|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Cytat:
albo jakoś próbowała żartować typu "ma się te znajomości ":brzydal :
|
|
|
|
|
#2702 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to w LO jeszczecarmi myślałam o administracji. kurde ja ciągle uważam że jestem za młoda żeby mysleć o tym co chcę robić całe życie. podziwiam 18latki, które to wiedzą od razu po LO |
|
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
powyjezdzały ze śląska- rulez
Carmi, ale cudownosci :ślina: mialam dzisiaj robic chińszczyznę. kupiłam włoszczyznę w słupkach, a nie mieszaknke chinska ![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- peach, poprobuj moze z jakimis kursami, moze zobaczysz co ci sie podoba
|
#2705 | |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, następny egzamin będę miała z historii nowożytnej myśli społeczno-ekonomicznej i politycznej, czyli coś w stylu filozofii, tyle że od rewolucji francuskiej
Całe szczęście, że od XVw. do rewolucji francuskiej jestem zwolniona za ocenę z ćwiczeń ![]() Też nie lubię takiej tematyki, ale że to będzie test, to lepiej będzie mi się na to uczyć niż na socjologię organizacji administracji - kto w ogóle wymyślił taki przedmiot ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
Zawsze chciałam iść na psychologię, ale że u nas nie ma, to socjologia wydawała mi się najbliższa - ale bym się pomyliła
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Peach ja skończyłam administrację i na UJ jest to kierunek bardzo podobny do prawa. Sporo pamięciówy. Wiele przedmiotów mi przepisano z administracji na prawo. Dochodzą tylko takie przedmioty jak ekonomia, zarządzanie itp. a mniejszy nacisk jest na zagadnienia karnoprawne.
|
|
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
peach, mnie też chyba pierwszy raz zapytano, skąd was znam
a to dlatego, że z tą koleżanką pojadę do Wawy i pytała mnie, do kogo jadę potem powiedziałam, że u jednej nocuję, ale spotkam się z taką w ciąży, taką, co ma małą córkę, i taką, co nie jest w ciąży a ona: ”to ile Ty masz tam koleżanek?”. Ja: ”Nie wiem... Z... 6?” no i spytala, skąd tyle znam ![]() ale tekst o wspólnych znajomych zawsze szykowałam awaryjnie, jakby ktoś kiedyś odważył się spytać Carmi, zaintrygowała mnie czekolada na patyku maczana/rozpuszczana w gorącym mleku
|
|
|
|
#2708 |
|
Wtajemniczenie
|
melduję się z portalu. mam swojego kompa, fejsbuka, poczte, dostep do wewnetrznych ofert pracy, fajnych ludzi, wielki telewizor nad głową z tvn24... fajnie
póki co nic sie nie dzieje, podpisałam dokumenty, z czymś tam sie zapoznałam, skonfigurowałam swoje wszelkie konta, przeleciałam przez strony internetowe i czekam na szkolenieCarmi tez mi sie wydaje, ze te butki bez bocznych zdobien ale bardzo stylowe są co do studiów to jestes moim guru i mega Cie podziwiam Widzialam ten sklep ze słodkosciami!!! przy rogu grodzkiej i pl. Wszystkich Św. tez chce tam isc, zawsze mi sie takie czekoladki podobały ha! moze walentynki>?Piczkoa Ty co studiowałas, we wro? ja tez nie wiem co bede kiedys robic, bo mam sto pomysłów na sekunde kiedys np mega marzyłam o dziennikarstwie, potem stwierdzilam, ze nie... potem robiłam dziennikarskie praktyki, potem znowu to olałam, miałam opcje siedzenia w radiu studencko - pół profesjonalnym na falach fm, ale mi sie odwidziało, wiec zaczełam robic inne rzeczy, a teraz jestem gdzie jestem i chciałabym to robic![]() EDIT: przegapiłam swój tysięczny post
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2012-01-25 o 16:32 |
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj przestań, bo się zarumienię
|
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobilam i nie wiem co pisac....
