|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
![]() Cytat:
A możesz napisać co to za płyn?
|
||
|
|
|
#3182 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to czekam u mnie jest podobnie 165 i 45 kg + 5kg przydałoby się ![]() Tez mam śnieg i to od kilku dni i mroźno jest, widziałam jeszcze dużo tych peelingów i maseł
|
|
#3183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawał piękny efekt, ale od peirwszego użycia do ostatniego wiecznie po kilku godzinach miałam pandę pod oczyma a ten multi action różowy jest naprawdę przyzwoity ![]() A ja sie wiecznie uważam, że jestem gruba, dlatego zaraz spadam trochę poćwiczyć ![]() Cytat:
![]() wymarzłam jak nie wiem, byłam na lumpkach i nic nie kupiłam ale może to i lepeij bo niedlugo drzwi od garderoby chyba bede musiała usunać, bo ciuchy mi się już nie mieszczą ![]() a teraz ABS a po nim Plotkara stałam się fanatyczką
|
||
|
|
|
#3184 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3185 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobra, ide juz Milego dnia |
|||
|
|
|
#3186 |
|
Zadomowienie
|
Na swoim mam napisane "super ottik", idziecie do salonu z okularami, i mówicie że chcecie płyn do okularów czyszczący i przeciwko parowaniu
Ja za swój dałam ok 10 zł.
|
|
#3187 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj króciutko zajęcia, więc byłam u Tż, ugotowaliśmy obiadek i teraz mam czas dla siebie Jutro do sauny idę ![]() Snow szkoda, bo fajnie byłoby popatrzeć po jakimś czasie na zdj sprzed marta, nieidealna dzięki ![]() ghana mam ten sam problem z colosalem uwielbiam go za efekt i wydajność, mam go już chwilę i jest go jeszcze trochę, ale co z tego? jak po kilku godzinach pełno czarnych drobinek pod oczami ![]() Można wiedzieć ile ważysz? i ile masz wzrostu? Wczoraj był ABS więc dziś skakanka
|
|
#3188 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3189 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska ladnie Ci w oprawkach, ale ja dawalabym do nich mocniejszy makijaz
ale mam dola po pogrzebie ,
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#3190 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() U mnie już jeden egzamin został, także coraz bliżej końca sesji ![]() Dorwałam dziś w rossmanie peeling z czekoladą i wanilią Olejku żadnego nie wzięłam, bo coś czytałam, że włosy po nich wypadają i jak na razie się wstrzymam, bo wzmożone wypadanie teraz by zrobiło ze mnie łysą
|
|
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
snow: wygralam na pokaz przedpremierowy filmu Człowiek na krawedzi czy cos takiego
|
#3192 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajniej mi się nie poslugiwało, bo est ciensza i lekko podkrecona ![]() waze okolo 45 kg przy 169 ![]() ale sie dzisiaj najadłam, dramat
|
|
|
|
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Też mnie zdziwiła cena, ale nie wiem czy ta dekoloryzacja, to to co ona mi zrobiła. Wydawało mi się, że to zejście do naturalnego koloru włosów, czyli ściągnięcie farby. A ona mi rozjaśniła rozjaśniaczem- mówiła że 7%. Wydaje mi się, że to co innego, ale nie wiem, bo nigdy nie robiłam tego.... Dzisiaj już nie jestem zadowolona z koloru jak wczoraj, bo włosy wpadają w rudy, a ja jej chyba z tysiąc razy mówiłam, że dla mnie najważniejsze jest to, żeby włosy nie były rude!!!!! Wieczorem wyglądają ładnie, taki naturalny ciemny blond. Kurcze, mam nadzieję, że zmyją się trochę, żeby tej rudości nie było widać Ta fryzjerka bierze ok. 20zł za obcięcie, a 5zł za ścięcie/podcięcie grzywki. U nas w sumie takie są ceny, ale to małe miasteczko, to może dlatego. Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2012-01-25 o 16:39 |
|
|
|
#3194 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za opinie Ghana to ty chudzinka jesteś, a tak się katujesz tymi ćwiczeniami itd. I jeszcze mówisz że jesteś gruba? Kobieto...
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie też wyszły rudawe i na to nałożyła mi farbę, która też wpada w rudy. Jeszcze zadowolona była i mówiła, że bardzo ładny kolor, wcale nie rudy.... A Tobie też nakładała fryzjerka farbę po dekoloryzacji, czy zostawiłaś takie jakie wyszły?
|
|
|
|
#3197 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
w zyciu bym tak nie wyszla do ludzi, ale kolor ktory nalozyla mi pozniej byl mega no i za całość płaciłam chyba 230zł |
|
|
|
|
#3198 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
To tez chudzinka z Ciebie!!Poszlam z tz na spacer do biedronki (mamy 3 kilometry w jedna strone) i tak zaczelo sypac ze jak balwan wygladalam. Snieg oczywiscie stopnial i juz nic nie ma. Kupilam sobie peeling A teraz obiadek zjedlismy - tortille z kurczakiem, salatka z rukola, kukurydza i pomidorem + sos czosnkowy Bylam w lumpku zobaczyc czy dobra dostawa byla, zeby wiedziec czy warto na wyprzedaz isc
Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-01-25 o 17:19 |
||
|
|
|
#3199 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do sesji mam takie same odczucia, szczególnie po ostatnim egzaminie... Cytat:
![]() caate jakie wrażenia po olejku alterry na włosach? |
||
|
|
|
#3200 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() caate piękne włoski, ale ja tez pamiętam jak miałam czarne i dość długie jak dla mnie bo aż za łopatki , i myłam i odżywiałam je silikonami do tego suszarka, lub karbownica i miałam ładne i nic im się nie działo.. No ja nie wiem jaka to polityka z tymi włosami... kalpana gratuluję odwagi.. Pokaż się ![]() loluska bardzo ładnie Ci w okularkach, ja na co dzień tez nie noszę , ale do laptopa czy tv nakładam ( ale to też nie zawsze ) A ja wczoraj postanowiłam znowu coś zmienić w wyglądzie i zafarbowałam sobie od spodu szansonetką na ciemny kolor.. No i teraz mi się podoba.. idę zaraz olej nałożyć na włosy,
|
#3201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cześć Wam zastanawiam się czy skusić się na ten krem "brązujący" alterry
|
|
#3202 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Teraz jest w promocjiOj alkohol na drugim miejscu w składzie, poza tym talk, gliceryna Chociaz noty na KWC dobre...
Edytowane przez Maala_Czaarna Czas edycji: 2012-01-25 o 18:29 |
|
|
|
|
#3203 |
|
CABIN CREW
|
hej Piekne
ja dziś niestety znowu na chwile... musze się pożalić - dziś wyszłam z uczelni o 14... miałam mieć autobus do domu o 14.20... autobus podjechał o ...15.50!!! najgorsze że to jest jedyny jakim mogę dojechać... na dodatek masakrycznie padał śnieg... więc mam zj**** humor i mase nauki.. caate propozycja nie z piwka wynikła, nie bój się bardzo chętnie zaproszę do siebie więc pamiętaj jakby co ![]() marta a napisałam referat lepiej nawet się pisało dziś mam do napisania kolejny więc jak zjem obiad (kolacjęo tej porze już w sumie? ) to grzańca sobie walnę
|
|
#3204 |
|
Zakorzenienie
|
Ramona
dzięki ![]() 300 skoków na skakance na pierwszy dzień, żebym jutro się ruszyła i plus standardowej pielęgnacji 2 dzień piję skrzyp, może pomorze mi na wypadanie...
|
|
#3205 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mam tyle samo wzrostu i nie wyobrażam sobie, żebym miała tyle ważyć.... Nie chcę zrzędzić, bo może nie lubisz komentarzy na temat swojej wagi itp, nie chciałam Cie urazić, ale to naprawdę zbyt mało... Cytat:
U mnie w mieście podobne ceny są u fryzjera
|
|||||
|
|
|
#3206 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak mieszkalam jeszcze z rodzicami i musialam dojezdzac do kolobrzegu z wioski, do szkoly czy pracy to nie raz krew mnie na tym przystanku zalewala A ile razy bylam przez to czekanie i marzniecie chora to szkoda liczyc |
|
|
|
|
#3207 |
|
Wtajemniczenie
|
loluska chyba, ze tak
, ja mam manie na mocny look przy oprawkach, ale nie jestem minimalistka ... jakim cudem mozesz skakac po 300 razy na poczatek ja 150 maks wyciagne![]() wiecie moze co sie dzieje z aplpecinem c1, probowalam wszedzi kupic i nigdzie doslownie nigdzie nie ma ![]() w biedrze jest fajny zestw treningowy jakby ktos byl zainteresowany , polecam tez odzywke z timotei z serii ecoa co do oprawek oto moj najnowszy nabytek ![]() http://www.pupillamagazine.com/fashi...id=moda&cid=44
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2012-01-25 o 18:54 |
|
|
|
#3208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oceny ma niezłe ale ja i tak muszę na sobie spróbować, żeby się przekonać ![]() Cytat:
składy mają świetne mówi się, że ogólnie przy olejowaniu wypadają z początku włosy, te martwe które i tak by wypadły, ustępują miejsca nowym---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
świetne
|
|
#3209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Który wariant kolorystyczny oprawek masz? Przyznam ze oryginalne ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Mnie kremy z alkoholem bardzo wysuszają. Poza tym talk i gliceryna to dla mojej skory mega zapychacze (gliceryna jest na 3 miejscu wiec pewnie jest jej tam duzo a czytalam ze powyzej 5% gliceryny w skladzie dziala wysuszajaco - gliceryna ma wlasciwosci higroskopijne czyli przyciąga cząsteczki wody z otoczenia i w kremie gromadzi je na powierzchni skóry; jesli jednak wilgotnosc powietrza jest mniejsza niz 65% to pobiera wode z glebszych warstw skory w efekcie wysuszajac ja - nie wiem ile w tym prawdy i musze zapytac moja babke od chemii jak to w koncu z tym jest) |
|
|
|
|
#3210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi gliceryna nie szkodzi, gorzej z parafiną
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:50.

Zaspałam prawie że do roboty
ale dobrze,że mam na 13 więc nie jest źle 

Mam 160 cm i 43 kg
to czekam
+ 5kg przydałoby się 

To tez chudzinka z Ciebie!!
Bylam w lumpku zobaczyc czy dobra dostawa byla, zeby wiedziec czy warto na wyprzedaz isc
Kupiłam u siebie

Jak mieszkalam jeszcze z rodzicami i musialam dojezdzac do kolobrzegu z wioski, do szkoly czy pracy to nie raz krew mnie na tym przystanku zalewala