Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 12:54   #3181
nieidealna91
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Cześć Zaspałam prawie że do roboty ale dobrze,że mam na 13 więc nie jest źle
Już umyłam włosy, nałozyłam odżywkę do spłukiwania, nakremowałam twarz, jeszcze muszę tylko włosy wysuszyć i się pomalować.

nieidealna91 moja babcia też miała taki pogląd, też nie chciała chodzić ale jak dostała w prezencie taką fajną laske z metalową nóżka i zaczeła próbować chodzić przy jej pomocy to się przekonała

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Lece się szykować, miłego dnia
Chyba trzeba będzie babcie zmusić i kupić jej jakąś elegancką laskę, może się przekona

Cytat:
Napisane przez dianulaa Pokaż wiadomość

wystarczy kupić dobry płyn do okularów i problem znika ja całe zycie mam okulary i przed wyjsciem używam ten płyn i problem mam z głowy

A możesz napisać co to za płyn?
Stary 2012-01-25, 12:54   #3182
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maala_Czaarna Pokaż wiadomość
Ja mam długie ale cienkie rzesy, wiec collosala, za to ze daje mega pogrubienie kocham miloscia bezgraniczna

Multi action różowy. A tego chce wyprobowac https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html

Ja sie nie uwazam za szczupla - ja wiem ze jestem chuda Mam 160 cm i 43 kg Masakra, ale to przez to ze choruje... A zdjecia wkleje jak cos sensownego znajde, ok?

Cześć dziewczyny Śnieg u mnie pada Cud jakis - pierwszy snieg tej zimy. Idziemy zaraz z tztem na spacerek i do biedry zajdziemy. Jak beda jeszcze peelingi z bebeauty to wezme sobie bo konczy mi sie morelowy a bardzo je lubie. I stwierdzam ze chyba olej z wiesiolka mnie zapycha, bo mam krem z tym i tonik, i zawsze jak czegos uzyje to na drugi dzien mam zapchane pory
Ok to czekam u mnie jest podobnie 165 i 45 kg + 5kg przydałoby się

Tez mam śnieg i to od kilku dni i mroźno jest, widziałam jeszcze dużo tych peelingów i maseł

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 12:58   #3183
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Ja mam długie ale cienkie rzesy, wiec collosala, za to ze daje mega pogrubienie kocham miloscia bezgraniczna

Multi action różowy. A tego chce wyprobowac https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...e-mascara.html

Ja sie nie uwazam za szczupla - ja wiem ze jestem chuda Mam 160 cm i 43 kg Masakra, ale to przez to ze choruje... A zdjecia wkleje jak cos sensownego znajde, ok?

Cześć dziewczyny Śnieg u mnie pada Cud jakis - pierwszy snieg tej zimy. Idziemy zaraz z tztem na spacerek i do biedry zajdziemy. Jak beda jeszcze peelingi z bebeauty to wezme sobie bo konczy mi sie morelowy a bardzo je lubie. I stwierdzam ze chyba olej z wiesiolka mnie zapycha, bo mam krem z tym i tonik, i zawsze jak czegos uzyje to na drugi dzien mam zapchane pory
a mnie collosal się osypywał dawał piękny efekt, ale od peirwszego użycia do ostatniego wiecznie po kilku godzinach miałam pandę pod oczyma a ten multi action różowy jest naprawdę przyzwoity

A ja sie wiecznie uważam, że jestem gruba, dlatego zaraz spadam trochę poćwiczyć
Cytat:
ja sobie kupiłam dwa ale dopiero w drugim rossie dorwałam na półce z promocjami

ten brzuch to jak dla mnie za bardzo męski jest
ja sobie ułożyłam plan pielęgnacji na najblizsze 5 tygodni

wystarczy kupić dobry płyn do okularów i problem znika ja całe zycie mam okulary i przed wyjsciem używam ten płyn i problem mam z głowy

zawsze wychodze z założenia że jeśli we mnie samej nie bedzie motywacji do ćwiczeń to nikt mi w tym nie pomoże i się nie przełamie :P

trzymaj się, sama nie dawno przez to przechodziłam... hm nie dawno? W sumie 2 lata temu a czuje się jak by to było wczoraj
a i tak juz od roku katuję się soczewkami, a okulary zakładam, kiedy siedzę cały dzień w domu i z nikim się nie widzę

