|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
|
#3272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3273 |
|
Wtajemniczenie
|
Eee tam, lakierów nigdy nie za wiele
|
#3274 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3275 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma u mnie natury i nie mogę przegladac tej ulotki, bo bedzie mi tylko zal, z e nie moge wejsc w posiadanie kompletnie zbednych mi rzeczy [ale jakze uszczesliwiajacych xD]
|
|
|
|
#3277 |
|
Wtajemniczenie
|
kitka, dodaja uwielbiam takie oprawki, albo calkiem klasyczne, albo odjechane
![]() ghana Ty chyba lubisz podobne kolory do mnie, tez czerwienie i rudosci ??malaczarna gratuluje sredniej ![]() natimielec czesc ![]() angel tez Ci wspolczuje a ja sobie dzisiaj pocwiczylam i doszlam do wniosku, ze mam wyjatkowo male mieszkanie ![]() teraz lekki make up i na miasto i spacer z psem ![]() byla ktoras z was na dziewczynie z tatuazem nie wiem co wybrac under czy to![]() udanego dnia
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel Edytowane przez julianna-p Czas edycji: 2012-01-26 o 12:52 |
|
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam od 2 klasy LO taki kolor na mojej głowie i czasem mysle o zmianie, ciagle mnie jakis inny kolor kusi, ale w takim czuje sie wyjatkowo ok ![]() a miałam juz włosy platynowe, blond, czekoladowe
|
|
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Właśnie dodałam zdjęcia do albumu. Nie mogłam zrobić żadnego, które odzwierciedlałoby mój kolor Polowałam na kozaki, bo moje strasznie zaczęły przemakać, ale wszystkie takie cieniutkie, że zaraz będzie noga marzła Powiedzcie mi kochane, czy mogę już sama rozjaśniać włosy farbami, czy muszę iść na kolejną dekoloryzację? Trochę mi się to nie uśmiecha, bo włosy bardzo się zniszczyły, co nawet widać na zdjęciach
Edytowane przez Kalpana Czas edycji: 2012-01-26 o 13:00 |
|
|
|
#3280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, potrafilam spalic wlosy doslownie . najsmiesniejsze, ze uwielbialam rudosc,ale akceptacja bycia jesienia z natury troche mi zajela i co jakis czas budzi watpliwosc . niemniej teraz zaluje, ze moje wlosy odrastaja tylko w kasztanowym brazie
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
była depilacja, olejek na ciało, maska na stopy, włoski umyte i właśnie siedzę z maską bingo
będzie spray ziaja z ceramidami i serum na końcówki, peeling twarzy i maseczki (błotna i algowa nawilżająca) i może zajmę się paznokciami, bo kolor mi już się już znudził ![]() |
|
|
|
#3282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz zapuszczam i jestem bardzie zniecierpliwiona tym bardziej jak oglądam takie ładne zdjęcia dziewczyn z pięknymi włosami
|
|
|
|
|
#3283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulujęWysłałam zaproszenie ![]() Cytat:
![]() Kalpano ciekawy kolor ci wyszedł, ni to rudy, ni to kasztan
|
|
|
#3284 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
DziekiCytat:
Cytat:
![]() Jednak nie jade nigdzie, bo kolezanka zmienila zdanie Znowu dzisiaj uzylam tego tuszu z miyo i efekt niestety marny co widac na zdjeciu. Snow jak ty sie nim malujesz ze masz taki extra efakt?? ja chyba po prostu nie umiem operowac silikonowa szczotka
|
||||
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
Jak na razie umyłam włosy szamponem pokrzywowym, nałożyłam odżywkę z Joanny tą z lnem, za chwilę jeszcze wsmarują Jantara w skalp. Na twarz nałozyłam krem redukujący trądzik, i chyba będę musiała dodatkowo na policzki nałożyć bambino bo coś mam skórę wysuszona w tym miejscu.
|
|
#3286 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I szukaj zdjęć sylwetki
|
|
#3287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Obejrzałam Twój album i tez nie powiedzialabym ze malo wazysz Mam jakies takie beznadziejne - moge dodac na chwile |
|
|
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3289 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Wysłałam również zaproszenie
Cytat:
Ładnie Ci, już widać zdecydowaną poprawę z czarnych! Super . Z własnego doświadczenia wiem, że niestety trzeba dalej rozjaśniać, bo jednak to wciąż jest farba, którą trzeba z włosów wypłukać. Tak przynajmniej było u mnie. Cytat:
Poza dziwnymi kolorami typu niebieski/róż/zielony ![]() Uff. Nadrobiłam Dzień dobry wszystkim!
|
|
|
#3290 |
|
Zakorzenienie
|
Maala_Czaarna śliczna jesteś
![]() Mam nadzieję, że nie nałożyłam za dużo tego jantara na skalp... no nic zobaczę jak mi wyschną włosy ![]() Generalnie powinnam zając się dziś mnóstwem spraw,w tym pracą licencjacką ale nie mam weny jak na razie
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2012-01-26 o 14:50 |
|
|
|
#3291 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() edit: śliczna jesteś ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a jeśli chodzi o rozjaśnianie to sama nie wiem jak teraz mi po mojej dekoloryzacji włosy się wypłukały z farby i dopiero jakoś po miesiąc od d. fryzjerka zrobiła mi blonda pasemka-a następnym razem już użyłam farby na całość |
|||
|
|
|
#3292 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
Maala_Czaarna podpisuję się pod tym, co dziewczyny pisały
Śliczna jesteś. I rzeczywiście chudzinka z Ciebie. Poza tym wydaje mi się, że masz bardzo interesujący kolor oczu. Super wygląda, kontrastując z kolorem włosów.
|
|
#3294 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej, Kobietki!
Ja się staram coś czytać, ale zazwyczaj nie mam czasu... czekam tylko, aż się skończy ten młynek na razie mam dwa zdane egzaminy, jeszcze 5 mi zostało... Jestem na 82 stronie wątku ![]() Buahhot, kto to jest? https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1326477921 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1326477921 |
|
|
|
#3295 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
natalimielec witaj malaczarna wysylam zaproszenie ![]() shadii nie wiem kim ona jest,ale jest sliczna ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- kalpana kolor wyglada dobrze,ale wiem,ze nie tego oczekiwalas,wydaje mie sie ,ze powinnas zrobic tak jak radzi buahhot w koncu ona tez kiedys przez to przechodzila,co prawda ja tez mialam kilka lat temu deko,ale ja schodzilam z czerni do czekolady
|
#3296 | |||
|
Zakorzenienie
|
No właśnie taki dziwny kolor, raz brązowawy, raz rudy
![]() Cytat:
Aparat chyba nie chce współpracować Poprosiłabym TŻta, żeby mi na dworze zrobił zdjęcie, bo może wtedy by nie były przekłamane kolory, ale on uważa, że to nienormalne pisać na wizażu i w dodatku wklejać zdjęciaCytat:
Jak tak patrzę na siebie, to wydaje mi się, że tak jakoś "lżej" wyglądam, a ta czerń mnie "przytłaczała" : brzydal:Cytat:
![]() Myślę, że coś zawsze zejdzie farby, bo brązy zawsze się wypłukują, przynajmniej na moich włosach się tak dzieje.... też pewnie ok. miesiąc muszę czekać, żeby w ogóle jakaś farba złapała, tylko nie wiem co dalej.... Najwyżej za jakieś 2-3 tygodnie zapytam dziewczyn na włosowym, co mi radzą. Z jednej strony wolałabym się oddać w ręce kogoś, kto się na tym zna, ale z drugiej przeraża mnie to, że fryzjerka może mi zniszczyć włosy rozjaśniaczem, który na pewno użyje. Gdyby chociaż w mojej okolicy był jakiś naprawdę dobry zakład, ale tak naprawdę wszystkie są powiedzmy przeciętne.... ![]() Mam tę maskę od fryzjerki. Jutro ją wypróbuję po myciu, bo dzisiaj jedziemy do dziadków TŻta, więc nie nałożę oleju. |
|||
|
|
|
#3297 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
dziewczyny, jesli macie ochotę zobaczyć mój nowy nabytek
|
|
|
|
|
#3298 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
raz sa niebieskie, raz szare, czasami zielone, a jak nosze soczewki to juz w ogole takie jasne sie robia i dziwnie to wyglada z ciemnymi wlosami.Cytat:
Cytat:
normalnie plakalam jak wrocilam do domu. Zle sie w nich czuje i chcialabym miec z powrotem swoje brazowe. Myslalam nad pojsciem na dekoloryzacje ale rudych to ja nie chce na pewno---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3299 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
oczywiście
![]() kurczę, ale ile myślałam nad takim koralowym różem aż w końcu się skusiłam
|
|
|
|
#3300 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

nie wiem co wybrac under czy to

Polowałam na kozaki, bo moje strasznie zaczęły przemakać, ale wszystkie takie cieniutkie, że zaraz będzie noga marzła

gratuluję
Dzieki

na razie mam dwa zdane egzaminy, jeszcze 5 mi zostało... Jestem na 82 stronie wątku 

Jak tak patrzę na siebie, to wydaje mi się, że tak jakoś "lżej" wyglądam, a ta czerń mnie "przytłaczała"