu czegoś czego nie ma?
|
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
a wiesz, że ja też jej nie lubię?
Tzn nie, że nie lubię w takim sensie, że nie mogę na nią patrzeć w serialu, ale denerwuje mnie, że czasami pod koniec odcinka się rozpłacze i wszystko zostaje wybaczone ale np w odocinku kiedy z Wade'm i Geroge'm robili ten psikus to była w miare fajna
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I nie wiem od kiedy wyrażanie swojego zdania jest psuciem atmosfery?
|
|
|
|
|
|
#79 |
|
Zadomowienie
|
Też nie widzę żadnych spoilerów, a tak na marginesie to nie umówiłyśmy się żeby pisać na biało - zresztą nie widzę powodu by pisać.
Ale jak widać znajdzie się zawsze ktoś komu coś nie spasuje ![]() Za dużo ludzi by każdemu dogodzić. śniego do masła ma się tak jak piernik do wiatraka i Twoja kiszka bo odcinka nie oglądałaś ![]() Jeśli odcinek był to mam prawo o nim pisać, a jeśli Ty go nie oglądałaś to prosta sprawa nie wchodź dopóki nie obejrzysz. Bo nie możemy zabierać głosu komuś tylko i wyłącznie dlatego że jesteśmy w tyle z odcinkami - to moje zdanie i mam prawo je mieć tak jak Ty masz prawo mieć swoje - jak to napisałaś wcześniej. i kilka fotek dla fanek Wade'a
pick me, choose me, love me... R.I.P Cristina's shoes! Malcziki w kulturalnym świecie, seriously?! - więcej tu - mallcziki.blogspot.com Edytowane przez soleiasta Czas edycji: 2012-01-26 o 20:56 |
|
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koniec tematu, bo się zaraz zaczniesz tu rozwodzić nad każdym pojedynczym słowem. Bo się off top robi. A Wade boski... |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wydaje się taka sztuczna we wszystkim, co robi
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Kurde gościo ma niektóe zdjęcia taki okropne że aż ciężko uwierzyć jak można z niego paszczaka zrobić na zdjęciu;( jedno jest taki zbliżenie i ma tzw "cipkę"* na głowie * to tzw przedziałek - mój tak na niego mówi ![]() Mystiquee - wyluzuj dziewczyno bo sama szukasz zaczepki. Zaczęłaś bezsensowie się nas czepiać a teraz masz jakieś ale że my odpowiadamy. Swoje zdanie wyraziłam - uszanuj je tak jak ja uszanowałam Twoje.
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem na ile sezonów podpiszą umowę, wiecie coś może o tym?
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zadomowienie
|
Bodajże podpisany jest na chwilę obecną pierwszy pełny, co do drugiego nic nie wiadomo - zależy jaka oglądalność będzie.
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam niedawno wyniki oglądalności i nie było zle, powinni podpisać
Zaraz Wam tu wkleje ![]() o mam, niby w niebezpieczeństwie, ale moim zdaniem będzie drugi sezon ![]() tabela-spoilertv.jpg
Edytowane przez czesterka Czas edycji: 2012-01-27 o 15:14 |
|
|
|
|
#88 |
|
BAN stały
|
A ja ciągle nie mam czasu nadrobić. Dzisiaj pewnie tez mi się nie uda. Eh.
Za to zdjęcia Wade'a pierwsza klasa! Jak wrócę do domu to postaram się wrzucić fajny filmik z nim (na którym występuje oczywiście bez koszulki )
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zadomowienie
|
nowy odcinek fajny
Zresztą każdy z odcinków jest fajny bo są inne od innych seriali![]() Oj jak ja bym chciała żeby to o mnie Wade był taki zazdrosny
|
|
#90 |
|
Rozeznanie
|
Też mi się podobał nowy odcinek
Mam tylko nadzieję, że Judson wystąpi w maksymalnie jeszcze jednym odcinku Śmieszne były sceny kiedy i Levon i Wade myśleli, że może Zoe ma dziewczyne No i zazdrosny Wade ![]() W ogóle obawiam się, że niedługo George i Lemon mogą zerwać zaręczyny (przynajmniej tymczasowo) i wtedy G zacznie startować do Zoe
Edytowane przez kasiunia0504 Czas edycji: 2012-01-31 o 18:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

ale np w odocinku kiedy z Wade'm i Geroge'm robili ten psikus to była w miare fajna