wymarzłam jak nie wiem, byłam na lumpkach i nic nie kupiłam ale może to i lepeij bo niedlugo drzwi od garderoby chyba bede musiała usunać, bo ciuchy mi się już nie mieszczą

a teraz ABS a po nim Plotkara stałam się fanatyczką
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:05   #3184
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a mnie collosal się osypywał dawał piękny efekt, ale od peirwszego użycia do ostatniego wiecznie po kilku godzinach miałam pandę pod oczyma a ten multi action różowy jest naprawdę przyzwoity
Potwierdzam

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:37   #3185
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:

No wlasnie jaki to plyn?? Przydałby sie, bo jeszcze przez jakis czas nie moge nosic soczewek
Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Ok to czekam u mnie jest podobnie 165 i 45 kg + 5kg przydałoby się

Tez mam śnieg i to od kilku dni i mroźno jest, widziałam jeszcze dużo tych peelingów i maseł
Ja bym chciala tak 48/50 kg wazyc. Kiedys wazylam juz 47 a potem zatrulam sie przeterminowanymi lekami i od tamtej pory mam problemy z trawieniem i nie moge przytyc.
Cytat:

wymarzłam jak nie wiem, byłam na lumpkach i nic nie kupiłam ale może to i lepeij bo niedlugo drzwi od garderoby chyba bede musiała usunać, bo ciuchy mi się już nie mieszczą
No wlasnie juz kilka kolezanek mi mowilo ze im sie ten tusz osypuje. Ja nie mam takiego problemu z zadnym tuszem. Ogolnie kazdym potrafie sie pomalowac jak zeby to w miare wygladalo, ale lubie taki mega efekt pogrubienia, wiec collosal wygrywa

Dobra, ide juz Milego dnia
Maala_Czaarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 13:48   #3186
dianulaa
Zadomowienie

Na swoim mam napisane "super ottik", idziecie do salonu z okularami, i mówicie że chcecie płyn do okularów czyszczący i przeciwko parowaniu Ja za swój dałam ok 10 zł.
Stary 2012-01-25, 15:06   #3187
loluska
Zakorzenienie

Hej Dzisiaj króciutko zajęcia, więc byłam u Tż, ugotowaliśmy obiadek i teraz mam czas dla siebie Jutro do sauny idę

Snow

szkoda, bo fajnie byłoby popatrzeć po jakimś czasie na zdj sprzed

marta, nieidealna

dzięki

ghana
mam ten sam problem z colosalem uwielbiam go za efekt i wydajność, mam go już chwilę i jest go jeszcze trochę, ale co z tego? jak po kilku godzinach pełno czarnych drobinek pod oczami a czasem i w oczach
Można wiedzieć ile ważysz? i ile masz wzrostu?

Wczoraj był ABS więc dziś skakanka

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 15:19   #3188
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Na swoim mam napisane "super ottik", idziecie do salonu z okularami, i mówicie że chcecie płyn do okularów czyszczący i przeciwko parowaniu Ja za swój dałam ok 10 zł.
muszę się rozejrzeć

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 15:23   #3189
julianna-p
Wtajemniczenie

loluska ladnie Ci w oprawkach, ale ja dawalabym do nich mocniejszy makijaz

ale mam dola po pogrzebie,

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 15:54   #3190
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

U mnie już jeden egzamin został, także coraz bliżej końca sesji

Dorwałam dziś w rossmanie peeling z czekoladą i wanilią Olejku żadnego nie wzięłam, bo coś czytałam, że włosy po nich wypadają i jak na razie się wstrzymam, bo wzmożone wypadanie teraz by zrobiło ze mnie łysą
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 16:18   #3191
lacrimachristi
Zakorzenienie

snow: wygralam na pokaz przedpremierowy filmu Człowiek na krawedzi czy cos takiego
Stary 2012-01-25, 16:18   #3192
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość
Hej Dzisiaj króciutko zajęcia, więc byłam u Tż, ugotowaliśmy obiadek i teraz mam czas dla siebie Jutro do sauny idę