zuken, tak, N.w. To ja i z tego co piszesz bobo, to Mrowka ![]() Maya, dziewczyny skończyły babski wieczór (znaczy my) o 3 rano....... ![]() Było super trafiliśmy z alez i ławka do studenckiego klubu i fryzjer nas podrywal a ja mam super dziecko - cały dzień gminę ze mną w łóżku i grzecznie sie bawi, zjada swoją ważne i jest zadowolona z siebie taka wyrozumiała dla zje zł ej życiem mamy córka ![]() By
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Tłumaczę: Z alex i z kawka Fryzjer nas podrywal ![]() Bawi sie wazka Dla zmeczonej życiem mamyy ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Rany... Doczytalam o tej dziewczynce.... Jakby mi ktoś Mrowke zabrał, to bym chyba umarła.... Strasznie współczuje tej dziewczynie i rodzinie...... Koszmar jakiś..... Aż mi sie słabo robi....
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, no masakra z tą dziewczynką. W dodatku to gdzieś obok komisariatu i oczywiście nikt nic nie wie, nikt nic nie widział
Zuz, szpaaan Byou, to burżuje jedzeniowe są z Was ![]() Ja tez kiedyś marzyłam o humanistycznym kierunku. Ale w sumie mi się odwidziało i chyba dobrze ![]() Naj, ja mówię otwarcie: z forum Teraz wiele osób się udziela, więc mało kto się dziwi. Ważne, że nie pytają z jakiego ![]() edit. Aaa Gwizdak, sorry, że do Ciebie dzwoniłam, ale nie miałam takiego zamiaru
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2012-01-25 o 17:29 |
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha, po tłumaczeniu dopiero zrozumiałam Gwizdaka
![]() Od 15 minut powinnam się uczyć... Lecę... Buziaki! ![]() Mam sajgon w pracy, egazmin w sobotę na uczelni i doszła jeszcze afera w pracy... Mam dość... Za to troszkę humor mi poprawili "przyszli-starzy" koledzy z pracy Opowiem Wam jak znajdę czas, bye bye
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszyscy wiedzą, ze siedzę na Wizażu, ale jakby mnie spytali, kogo stąd znam, a z jakiego wątku, tobym się speszyła i by pomyśleli, że z jakiegoś zboczonego (co do końca nie jest nieprawdą ). Ale mi się chce spać. i megazazdroszczę spotkania
|
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie wiem co pisac ide nadrobić klub;]
|
|
#2719 |
|
MBZ♥
|
http://pgc-play.pl/images/smilies/a1.gif
Karmelka ale cuda mają w tym karamello nazwa zobowiązuje![]() filozofia jest do bani ![]() Crozee moja pani w dziekanacie nie była fajna rządziła nami![]() Naj mój TŻ się dziwnie na mnie patrzył jak mówiłam, że moja koleżanka to, a moja koleznaka tamto powiedziałam Mu tyle ile trzeba i teraz kwituje: aaaaa wizaż.pl i pyta co tam u zazdrośnic, albo kto się zaręczył jak się usmiecham do monitora![]() Innym mówię że z forum ![]() powyjeżdżały ze Śląska Hawwa jak nauka? ![]() ja żałuję i to bardzo że nie poszłam na psycho ![]() ale w W, jest szkoła główna psych społ więc może podyplomówka chociaż ![]() Zuuu jak tvn24 tam mają to obrze trafiłaś ![]() ja bym się mega wstydziła w radiu cos powiedzieć kiedyś myslałam, że CI prowadzący to siedzą w tym małym puełku po ciemku![]() Aniołku co słychać? ![]() Gwizdak skąd wiecie, że to fryzjer? na włosy był podryw?![]() ![]() spełniłaś przyżeczenie małżenskie i nie wróciłaś przed północą:teraz się biczuj Med lubię kaczkę ![]() Magda przeleciałaś nas szybciej niż mistrzyni Kawka szczegóły chcemy
|
|
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawka do niego: "A co Ty studiujesz na tej politechnice". A on "fryzjerem jestem, to nic nie studiuję" ![]() łohohohoho idę
