|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Świąteczno - noworoczne rozmowy prrrawie narzeczonych - cz. 16
No też mi się tak wydaje, ja jak polowałam na wyjazd to wszystko było pięknie wypisane. Wiesz Fari, ostrożności nigdy za wiele, jak nic nie napisali to jakieś to dziwne dla mnie :/
|
|
#3242 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
masz piękne pazurki---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Nieraz przeglądałam inne oferty i wydawało mi się jasne ile kosztuje kupon, ile i czy się dopłaca a tu nic no nieważne to nie jest pilny zakup więc luz ale dziękuję za wyjaśnienie |
||
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
santom zaproszenia i obrączki bardzo ładne
![]() Fari a jak u ciebie wyszło? kościelny jednak? |
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
santom dobrze, że bezpiecznie dotarłaś do nas
ala kochana ja tam dokładnie nie wiem, czy w zimę budują - na pewno to zależy od warunków pogodowych - ale powiem Ci tak - to są ludzie którzy budują od lat i wiedzą kiedy i jak budowac. Jeśli ustalają termin to w zdecydowanej większości przypadków jest on dotrzymany. Z resztą deweloperzy dają sobie chwilę 'zapasu czasu' na właśnie jakieś nieprzewidziane małe obsuwki Ja pracuję od ponad pół roku i tylko raz mieliśmy przypadek, że odbiór mieszkania się opóźnił (ale to było jakieś 2 tygodnie opóźnienia także wiesz, niewiele ) Wszystko będzie dobrze i odbierzecie mieszkanko na czas
|
#3245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mamy oboje się zastanowić każde z osobna a później skonsultować się już razem i zobaczymy co nam wyjdzie![]() jakoś trochę wyluzowałam ostatnio i się nie napalam ani na kościelny ani na cywilny, coś uzgodnimy napewno
|
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chciala ta wstawke z "niebezpiecznie wydluzajacym sie narzeczenstwem" do nas pasuje idealnie ![]() Dziekuje za komplement ano podrosly, na szczescie oby byly dlugie w 20....którymśtam roku ![]() Wrocilam z zakupow. Kupilam T. koszulke na urodziny, a sobie nic chcialam wisiorek, ale nie byla fajnego, a teraz żaluje ![]() aQ - dziekuje ci za odpowiedz powiem ci, ze dodalas mi wiecej wiary
|
|
#3247 |
|
Wtajemniczenie
|
santom, pamiętam jak pokazywaś wzór zaproszeń...pięknie wyszło, obrączki-jeden z moich typów.... a ja zapracowana jestem, po pracy nie mam siły na nic. Jeszcze tż oświadczłże najprawdopodobniej wyjeżdża do pracy. No fajnie, na 14lutego planowany był wylot w ciepłe kraje...zapłacze się chyba.Takie życie...
|
|
|
|
#3248 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym średnio mi się podoba a czerrrwony kocham! Cytat:
oj, biedna... to okropne jak człowiek się stara a paznokcie rozdwajają się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
... jak dla mnie za dużo pracujecie Clood fajnie, że tata zdrowy z moim trochę lepiej niż było, ale do lekarza i tak musi iśćaQ fajne te Twoje ślubne gadżety ![]() Fari nigdy nie kupowałam na citeam, tylko na gruponie u mnie po staremu po pracy widziałam się z kumpelą jutro ma pierwszy dzień pracy tam gdzie ja miała aplikować... ale dobrze, że przynajmniej jej mogłam pomóc posiedziałyśmy razem no i jestem ![]() zapowiada mi się tydzień pełen spotkań, ale fajnie, lubię coś robić ![]() aaa i mam ochotę na nowy lakier do paznokci
|
|
#3249 | |||
|
Zakorzenienie
|
HEJ
![]() Santom bardzo ladne zaproszenia i fiolet Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moiq dobrze ,ze z tata lepiej ,a ty frywasz czescto gdzies ,rozrywkowas dziołcha i dobrze trza korzystac ,a jeszcze jak znajomi lubia sie czesto spotykac to git:PA my niedawno wrocilismy ( kazde do swojego domu ) ze spotkania z tym kamerzysta co wczoraj link wam wkleilam ,fajny kontaktowy chlopak ,a jaki gadula ,do rana by gadal:p super kontakt i chyba go wezmiemy ,narazie nas wstepnie zapisal.
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-01-25 o 21:12 |
|||
|
|
|
#3250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- myslalyscie juz laski co kupic na walentynki dla swpich prrrawie narzeczonych? mnie sie cos takiego podoba: http://allegro.pl/walentynki-statuet...050497913.html wzor 48 z misiem
|
|
|
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:p :,my chyba na walentynki ostatnio ze 3 lata temu cos sobie kupowalismy,pewnie zrobimy jakas pyszna kolacje ,winko i moze cos slodkiego kupimy albo zrobimy
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalam juz
dla T. kupilam tylko koszulke ![]() Taaa, 2084 chyba ![]() Zwykla taka Cos podobnego tylko inne kolory to co na tej jest biale to jest czarne, a to co ta ma czarne to jest szare i inny znaczek
|
#3253 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Mnie się podoba Reszta ziomeczek rozumiem nie chce ode mnie Fb?
|
#3254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mu chyba Walentynkę wyślę i wsio w tamtym roku wysłałam mu Walentynkę i komplet "kuponów miłości" podobało mu się, ale nie wykorzystał do tej pory tych kuponów zwłaszcza że oboje obcinamy zbędne wydatki![]() Na nasze 1 Walentynki kupiłam mu bokserki z takim fajowym serduchem w strategicznym miejscu i tańcząco-grającego diabełka z serduszkiem (uwielbia go do tej pory) w następnym roku nie pamiętam, dwa lata temu dostał kartkę walentynkową w rozmiarze A3, a rok temu te kupony![]() A ta statuetka mi się nie podoba, ale to kwestia indywidualnych upodobań, jeśli P. lubi takie rzeczy to śmiało możesz kupić |
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
uuu widzę temat walentynek: my mamy w Walentynki rocznicę więc problem mam trochę większy
|
#3256 |
|
Wtajemniczenie
|
co dziś tak słabiutko? parę postów tylko napisanych? uuu nie dobrze....No tylko jeszcze jutro i luzik,znowu weekend....Znowu mrozy id.W eszłym roku te mrozy ałtwiły mnie na amen 2tygodnie na zwolnieniu lekarskim byłam,bo dopadł mnie taki wirus i pozbawił mnie sił. Narazie tż nie wyjeżdża...uff
|
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam z mama na zakupach ale NIC sobie nie kupilam
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam z uczelni i padam na twarz
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam, duzo jeszcze egzaminow masz?
