|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
Hej, hej. Pamięta mnie tu jeszcze ktos?
![]()
|
#24062 |
|
Wtajemniczenie
|
No czesc
|
#24063 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#24064 |
|
Zadomowienie
|
ech, nikt się nie odzywa więc idę sobie już
|
|
|
|
#24065 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, że tak późno odpisuję
![]() Izka aleś Ty zmienna w tych miłościach Gosiak Aaaa.....o Majkelu to ja już prawie zapomniałam
|
#24066 |
|
Zakorzenienie
|
Speszyl na prośbę Gosi cudowny Frank w elegancko- seksownej odsłonie
![]() ![]() witaj Paula |
|
|
|
#24067 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
jasne że pamiętamy dziewczyny nic mi nie wychodzi na czym mi zależy ...a tymczasem ![]() ![]() tadam !!! Talcia w fryzurze a la Vicky B ięcej będzie później bo nie mogę dodać ![]() ooops......trochę w drugą sronę się dodało
|
|
|
|
#24068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aaaaale ślicznie Ci w tej fryzurce, na prawdę, pasuje Ci |
|
|
|
|
#24069 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u la la...iza.... nie no... nie rob mi tego... jeszcze chwila i zakocham sie w twoim avku weeeeez... ratunku !!! ... póki co zakochuje sie we własnym chwilowo...poki nie znajde idealnego ![]() ołenowskich żon sie nie zapomina hik hik... chlip...jakie boskie czy wy chcecie, zebym ja dzis umarla na zawal zbiorowo-przyczynowy? ;> nie wiem co bym dala, zeby moim mezom takie sesje zrobili ale franko jest tu boski przeboski... XD i nie moj :P a no chwila ... moj... SZWAGIER Cytat:
... uhhh... o ja biedna nieszczesliwa :P kto ze mną sie dzis spije :P ...chociaz ja to nawet pic nie moge, bo mi nic nie smakuje... pewnie juz nikogo nie ma o tej porze...
|
|
|
#24070 |
|
Zakorzenienie
|
Tricomi, Talcia, Magda
Talcia, ślicznie
|
#24071 |
|
Zakorzenienie
|
no to dziewczyny na poprawe nastroju zdjęcie, które nam novitzka na Ebikowym zapodała
![]() http://republika.pl/blog_ba_189777/2...cosmo_baku.gif |
|
|
|
#24072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to oni tak bez oporow sie rozbieraja do zdjec? ![]() tak samo jak dojczki zboczence maniaki ... o 'anonimowej dupie' niewspomne hihiihno...faktycznie humor sie poprawil fotki: mlodziez przyszloscia tego swiata ----> czyli olli kahn i roque za młodu ![]() oooo... paula sie nawinela... to moze chcesz oblukać moj filmik samorobiony ... moj pierworodny http://www.youtube.com/watch?v=ib2Z2cUzV0k chwale sie nim, bo nie mam czym innym ![]() EDIT: ok laski... nikt sie nie odzywuje to ja lece :P moze jeszcze sie wyspie do tego meczu... chociaz watpie, ze mnie cos natchnie i wstane ogladac ale snami bede z Polska :P:
|
|
|
#24073 |
|
Zakorzenienie
|
i co??? WYGRALIŚMY!!!!
![]() za nich |
|
|
|
#24074 |
|
Zakorzenienie
|
WYGRALISMY !!! TRUTUTU...
co prawda nie ogladałam tylko wlasnie wstalam i zagladam na wp ale i tak wygralismy ciekawe czy on jakos sie dzis przysluzył :Pa tak w ogole to doberek paniom chwilowo sie siatkarsko zrobilo, ale nasi chlopcy chyba wybaczą nasi mundialowcy ![]() ![]() EDIT: jak sie zabieralam za pisanie posta to widzialam cie w podpatrujacych ![]() ochh...a jak patrze na mój avek to od razu banana i mi sie przypomina, ze dzis cudowny dzien
|
|
#24075 |
|
Zakorzenienie
|
wyprzedził Cię mój 1900 post
![]() bardzo dzień dobry |
|
|
|
#24076 |
|
Zakorzenienie
|
a, wiec za ciebie i twoje 1900 postow
![]() u mnie tez bardzo dzien dobry wszystkim mnie wzielo cos z rana... bo jak wstałam to mi w glowie sie przewijała jakas piosenka swiateczna a na choinke to sobie chyba zrobie bombki z mężami ![]() kocham ten czas...szczegolnie juz jak lampki w oknach...snieg...wtedy siedze ze zgaszonym swiatlem w pokoju i patrze na te lampki...albo na choinke ;P upsss... rozmarzylam sie ![]() to moze dodam jaies upominki dla was i taki mały żartobliwy obrazeczek z fringsem (fringsessin )EDIT: i co? zostawilas mnie ty mały chamiczku? ;> nie no... niemozliwe :P bo mi sie chce tańczyc tralalallalaa...i mnie nosi nie chce zostac sama
|
|
#24077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24078 |
|
Zakorzenienie
|
tja...3
oczywiscie mam nadzieje, ze kazdy sie domysli, ze to jest timuś i lahmcio :P swoja drogą to timo bardzo autentycznie 'skonstruowany' ![]() 1. jest fajny :P dawałam ostatnio nawet to foto, z ktorego powstal ten avek... z jednego z ostatnich meczykow ... ale pelno o waszych niunkach robia avkow a o moich? chlip... nic nie moge znalezcizaaaaa...moze na tych japonskich stronach ktos sie laskawie nimi zainteresowal? pomoz...
|
|
#24079 |
|
Zakorzenienie
|
BRAwO BRAWO
za chłopaków ja mykam na razie będe po południu |
|
|
|
#24080 |
|
Zakorzenienie
|
a oto co dostałam wczoraj od mojego taty- chyba największego sceptyka mojej kibicowskiej namiętności
![]() |
|
|
|
#24081 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witanko
Cytat:
Cytat:
mial byc tylko na jeden dzien ale nie ma serca go zmieniacCytat:
Za nich Cytat:
|
|
#24082 |
|
Zadomowienie
|
Wpadłam tu do Was na chwilę, bo mnie energia rozpiera. Muszę gdzieś jeszcze wyrazić swoją szaloną radość po zwycięstwie chłopaków nad Bułgarami
Talcia śliczna fryzurka. Jakie Ty masz ładne brązowe oczka Paula |
|
|
|
#24083 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no moj tata nie ma nic do tego, ze ogladam mecze... przynajmniej jest ktos kto mu poda wyniki ale takze dla pilkarskiej goraczki ;P a tak wlasnie jest...za to nie rozumie dlaczego ciagle ogladamy 'te rozbijajace sie samoloty', czyli lost chociaz jak cala rodzina oglada to i sam wpadnie XD ale gada na nas mimo wszystko nawet dzis...ogladalismy sciagniety 1. odc 3. serii to było: 'znowu to ogladacie'? XD Cytat:
a o ktorej kobietki ten final jest? ;> jedyne co wiem to, ze dzis kolo 15 bayern gra z borussia mngbch czyli marcell jansen i olli neuville przeciwko moim chłopcim ciekawe... za nich ale dziś sobie bimbam łooo...nic mi sie nie chce a wiec i nic nie robie :Pa wiecie, ze klinsi grał w bayernie? haaa....a mistrzostwo swiata zdobyli za beckenbauera jako trenera? pewnie nikt nie wie kto to beckenbauer :P ehh...oto jaki znalazłam komencik pod artykulem o dzisiejszej wygranej siatkarz: ROZCZAROWANY!!!! 2006.12.02 12:29 Do dziś nie mogę sobie przypomnieć by moja żona płakała tak 20 lat temu w trakcie naszego ślubu ZE SZCZĘŚCIA, jak dziś w końcowych fragmentach TEGO meczu. biedny facet...moj tez by byl biedny, bo jak ja mecze pilkarskie ogladam to mam to samo xD
|
|
|
#24084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tylko jeśli chodzi o mecze naszej repry i daje mi gwizdki ![]() no proszę Cie, jasne, że wiem kto to Beckenbauer o jejku, rzeczywiście biedny facet, ale za to kobieta jaka zaangażowana |
|
|
|
|
#24085 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
. Speszyl for you . Nie mówiłam, że mam ekstra fotki, tak długo ich szukałam A w jakim programie zmniejszałaś zdjęcia . Jakbyś miała chwilkę wolnego czasu to proszę o prywatną wiadomość z instrukcjami Cytat:
świetnie wyglądasz w tej fryzurce! a jaka ty ładna jesteś i masz brązowe oczy jak ja, tylko moje ostatnio zrobiły się brązowo-zielone Cytat:
zakochałam się w tych zdjęciach Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie mają wyjścia, muszą wybaczyć . za twój 1900 post Cytat:
. w tv leci już nowa świąteczna piosenka Sarah Connor, bardzo ładna dzięki za avek chelsea siostro Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#24086 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gdzie się podziałyście
. Abbie, widzę cię , może się do nas przyłączysz
|
|
|
|
#24087 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#24088 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#24089 |
|
Zadomowienie
|
Teraz muszę już kończyć, ale serdecznie zapraszamy
|
|
|
|
#24090 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.

. Jak ma się Michael po kontuzji, bo nic o nim nie słyszałam?
aleś Ty zmienna w tych miłościach 

weeeeez... ratunku !!!
chwilowo...poki nie znajde idealnego 

pomoz...
. Speszyl for you
. Abbie, widzę cię