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko powiedzieć, że dzień bardzo udany:
1. egzamin spoko, był do napisania esej, myślę że nieźle mi poszło 2. egzamin mieliśmy przygotować referaty i zdawać artykuły na zal ale koleś powiedział że jesteśmy fajni i ma słabość do naszej grupy więc wszsycy dostają piątki bez zdawania![]() 3. egzamin też spoko, powinnam zdać ![]() ![]() Ide nadrabiać
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
By, nauka słabo, bo dopiero przeczytałam jeden krótki wykład i jakoś ciężko mi wziąć kartki do ręki... Wciągnęłam się w grę na komórce i tak wygląda moja nauka
![]() U nas nawet nie ma podyplomówki z psychologii, kiedyś były plany otwarcia kierunku na moim starym wydziale, ale coś nie wypaliło, bo dotąd psychologii nie ma Ale przynajmniej przekonałam się, że pedagogika też jest fajna Zwłaszcza teraz administracja mi to pokazuje
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2724 |
|
MBZ♥
|
Gwizdak zanitrygowałaś mnie tym biustem
![]() żebym Ci iwęcej nie musiala przypominac o Twym codziennym obowiązku TŻ nie przekabacał Mrówki jak Cie nie było zeby powiedziała:tataatatatata tatataatatata?![]() Caprioszku to co pijemy? ![]() Hawwa a jaką chciałaś psychę?? mnie kręci kliniczna ![]() Ilsa mam nadzieję, ze to to
Edytowane przez BYou Czas edycji: 2012-01-25 o 18:23 |
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
By, ja nie miałam sprecyzowane, bo wiedziałam, że i tak nie pójdę na psychologię
Na pedagogice miałam ogólną, rozwojową i społeczną i w sumie wszystkie były ciekawe
|
#2726 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Naj, jesteś miszczem intryg ![]() Cytat:
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Capri, jakich intryg, ja po prostu mam jeden wielki sekret i muszę go jakoś ukryć, nie?
|
|
|
|
#2728 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na chwilę zapomniałam o chorobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
gratuluję zrzucenia wagi ![]() Cytat:
Cytat:
za cudowną wiosnę ![]() Cytat:
właśnie sobie Ciebie wyobraziłam jak to mówisz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no to tym bardziej trzeba się napić za pomyślność następnych egzaminów
|
|||||||
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Byou mogłabym tylko napisać - praca i nerwówka tyle u mnie słychać .
Cały czas pracuję i jest coraz gorzej i coraz bardziej kombinują . Teraz nawet w niedzielę pracowałam i nie wiadomo czy w tą też nie będę pracować czyli to już byłby w sumie 3 a może 4 tydzień bez prawdziwego wolnego ...a kasa nieciekawa Wczoraj miałam taki straszny dzień , że chciało mi się płakać ... na szczęście mam cudownego TŻ który podnosi mnie na duchu , wczoraj odwiózł mnie do domu i został na noc ze mną ponieważ widział, że jest strasznie źle .... ale został tylko pod warunkiem , że będę się uśmiechać a nie fochać i szlochać i do tego , żebym przestała klnąć wczoraj już nawet nie panowałam nad sobą ze złości Nie wiem czy już pisałam ale w poniedziałek idziemy do poradni małżeńskiej czyli kolejna sprawa ślubna będzie załatwiona
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

ja też miałam cudowną kobietę w dziekanacie
albo jakoś próbowała żartować typu "ma się te znajomości
":brzydal :

Zawsze chciałam iść na psychologię, ale że u nas nie ma, to socjologia wydawała mi się najbliższa - ale bym się pomyliła 

za cudowną wiosnę
wczoraj już nawet nie panowałam nad sobą ze złości