|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: STYCZEŃ/LUTY -Clinique, ESTEE LAUDER,MAC,GIVENCHY i inne
coś u mnie za: 6. Clinique redness solutions - mineralny puder prasowany wyraźnie zmniejszający zaczerwienienia oraz maskuje pęknięte naczynka - z pudełkiem i wypranym pędzelkien zużycie nie więcej jak 10% kupiony w sephora 09.11 ( troszkę porysowane wieczko od noszenia w torebce )
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
hej, wstępnie jstem za
wymianką revlon za lusha, ale teraz zauważyłam ta listę niżej "za którą wybredna nie będziesz" kilka rzeczy mi się tam podoba, może udałaby nam się większa wymianka? pędzelek różowy - z wymianki pędzelek czarny duży języczkowy SkinFood concealer Salmon kolor 1 zakupiony na e-bay na opakowaniu jest data 2011.03.22 ale nie wiem czy to data produkcji czy ważności. zakupiony w ok.04.2011. zużycie 15% (korektor oddałabyś za lusha?)
|
#34 |
|
Konto usunięte
|
Chętnie oddam:
* L'Oreal Professionnel Vitamino Color szampon chroniący trwałość delikatnych kolorów 250 ml NOWY * L'Oreal Professionnel Nature Richesse szampon do włosów suchych pozbawionych blasku 250 ml zużycie 5 % * L'Oreal Professionnel Nature maska Re-Naitre do włosów uwrażliwionych, osłabionych 200 ml NOWA W zamian za: * VICHY Stress Resist - zakupiony w 2-paku jeden mogę oddać -nowy * Clinique redness solutions |
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
22.IWOSTIN - Krem intensywnie nawilżający SPF25 - zużycie 10%
6. Clinique redness solutions - mineralny puder prasowany wyraźnie zmniejszający zaczerwienienia oraz maskuje pęknięte naczynka - z pudełkiem i wypranym pędzelkien zużycie nie więcej jak 10% kupiony w sephora 09.11 ( troszkę porysowane wieczko od noszenia w torebce ) Znajdziesz coś u mnie?
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
masz świetne kosmetyki ae za ninkę szukam raczej zapachu..masz moze jakies na zbyciu?
|
|
|
|
#40 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Malowana81,
Mozliwe, ze zainteresowana bylabym Amaeige Mariage. Powacham w perfumerii i dam Ci znac, dobrze? Pozdrawiam!
Wymiana Edytowane przez connie Czas edycji: 2012-01-23 o 12:17 |
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
oj to niestety nie mój zapach
|
|
|
|
#42 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję, ale nic mnie nie zainteresowało
|
#43 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mogę oddać część próbek za puder Got2be jeśli zechcesz do mnie podjechać w Warszawie, bo wydaje mi się ze pocztą tak mała wymianka się nie opłaca
|
|
|
|
#44 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Hej, no ja bym wolala cien za cien, bo u Ciebie tylko roz maca ewentualnie widzę.
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za 3 cienie z inglota - 138, 306 i 110? i za pędzel do różu z essence? i cień duży inglot pomarańczowy?
Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2012-01-23 o 18:27 |
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Revlon, oliwka i żel
za podkład, korektor pędzelki Chętnie coś Ci jeszcze dorzucę jako gratis (np. połowę toniku tea tree water z lusha) jeśli pasuje to PW?
wymiana Edytowane przez malaMigotkAaa Czas edycji: 2012-01-24 o 08:44 |
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
na 100% na wymianę mam bad girl prawie nową i ogólnie jeszcze dziś mam w planach dokładkę, zastanawiam się nad original jeszcze, ale nie wiem czy wymienię jeszcze
|
#50 |
|
BAN stały
|
Hej,
zrobiłam dokładkę, moze tym razem cos Cie zainteresuje? |
|
|
|
#51 |
|
BAN stały
|
Może byś sobie coś dobrała?
Podoba mi się u Ciebie róż z Mac. ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Odpowiedź na to pytanie jest na samym początku mojego wątku. Khadi Cię nie interesuje? A moze cos z dodatkow/ciuchów z drugiego wątku? ---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- W takim razie sprobuję jeszcze jutro zerknąć czy mam cos poza wątkiem. Szukasz czegos konkretnego poza lista wish? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-01-25 o 00:49 |
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
#53 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
- czarną kredkę Essence LongLasting (świetne oceny KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,24878,essence-longlasting-eye-pencil.html&next=1) - wysuszacz lakieru i nałyszczacz w jednym Golden Rose (nowy) lub ewentualnie Essie SuperDuper Top Coat (użyty dwa razy). |
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic więcej nie widzę, rajstopy to nie moje kolorki
jaką datę ważności mają poszczególnie cienie inglot?
|
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Oddam dużo za
6. Clinique redness solutions - mineralny puder prasowany wyraźnie zmniejszający zaczerwienienia oraz maskuje pęknięte naczynka - z pudełkiem i wypranym pędzelkien zużycie nie więcej jak 10% kupiony w sephora 09.11 ( troszkę porysowane wieczko od noszenia w torebc
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też chwilowo w rezerwacji meteoryty, jeśli Ci się zwolni puder clinique, to daj znać
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, niestety nic dla siebie nie znalzałam.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.