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
jak jutro wszystko dobrze pójdzie to koniec i wolne do 20.02
|
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
Do 20 lutego? Wow
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie sesja zaczyna się 30.01 a kończy 13.02 od 13.02 do 19.02 są poprawki a od 20 zaczyna się nowy semestr
a ja już jeden egzamin zaliczyłam na 5 a dziś miała zerówkę z drugiego i pytania mi podpasowały więc raczej zaliczę a jutro mam tylko 4 wpisy i mam nadzieje że bedzie ok![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- a widzę tu temat walentynek ja C kupiłam książkę którą bardzo chciał dostać
|
|
|
|
#3263 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
A idz ty bys se ino COS kupowala,a na wesele zbieraj kase ![]() ![]() Cytat:
Zmykam na tance zaraz i znow nam sie karnet konczy ,dzis ostatnie zajecia ,bo kupilismy jeden ostatnio na miesiac tylko,drogie te lekcje a szalu nie ma ,wiec chyba na tym zakonczymy
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3265 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
powiedzieć Wam coś? @ mi się skończył w ogóle dziś już tylko takie leciutkie plamienie miałam, a cały @ był jakiś taki dziwnie słaby może to przez to że przedłużałam cykl tzn ciesze się żeby nie było , ale jestem w szoku lekkim![]() Kinia, no skoro te tańce nie dają Wam satysfakcji to nie ma sensu chyba wydawać na to kasy |
|
|
|
#3266 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zła jestem na siebie bo jakbym się trochę spięła to figurę bym miała jak ta lala ;Peee prezent nie podobuje mnie sie zbieracz kurzu sorku sylvi ![]() my z TŻciorem pewnie pójdziemy na gorącą czekoladę i damy drobny prezent w stylu czekolada, bokserki itp. Cytat:
![]() hehe, dobry ten opis, a zdjęcie 'identyczne' ![]() Cytat:
![]() aaa to na 100% sesja za Tobą fajnie masz ![]() kinia faktycznie nie ma po co chodzić, i tak pewnie sporo umiecie mozna tuż przed weselem wykupić karnet dla przypomnienia ![]() zaspałam dziś do pracy potem TŻ był u mnie w domciu zjedliśmy pizzę i poleżeliśmy razem pod kocykiem TŻ próbował odgadnąć co dostanie jutro ode mnie na urodziny, hehe, jest przekonany że dostanie jakiś ciuch ja powiedziałam, że nie powiem mu i niech zgaduje do woli nie mogę się doczekać jutrzejszego dnia ![]() aaa przypomniało mi się, jutro mam dentystę o 8 rano! ![]() kurde, zapowiadają niezłe mrozy w najbliższych dniach ![]() ostatnio mam ochotę na seksi koszulkę, ta jest fajna, i z przesyłką wyjdzie 46,40 więc spoko cena http://moda.allegro.pl/sexy-komplet-...081979306.html
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i drinki po powrocie do domu
|
||
|
|
|
#3268 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
no drrrrrrinki sa super
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
uff wrocilam. dzis byl wycisk ,bo walc wiedenski dalszy ciag ,czyli po calej sali obroty ,bo bylismy tylko we dwie pary .
Chodzi o to ,ze my sie tam zapisalismy ,zeby razem gdzies chodzic na tyg. i sie troche poruszac przede wsyztkim ,bo dupy rosna :P,a nie zeby jakimis wielce tancerzami byc:P .Tak to w zyciu bysmy sie w czwattki nie widywali ,bo tz ma najdluzsza trase wtedy ,a tak ma mobilizacje ,zeby zdazyc na 20.30 na tance![]() W sumie troche nas zloscilo to ,ze za duzo gadaja. A walc wiedenski zatanczony ladnie jako pierwszy taniec to cos pieknego -tak mowili ,sama zreszta widzialam na yt ,ale musi byc zatanczony plynnie ,lekko po calej sali nie sylvus ??? ![]() A nasz parkiet jest okragly to w ogole by fajnie wyszlo i mi sie marzy ten walc:P Moniq no to sie tz zdziwi jak zobaczy te bilety ale fajnie pewnie w zyciu sie nei spodziewal ,a koszulka mi sie podoba.A tz ile lat konczy??? Sto lat dla niego od sekty wizazowej
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2012-01-26 o 21:37 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

niestety tym razem wyszło dość kiepsko, zielony powinien być ciemny a nie oczoj*bny lub w ogóle nie powinno go być... efekt średni
masz piękne pazurki
Nieraz przeglądałam inne oferty i wydawało mi się jasne ile kosztuje kupon, ile i czy się dopłaca a tu nic
ale dziękuję za wyjaśnienie

powiem ci, ze dodalas mi wiecej wiary 

... jak dla mnie za dużo pracujecie ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

w ogóle dziś już tylko takie leciutkie plamienie miałam, a cały @ był jakiś taki dziwnie słaby