XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-25, 17:12   #4981
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Fola, ale Ty miałaś to szczęście, że nie musiałaś startować z TAAAKIM nadbagażem
Ty też nie musiałaś startować z taaaakim nadbagażem. Miałaś 20 kg mniej niż ja, przy bliźniaczym wzroście.

Zdałam sobie właśnie sprawę, że równo za trzy miesiące mam 21 urodziny. To 90 dni, czyli niespełna 13 tygodni. Stawiam sobie cel - do 25 kwietnia zgubić pozostałe 12 kilogramów i wcisnąć się w eMkową kreację.

LadySlim, jaki Ty właściwie teraz nosisz rozmiar? I ile jeszcze chciałabyś zgubić?

Edytowane przez czwarta_plaga_egipska
Czas edycji: 2012-01-25 o 17:13
czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 17:34   #4982
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Powalacie wynikami
Plago najpierw psychika, potem kilogramy.
Umówmy się że wyjdziesz na prostą z psychiką i schudniesz

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość
moja waga uparcie się utrzymuje ... nie wiem czy to wciąż tarczyca czy może coś innego... no ale przeciez się nie poddam, nie teraz, gdy już tyle osiągnęłąm ... nie ma mowy
Moja też się trzyma. Wzrasta, chudne, ona trzyma.
Tylko ja mam tarczyce rozregulowaną dzięki kochanemu konowałowi(wiedz że Ci kiepską ocene na znanylekarz wystawiłam pff)
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 19:14   #4983
_wanilka_
Raczkowanie

GG do _wanilka_ Wyślij wiadomość przez MSN do _wanilka_

LadyTo0fat - ja tez zawsze bylam wiekszym zwolennikiem chodzenia na wlasnie takie zajeccia. niestety gdzie mieszkam jest tyllko silowia...i zalezalo mi na basenie.
Poza tym jestem juz w takim momencie ze musze zaczac robic cokolwiek zeby tylko nie bylo gorzej. ...tracilam dech wchodzac po schodach w domu. no i waga...
Co do jedzenia to musze przyznac ze ciagle robila sobie wymowki...tak wiec jadlam wszystko ...wlaczajac ciastka i inne takie.
tak wiec z tym tez koniec.
problem polega na tym ze nie pracuje, duzo czasu spedzam w domu i zajadam smutki i nude!!! nie wiem jak z tym sobie dac rade!!!

Poza tym chcialam zapytac czy brazowy ryz i makaron sa ok, czy rowniez nie bardzo?

W ogole musze sie pochwalic ze poszlam dzis nasilownie...ale nei chcialy byscie mnie widziec..po pol godziny myslalam ze wyzione ducha!!!

maricler - dziekuje za namiary na wage
_wanilka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 19:37   #4984
czwarta_plaga_egipska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _wanilka_ Pokaż wiadomość
Poza tym chcialam zapytac czy brazowy ryz i makaron sa ok, czy rowniez nie bardzo?
Jak na moje zarówno ryż i makaron pełnoziarnisty są bardzo okej. Węglowodany złożone w diecie są potrzebne. A różnorodność na talerzu bardzo pomaga w wytrwaniu w odchudzaniu. Oczywiście wszystko z umiarem.

czwarta_plaga_egipska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 19:40   #4985
bassienkaw
Zakorzenienie

Hej kobiety, ja zaraz uciekam do kuchni gotowac obiadek na jutro. Będzie zupa ogórkowa, przyszykuje sobie także kinder mleczną kanapkę jako przekąskę do pracy...

Co do ryżów i makaronów ciemnych - ja również jestem na tak!

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 20:05   #4986
happenstance
Raczkowanie

Ja cieszę się bardzo, że tu trafiłam. Jestem leniem, wie to każdy kto mnie zna. I jakoś tak z ucieczki przed nauką postanowiłam policzyć sobie ile średnio kalorii jem.
No i wnioski sa przykre. jem zdrowo ok, trzymam się zasady wegle i owoce do poludnia, nabiał na kolacje.
ale chyba nie ogarniam ilości zjadanego jedzenia i stosunki białek, węgli i tłuszczów.

ale spoko spoko po sesji rozgladam się za wagą, waże mierze i ĆWICZE ! tak wracam do ćwiczeń bo bardzo się ,,rozpełzłam'' i w ubraniu jako tako, ale bez ....szkoda gadać
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-25, 20:15   #4987
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Zabijcie mnie. Ja jem obiad właśnie.
Wcześniej był wiejskacz z dodatkami, 2mandarynki i teraz tost z zupką bagienną ajjj zapomniałam o posiłkach ;/ a idę spać o północy-taki plaaan

Edytowane przez f_ola
Czas edycji: 2012-01-25 o 20:17
Stary 2012-01-25, 20:19   #4988
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
no ale przeciez się nie poddam, nie teraz, gdy już tyle osiągnęłąm ... nie ma mowy
O taaak , dokładnie! za podejście!

