|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Kosmetyki od Kasiek1987 - odświeżony wątek
Przykro mi, ale nie.
Za sam Dermacol chyba za bardzo się nie opłaca, ale mogłabym się zastanowić nad: Garnier, Czysta Skóra (dawniej: Synergie Pure), Krem nawilżająco-matujący Avon, Clearskin, Maseczka z glinką do strefy T Uroda, Melisa, tonik bezalkoholowy z zieloną herbatą, wyciągiem z melisy, alantoiną i prowitaminą B5 (łagodny + nawilżający) - zostało 85 % |
|
|
|
|
#37 |
|
Zadomowienie
|
znajdziesz cos u mnie za Oriflame Milk&Honey, balsam nawilżający, zostało ok. 200ml.
Balsam do ciała Shelley z masłem kakaowym, ma śliczny kokosowy zapach. Butla 400ml, użyty 2 razy na całe ciało. Odżywka do rzęs Medic, trudno mi ocenić zużycie, bo nie chce "opaść", ale myślę, że 4/5 opakowania jeszcze są. prosze odp u mnie pozdrawiam serdecznie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
13. Inglot Sprint jasnoszary
14. Inglot Sprint bananowy 16. Carlo di Roma khaki, sypki 6. Odżywka z pyłkiem diamentowym, Lovely, użyta raz - moja mama pomyliła buteleczki :/ moze znajdziesz cos u mnie na wymiane?
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
To zależy za co
U ciebie wstępnie mogłabym się zainteresować tuszem Bourjois (jakie jest zużycie i świeżość?) i może cieniem Art Deco (brąz ciepły czy zimny?).
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Farouk Biosilk, jedwab 15ml Odżywka do rzęs Medic ??
|
|
|
|
|
#44 |
|
Rozeznanie
|
tusz Bourjois- jest ok połowa, ale jeszcze jedna wizażanka o niego pyta, wiec nie wiem, czy będziw wolny...
Art Deco to natomiast zimny odcień, głeboki brąz |
|
|
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
hej moze cos u mnie poza wątkiem mam też Giordani GOLD OROFLAMU zostało 60%
|
|
#47 |
|
BAN stały
|
8. woda toaletowa Avon Lemon&Basil, z 30ml zostało ok. 10ml - nie wiem jak z terminem ważności, ale zapach nie zmienił się.
9. Żel pod prysznic Oriflame Aqua Vibes, zostało troszkę mniej, niż połowa z 200ml. 10. Oriflame, antyperspiracyjny krem do stóp, użyty 5-6 razy. 11. Balsam do ciała Shelley z masłem kakaowym, ma śliczny kokosowy zapach. Butla 400ml, użyty 2 razy na całe ciało. 4. AVA, chusteczki odświeżające o zapachu zielonej herbaty, 6 sztuk. 5. Garnier Skóra Muśnięta Słońcem, krem do ciemnej karnacji - użyty kilkanaście razy w niewielkiej ilości. 1. Oriflame Milk&Honey, balsam nawilżający, zostało ok. 200ml. 2. Lady Speed Stick w żelu, zapach Fruity Splash, użyty kilka razy. 19.Oriflame, błyszczyk miętowy Aqua Vibes, użyty kilka razy. 2. Krem Sunsilk Efekt żelazka, tuba 150ml, jego poziom sięga ok.1,5cm ponad linię między ciemnym i jasnym fioletem na opakowaniu. 3. Mleczko Bielenda Proste jak drut - Pacyfikator, butelka 200ml, zużycie widoczne na zdjęciu. Znajdziesz cos u mnie???odpisz u mnie... |
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
perfumove love
|
Hej, interesują mnie:
8. Bell ciemny brudny fiolet 12. Inglot mapka brązów olejek i maska Kallos, renee blanche Zapraszam do siebie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158718 kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=151674 ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=158704 buty |
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
może coś za efekt żelazka albo za bielende proste jak drut?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Rozeznanie
|
5. Garnier Skóra Muśnięta Słońcem, krem do ciemnej karnacji - użyty kilkanaście razy w niewielkiej ilości.
odlewka olejku regeneracyjnego Kallos - do 30ml. - ewentualnie mogę oddać całość za coś fajnego. Nazbierało mi się kosmetyków i nie mogę używać wszystkich naraz. . odlewka maski Kallos Placenta. za tusz Bourjois i cień Art Deco?? Chyba cenowo podobnie
|
|
|
|
|
#52 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
BAN stały
|
Zajrzyj do mnie bo widziałam ze poszukujesz podkładu koloru NUDE ja mam nowy Maybeling'a mnie interesuja te reczy
1. Oriflame Milk&Honey, balsam nawilżający, zostało ok. 200ml. 2. Lady Speed Stick w żelu, zapach Fruity Splash, użyty kilka razy. 3. FA So Sunny, myślę że została połowa. 4. AVA, chusteczki odświeżające o zapachu zielonej herbaty, 6 sztuk. 9. Żel pod prysznic Oriflame Aqua Vibes, zostało troszkę mniej, niż połowa z 200ml. 11. Balsam do ciała Shelley z masłem kakaowym, ma śliczny kokosowy zapach. Butla 400ml, użyty 2 razy na całe ciało. 5. Garnier Skóra Muśnięta Słońcem, krem do ciemnej karnacji - użyty kilkanaście razy w niewielkiej ilości. JAKA POJEMNOSć?? 9. Sensique żółty, ceglasty, zielony MOZESZ MI SPRAWDZIC KOLORY BO NA ZDJECIU WYGLADAJA INACZEJ JAK NIBY W OPISIE??? |
|
|
|
|
#58 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
Woda toaletowa BLASE 50ml
Błyszczyk Lovely o działaniu chłodzącym, smakowity miodowy zapach, bezbarwny. Mogę zrobić zdjęcie na życzenie. 2. Krem Sunsilk Efekt żelazka, tuba 150ml, jego poziom sięga ok.1,5cm ponad linię między ciemnym i jasnym fioletem na opakowaniu. 11. Farouk Biosilk, jedwab 15ml. 3. Vollare metaliczny brąz 17. Dermacol 212 13. Odżywka do rzęs Medic, trudno mi ocenić zużycie, bo nie chce "opaść", ale myślę, że 4/5 opakowania jeszcze są. Te rzeczy interesowalyby mnie, ale ponad wszystko i przede wszystkim Blase EDT Przyznam szczerze, ze na Blase zalezy mi bardzo ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.