Snow

szkoda, bo fajnie byłoby popatrzeć po jakimś czasie na zdj sprzed

marta, nieidealna

dzięki

ghana
mam ten sam problem z colosalem uwielbiam go za efekt i wydajność, mam go już chwilę i jest go jeszcze trochę, ale co z tego? jak po kilku godzinach pełno czarnych drobinek pod oczami a czasem i w oczach

z tym colosalem, miałam tez cat eyes i był chyba gorszy, bardziej sie osypywał, ale miał lepszą szczoteczkę fajniej mi się nie poslugiwało, bo est ciensza i lekko podkrecona
waze okolo 45 kg przy 169

ale sie dzisiaj najadłam, dramat
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 16:38   #3193
Kalpana
Zakorzenienie

Hej Ja dzisiaj cały dzień w ruchu, bo najpierw pomagałam TŻtowi w porządkach na podwórku, tzn. w rozbieraniu starego samochodu, a potem zabrałam się za porządki w domu i samochodzie i dopiero teraz skończyłam.

Też mnie zdziwiła cena, ale nie wiem czy ta dekoloryzacja, to to co ona mi zrobiła. Wydawało mi się, że to zejście do naturalnego koloru włosów, czyli ściągnięcie farby. A ona mi rozjaśniła rozjaśniaczem- mówiła że 7%. Wydaje mi się, że to co innego, ale nie wiem, bo nigdy nie robiłam tego....
Dzisiaj już nie jestem zadowolona z koloru jak wczoraj, bo włosy wpadają w rudy, a ja jej chyba z tysiąc razy mówiłam, że dla mnie najważniejsze jest to, żeby włosy nie były rude!!!!! Wieczorem wyglądają ładnie, taki naturalny ciemny blond. Kurcze, mam nadzieję, że zmyją się trochę, żeby tej rudości nie było widać

Ta fryzjerka bierze ok. 20zł za obcięcie, a 5zł za ścięcie/podcięcie grzywki. U nas w sumie takie są ceny, ale to małe miasteczko, to może dlatego.

K

Sz

Edytowane przez Kalpana
Czas edycji: 2012-01-25 o 16:39
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 16:52   #3194
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Hej Ja dzisiaj cały dzień w ruchu, bo najpierw pomagałam TŻtowi w porządkach na podwórku, tzn. w rozbieraniu starego samochodu, a potem zabrałam się za porządki w domu i samochodzie i dopiero teraz skończyłam.

Też mnie zdziwiła cena, ale nie wiem czy ta dekoloryzacja, to to co ona mi zrobiła. Wydawało mi się, że to zejście do naturalnego koloru włosów, czyli ściągnięcie farby. A ona mi rozjaśniła rozjaśniaczem- mówiła że 7%. Wydaje mi się, że to co innego, ale nie wiem, bo nigdy nie robiłam tego....
Dzisiaj już nie jestem zadowolona z koloru jak wczoraj, bo włosy wpadają w rudy, a ja jej chyba z tysiąc razy mówiłam, że dla mnie najważniejsze jest to, żeby włosy nie były rude!!!!! Wieczorem wyglądają ładnie, taki naturalny ciemny blond. Kurcze, mam nadzieję, że zmyją się trochę, żeby tej rudości nie było widać

Ta fryzjerka bierze ok. 20zł za obcięcie, a 5zł za ścięcie/podcięcie grzywki. U nas w sumie takie są ceny, ale to małe miasteczko, to może dlatego.
ale zwykle inaczej się nie da po dekoloryzacji ja też po swojej miałam rude włosy i o dziwo świetnie się w noch czułam czasem tęsknię za nimi

Stary 2012-01-25, 16:56   #3195
loluska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
loluska ladnie Ci w oprawkach, ale ja dawalabym do nich mocniejszy makijaz

ale mam dola po pogrzebie,
mocniejszy makijaż zostawiam tylko na większe wyjścia, na co dzień wolę minimalizm dzięki za opinie

Ghana
to ty chudzinka jesteś, a tak się katujesz tymi ćwiczeniami itd. I jeszcze mówisz że jesteś gruba? Kobieto...