Cytat:
Napisane przez czwarta_plaga_egipska Pokaż wiadomość
Ty też nie musiałaś startować z taaaakim nadbagażem. Miałaś 20 kg mniej niż ja, przy bliźniaczym wzroście.

Zdałam sobie właśnie sprawę, że równo za trzy miesiące mam 21 urodziny. To 90 dni, czyli niespełna 13 tygodni. Stawiam sobie cel - do 25 kwietnia zgubić pozostałe 12 kilogramów i wcisnąć się w eMkową kreację.

LadySlim, jaki Ty właściwie teraz nosisz rozmiar? I ile jeszcze chciałabyś zgubić?
No niby nie, ale i tak nadbagaż był spory. Trzymam kciuki za cel.

Jaki rozmiar noszę? A wiesz.. nadal nie kupiłam sobie żadnego nowego zestawu ciuchów ani nic. Więc noszę stare rzeczy, które były przymałe albo nawet te duże noszę, choć są luźnee. Szczególnie jeśli chodzi o spodnie - straszne worki noszę. Dlatego zazwyczaj jednak staram się ubierać legginsy, bo szkoda nie pokazywać różnicy, co nie. Ale teraz przed studniówką przez tydzień do szkoły zasuwam w workach, a co tam, niech popatrzą na taki worek, a potem na studniówce zrobią wielkie gały! hahahaha

Ile chciałabym zgubić? Nie wiem. Chcę zostać na szóstce, a tak to zależy jak będę wyglądać i się czuć. Ogółem już coraz częściej wcinam "zakazane" rzeczy, także wiesz. Jeszcze trochę i będzie cacy. Szkoda tylko, że z łydek mi nic nie spada. I przydałoby się przerzucić na fitnessie na zajęcia mięśniowe; brzuch mam w sumie nawet ok, ale za to nie mam wcale tyłka.

Cytat:
LadyTo0fat - ja tez zawsze bylam wiekszym zwolennikiem chodzenia na wlasnie takie zajeccia. niestety gdzie mieszkam jest tyllko silowia...i zalezalo mi na basenie.
Poza tym jestem juz w takim momencie ze musze zaczac robic cokolwiek zeby tylko nie bylo gorzej. ...tracilam dech wchodzac po schodach w domu. no i waga...
Co do jedzenia to musze przyznac ze ciagle robila sobie wymowki...tak wiec jadlam wszystko ...wlaczajac ciastka i inne takie.
tak wiec z tym tez koniec.
problem polega na tym ze nie pracuje, duzo czasu spedzam w domu i zajadam smutki i nude!!! nie wiem jak z tym sobie dac rade!!!

W ogole musze sie pochwalic ze poszlam dzis nasilownie...ale nei chcialy byscie mnie widziec..po pol godziny myslalam ze wyzione ducha!!!
No racja, lepsza siłownia niż nic! Super, że w końcu dzisiaj poszłaś.
A ciastka spoko, można zjeść jedno czy dwa raz na jakiś czas, żeby nie oszaleć i się potem na to nie rzucić. Ustal sobie, o której zjesz kolejny posiłek i trwaj do tego czasu, żebyś z tej nudy nie podjadała. Umyj zęby, trochę to skutkuje, bo po 1. szkoda Ci będzie niszczyć takiej świeżości żarciem, a po 2. nawet tak dobrze nie smakuje jedzenie, jak się je po umyciu zębów. Pij między posiłkami wodęęę, herbaty, cokolwiek; to też Ci trochę zapcha żołądek i te jakieś 2,5godziny między posiłkami przetrzymasz spokojnie.
Brązowy ryż i makaron pełnoziarnisty jak najbardziej TAK! Nawet powinno się jadać. Zdrowe węglowodany czy coś tam.

