|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
O tak moje włosy go kochają dzięki Wam dziewczyny za polecenie
|
|
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ramoncia właśnie dzisiaj rozjaśniłam włosy. Nie obeszło się bez dekoloryzacji. Kolor wyszedł bardzo jaśniutki brąz/ciemny blond, czasem wygląda jak lekko rudawy Jeśli bym chciała rozjaśnić do blondu, to musiałabym zrobić drugą dekoloryzację, więc stwierdziłam, że po jakimś czasie się tego podejmę, bo teraz ucierpiała by moja kieszeń i włosy.Dziewczyny fryzjerka poleciła mi jakąś maskę (nie znam nazwy), wiem że jest ogromna, w białym pojemniku i kosztuje ok. 30zł. Działa, bo nałożona na moje szorstkie po dekoloryzacji włosy sprawiła, że są mięciutkie, błyszczące i cudowne |
|
|
|
#3153 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak narazie moim numerem 1 jest Collosal, 2 - essense, 3 - eveline.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ile dalas za dekoloryzacje?
|
||||
|
|
|
#3154 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj nic nie będzie ze zdjęć, bo kolor nie będzie taki jak naprawdę. Dałam 120zł z farbowaniem i podcięciem końcówek. Ale ta fryzjerka jest na tyle tępa, że nawet mi farby ze skóry nie zmyła
Ostatnim razem jak obcinała mi grzywkę, to kazała mi sobie samej zetrzeć włosy z twarzy- nawet mi pędzla nie dała, musiałam się męczyć chusteczką Ale może ja zbyt wiele wymagam
|
|
|
|
#3155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyzlabym ta farbe na czole, biorac pod uwage ze u mnie dekoloryzacja to 230-300zl, a Ty przeciez masz dlugie wlosy. podciencie koncowek to ok.70zl, chyba ze w takich osiedlowych to sie znajdzie za 50zl. oby dobrze Ci wykonala ten zabieg pomalowalam paznokcie wibo crocodile cudny jest zaraz lece wygrzac sie w wannie, umyc wlosy, wypeelingowac, wybalsamowac itp
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-01-24 o 21:26 |
|
|
|
|
#3156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie dekoloryzacji ponizej 200 zł nie znajdę
|
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do brzuszka to mi też się nie podoba. Nie lubię tak widocznie zarysowanych mięśni na kobiecym brzuchy ![]() Kalpana też jestem ciekawa jak wyszło, koniecznie się pokaż ![]() Ja już po spa, Zajęłam się włosami > maska jajeczna i serum na końce, ciało: depilacja, balsamowanie, buzia> demakijaż, krem pod oczy i na całą twarz. Zaraz ABS
|
|
|
#3158 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to na początek.. chociaż bardziej mi na tej co nie dostanę zależało;pCytat:
Cytat:
I w okularach bardzo ładnie wyglądasz![]() Cytat:
Kupiłam u siebie![]() Cytat:
Ja mam jeszcze 5Cytat:
i czekam na foty )miałam dzisiaj taki chory egzamin gorszej maskry dawno nie widziałam. Sesja zimowa jest zawsze cięzka.
|
|
#3159 |
|
Zakorzenienie
|
nalozylam sobie olejek Alterra
wlasnie przed chwila wygralam bilety na rmf maxxx xD
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko dzięki
![]() Ja w pon miałam egzamin próbny praktyczny, co jest zabawne nie wykonuje się masażu a pisze projekt... No i miałam 87 % Oby w czerwcu tak poszło ![]() Cieszyłam się że za tydzień ferie a tu zamiast 2 tygodni wolnego, będziemy odrabiać praktyki z czerwca
|
|
#3161 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak to fryzjerska to pewnie napakowana silikonami Cytat:
![]() Cytat:
a na co?
|
|
#3162 | |
|
Wtajemniczenie
|
snow Dziękuję
Cytat:
Co do ceny - jak już dziewczyny pisały - maluteńko. U mnie też ok 300zł trzeba liczyć... Za samo podcięcie końcówek ostatnio w Pl płaciłam 80zł :/ Fajnie, że się odważyłaś!
![]() Edytowane przez Lainathiel Czas edycji: 2012-01-24 o 22:20 |
|
|
|
|
#3163 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ale szybko szłam to mogło mi się przywidzieć. ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
|
|
#3164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobranoc |
||
|
|
|
#3165 |
|
zawsze mam racje
|
mala_czarna: jaki tusz z essence jest twoim nr 2?
|
#3166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wlasnie go przed chwila zmylam ![]() Cytat:
bo ja pamietliwa jestem i kiedys wysle Ci pw
|
|
#3167 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() i robi to dobrze i dokładnie
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauwazylam, ze teraz fryzjerzy od siedmiu bolesci zaczeli sie cenic, tlumaczac to krotko "przeciez to Wroclaw' dla mnie np. to jest drogo, uwazam ze 50zl za dlugie wlosy to cena optymalna. pamietam jak bylam mlodsza to chodzilam do fryzjera za 30-40zl i to bylo z modelowaniem. teraz to bez modelowania zbytnio nie chca czlowieka wypuscic wiec i tak sie jest skazanym na te 10-20zl wiecej
|
|
#3169 |
|
Zadomowienie
|
Ja chcę takie ciało/włosy jak dziewczyny ze zdjęć
![]() Ale co ja zrobię jak zawsze znajdę wymówkę. A to ciężki, zalatany dzień i ledwo żyje (jak dziś: przemeblowanie, sprzątanie, zakup nowej lodówki), a to masa prania/sprzątania/prasowania, a to odłożę ćwiczenia na wieczór, a wieczorem gdzieś wyjdę, a to zasiedzę się przed komputerem czy książką do późna, a tak późno wieczorem nie chcę ćwiczyć, żeby się nie rozbudzić... Wiem, że to głupie tłumaczenia i powinnam codziennie rano znaleźć z pół godzinki na ćwiczenia i humor byłby lepszy, i samopoczucie, ale ja leser jestem ![]() Ale trzeba, bo i zastana jestem jak 75latek i brzuch nie za ładny, i tyłek się obwisły robi... Co z tego, że szczupła/chuda jestem jak kostiumu kąpielowego wstydzę się założyć...A tak dziś od jutra zacznę i w lecie będę się cieszyć piękną sylwetką (tylko, że jutro to dzień, który nigdy nie nadchodzi )
|
|
|
|
#3170 |
|
Zakorzenienie
|
ale źle się czuję, cieszę się , że w piątek idę do tego ginekologa, może nie będę się tak martwić
![]() a tymczasem obejrzałam dzisiaj w sumie 8 odcinków 'Plotkary' jestem maniakiem jutro pobudka o 7 i prosto do lekarza, wiec czas spać dobranoc |
|
|
|
#3171 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Dopiero teraz mam czas wejść na neta O świadkach zachciało mi sie czytać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ramoncia217 przykro mi trzymaj się ![]() I nadrabiam dalej ![]() ---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Caate śliczne fotki Cytat:
Kalpana za odwagę ![]() Cytat:
|
|
|
#3172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, jak umarł mój pradziadek i z 2/3 miesiące później siedziałam u niego w pokoju, a mój wujek, który przyjeżdża kilka razy w roku. Tak powiedział do mnie: "To nie jest poczekalnia".
|
|
|
#3173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Idę się wykąpać w końcu i spać. Dziś postawa typu demakijaż, balsamowanie ciała, czarna ziaja na uda, sudokrem i brevoxyl na twarz..... I może w nocy mi się przyśni jak polepszyć wygląd swego ciała ![]() Dobrej nocy
|
|
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
|
|
#3175 |
|
Zakorzenienie
|
zaspałam do dermatolog, grrrrrr. no ale to u mnie chyba norma xD
|
|
|
|
#3176 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() loluska do twarzy Ci w okularach ![]() caate na pewno podejdę, będę mogła dłużej popatrzeć na Ciebie ![]() kitka graulacje z oceny napisałaś wczoraj ten referat z taką butlą ? ![]() małaczarna ile masz wzrostu i ile ważysz? (jeśli to nie tajemnica) jak ktoś uważa się za szczupłą zawsze zadaje to pytanie a pokażesz Nam swoje zdjęcia, bo chyba włosów tez miałaś dać? ![]() DOMOWE SPA Nie każda z nas ma czas i fundusze, aby pozwolić sobie na wizytę w gabinecie odnowy biologicznej. Na szczęście gabinet SPA możemy urządzić we własnej łazience. Relaks w kąpieli Kluczowym elementem wieczornej odnowy jest aromatyczna kąpiel, która zrelaksuje, odpręży, a równocześnie wygładzi i nawilży skórę. Najpierw musimy zadbać o odpowiedni nastrój, który pozwoli nam się wyciszyć i uspokoić myśli po całym dniu. W tym celu możemy użyć aromatycznych świec, które zapewnią łagodne światło i relaksujący zapach. Równie przydatny będzie kieliszek ulubionego wina – najlepiej czerwonego – który nie tylko rozluźni, ale i zapewni porcję dobroczynnych dla zdrowia i urody składników – między innymi przeciwutleniających polifenoli. Kiedy już stworzymy odpowiedni nastrój, zajmijmy się przygotowaniem kąpieli. Woda nie powinna być zbyt gorąca – woda o wysokiej temperaturze powoduje wysuszenie skóry, niszcząc jej warstwę lipidową, a także niekorzystnie oddziałuje na układ krążenia (może dojść do zasłabnięcia). Mamy bardzo szeroki wybór produktów, które możemy dodać do wody:
Oczyszczanie W trakcie kąpieli, kiedy skóra jest zmiękczona, a pory są otwarte, należy wykonać wygładzający i oczyszczający peeling całego ciała. W tym celu możemy użyć gotowego kosmetyku bądź sporządzić własny:
Polecamy peelingi do ciała: Odżywianie i nawilżanie W całe ciało wmasowujemy odpowiednio dobrany balsam. Możemy wybrać zarówno kosmetyk nawilżający, jak i wyszczuplający i antycellulitowy. Aby w pełni skorzystać z ich działania, owijamy ciało folią i kładziemy się pod ciepłym kocem. Równocześnie należy poświęcić uwagę stopom i dłoniom, w które możemy wmasować większą ilość kremu oraz nałożyć bawełniane rękawiczki i skarpetki. Odpowiednia będzie także podgrzana oliwa z oliwek, w której zanurzamy na kilkanaście minut dłonie bądź stopy. Godzina we własnym domowym SPA skutecznie zrelaksuje po ciężkim tygodniu i doda energii na kolejne dni, równocześnie wygładzając i nawilżając całe ciało. Czego można chcieć więcej?
|
#3177 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Znów do dermatologa będę musiała się wybrać Cytat:
![]() Też bym chciała wątkowe spotkani - pełno ślicznych zadbanych dziewczyn.. Zrobiły byśmy show na mieście:PP loluśka świetnie wyglądasz w okularach ![]() Wstałam i nie wiem co mam ze sobą zrobić.. Z babcią są problemy, bo boli ją noga, ledwo chodzi i nie wiemy co mamy zrobić. Bo noga ją boli bo za mało chodzi, za mało chodzi bo boli ją noga... i tak w kółko. A nie możemy jej przekonać do laski albo kuli, bo to dama i kto to widział żeby ona chodziła z laską lub kulami... Zaraz idę wziąć prysznic i ogarnąć mieszkanie.. |
||
|
|
|
#3178 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Zaspałam prawie że do roboty ale dobrze,że mam na 13 więc nie jest źle ![]() Już umyłam włosy, nałozyłam odżywkę do spłukiwania, nakremowałam twarz, jeszcze muszę tylko włosy wysuszyć i się pomalować. nieidealna91 moja babcia też miała taki pogląd, też nie chciała chodzić ale jak dostała w prezencie taką fajną laske z metalową nóżka i zaczeła próbować chodzić przy jej pomocy to się przekonała ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Lece się szykować, miłego dnia
|
|
#3179 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Multi action różowy. A tego chce wyprobowac https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html Cytat:
Mam 160 cm i 43 kg Masakra, ale to przez to ze choruje... A zdjecia wkleje jak cos sensownego znajde, ok?Cześć dziewczyny |
||
|
|
|
#3180 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale dopiero w drugim rossie dorwałam na półce z promocjamiCytat:
![]() ja sobie ułożyłam plan pielęgnacji na najblizsze 5 tygodni Cytat:
ja całe zycie mam okulary i przed wyjsciem używam ten płyn i problem mam z głowy![]() Cytat:
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Jeśli bym chciała rozjaśnić do blondu, to musiałabym zrobić drugą dekoloryzację, więc stwierdziłam, że po jakimś czasie się tego podejmę, bo teraz ucierpiała by moja kieszeń i włosy.
Jak narazie moim numerem 1 jest Collosal, 2 - essense, 3 - eveline.
Ostatnim razem jak obcinała mi grzywkę, to kazała mi sobie samej zetrzeć włosy z twarzy- nawet mi pędzla nie dała, musiałam się męczyć chusteczką
Ale może ja zbyt wiele wymagam

to na początek.. chociaż bardziej mi na tej co nie dostanę zależało;p
też uważam że fajnie byłoby się spotkać
Kupiłam u siebie