Stary 2012-01-25, 17:05   #3196
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
ale zwykle inaczej się nie da po dekoloryzacji ja też po swojej miałam rude włosy i o dziwo świetnie się w noch czułam czasem tęsknię za nimi
No mnie też wyszły rudawe i na to nałożyła mi farbę, która też wpada w rudy. Jeszcze zadowolona była i mówiła, że bardzo ładny kolor, wcale nie rudy.... A Tobie też nakładała fryzjerka farbę po dekoloryzacji, czy zostawiłaś takie jakie wyszły?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 17:17   #3197
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
No mnie też wyszły rudawe i na to nałożyła mi farbę, która też wpada w rudy. Jeszcze zadowolona była i mówiła, że bardzo ładny kolor, wcale nie rudy.... A Tobie też nakładała fryzjerka farbę po dekoloryzacji, czy zostawiłaś takie jakie wyszły?
nie, absolutnie nie mozna zostawic takich wlosow klientce mialam ogniste marchewkowe w zyciu bym tak nie wyszla do ludzi, ale kolor ktory nalozyla mi pozniej byl mega
no i za całość płaciłam chyba 230zł

Stary 2012-01-25, 17:18   #3198
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Dzisiaj przechodzilam wlasnie koło optyka do którego oboje z tz chodzimy i tak myslalam zeby wejsc i zapytac. Moj tata uzywa czegos takiego to lornetki i lunety od broni wiec jak bede w domu to wyprobuje sobie czy warto

Cytat:
z tym colosalem, miałam tez cat eyes i był chyba gorszy, bardziej sie osypywał, ale miał lepszą szczoteczkę fajniej mi się nie poslugiwało, bo est ciensza i lekko podkrecona
To wazysz tylko 2 kg wiecej niz ja a jestes wyzsza o prawie 10 cm To tez chudzinka z Ciebie!!

Poszlam z tz na spacer do biedronki (mamy 3 kilometry w jedna strone) i tak zaczelo sypac ze jak balwan wygladalam. Snieg oczywiscie stopnial i juz nic nie ma. Kupilam sobie peeling A teraz obiadek zjedlismy - tortille z kurczakiem, salatka z rukola, kukurydza i pomidorem + sos czosnkowy Bylam w lumpku zobaczyc czy dobra dostawa byla, zeby wiedziec czy warto na wyprzedaz isc

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-01-25 o 17:19
Stary 2012-01-25, 17:49   #3199
Lilith890502
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość

gdzieś go dorwała;> Bo ja w Lublinie nigdzie go nie widziałam Kupiłam u siebie
Sesja zimowa jest zawsze cięzka.
w rossie na krakowskim były , jeszcze z 7 jak ja brałam
co do sesji mam takie same odczucia, szczególnie po ostatnim egzaminie...
Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
nalozylam sobie olejek Alterra

wlasnie przed chwila wygralam bilety na rmf maxxx xD
gratulacje

caate jakie wrażenia po olejku alterry na włosach?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 17:52   #3200
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej

caate piękne włoski, ale ja tez pamiętam jak miałam czarne i dość długie jak dla mnie bo aż za łopatki , i myłam i odżywiałam je silikonami do tego suszarka, lub karbownica i miałam ładne i nic im się nie działo.. No ja nie wiem jaka to polityka z tymi włosami...

kalpana gratuluję odwagi.. Pokaż się

loluska bardzo ładnie Ci w okularkach, ja na co dzień tez nie noszę , ale do laptopa czy tv nakładam ( ale to też nie zawsze )

A ja wczoraj postanowiłam znowu coś zmienić w wyglądzie i zafarbowałam sobie od spodu szansonetką na ciemny kolor.. No i teraz mi się podoba..

idę zaraz olej nałożyć na włosy,
Stary 2012-01-25, 18:13   #3201
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
snow: wygralam na pokaz przedpremierowy filmu Człowiek na krawedzi czy cos takiego
to super, widziałam trailer może być całkiem fajny

cześć Wam
zastanawiam się czy skusić się na ten krem "brązujący" alterry

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 18:22   #3202
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
to super, widziałam trailer może być całkiem fajny

cześć Wam
zastanawiam się czy skusić się na ten krem "brązujący" alterry
Też o nim myślę Teraz jest w promocji
Oj alkohol na drugim miejscu w składzie, poza tym talk, gliceryna Chociaz noty na KWC dobre...