Cytat:
Napisane przez happenstance Pokaż wiadomość
ale spoko spoko po sesji rozgladam się za wagą, waże mierze i ĆWICZE ! tak wracam do ćwiczeń bo bardzo się ,,rozpełzłam'' i w ubraniu jako tako, ale bez ....szkoda gadać
Supeeer, że wracasz do ćwiczeń, tak trzymać!!

Apropossssss śmigam śmigaaam, bo na fitness się spóźnię.

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2012-01-25 o 20:21
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 09:04   #4989
f_ola
Zakorzenienie

Wstawać moje XSeczki! Nowy dzionek!
Kawa, owsianka z kakao i kolejny egzamin hip hip hurra! hahahaxD
Stary 2012-01-26, 09:14   #4990
grita88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maricler Pokaż wiadomość
Witajcie
Dzis kupilam wage co ma kody 940 produktow i moge od razu sprawdzic np ze 100 gramowa mandarynka zawiera 42 kcal ,o,3 g tluszczu , 0,7 g protein i 9,9 g cukru. Moze dla Was to nie nowosc ,ale ja jestem bardzo zadowolona ,bo kupujac ja myslalam wylacznie o dokladnej wadze

marilcer!

Ile kosztuje taka waga???
To byłoby coś dla mnie, bo z matmy jestem noga anie mam czasu na dokładne odmierzanie wszystkiego...

Dziewczyny słówko otuchy proszę - mam dziś rozmowę kwalifikacyjną!!!
Co prawda mam pracę w dużej firmie, którą napweno wszystkie znacie, ale marnie tu płacą, dlatego chcę ją zmienić!

Trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!
Qrcze czułabym się bardziej pewna siebie, gdybym była szczuplejsza... Ale wciągnęłam taki uniform wyszczuplający i myślę, że jest całkikem nieźle

Czuje że tym razem mi sie uda!!!
Zakup bieżni coraz bliżej, a wtedy dopiero sie zacznie!!!

Nie mogę sobie darować, że pojawiłam sie na tym fprum mniej więcej w takim samym, czasie coo LadtToSlim, pamiętam jak jeszcze w motywowałam ją na prywie!!!
Teraz ona chudzina (GRATULUJE) a moim pierwszym celem stała sie waga od której wtedy startowałam!!!
Człowiek to jednak słabe stworzenie jest...................
grita88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 09:20   #4991
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez grita88 Pokaż wiadomość
Nie mogę sobie darować, że pojawiłam sie na tym fprum mniej więcej w takim samym, czasie coo LadtToSlim, pamiętam jak jeszcze w motywowałam ją na prywie!!!
Teraz ona chudzina (GRATULUJE) a moim pierwszym celem stała sie waga od której wtedy startowałam!!!
człowiek jest z natury słąby, tzn. ma słabości, jest kruchy, łatwo go złamać... ale wiedząc to musimy z tym walczyć!! nie wazne ile razy upadniemy, liczy się ile razy wstaniemy każdy ma prawo popełniać błedy, potykać się... ważne by któregoś ranka wstał i powiedział chcę zmienic swoje życia, uda mi się!

a co do rozmowy - powodzenia
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 11:59   #4992
happenstance
Raczkowanie

fOla narobiła mi ochoty na tosty tymi swoimi zdjęciami na blogu ...
a że nie mamy w mieszkanku tostera, zrobiłam je w gofrownicy

dzisiaj egzamin z biologii powinien byc do przodu, teraz męcze matme i anatomie bo niedlugo poprawki i opijanie sesji wiem, wiem dooobre priorytety
Stary 2012-01-26, 12:51   #4993
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
marilcer!

To byłoby coś dla mnie, bo z matmy jestem noga anie mam czasu na dokładne odmierzanie wszystkiego...

Co prawda mam pracę w dużej firmie, którą napweno wszystkie znacie, ale marnie tu płacą, dlatego chcę ją zmienić!

Qrcze czułabym się bardziej pewna siebie, gdybym była szczuplejsza... Ale wciągnęłam taki uniform wyszczuplający i myślę, że jest całkikem nieźle

Kochana dasz radę! nie wygląd jest najważniejszy ...chociaż nie raz na to patrzą co uważam za pożal się Boże porażkę
Cytat:
człowiek jest z natury słąby, tzn. ma słabości, jest kruchy, łatwo go złamać... ale wiedząc to musimy z tym walczyć!! nie wazne ile razy upadniemy, liczy się ile razy wstaniemy każdy ma prawo popełniać błedy, potykać się... ważne by któregoś ranka wstał i powiedział chcę zmienic swoje życia, uda mi się!

a co do rozmowy - powodzenia
masz rację to prawda święta racja

Cytat:
fOla narobiła mi ochoty na tosty tymi swoimi zdjęciami na blogu ...
a że nie mamy w mieszkanku tostera, zrobiłam je w gofrownicy

dzisiaj egzamin z biologii powinien byc do przodu, teraz męcze matme i anatomie bo niedlugo poprawki i opijanie sesji wiem, wiem dooobre priorytety
powodzenia no proszę Cię będziesz opijała swoje same sukcesy i te wagowe i szkolne ...więc bólu nie ma wybaczone
Stary 2012-01-26, 13:49   #4994
f_ola
Zakorzenienie

Teraz jest ważny wygląd, lizanie tyłków,oszukiwanie kosztem innych ludzi, kasa, robienie sobie z dziewczyny laleczki któraby była dodatkiem do faceta lub robienie z faceta sponsora.
Tak w skrócie :/

hihi a ja już niemalże nic w lodówce nie mam, szlag mnie trafia bo nie ma wyników z prawoznawstwa i dostaje za przeproszeniem ☠☠☠☠☠☠☠ca o mamoo! nawet naukę ze znajomymi odwołałam bo nie damy rady się skupić i na jutro przełożona
Stary 2012-01-26, 14:12   #4995
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
robienie sobie z dziewczyny laleczki któraby była dodatkiem do faceta lub robienie z faceta sponsora.
ej to jest naprawde przykre, że faceci w wiekszości boją się kobiet które same sobie radzą i nie robią słodkich oczek i miny idiotki. to że umiem zmienic koło w samochodzie ( nieważne ile mi to zajmie, nie popędzać !) znaczy, że jestem babochłopem ?

a propos wyglądu : czaję się na film mis representation. było o nim w wysokich obcasach. pokazuja jak w ameryce traktuje się kobiety w polityce, np przedstawia pania prezydent wg rozmiaru ubrania jakie nosi... to jeden z przykładów. czemu facetów nikt o to nie pyta? poza tym co będzie za kilka lat ? nie będziemy wiecznie młodzi, a juz teraz starość odstrasza, budzi obrzydzenie i brak akceptacji. sami sobie kręcimy bicz....

a i miałam napisac jeszcze, że od poniedziałku w lidlu będa olej sezamowy i arachidowy na które się czaje

Edytowane przez happenstance
Czas edycji: 2012-01-26 o 14:13
Stary 2012-01-26, 14:20   #4996
f_ola
Zakorzenienie

Happenstance bo tak i kropka. Oni są facetami. A jak już mają kasę to trzymajcie mnie w opiece przed nimi
A jak nie robi min i słodkich oczek to i tak można ją przecież zmienić.
Oni mają plany a Ty możesz się w niego wpasować lub nie. Albo on Cie wpasuje
Stary 2012-01-26, 14:27   #4997
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
Happenstance bo tak i kropka. Oni są facetami. A jak już mają kasę to trzymajcie mnie w opiece przed nimi
A jak nie robi min i słodkich oczek to i tak można ją przecież zmienić.
Oni mają plany a Ty możesz się w niego wpasować lub nie. Albo on Cie wpasuje
ej to nie lepiej kupić psa ? bedzie robił słodkie oczka a i rase wybierze to na pewno sie wpasuje
Stary 2012-01-26, 14:29   #4998
f_ola
Zakorzenienie

Cytat:
ej to nie lepiej kupić psa ? bedzie robił słodkie oczka a i rase wybierze to na pewno sie wpasuje
Pies nie głupi ucieknie do matki takiego kolesia albo do siostry
Ale pomysł genialny. Zaproponuje to kiedyś facetowi hehe

Sorry że tak jadę ale mi kolesie podpadli ostatnio ostro
Stary 2012-01-26, 14:35   #4999
_wanilka_
Raczkowanie

GG do _wanilka_ Wyślij wiadomość przez MSN do _wanilka_

grita88 - powodzenia na rozmowie
...wiem o czymmowisz z byciem szczuplejszym...to chyba daje taka dodatkowa pewnosc siebie.
nie wiem czemu czasami gdy chodzilam na rozmowy po tym jak przytylam mialam wrazenie ze ldzie sa mniej przychylni niz gdy bylam szczuplejsza!!! ale teraz pytanie czy naprawde tak bylo czy to tylko w mojej glowie poniewaz nei akceptuje siebie jaka jestem.

Ja dzis pojde znow na silownie ale pewnie jak wczoraj po pol godziny bede miec dosc....do tego dzis walcze z herbata bez cukru...ahh jakos trudo mi uwierzyc ze kiedys zobacze jakies efekty!!
_wanilka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 15:41   #5000
passskud
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Na troszkę się zmyłam z forum, ale co jakiś czas dzielnie Was czytam i podziwiam wyniki, są cudne! Gratuluję!
Osobiście u mnie różnie z tą dietą bywa, mam swoje słabości Ale obecnie waga dzielnie pokazuje 84 kg () czyli jakieś 11 kg mniej Dalej walczę, a i za Was trzymam kciuki, jesteście niesamowitą motywacją
Stary 2012-01-26, 16:56   #5001
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:

I jak poszła rozmowaaaa? Oj tak, ja teraz właśnie jestem trochę bardziej pewna siebie niż za czasów puszystych, ale i tak strasznie nieśmiała i wstydliwa ze mnie osoba.
Jasne, że tym razem Ci się uda! Wierzę w Ciebie E tam, trudno że sobie odpuściłaś i nie dotrzymałaś mi kroku , ważne, że teraz się wzięłaś w garść porządnie!

Cytat:
...wiem o czymmowisz z byciem szczuplejszym...to chyba daje taka dodatkowa pewnosc siebie.
nie wiem czemu czasami gdy chodzilam na rozmowy po tym jak przytylam mialam wrazenie ze ldzie sa mniej przychylni niz gdy bylam szczuplejsza!!! ale teraz pytanie czy naprawde tak bylo czy to tylko w mojej glowie poniewaz nei akceptuje siebie jaka jestem.

Ja dzis pojde znow na silownie ale pewnie jak wczoraj po pol godziny bede miec dosc....do tego dzis walcze z herbata bez cukru...ahh jakos trudo mi uwierzyc ze kiedys zobacze jakies efekty!!
Niestety to jest fakt, że poprzez brak samoakceptacji człowiek myśli, że inni na niego patrzą pobłażliwie albo ogólnie gorzej, jednym słowem. Ale to też chyba racja, że po prostu pewna siebie osoba daje lepsze pierwsze wrażenie na ludziach, nawet jak jest XXL-ką. Szkoda, że ja tak nigdy nie czułam swojej wartości.

Cytat:
Napisane przez passskud Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Na troszkę się zmyłam z forum, ale co jakiś czas dzielnie Was czytam i podziwiam wyniki, są cudne! Gratuluję!
Osobiście u mnie różnie z tą dietą bywa, mam swoje słabości Ale obecnie waga dzielnie pokazuje 84 kg () czyli jakieś 11 kg mniej Dalej walczę, a i za Was trzymam kciuki, jesteście niesamowitą motywacją
No ładnie, 11kg mniej! Walcz, walcz daleeej.

~
U mnie dziś na obiadek 35g makaronu, 50g twarogu, 20g serka homo, 95g pomarańczy, 11g orzechów włoskich + 2 słodziki (a niepotrzebnie; zamuliłam i dodałam na początku, a przecież potem dodawałam do tego słodki owoc, więc bez sensu ).

Czas edycji: 2012-01-26 o 16:58
Stary 2012-01-26, 17:41   #5002
hankabezkochanka
Przyczajenie

witam dziewczyny, przyjmiecie mnie do swojego grona? czas wziasc sie za siebie. mam nadzieje, ze z wami bedzie latwiej
hankabezkochanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-26, 18:20   #5003
f_ola
Zakorzenienie

Laskiiii! A ja przypominam o Marzycielskiej Poczcie.
Najnowszy jest Maciek z nawrotem białaczki. Mało ludzi do niego piszę, bo jest nowy i ma już 13 lat. Może ktoś mu wyśle karteczkę? Ja właśnie wypisuje kolejną

http://marzycielskapoczta.pl/category/chore-dzieci/

Miłego wieczoru!!!!!!!!!!!!
Stary 2012-01-26, 19:37   #5004
LadyTo0fat
Rozeznanie

Ja jakoś nie czuję się pisząc do chłopców.

Kurdeee, wkurza mnie, że moje cieliste rajstopy na 100 tak się świecą. W sensie to ta lycra chyba, ja nie wiem. Chyba pójdę bez rajstop cholera , bo ni to wygodne, ni praktyczne... Właściwie nie umiem założyć rajstop bez pohaczenia moimi suchymi/obgryzionymi/haczącymi paluchoma albo nawet bez ich rozdarcia. Makabraaa.
Stary 2012-01-26, 19:50   #5005
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Ja jakoś nie czuję się pisząc do chłopców.

Kurdeee, wkurza mnie, że moje cieliste rajstopy na 100 tak się świecą. W sensie to ta lycra chyba, ja nie wiem. Chyba pójdę bez rajstop cholera , bo ni to wygodne, ni praktyczne... Właściwie nie umiem założyć rajstop bez pohaczenia moimi suchymi/obgryzionymi/haczącymi paluchoma albo nawet bez ich rozdarcia. Makabraaa.
ja byłam bez rajstop na studniówce i było ok, bez paniki o oczko, no i miałam odkryte buty a zestawu z rajstopami nienawidze

ale kupiłam sobie rajstopy w sprayu fajny sposób, bo nogi maja jednolity kolor i ładniej wyglądają
Stary 2012-01-26, 20:06   #5006
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
ja byłam bez rajstop na studniówce i było ok, bez paniki o oczko, no i miałam odkryte buty a zestawu z rajstopami nienawidze

ale kupiłam sobie rajstopy w sprayu fajny sposób, bo nogi maja jednolity kolor i ładniej wyglądają
Tak już na starcie wyjechałaś bez rajstop? [pominę fakt, że czy pójdę bez czy z, to w tej pogodzie odpadną mi nogi, zanim dotrę na miejsce...]
Rajstopy w sprayu? Psikasz i nagle pojawia Ci się znikąd materiał na nogach?
Stary 2012-01-26, 20:20   #5007
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Tak już na starcie wyjechałaś bez rajstop? [pominę fakt, że czy pójdę bez czy z, to w tej pogodzie odpadną mi nogi, zanim dotrę na miejsce...]
Rajstopy w sprayu? Psikasz i nagle pojawia Ci się znikąd materiał na nogach?
tak od razu na starcie bez rajstop fakt miałam szczęście bo
1 nie było mamy w domu, ktora nigdy by mnie nie wypusciła w styczniu na gołe nogi
2 był lód a ja w moich szpileczkach byłam raczej ,,asekurowana'' przez mojego partnera do drzwi

ale ja naprawde NIENAWIDZE rajstop. no nosze zimą, te grube, ale te cienkie.... nigdy. ( wg mojej babci to jest równoznaczne z nie byciem damą)
a no i z moimi długimi tipsami specjalnie na ta okazję musialabym je chyba zakładać w rękawiczkach

a co do sprayu, nie material się nie pojawia. one chyba się tak nazywają ze względu na kolor jaki dają skórze.

a tak ogolnie z refleksji studniówkowych to trzeba podejść na luzie bo wtedy człowiek się dobrze bawi. laski sikały miesiąc przed zwalniały się z lekcji do kosmetyczek, fryzjerów na solaria itp... a później pójdzie ci glupie oczko w rajstopach i dramat. zamiast szybkiego załatwienia sprawy i dalej do zabawy
Stary 2012-01-26, 20:33   #5008
LadyTo0fat
Rozeznanie

No ja aż tak nie przeżywam tej studniówki. Tym bardziej, że od początku nie bardzo miałam ochotę na nią w ogóle iść ze względu na nieciekawe towarzystwo. No ale będę się bawić w moim małym gronie i może nie będzie źle Zależy mi w sumie, żeby ładnie wyglądać i podkreślić, jak schudłam. Żeby ta cała "śmietanka" zobaczyła, że też potrafię, a co! (Bo oni się uważają za panów, władców, co to nie oni, jesteśmy najlepsi, itd, itp, a ja to takie nic. ) A teraz będę laska kurde, nie ma innej opcji! Haha
P.S. Też będę miała tipsy, więc już w ogóle nie wiem, jak założę te rajstopy.

Czas edycji: 2012-01-26 o 20:34
Stary 2012-01-26, 21:12   #5009
maricler
Przyczajenie

Cytat:
marilcer!

wczoraj na Allegro widzialam po 99 zl o ile dobrze pamietam
maricler jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 01:01   #5010
LadyTo0fat
Rozeznanie

Dziewczynyy, mam takie pytanko. Ile dziennie jecie owoców? W gramach albo sztukach?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości