|
|
#2971 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszę zaręczonym dziewczynom...odsłona 48.
Cytat:
Swoją drogą, jak wyłapią wszystkich, którzy wrzucają filmy na YT czy inne portale i wszystkich USA będzie chciało karać, to mogą im się przepełnić więzienia
|
|
#2972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#2973 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się łudzę, że większość naszych parlamentarzystów wzniesie się na wyżyny swoich możliwości i jednak tego nie przepuszczą
Albo że zrobi to Parlament Europejski.
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, czy to możliwe. Tzn. na pewno temat ucichnie z czasem, a okres ratyfikacji to przecież kilkanaście miesięcy. No ale mam nadzieję, że ktoś w końcu dostrzeże surrealizm całej tej sytuacji.
|
|
#2975 |
|
Zakorzenienie
|
poproszę o takie małe kciuki
|
|
|
|
#2976 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze odnośnie tego, co Ilsa pisała o nauce z Internetu
Uczę się właśnie na egzamin i próżno w necie szukać tego, co próbuję ogarnąć Nie licząc, oczywiście, notatek, które ktoś przysłał mi na maila Nie wiem tylko, czy jakaś książka byłaby w stanie to ogarnąć, czy tylko cierpliwi studenci notujący pana doktora ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() Ciekawe zresztą, jak to się ma do ochrony danych osobowych. Coś mi się chyba obiło o uszy, że GIODO ma wątpliwości, co do tego aktu ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------
|
|
#2977 |
|
Zakorzenienie
|
a zupełnie inny temat zapodam próbuje namówić tż żeby mi zbudował podobną klatkę http://allegro.pl/a74-drewniana-duza...059823354.html tylko ja bym chciała szerokość max 80cm a nie taką wielką ale jest super
|
#2978 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj ja mam wrażenie, że robią ze mnie debila
![]() http://przebrania.amazinggirl.pl/ patrzcie na sukienki na dole (biała i czarna) cena normalna 80 a w promocji 99
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Też słyszałam to o GIODO
Piczko
|
|
#2980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ech, tyle już siedzę nad tymi notatkami, ale efektywność mam marną I pomyśleć, że siedzę sama w domu, a co będzie, jak P. wróci...
|
|
#2981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego ty w ogole masz tendencję do wypadania włosów? sorry, ze tak pytam ni z gruszki ni z pietruszki, ale ostatnio czytałam na temat łysienia androgenalnego, ktore dotyczy tez kobiet. a ze moj tz wyłysieje (po ojcu ), wiec juz teraz chce temu zapobiegac i znalazłam kilka rzeczy powstrzymujących łysienie androgenalnekurcze, byłam na dyzurze, czekałąm godzine i facet sie nie zjawił
|
|
#2982 |
|
Zadomowienie
|
bry
![]() Spałam 4 godz, dopiero wróciłam a na jutro masę rzeczy do zrobienia. padam, piję kawkę i trzeba sie zabrać za robienie projektów fuuuuuuuuuuuuuuu. |
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Wam
![]() Jestem zakopana w nauce więc starałam się nie zaglądać na wątek i wizaż. Z większymi lub mniejszymi efektami ![]() Trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące, daję kopniaki tym co potrzebują, przytulam smutne i cieszę się z tymi które powód do radości mają ![]() Carmi, łączę się w bólu z porządkiem w szafie. I pewnie gdy to się wszystko skończy zrobię sobie "lotnika" w pokoju ![]() Crozee, denerwujesz się? To już lada moment ![]() Justyna, jak nastawienie przed wylotem? ![]() Co do ACTA to z tego co zrozumiałam to dopóki ustawa nie zostanie ratyfikowana nie musimy się specjalnie bać. I raczej przeciętnemu Kowalskiemu nic nie grozi, bardziej obawiałabym się na miejscu osób masowo coś udostępniającym czy ściągającym ![]() I poniekąd rozumiem osoby będące za ACTĄ, bo ktoś jakby nie było się namęczył nad stworzeniem danej muzyki/książki/filmu itd., ale nie dziwię się też osobą będącym przeciwko. Ceny wszystkiego są naprawdę wysokie, i nie ukrywając: Kowalski prędzej zapłaci rachunki i kupi jedzenie (na co z trudem zarobi) niż wyda te pieniądze na kulturę i rozrywkę... A przecież on też chce się rozwijać/być na bieżąco... I w sumie tak naprawdę jedynie w Polsce słychać o protestach... O reszcie krajów medialna cisza. Ale czy jest powód się dziwić że tam mogą nie protestować, skoro tam przeciętnego Kowalskiego stać na kupno książki/wizytę w kinie biorąc pod uwagę zarobki? Rozumiem że twórca chce zarobić, ale spore koszty każdej książki czy płyty to tworzą wydawnictwa i wytwórnie... Nie będę ukrywać że gdy mam do wyboru kupić książkę za 45 zł, z cienką okładką i na kiepskiej jakości papierze, a często z grubością nieadekwatną do ceny to jej nie kupię tylko poszukam online... To samo z albumami. Podoba mi się jedna piosenka z całej płyty, a mam wydać 60 zł żeby nie łamać praw autorskich? niech koncerny obniżą ceny, wzrosną pensje wtedy będzie wilk syty i owca cała. Trochę zrozumienia z obu stron by się przydało. Dobra, spadam się dalej edukować. |
|
|
|
#2984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pięknie to napisałaś ![]() i zgadzam się, że zarobki w Polsce to farsa i śmiech na sali
|
|
|
|
|
#2985 |
|
Zakorzenienie
|
taaaa...coś mocno się zakręciłam
sorki
|
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Hawwa, zmobilizuj sie
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- piczus, kciukasy
|
#2988 |
|
Zakorzenienie
|
Choji, nie denerwuje sie
przeczytałam fajna ksiazke o porodzie, dzieki ktorej dobrze sie nastawiam psychicznie, musi byc dobrze
|
#2989 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Nadrobiłam ale zapomniałam co miałam napisać ![]() Jedynie co to Motyl śliczna kicia Wczoraj kupiłam prezent walentynkowy dla TŻ . Dostanie ode mnie metalowe pudełko wypełnione jego ulubionymi słodyczami czyli w 3/5 są to śliwki w czekoladzie a do tego mini marsy i snikersy i jeszcze takie inne czekoladowe kulki z nadzieniem truskawkowym. Mój TŻ uwielbia słodycze ą śliwki w czekoladzie to już w ogóle . Mam nadzieję , że spodoba mu się prezent Do tego chcę zrobić jeszcze jakąś kartkę walentynkową, która będzie na słodyczach w pudełku .
|
|
|
|
#2990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po mamie mam nieprzyswajanie żelaza, to co jem zużywam na bieżąco ale mój organizm nie potrafi składować żelaza więc muszę je przyjmować w suplementach codziennie. Jem Falvit, który w czasach mamy był tylko dla kobiet w ciąży i tabletki z drożdżami, skrzypem i pokrzywą. Jest o wiele lepiej niż było Twój mąż może spróbować z Loxon'em (3% jest chyba bez recepty a 5 z receptą dermatologa) tylko że to jedynie hamuje wypadanie i trzeba codziennie nacierać skórę głowy do końca życia bo jak nie to problem się nasila, dodatkowo to tylko maskuje problem i w pierwszych tygodniach używania też problem się nasila bo wypadają słabsze włosy. haha ostatnio babcia TŻta mówi "jakie Ty masz piękne gęste włosy !!!" i sięgnęła do jego włosów a nie moich
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2012-01-26 o 16:00 |
|
|
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też zgadzam się w zupełności z Choji
|
#2992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. denerwuję się lotem, czy wszystko ogarnę, czy znajdę taksówkę. Tak czy siak bilet mam, ubezpieczenie na czas lotu mam, na czas pobytu też już mam, rezerwację hotelu potwierdziłam, napisałam też dziś, żeby wysłali po mnie taksówkę. Powinno być ok ![]() I bardzo dobrze ujęłaś to o ACTA Mam, używam i polecam z czystym sumieniem tylko drogi.A w ogóle to:
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-01-26 o 16:03 |
|
|
|
|
#2994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziś w pracy też mu dałam z kilka tych śliwek z miłosnym liścikiem aby minął mu dobrze dzień w pracy.
|
|
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwki w czekoladzie są mega!
![]() W. WRACA DZISIAJ DO DOMU!!!
|
|
#2997 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Miałam dzisiaj kiepski dzień w szkole. TŻ zaproponował, żebym pojechała z nim obejrzeć pewną nieruchomość więc pojechałam- a co mi tam. Spędziliśmy trochę czasu razem, przy okazji dowiedziałam się, że mój TŻ jest też architektem chyba zacznę spisywać jego zawody i uprawnienia, bo zaczynam się gubić. Później pojechaliśmy do grill baru na przepyszną karkóweczkę , potem jeszcze do właściciela nieruchomości obejrzeć dokumenty. Jak wyszliśmy, to TŻ stwierdził, że jestem wstydzioch.... bo siedziałam i się nic nie odzywałam.... a co mam się odzywać, skoro nie mam pojęcia o czym rozmawiał? dla mnie to czarna magia w ogóle. Pod domem stwierdził, że mnie jeszcze bardziej kocha po tym dzisiejszym dniu.... no dobra, szanuję i się cieszę ![]() A teraz na niego czekam, bo obiecał wpaść na............ herbatkę
|
#2998 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie lubię śliwek w czekoladzie
za to mój TŻ cieszy się z tego bo jest więcej dla niego Justyna czyli mam takie zaległości na forum , że już pogubiłam się kto z kim gdzie ....---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Olka na herbatkę to tak to teraz się nazywa
|
|
|
|
#2999 |
|
Zakorzenienie
|
ja chciałam tą herbatkę w samochodzie wypić bo ma takiego fajnego dużego busa...dużo miejsca
ale nie było żadnych odosobnionych krzaków, żeby się ukryć
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Się żalę:
Trochę mnie złości, że P. nie może wracać normalnie z pracy Tzn. z pracy wychodzi normalnie, o 15, ale nigdy nie wiem, o której będzie w domu, bo zawsze ma przystanek u mamy (tam z kolegą przesiadają się w jeden samochód)... Teraz dzwoniłam, to jest jeszcze u mamy, więc będzie pewnie koło 17, czasem jest ok. 16.30, a jak była kolęda to był już chwilę przed 16, więc szybko... Dziś akurat nie mam żadnych planów poza nauką, na obiad pizza, ale jak ja coś robię, to nigdy nie wiem, na którą, bo nie wiem, o której tego dnia ma zamiar wrócić...
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

ale pierwotnie tak miało być, ja nie ogarniam teog acta i w sumie sie nie martwię na zapas pożyjemy zobaczymy, oni musza dużo adnotacji itd dopisać do tych dokumentów więc myśle ze to więcej srania niż robienia, nasz kraj i tak jest tak nieogarniety, że w innych moze będa tropić piratów internetowych a u nas nie dadza nikomu rady, ważne ze w rządzie beda mieli podwyżki i będa zadowoleni 

I pomyśleć, że siedzę sama w domu, a co będzie, jak P. wróci...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Do tego chcę zrobić jeszcze jakąś kartkę walentynkową, która będzie na słodyczach w pudełku .
po mamie mam nieprzyswajanie żelaza, to co jem zużywam na bieżąco ale mój organizm nie potrafi składować żelaza więc muszę je przyjmować w suplementach codziennie. Jem Falvit, który w czasach mamy był tylko dla kobiet w ciąży i tabletki z drożdżami, skrzypem i pokrzywą. Jest o wiele lepiej niż było
13.03.2008

za to mój TŻ cieszy się z tego bo jest więcej dla niego