Edytowane przez Maala_Czaarna
Czas edycji: 2012-01-25 o 18:29
Stary 2012-01-25, 18:25   #3203
Kitka:)
CABIN CREW

hej Piekne ja dziś niestety znowu na chwile...

musze się pożalić - dziś wyszłam z uczelni o 14... miałam mieć autobus do domu o 14.20... autobus podjechał o ...15.50!!! najgorsze że to jest jedyny jakim mogę dojechać... na dodatek masakrycznie padał śnieg... więc mam zj**** humor i mase nauki..

caate propozycja nie z piwka wynikła, nie bój się bardzo chętnie zaproszę do siebie więc pamiętaj jakby co

marta a napisałam referat lepiej nawet się pisało dziś mam do napisania kolejny więc jak zjem obiad (kolacjęo tej porze już w sumie?) to grzańca sobie walnę

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 18:26   #3204
loluska
Zakorzenienie

Ramona
dzięki

300 skoków na skakance na pierwszy dzień, żebym jutro się ruszyła i plus standardowej pielęgnacji 2 dzień piję skrzyp, może pomorze mi na wypadanie...

Stary 2012-01-25, 18:42   #3205
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
dzięki za info

Cytat:
Napisane przez loluska Pokaż wiadomość

marta, nieidealna

dzięki

ghana

A mi sie collosal nie obsypuje, ale efekt jak dla mnie mocno średni

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

U mnie już jeden egzamin został, także coraz bliżej końca sesji

Dorwałam dziś w rossmanie peeling z czekoladą i wanilią Olejku żadnego nie wzięłam, bo coś czytałam, że włosy po nich wypadają i jak na razie się wstrzymam, bo wzmożone wypadanie teraz by zrobiło ze mnie łysą
Ja nie zauważyłam wypadania włosów po tych olejkach...

Cytat:

ale sie dzisiaj najadłam, dramat
Ty jesteś za chuda, przecież przy takim wzrost masz sporą niedowagę...
Mam tyle samo wzrostu i nie wyobrażam sobie, żebym miała tyle ważyć.... Nie chcę zrzędzić, bo może nie lubisz komentarzy na temat swojej wagi itp, nie chciałam Cie urazić, ale to naprawdę zbyt mało...

Cytat:

Rudego z włosów niestety bardzo ciężko się pozbyć;/ Wiem bo sama mam to paskudztwo na głowie i za nic pozbyć się nie mogę;/
U mnie w mieście podobne ceny są u fryzjera
Stary 2012-01-25, 18:50   #3206
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
hej Piekne ja dziś niestety znowu na chwile...

musze się pożalić - dziś wyszłam z uczelni o 14... miałam mieć autobus do domu o 14.20... autobus podjechał o ...15.50!!! najgorsze że to jest jedyny jakim mogę dojechać... na dodatek masakrycznie padał śnieg... więc mam zj**** humor i mase nauki..
współczuję Jak mieszkalam jeszcze z rodzicami i musialam dojezdzac do kolobrzegu z wioski, do szkoly czy pracy to nie raz krew mnie na tym przystanku zalewala A ile razy bylam przez to czekanie i marzniecie chora to szkoda liczyc
Stary 2012-01-25, 18:52   #3207
julianna-p
Wtajemniczenie

loluska chyba, ze tak, ja mam manie na mocny look przy oprawkach, ale nie jestem minimalistka...
jakim cudem mozesz skakac po 300 razy na poczatek ja 150 maks wyciagne

wiecie moze co sie dzieje z aplpecinem c1, probowalam wszedzi kupic i nigdzie doslownie nigdzie nie ma

w biedrze jest fajny zestw treningowy jakby ktos byl zainteresowany, polecam tez odzywke z timotei z serii eco , zwlaszcza ta z orzechem brazylijskim.

a co do oprawek oto moj najnowszy nabytek
http://www.pupillamagazine.com/fashi...id=moda&cid=44

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel

Edytowane przez julianna-p
Czas edycji: 2012-01-25 o 18:54
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 18:58   #3208
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Też o nim myślę Teraz jest w promocji
Oj alkohol na drugim miejscu w składzie, poza tym talk, gliceryna Chociaz noty na KWC dobre...
alko ponoć ze skóry szybko odparowuje oceny ma niezłe ale ja i tak muszę na sobie spróbować, żeby się przekonać

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
dzięki za info

A mi sie collosal nie obsypuje, ale efekt jak dla mnie mocno średni

Ja nie zauważyłam wypadania włosów po tych olejkach...

Ty jesteś za chuda, przecież przy takim wzrost masz sporą niedowagę...
Mam tyle samo wzrostu i nie wyobrażam sobie, żebym miała tyle ważyć.... Nie chcę zrzędzić, bo może nie lubisz komentarzy na temat swojej wagi itp, nie chciałam Cie urazić, ale to naprawdę zbyt mało...

Rudego z włosów niestety bardzo ciężko się pozbyć;/ Wiem bo sama mam to paskudztwo na głowie i za nic pozbyć się nie mogę;/
U mnie w mieście podobne ceny są u fryzjera
ja też nie a używam pomarańczowego już dłuższy czas niby czemu akurat po tych olejkach miałyby wypadać włosy składy mają świetne mówi się, że ogólnie przy olejowaniu wypadają z początku włosy, te martwe które i tak by wypadły, ustępują miejsca nowym

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
loluska chyba, ze tak, ja mam manie na mocny look przy oprawkach, ale nie jestem minimalistka...

wiecie moze co sie dzieje z aplpecinem c1, probowalam wszedzi kupic i nigdzie doslownie nigdzie nie ma

w biedrze jest fajny zestw treningowy jakby ktos byl zainteresowany, polecam tez odzywke z timotei z serii eco , zwlaszcza ta z orzechem brazylijskim.

świetne

Dbam o siebie

Stary 2012-01-25, 19:08   #3209
Maala_Czaarna
Rozeznanie

Cytat:

C1 to ten dla mężczyzm z kofeiną, tak? To u mnie w aptece go widziałam i w internetowych tez jest Ty go uzywasz?
Który wariant kolorystyczny oprawek masz? Przyznam ze oryginalne

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
alko ponoć ze skóry szybko odparowuje oceny ma niezłe ale ja i tak muszę na sobie spróbować, żeby się przekonać
Mnie kremy z alkoholem bardzo wysuszają. Poza tym talk i gliceryna to dla mojej skory mega zapychacze (gliceryna jest na 3 miejscu wiec pewnie jest jej tam duzo a czytalam ze powyzej 5% gliceryny w skladzie dziala wysuszajaco - gliceryna ma wlasciwosci higroskopijne czyli przyciąga cząsteczki wody z otoczenia i w kremie gromadzi je na powierzchni skóry; jesli jednak wilgotnosc powietrza jest mniejsza niz 65% to pobiera wode z glebszych warstw skory w efekcie wysuszajac ja - nie wiem ile w tym prawdy i musze zapytac moja babke od chemii jak to w koncu z tym jest)
Stary 2012-01-25, 19:20   #3210
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
C1 to ten dla mężczyzm z kofeiną, tak? To u mnie w aptece go widziałam i w internetowych tez jest Ty go uzywasz?
Który wariant kolorystyczny oprawek masz? Przyznam ze oryginalne

---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ----------

Mnie kremy z alkoholem bardzo wysuszają. Poza tym talk i gliceryna to dla mojej skory mega zapychacze (gliceryna jest na 3 miejscu wiec pewnie jest jej tam duzo a czytalam ze powyzej 5% gliceryny w skladzie dziala wysuszajaco - gliceryna ma wlasciwosci higroskopijne czyli przyciąga cząsteczki wody z otoczenia i w kremie gromadzi je na powierzchni skóry; jesli jednak wilgotnosc powietrza jest mniejsza niz 65% to pobiera wode z glebszych warstw skory w efekcie wysuszajac ja - nie wiem ile w tym prawdy i musze zapytac moja babke od chemii jak to w koncu z tym jest)
to jest raczej krem tonujący, zawsze można pod niego nałożyć krem nawilżający mi gliceryna nie szkodzi, gorzej z parafiną

Dbam o siebie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości