Katalogi Avonu - Strona 575 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-01, 20:41   #17221
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez pallmall Pokaż wiadomość
zdradźcie mi tajemnicę, jak robić wielkie zamówniea... skąd brac klientki? nie obracam się w wyższych sferach, nie mam zamożnych znajomych... jak Wy to robicie?
ja zamawiam tylko bliskim znajomym rodzince i koleżankom z pracy-obecnej i byłej-żadna nie jest zamożna a zamówienia ma powyżej 800zł
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3181793]a ja nadal nie mam podglądu a składałam zamówienie ok 12 cały czas w historii zamówienia pobrane do realizacji ilość kartonów - 0 a na głównej mam już o zamówieniu z K01 bo też dzisiaj składałam. Myślicie, że to zamówienie z K13 przepadło przez to? Że można mieć tylko jedno zamówienie oczekujące na pobranie do realizacji?[/quote]
chyba nie-nie martw się-pewnie wystawią jutro

Dziewczyny powiedzcie mi czy muszę złożyć zamówienie dzisiaj żeby miec odbiór 06.12??czy mogę złożyć je jutro po 15?
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 20:46   #17222
Wtajemniczenie

I jeszcze pytanko-kiedy miałabym podgląd faktury jeśli złożyłabym jutro po południu zamówienie? W weekendy zamówienia są normalnie pobierane do realizacji? czy musiałabym czekać do poniedziałlku na podgląd faktury? Proszę napiszcie szybko bo nie wiem czy zabierać się za to teraz czy mogę spokojnie poczekać dojutra?
Stary 2006-12-01, 20:48   #17223
aniamik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mirabelka_16 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, macie wode BE SPONTANEOUS?? Możecie coś o niej powiedzieć ? Długo się utrzymuje?? Bo się właśnie nad nią zastanawiam...

Pozdra wiam
Ja mam tą wodę, zapch jest bardzo ładny, ale niestety nietrwały
aniamik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 20:52   #17224
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Ja mam tą wodę, zapch jest bardzo ładny, ale niestety nietrwały
u mnie tez nie byl trwaly a mialam probki i boje sie ze ten nowy wprowadzony w katalogu 02 bedzie tez nie trwaly mimo iz zapachy wod Be.. sa przecudne
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 20:54   #17225
varda
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
I jeszcze pytanko-kiedy miałabym podgląd faktury jeśli złożyłabym jutro po południu zamówienie? W weekendy zamówienia są normalnie pobierane do realizacji? czy musiałabym czekać do poniedziałlku na podgląd faktury? Proszę napiszcie szybko bo nie wiem czy zabierać się za to teraz czy mogę spokojnie poczekać dojutra?
ja zazwyczaj mam czas skladania do piatku, przez internet do niedzieli, ale czasami skladam na strefie w piatek lub sobote i nigdy nie pobrali przez weekend. Fakture mam zawsze w poniedziałek

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 21:01   #17226
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez varda Pokaż wiadomość
ja zazwyczaj mam czas skladania do piatku, przez internet do niedzieli, ale czasami skladam na strefie w piatek lub sobote i nigdy nie pobrali przez weekend. Fakture mam zawsze w poniedziałek
ok, dziękiczyli muszę się liczyć z tym że jeśli złoże jutro to jest większe prawdopodobieństwo braków?
Dziewczyny które mają już podgląd faktury-BARDZO WAS PROSZE napiszcie co macie w brakach
Stary 2006-12-01, 21:34   #17227
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
2.Ma może któraś z was naszyjnik Yarra ja jak go zobaczyłąm to po prostu ząłamałam się zawieszka do naszyjnika jest zrobiona z czarnego plastiku tylko obwódka jest koloru starego srebra!!Czy on faktycznie ma tak wygladać?????POmocy!!
On tak wygląda jak i bransoletka i już o tym było, mojej mamie bardzo się podoba, ale bransoletka się rozwaliła po krótkim czasie ale wymienili mi na nową... On ma tak wyglądać
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 21:39   #17228
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
On tak wygląda jak i bransoletka i już o tym było, mojej mamie bardzo się podoba, ale bransoletka się rozwaliła po krótkim czasie ale wymienili mi na nową... On ma tak wyglądać
No to bosko ja się wystaraszyłam bo całkiem inaczej on wygląda w katalogu ufff.Dzieki
Scarlet23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 21:59   #17229
Anka :)
Wtajemniczenie

Dziewczynki powiedzcie coś na temat złociście połyskującego cienia do powiek kolorek PINKY PEACH
Stary 2006-12-01, 22:00   #17230
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Dziewczynki powiedzcie coś na temat złociście połyskującego cienia do powiek kolorek PINKY PEACH
pisałam wcześniej że to taki ładny opalizujący, pudrowy lekko róż. Warto zamówić06.12 postaram się zrobić fotki
Stary 2006-12-01, 22:17   #17231
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3182797]napisali mi maila, że rękawiczki będą 8 grudnia
a mi zamówienie z K01 przyjdzie 6 grudnia super po prostu a to z K13 przyjdzie mi 4 grudnia [/quote]

mnie Avon właśnie również odpisał, że będą 8 grudnia rękawiczki

Cytat:
ja zamawiam tylko bliskim znajomym rodzince i koleżankom z pracy-obecnej i byłej-żadna nie jest zamożna a zamówienia ma powyżej 800zł

chyba nie-nie martw się-pewnie wystawią jutro

Dziewczyny powiedzcie mi czy muszę złożyć zamówienie dzisiaj żeby miec odbiór 06.12??czy mogę złożyć je jutro po 15?
Vanilla, pisałam już wcześniej, że można składać zamówienie jeszcze w poniedziałek 4.12 do północy i dostawę będziesz miała w środę 6.12. pisałam w tej sprawie do Avonu. ja składam zamówienie na pewno w poniedziałek
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-01, 22:19   #17232
Anka :)
Wtajemniczenie

Cytat:
pisałam wcześniej że to taki ładny opalizujący, pudrowy lekko róż. Warto zamówić06.12 postaram się zrobić fotki
o dzięki licze na fotki Vanilka

ciekawe co się z Ania dzieje ja czekam na fotki tego w kulce z CT cienia...
Stary 2006-12-01, 22:33   #17233
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
Vanilla, pisałam już wcześniej, że można składać zamówienie jeszcze w poniedziałek 4.12 do północy i dostawę będziesz miała w środę 6.12. pisałam w tej sprawie do Avonu. ja składam zamówienie na pewno w poniedziałek
faktycznie-odpowiadałaś mi wcześniejgłupek ze mniedzięki za powtórzeniejestem trochę zakręcona bo od wczoraj jestem w nowej pracy(tak na marginesie-jest super chociaż jest kupa roboty w końcu to hurtownia papiernicza)
ja lecę do łózia
dobranoc
Stary 2006-12-02, 00:19   #17234
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

Cytat:
Hej piszę bo złamana jestemOdebrałam dziś paczke z avonu i po
1.Mam zestaw alternatywny grzebyków i wiecie co jest on w kosmetyczce tej zielonej naturals!!!co za zenada jak mam to klientce wytłumaczyc??
porażka...;/ja dostałam go normalnie...znaczy się było u mnie na fakturze że doślą w następnym zamówieniu..
ale robili mi paczkę kurierską i dostałam ten zestaw cały..
na szczęście tak jak powinien wyglądać

a tak wogóle to zmieściły się te rzeczy w tą kosmetyczkę?
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 08:07   #17235
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
faktycznie-odpowiadałaś mi wcześniejgłupek ze mniedzięki za powtórzeniejestem trochę zakręcona bo od wczoraj jestem w nowej pracy(tak na marginesie-jest super chociaż jest kupa roboty w końcu to hurtownia papiernicza)
ja lecę do łózia
dobranoc
nie ma za co tylko nie napędzaj mi stracha, że jednak nie można w pnd od razu po przeczytaniu Twoich postów zajrzałam jeszcze raz do maila od Avonu, żeby się upewnić

Cytat:
Hej piszę bo złamana jestemOdebrałam dziś paczke z avonu i po
1.Mam zestaw alternatywny grzebyków i wiecie co jest on w kosmetyczce tej zielonej naturals!!!co za zenada jak mam to klientce wytłumaczyc??
biedactwo kurcze, Scarlet, nie wiem jak bardzo spieszy się Twojej klientce, ale ja zadzwoniłabym na Infolinię i powiedziała, że chcę zwrócić kosmetyczkę a mają mi dosłać ten produkt, który widniał w katalogu... gdyby klientka chciała zieloną kosmetyczkę Naturals to zamówiłaby ją sobie za parę groszy przy innej okazji... może to jest wyjście, żeby poczekać na dostępność kosmetyczki i niech doślą

a no i tak w ogóle dzień dobry wszystkim
Stary 2006-12-02, 08:32   #17236
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misioczat Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy No sama jestem ciekawa tego Glisteninga Ja chce Pink a Glow, ale wlasnie sie zreflektowalam, ze w kat.2 bedzie kosztowal 14,90, wiec sobie poczekam, bo i tak mam mase blyszczykow
Shine Supreme nie mam zadnej. W katalogu fajnie wygladaja, ale probka (tej zwyklej, nie superlsniacej) bezlitosnie obnazyla beznadziejnosc tego produktu (przynajmniej w moich oczach) i skutecznie don zniechecila
Ja miałam zwykłą Shine supreme i strasznie się na niej zawiodłam, ale ciekawi mnie ta superlśniąca

A tak wogóle to w przyszłym tygodniu powinnam dostać moje zamówienie z kat. 13 i już się nie mogę doczekać
Stary 2006-12-02, 10:19   #17237
Scarlet23
Zadomowienie

Hej dziewczyny czy któraś z was dostała juz zestaw tomorrow dla niego?Klientka chce zamówić na Mikołaja teraz sie obudziła
Jagoda48 juz napisałam do avonu w tej sprawie nie mam zamaiaru im na pewno wysyłac tej kosmetyczki na włąsny koszt bo to kpiny są pozatym w tej pace mam w brakch:
lakier Rave
lakier do włosów
tarka do stóp
3 x rękawiczki - a pani na infolini powiedziałą że będą od 1 grudnia jaja normalnie sobie robią
Stary 2006-12-02, 10:45   #17238
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny czy któraś z was dostała juz zestaw tomorrow dla niego?Klientka chce zamówić na Mikołaja teraz sie obudziła
Jagoda48 juz napisałam do avonu w tej sprawie nie mam zamaiaru im na pewno wysyłac tej kosmetyczki na włąsny koszt bo to kpiny są pozatym w tej pace mam w brakch:
lakier Rave
lakier do włosów
tarka do stóp
3 x rękawiczki - a pani na infolini powiedziałą że będą od 1 grudnia jaja normalnie sobie robią
U mnie w 13 byly tylko dwa produkty w brakch ale jak Was czytam to az sie boje zamowienia z 01 co prawda ostatnio wzroslo do 316zl po cenach katalogowych ale i tak sie boje brakow zwlascza jak sie to wszystko czyta u mnei nikt sie nie skusil na ten zestaw z rekawiczkami na moje szczescie ale to prawda to sie zaczyna robic zenujace zwlaszcza z ta kosmetyczka bo te z naturalsa sa takie sobie
Stary 2006-12-02, 10:53   #17239
isa666
Zakorzenienie

Strasznie są te braki, mam nadzieję, że mi przyjdzie wszystko a zwłaszcza zestaw BST dla TŻ, bo jak nie to się wkurzę

Tak sobie teraz myślę, że jak dostanę wreszcie wypłatę w pracy to sobie zamówię perfumy Today
Koleżanka-konsultantka mnie ostatnio odwiedziła(wypsikana tymi perfumami oczywiście ) i nawet jak już sobie poszła to jeszcze dłuuugo potem czułam w całym pokoju ten zapach ach!
Stary 2006-12-02, 11:42   #17240
majula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Strasznie są te braki, mam nadzieję, że mi przyjdzie wszystko a zwłaszcza zestaw BST dla TŻ, bo jak nie to się wkurzę

Tak sobie teraz myślę, że jak dostanę wreszcie wypłatę w pracy to sobie zamówię perfumy Today
Koleżanka-konsultantka mnie ostatnio odwiedziła(wypsikana tymi perfumami oczywiście ) i nawet jak już sobie poszła to jeszcze dłuuugo potem czułam w całym pokoju ten zapach ach!
te perfumy sa bardzo trwale i masz racje dlugo je czuc moja ciotunia (2 lata starsza) je uwielbia i uzywa dosc czesto wiec bardzo dlugo sie utrzymuja ja je sobie fundnelam jak zostalam konsultantka a raczej TZ mi kupil na urodziny i tez sobie je chwalila i na wiosne lub pozniej jak bed emiec wiecej pieniazkow to sobie je kupie

Edytowane przez majula
Czas edycji: 2006-12-02 o 12:02
Stary 2006-12-02, 13:13   #17241
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamaO Pokaż wiadomość
Ja się chyba zdecyduję na Ivory - ma któraś taki odcień z któregokolwiek z podkładów? Bo palety odcieni są bardzo podobne
odcień Ivory jest strasznie jasny...

Cytat:
Napisane przez justyce Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mam pytanie - czy kosmetyczka, która jest w zestawie Skin So Soft (oraz Solutions) w K13 jest godna uwagi, czy takie sobie 'byle co'?... Ma jakieś kieszonki, przegródki w środku?
kosmetyczka z zewnątrz wygląda ładnie, jednak spodziewałam się że będzie większa...

a ja na 2 termin k13 miałam w brakach perfumy w kompakcie Always oraz szminkę UMR Cappuccino. no i oczywiście nadal nie dostałam mleczka Sake, ale skoro dziewczyny pisały że je mają na fakturach to pewnie dostane je z k01...

P.S. nareszcie udało mi się nadgonić te zaległości z czytaniem Waszych postów!!! pozdrawiam!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 13:20   #17242
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Ja mam pobrane do rralizacji na II termin, ciekawe ile będę czekała na FA
Pownie TTA dla Niego nie przyjdzie.

W k01 biorę z demo Be...Sensual i Essence dla Taty, nie wieceie jak on pachnie? Nadaje się dla Taty?
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 13:39   #17243
majula
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3186119]Ja mam pobrane do rralizacji na II termin, ciekawe ile będę czekała na FA
Pownie TTA dla Niego nie przyjdzie.

W k01 biorę z demo Be...Sensual i Essence dla Taty, nie wieceie jak on pachnie? Nadaje się dla Taty?[/quote]
Jest to zapach z gatunku swiezych byl ju zopisywany przeze mnie i Asiuchne po ukazaniu sie katalogu 02 ja wachalam go z kartki w katalogu w biurze
Stary 2006-12-02, 13:58   #17244
asia_z
Zakorzenienie

ja też mam pobrane do realizacji a już bym chciała fakture normalnie ich zatłuke chyba za brak rękawiczek z zestawu a myślałam, że dostane, ale skoro piszecie, ze są w brakach....
Stary 2006-12-02, 15:13   #17245
misioczat
Wtajemniczenie

Pojawila sie recenzja polyskujacego cienia Icy
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=130848
a wiec to nie turkus, tylko "rozmyty niebieski", takze ja go nie biore. Zostaje przy Powder Pinku
misioczat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 15:18   #17246
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
kosmetyczka z zewnątrz wygląda ładnie, jednak spodziewałam się że będzie większa..

P.S. nareszcie udało mi się nadgonić te zaległości z czytaniem Waszych postów!!! pozdrawiam!!
ja też zamówię sobie teraz w k01 tą kosmetyczkę, przyda mi się na wyjazdy, mam nadzieję, że pomieszczę w niej moje szpargałki

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
ja też mam pobrane do realizacji a już bym chciała fakture normalnie ich zatłuke chyba za brak rękawiczek z zestawu a myślałam, że dostane, ale skoro piszecie, ze są w brakach....
buu, jak tak samo, dostawę mam 6go, a od 8go mają niby rękawiczki byc dostępne...
Stary 2006-12-02, 15:29   #17247
Scarlet23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
Mi też pzed chwilą pobrali do realizacjia myślałam że w soboty nie biorą i że jeszc ze coś w zamówieniu pozmieniam a tu masz ciekawe czy fakture dzis wystawią?
Rękawiczki mają niby byc 8 grudnia ale tak naprawde nic nie wiadomo.
Szkoda że kolejny raz avon zawalił
Stary 2006-12-02, 15:35   #17248
paulinkosia
Rozeznanie

Dziewczyny mam pytanko odnośnie tych zapachów męskich Pro... za 14.90 z K01 str.87.... Tylko Pro Sport jest Wodą toaletową i zarazem wodą po goleniu ..jak myślicie czy dwa pozostałe zapachy mimo iż jest napisane ze to wody toaletowe można używac od razu po goleniu ? Bo chciałabym zamówić jako dodatek do prezentu Pro Vibe i nie wiem czy coś by się stało gdyby chłopak se wklepał to po goleniu :P
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 16:23   #17249
Omi
Raczkowanie

Dziewczyny, nie wiecie czy zestawy TTA (żeńskie zapachy) są w takich ładnych, wyścielanych pudełeczkach jak na zdjęciach w katalogu? Pisałam do Avonu ale mi nie odpisali, a muszę wysłać zamówienie.
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-02, 16:28   #17250
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Omi Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiecie czy zestawy TTA (żeńskie zapachy) są w takich ładnych, wyścielanych pudełeczkach jak na zdjęciach w katalogu? Pisałam do Avonu ale mi nie odpisali, a muszę wysłać zamówienie.
Tak,one są w tych ładnych pudełeczkach Widziałam u mnie w COKu na wystawie...śliczne pudełeczka i ten materiał którym jest wyścielony
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości